Dodaj do ulubionych

szukam kochanki........

IP: *.cosmoweb.net 04.08.04, 21:43
czy sa moze jakies mile panie chetne na ciekawy sex?
NYC i okolice, jesli mozna....
do milego
Obserwuj wątek
    • Gość: szok Re: szukam kochanki........ IP: *.acn.waw.pl 04.08.04, 22:05
      Nastepny nienormalny psychol
      • Gość: piecyk gazowy Re: szukam kochanki........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:10
        Jakiś małolat nadaje przez proxy. :-)
        • Gość: szok Re: szukam kochanki........ IP: *.acn.waw.pl 04.08.04, 22:15
          nie małolat - tylko normalny człowiek
    • Gość: xxx/NYC/ Re: szukam kochanki........ IP: *.proxy.aol.com 06.08.04, 01:01
      Czy ty oszalales calkiem na polskim forum szukasz kochanki, bo co ona jest
      czarownica i na miotle przyleci, puknj sie w ta glupia glowe, jesli jeszcz ja
      masz i wywala na rog ulicy tam znajdziesz to co szukasz palancie .Polskie
      dziewczyny zostaw w spokoju myslisz,ze jak zobacz NYC to sie kolejka ustawi?a
      moze ty jestes malolat na wakacjach u cioci a jesli jestes zonaty to wiesz co?
      spierdzielaj do chaty ,znalazl sie Romeo z NY i to jeszcze ze City.Jak cie
      polskie chlopaki w tylek nie kopli do tej pory to uwazaj. Jak widzisz nie masz
      oferty gamoniu ciesz sie,ze masz zone jesli ja naprawde masz.
      • Gość: NYCPD Re: szukam kochanki........ IP: *.eventusnet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 01:06
        Rozejść się dupki.
        • Gość: girlie Re: szukam kochanki........ IP: *.crowley.pl 06.08.04, 01:21
          ROTFL
          • Gość: zonaty39 Re: szukam kochanki........ IP: *.cosmoweb.net 09.08.04, 23:19
            no tak mamy zbior tych co nawracac by chcieli, i paru innych, i jedna osobe
            ktora wie ze ktos moze miec potrzeby,

no coz to nie o to chodzi ze sie chwale miejscem pobytu ale od razu mowie gdzie
            jestem i gdzie szukam.
            czy to cos dziwnego miec sex?
    • yyyha Re: szukam kochanki........ 09.08.04, 23:32
      no a co z ta twoja żoną???w sumie nie rozumiem tych wszystkich ludzi co nagle
      wszyscy zrobiliscie sie tacy porzadni?????Dlaczego nie zjechaliscie tej panny
      co sie w hotelu pusciła????
      • ladna.pani Re: szukam kochanki........ 09.08.04, 23:54
        szkoda, ze tak daleko jestes, trallala:)
        tez bym sobie chetnie kogos przygruchala
        • Gość: xxx do Ladna.pani Re: szukam kochanki........ IP: *.proxy.aol.com 10.08.04, 04:25
          Nie zaluj ten ramol nie szuka jednej, on szuka kilka "na ciekawy sex."jaki sex
          moze byc ciekawy?ciekawa moze byc ksiazka,film.kolacja z kims ale sex.Ech widac
          NY City zamocno przeludniony, biedak nie moze sobie poradzic,w tym miescie.
          • Gość: ladna pani Re: szukam kochanki........ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.04, 09:51
            dzieki ci za troske:)
            widzisz.. tak sobie jatrze, bo wkurwia mnie taka obludna
            poprawnosc. wszyscy swieci- myslalby kto.
            ja swieta nie jestem, bogu dzieki.
            a sex moze byc ciekawy:)
            i to bardzo. ksiazki sie czyta o sexie a po kolacji siup do lozka:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka