Gość: zonaty39 IP: *.cosmoweb.net 04.08.04, 21:43 czy sa moze jakies mile panie chetne na ciekawy sex? NYC i okolice, jesli mozna.... do milego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szok Re: szukam kochanki........ IP: *.acn.waw.pl 04.08.04, 22:05 Nastepny nienormalny psychol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: szukam kochanki........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:10 Jakiś małolat nadaje przez proxy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok Re: szukam kochanki........ IP: *.acn.waw.pl 04.08.04, 22:15 nie małolat - tylko normalny człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx/NYC/ Re: szukam kochanki........ IP: *.proxy.aol.com 06.08.04, 01:01 Czy ty oszalales calkiem na polskim forum szukasz kochanki, bo co ona jest czarownica i na miotle przyleci, puknj sie w ta glupia glowe, jesli jeszcz ja masz i wywala na rog ulicy tam znajdziesz to co szukasz palancie .Polskie dziewczyny zostaw w spokoju myslisz,ze jak zobacz NYC to sie kolejka ustawi?a moze ty jestes malolat na wakacjach u cioci a jesli jestes zonaty to wiesz co? spierdzielaj do chaty ,znalazl sie Romeo z NY i to jeszcze ze City.Jak cie polskie chlopaki w tylek nie kopli do tej pory to uwazaj. Jak widzisz nie masz oferty gamoniu ciesz sie,ze masz zone jesli ja naprawde masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYCPD Re: szukam kochanki........ IP: *.eventusnet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 01:06 Rozejść się dupki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonaty39 Re: szukam kochanki........ IP: *.cosmoweb.net 09.08.04, 23:19 no tak mamy zbior tych co nawracac by chcieli, i paru innych, i jedna osobe ktora wie ze ktos moze miec potrzeby, no coz to nie o to chodzi ze sie chwale miejscem pobytu ale od razu mowie gdzie jestem i gdzie szukam. czy to cos dziwnego miec sex? Odpowiedz Link Zgłoś
yyyha Re: szukam kochanki........ 09.08.04, 23:32 no a co z ta twoja żoną???w sumie nie rozumiem tych wszystkich ludzi co nagle wszyscy zrobiliscie sie tacy porzadni?????Dlaczego nie zjechaliscie tej panny co sie w hotelu pusciła???? Odpowiedz Link Zgłoś
ladna.pani Re: szukam kochanki........ 09.08.04, 23:54 szkoda, ze tak daleko jestes, trallala:) tez bym sobie chetnie kogos przygruchala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx do Ladna.pani Re: szukam kochanki........ IP: *.proxy.aol.com 10.08.04, 04:25 Nie zaluj ten ramol nie szuka jednej, on szuka kilka "na ciekawy sex."jaki sex moze byc ciekawy?ciekawa moze byc ksiazka,film.kolacja z kims ale sex.Ech widac NY City zamocno przeludniony, biedak nie moze sobie poradzic,w tym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladna pani Re: szukam kochanki........ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.04, 09:51 dzieki ci za troske:) widzisz.. tak sobie jatrze, bo wkurwia mnie taka obludna poprawnosc. wszyscy swieci- myslalby kto. ja swieta nie jestem, bogu dzieki. a sex moze byc ciekawy:) i to bardzo. ksiazki sie czyta o sexie a po kolacji siup do lozka:) Odpowiedz Link Zgłoś