szczecin_berlin 01.06.04, 18:07 pozna znudzoną mężatkę , lub zaniedbywaną.. Jestem wesoiłym , kulturalnym facetem , szerokie zainteresowania. Często bywam w Szczecinie, na początek jakas kawka, spacerek a poźniej zobaczymy. konrad1931@freenet.de Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libressa Re: Żonaty 39lat 01.06.04, 18:18 szczecin_berlin napisał: Często bywam w Szczecinie, na początek jakas kawka, spacerek a poźniej > zobaczymy ...Wały Chrobrego... ;) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Żonaty 39lat 01.06.04, 18:36 ...coz za urocza perspektywa...chyba wyjde za maz...cokolwiek;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek litosci poopeczko............. IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 18:39 po co masz unieszczeslwiac, jakiego bogu ducha winnego ptaszka, Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: litosci poopeczko............. 01.06.04, 18:40 Gość portalu: pitek napisał(a): > po co masz unieszczeslwiac, > jakiego bogu ducha winnego ptaszka, ...piteczku,bycie ze mną to jeden wielki odlot...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek kazde malzenstwo to klatka................ IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 18:43 nie ma miejsca na odloty:( Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: kazde malzenstwo to klatka................ 01.06.04, 18:45 ...dlatego meza zakopałam w lesie...tylko czasem mnie nachodzi...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: kazde malzenstwo to klatka................ 01.06.04, 18:47 ...obok moich dwóch :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: kazde malzenstwo to klatka................ 01.06.04, 18:47 libressa napisała: > ...obok moich dwóch :) > --- > Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. ..to taki grobowiec rodzinny...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek no to po jaka cholere, nastepnego szukasz......... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 18:47 tez go chcesz zakopac, grabarka jestes z zamilowania? Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: no to po jaka cholere, nastepnego szukasz.... 01.06.04, 18:49 Gość portalu: pitek napisał(a): > tez go chcesz zakopac, > grabarka jestes z zamilowania? ...nie tylko chciałam sie napić kawy w Szczecinie...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek wyrachowana jestes.................. IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 18:51 i dlateo wolisz wystepowac, jako zaniedbana? Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: wyrachowana jestes.................. 01.06.04, 18:54 Gość portalu: pitek napisał(a): > i dlateo wolisz wystepowac, > jako zaniedbana? ...to tylko moja druga natura...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek za kawe w szczecinie.................. IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 18:55 jestes gotowa na wszytsko? Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: za kawe w szczecinie.................. 01.06.04, 18:56 Gość portalu: pitek napisał(a): > jestes gotowa na wszytsko? ...czasem warto zwariowac,chocby dla kawy...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Pitus, od kogo udzielił Ci sie taki podły nastrój? 01.06.04, 18:55 grzecznie pytam? ;) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
chyba_normals Re: Żonaty 39lat 01.06.04, 20:02 szczecin_berlin napisał: > pozna znudzoną mężatkę , lub zaniedbywaną.. > Jestem wesoiłym , kulturalnym facetem , szerokie zainteresowania. > Często bywam w Szczecinie, na początek jakas kawka, spacerek a poźniej > zobaczymy --> może zaangażuję cię do burdelu:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Żonaty 39lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 20:15 mezatke do burdelu-jebnij sie w czolo Odpowiedz Link Zgłoś
mar55 Re: Żonaty 39lat 02.06.04, 07:25 jaka gwarancja,ze przy tobie nie bedzie jej nudno, gdybym byl kobieta nie ryzykowalbym. Odpowiedz Link Zgłoś