Dodaj do ulubionych

Sprzedam długi..

12.10.12, 19:33
miecz .
Jakby ktoś chciał się odciąć od tego co było:))
Obserwuj wątek
    • ossownica48 Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 19:59
      Żeby to było możliwe:))to napewno zawód kowala by nie zniknął z rynku:))
      • viviene Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 20:25
        wystarczy własna wola-dobra:))
        • slazakzwielkopolski Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 20:47
          Jeśli skutecznie, to kupuję .
          • viviene Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 20:55
            skutecznie długi, ma się rozumieć:)
            • slazakzwielkopolski Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 21:05
              Jak długi , nie ma znaczenia, ważna skuteczność.
              Cena nie gra roli.
              • viviene Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 21:16
                obosieczny to skuteczny:)
                satysfakcja gwarantowana:)
                bezcenny...
                • leziox Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 21:17
                  Dziekuje,ale poszukuje topora katowskiego.
                  Kupilem przez pomylke schabowe z kosciá.
                  • viviene Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 21:20
                    zakazane przez prawo..
                    musisz wyklupać czymś innym:)
                    • slazakzwielkopolski Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 21:44
                      Tu nie o wyklupanie pewnie chodzi.
                      Wyklupaną to miał już "michę"
                      • viviene Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 21:47
                        pytanie jak odciąć..kość od schabu a raczej czym? :)
                        • slazakzwielkopolski Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 21:52
                          A to nie to samo co "klupanie".
                          To takie proste, dać psu,kość obgryzie
                          • viviene Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 21:57
                            a jak odciąć się od ...schabu? mniam:)
                            szkoda psa:)
                            może pieskowi klupnąć?
                            • slazakzwielkopolski Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 22:08
                              Nie wolno publicznie nawoływać do klupania psa.

A tak swoją drogą , ilu z nas chciałoby mieć taki problem z schabem ?
                              • viviene Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 22:22
                                przecież po chichu to robie:)
                                no ja nie..
                                a jak odciąć się od tego co było, tym mieczem znaczy się:)
                                • slazakzwielkopolski Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 22:37
                                  Sprzedający ponoć gwarantuje , a tu zonk ?
                                  • viviene Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 22:41
                                    zaden zonk !
                                    bezboleśnie miałam na mysli:)
                                    bo, ze odetnie to na pewno:)
                                    • slazakzwielkopolski Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 22:45
                                      Próbowałem wszystko zrozumieć ,to był mój błąd.
                                      • viviene Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 22:47
                                        a no własnie, teraz pokuta? :)
                                        • slazakzwielkopolski Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 22:50
                                          Innej opcji nie ma.
                                          Bardzo "zgrzeszyłem "
                                          • viviene Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 22:53
                                            oj zgrzeszyłeś,zgrzeszyłeś..
                                            a tam..zawsze można ponegocjować:)
                                            • slazakzwielkopolski Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 22:57
                                              Gdybym nie próbował zrozumieć , była większa szansa odcięcia się od przeszłości.

Teraz za pózno na "negocjacje".
                                              • viviene Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 23:01
                                                zero tłumaczen !
                                                i informuje uprzejmie, ze ulg i gratisów i innych dupereli nie bedzie i juz! :)
                                                • slazakzwielkopolski Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 23:03
                                                  www.youtube.com/watch?v=iymJgAqSHT0&feature=related
                                                  • viviene Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 23:07
                                                    a ja to zła kobieta jestem:)
                                                  • slazakzwielkopolski Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 23:10
                                                    www.youtube.com/watch?v=MNas1pB94dY&feature=related
                                                  • viviene Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 23:14
                                                    www.youtube.com/watch?v=swgHg3Spoj4&feature=related
                                                    no to masz:)
                                                  • slazakzwielkopolski Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 23:19
                                                    Już ?
                                                  • viviene Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 23:21
                                                    to zle?
                                                  • slazakzwielkopolski Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 23:26
                                                    Bardzo zle

www.youtube.com/watch?v=az5cPHTYLok&feature=related
                                                  • viviene Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 23:30
                                                    szybko i skutecznie miało byc..
                                                    coś ściemniasz:))
                                                  • slazakzwielkopolski Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 23:36
                                                    Nie staram się rozumieć
                                                  • viviene Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 23:39
                                                    grzeczny chłopczyk:))
                                                  • slazakzwielkopolski Re: Sprzedam długi.. 12.10.12, 23:47
                                                    Bo syn księdza
                                                  • viviene Re: Sprzedam długi.. 13.10.12, 11:16
                                                    to pech czy błogosławieństwo? :))
                                                  • slazakzwielkopolski Re: Sprzedam długi.. 13.10.12, 12:06
                                                    Bycia grzecznym ?
                                                    Raz mi z tym dobrze, raz źle.
                                                    Obecnie ŹLE
                                                  • viviene Re: Sprzedam długi.. 13.10.12, 12:24
                                                    ojojoj...jestem w stanie zrozumiec, tylko,
                                                    że nic Ci po tym..:)
                                                  • slazakzwielkopolski Re: Sprzedam długi.. 13.10.12, 12:29
                                                    No , nie wiem czy nic mi po tym.
                                                    Bynajmniej nie jestem sam z sobą, a to już coś.
                                                  • viviene Re: Sprzedam długi.. 13.10.12, 12:41
                                                    A widzisz..drobne rzeczy cieszą:)
                                                  • slazakzwielkopolski Re: Sprzedam długi.. 13.10.12, 12:48
                                                    A to już coś.
                                                    Z drobnych rzeczy można i "cosik" nawet zbudować
                                                  • viviene Re: Sprzedam długi.. 13.10.12, 12:53
                                                    hmm..nie znam się na budownictwie:))
                                                    a z dzisiejszymi fachowcami różnie bywa:)
    • j-k a jusz myslalem... ze masz jakas recepte ... 13.10.12, 20:45
      na greckie dlugi :)
      • leziox Re: a jusz myslalem... ze masz jakas recepte ... 13.10.12, 22:58
        Od kiedy to topory katowskie sa zakazane przez prawo?W dobie siekier potrafiacych zrábac znak drogowy?
        • viviene Re: a jusz myslalem... ze masz jakas recepte ... 15.10.12, 19:50
          oj tam...wypadły z obiegu, może tak.
          a siekierę to chyba każdy posiada, tak w razie draki, do tego schabu znaczy, jakby ta kość mocno wrosła, no wiesz..:)
      • viviene Re: a jusz myslalem... ze masz jakas recepte ... 15.10.12, 19:55
        a może 2 szałoty w cenie 1,popyt + podaż?
        ludziska się rzucą bo to zachłanne na darmochę i slkarbona spuchnie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka