niemonogamiczny 21.06.04, 09:28 Miła Libresso, zauważyłem Twoje wątki i są bardzo ciekawe. Masz sporo inwencji i z przyjemnością je przeglądam, choć ostatnio mniej czytam bo jestem bardziej nastawiony na nadawanie niż odbiór ;) kłaniam się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libressa Re: poranny uśmiech dla Libressy 21.06.04, 10:12 ...dzieki bardzo, jakie to miłe o poranku przeczytac TAKIE slowa, bylam u Ciebie rownież i bedę zerkac... pozrdrawiam Libressa również niemonogamiczna:) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
roompel Re: poranny uśmiech dla Libressy 21.06.04, 11:01 tez sie do Ciebie usmiecham, od zawsze. pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: poranny uśmiech dla Libressy 21.06.04, 12:09 ...nie wiem, czy wiesz, ze znasz faceta Libressę,ROTFL :) LIbressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: poranny uśmiech dla Libressy 21.06.04, 13:21 ...moja Droga Libresso,musze Ci to wyznać na forum Kocham Cie i życ bez ciebie nie mogę...usycham z tesknoty ,już tak dłuzej nie wytrzymam...co mam zrobić...cokolwiek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: poranny uśmiech dla Libressy 21.06.04, 13:23 ...najlepiej wstaw wode na czarną gorącą... :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: poranny uśmiech dla Libressy 21.06.04, 13:25 ...nach Arbeit,bitte...cokolwiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: poranny uśmiech dla Libressy 21.06.04, 13:34 ...opowiem Ci pewna empirie... :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
roompel Re: poranny uśmiech dla Libressy 22.06.04, 11:13 usmiecham sie juz raczej poludniowo, ale zawsze. pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś