03.04.02, 09:30
Niech to krew zaleje, dziadostwo za-je-b_ne !!!
Obserwuj wątek
    • saqqara Re: Normalnie 03.04.02, 09:35
      boje sie odezwac, ale ze uczuciowa jestem to sie spytam, mozna pomoc?
      • laelia Re: Normalnie 03.04.02, 09:37
        i jak?
      • mascotte Re: Normalnie 03.04.02, 09:38
        raczej nie, ale dzięki wampierku :)
        • saqqara Re: Normalnie 03.04.02, 09:40
          polecam sie, zwlaszcza w kwestii tej zalewajacej krwi;)
          • mascotte Re: Normalnie 03.04.02, 09:43
            wszyscy się polecają, ale! jak przyjdzie co do czego, to człek sam się ostaje:(
            • laelia Re: Normalnie 03.04.02, 09:45
              Biedaku, pogłaskać Cię po główce?
              • mascotte Re: Normalnie 03.04.02, 09:47
                noooo
              • saqqara Re: Normalnie 03.04.02, 09:47
                ja moge podgryzc bez ssania:))
                • mascotte Re: Normalnie 03.04.02, 09:49
                  tak bez ssania? nie będziesz Miała radochy
                  • saqqara Re: Normalnie 03.04.02, 09:53
                    radoche moge miec przy innych ofiarach, to bedzie z sympatii:))
                    • laelia Re: Normalnie 03.04.02, 09:55
                      I jak się czujesz?
                      • mascotte Re: Normalnie 03.04.02, 09:57
                        fan fatal:)
                        • saqqara Re: Normalnie 03.04.02, 09:59
                          a ja sie tak staralam.
                          zaraz, zaraz,.... no tak, nie te zęby, nie te zęby!!! znowu mnie dzieciaki
                          sztuczna szczeke Draculi dali;) prosze o cierpliowsc, tylko sie poprawie:))
                          jestem gotowa, gdzie gryzc?
                          • laelia Re: Normalnie 03.04.02, 10:02
                            Stęskniony kobiecej strony i uwagi :o)
                            • saqqara Re: Normalnie 03.04.02, 10:04
                              myslisz? to ja sie nie nadaje ani ani. lece;)
                            • mascotte Re: Normalnie 03.04.02, 10:07
                              laelia napisał(a):

> Stęskniony kobiecej strony i uwagi :o)

wcale nie stęskniony :)

• mascotte Re: Normalnie 03.04.02, 10:05
                            w parku, chcesz w paku?
                            • laelia Re: Normalnie 03.04.02, 10:13
                              miało być opieki i uwagi, ale jednocześnie piszę pismo służbowe, chyba muszę je
                              porządnie przeczytać :o)
                            • saqqara Re: Normalnie 03.04.02, 10:13
                              a gdzie jest to "w parku"?? w okolicach szyi? wez pod uwage, ze ja ciagle sie
                              ucze:))
                              • mathildae Re: jak w parku chce 03.04.02, 10:16
                                znaczy sie .... ekshibicjonista???
                                ;)
                                • saqqara Re: jak w parku chce 03.04.02, 10:19
                                  :)))

probuje sie dowiedziec, ale jakos nie chce powiedziec, ciekawe why?;))
                                  • mascotte Re: jak w parku chce 03.04.02, 10:21
                                    hi, hi - łowca wampków:)
                                  • mathildae Re: jak w parku chce 03.04.02, 10:21
                                    speszyl sie i zapina plaszczyk w pospiechu;)
                                • mascotte Re: jak w parku chce 03.04.02, 10:19
                                  bo każdy kto przebywa w parku to ekshibicjonista!!!
                                  • mathildae Re: jak w parku chce 03.04.02, 10:23
                                    to pod ktorym krzaczkiem straszysz?
                                    • mascotte Re: jak w parku chce 03.04.02, 10:27
                                      eee tam od razu straszysz
                                      • mathildae Re: jak w parku chce 03.04.02, 10:31
                                        to co - opalasz sie nude?!
                                        taki ekshibicjonista mimo woli?
                                        • mascotte Re: jak w parku chce 04.04.02, 07:46
                                          mimo woli, zadaję się z wampierkami:)
    • saqqara Lowca wampkow???? 03.04.02, 10:23
      he? znaczy masz koleczek w kieszeni i czosnkiem od Ciebie zalatuje?
      a fuj, fuj, fuj ;))))
      • mathildae Re: Lowca wampkow???? 03.04.02, 10:24
        niech chuchnie - w balonik!;)
      • mascotte Re: Lowca wampkow???? 03.04.02, 10:25
        ni, ni łapam w sideła, te wampki :)
        • saqqara Re: Lowca wampkow???? 03.04.02, 10:27
          a po co zywe wampki lapiesz? chyba jednak nie powinnam pytac..;)

nie musi chuchac, czuc na odleglosc;)
          • mathildae Re: Lowca wampkow???? 03.04.02, 10:29
            nie boj, Saqqara!
            preciez jako wampir (nawet poczatkujacy) masz zdolnosc szybkiego
            przemieszczania sie. no wiesz, szuuuu i juz jestes na suficie;) i to bez
            skrzydel!
          • mascotte Re: Lowca wampkow???? 03.04.02, 10:32
            chuchanie będę, ale na krew chętnie pójdę:)
            • saqqara Re: Lowca wampkow???? 03.04.02, 10:34
              Mati, dzieki za wiare we mnie, ale wiesz, te moje szuuuu nie zawsze mi wychodzi
              a poza tym to moze byc profesjonalista i moze znac sztuczki. po cholere mu zywe
              wampki?

Po co Ci zywe wampki????? i dlaczego nie chcesz chuchac? pilo sie wczoraj?;)
              • mascotte Re: Lowca wampkow???? 03.04.02, 10:39
                żywe wampki stosuje się zamiennie - w zamian za pijawki :)
                • saqqara Re: Lowca wampkow???? 03.04.02, 10:40
                  a nie prosciej pijawkami sie obslugiwac? nie musisz lapac, usidlac, itd;)
                  • mascotte Re: Lowca wampkow???? 03.04.02, 10:42
                    wampki są lepsiejsze od pijaw:)
                    • saqqara Re: Lowca wampkow???? 03.04.02, 10:44
                      pod jakim wzgledem? bo wiecej pija?;)
                      • mascotte Re: Lowca wampkow???? 03.04.02, 10:47
                        myślę, że są łatwiejsze kurna miało być ładniejsze hi, hi :)
                        • saqqara Re: Lowca wampkow???? 03.04.02, 10:54
                          ladniejsze? to chyba za dnia kiedy w trumience leze;)

a latwiejsza to moze i jestem, w utrzymaniu, karmie sie sama, ale w sumie
                          pijawki tez, wiec roznic wiekszych nie ma;)
                          • mascotte Re: Lowca wampkow???? 03.04.02, 10:58
                            są, są - ja to wiem najlepiej :)
                            • saqqara Re: Lowca wampkow???? 03.04.02, 11:12
                              jakis przyklad prosze, na razie sie migasz od odpowiedzi;)
                              • mascotte Re: Lowca wampkow???? 03.04.02, 11:18
                                wpadnij to CI pokażę, mam parę okazów :)
                                • saqqara Re: Lowca wampkow???? 03.04.02, 11:25
                                  ja nigdy nie wpadam, jestem wampir zabezpieczony;)pare okazow czego?
                                  • mascotte Re: Lowca wampkow???? 03.04.02, 11:27
                                    wampków, dobrze zabezpieczonych
                                    • saqqara Re: Lowca wampkow???? 03.04.02, 11:30
                                      to po co mam wpadac, jak masz kilka wampkow zabezpieczonych na skladzie?
                                      kolekcjonujesz?
                                      o matko!!!! kolekcjnujesz jak motyle? koleczek przez plucka i do sciany?
                                      • mascotte Re: Lowca wampkow???? 03.04.02, 12:48
                                        Hi, hi są jak lekarstwo:)
                                        • saqqara Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 07:37
                                          zaczynasz mnie przerazac;)
                                          • mascotte Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 07:49
                                            dlaczego? pobawię się i puszczam wolno, to nic strasznego :)
                                            • saqqara Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 08:06
                                              "pobawie sie i puszczam wolno"? od kiedy wampki robia za darmowa rozrywke co?
                                              • mascotte Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 08:20
                                                co za kasę:)
                                                • saqqara Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 08:41
                                                  jako szanujacy sie wampek nie lece na kase ale na krew;)
                                                  a wogole to glodna jestem;)
                                                  • mascotte Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 08:48
                                                    to przybywaj na śniadanko :)
                                                  • saqqara Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 08:55
                                                    za darmo?;)
                                                  • mascotte Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 09:03
                                                    jasne, ja stawiam-nastawiam szyjkę:)
                                                  • saqqara Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 09:09
                                                    kuszace, nie powiem, badz tak uprzejmy i sie poloz..nie nie, nie rozbieraj sie ;)
                                                  • mascotte Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 09:11
                                                    najpierw rozbieraj, a potem nie? to co mam w końcu zrobić?
                                                  • saqqara Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 09:24
                                                    odpiac kolnierzyk od koszuli ;))))
                                                  • mascotte Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 09:28
                                                    już się robi, o wielka, o pani :)
                                                  • saqqara Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 09:38
                                                    hm, jestes calkiem niezly w smaku. o przepraszam, zachlapalam Ci koszule,
                                                    wybaczysz? ;)
                                                  • mascotte Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 09:44
                                                    cała przyjemność po mojej stronie, a koszulę wypierzesz i będzie ok :)
                                                  • saqqara Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 09:59
                                                    masz niewlasciwe podejscie do wampkow, kolejny raz to zauwazam. Wampki nie piora
                                                    koszul, rozerwane i zachlapane odzienie zostawiaja na wykorzystanej ofierze.
                                                    Nastepnym razem bede ostrozniejsza.;)
                                                  • mascotte Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 10:04
                                                    kto tu kogo wykorzystał, mówiłem cała przyjemność po mojej stronie:)
                                                  • saqqara Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 10:18
                                                    cholera, jako wampir zaczynam sie czuc niepewnie. Czy Ty wiesz do czego sluza
                                                    wampiry?? one gryza, pija krew, burza Twoj spokoj ducha, sa koszmarem sennym,
                                                    przez nie jestes ciagle spocony.. ze strachu, rzecz jasna. A ja co dostaje???
                                                    text: przyjemnosc po mojej stronie! no jak tak mozna????

saqqara - wampir w rozterce.
                                                  • mascotte Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 10:46
                                                    Kochanie nie stresuj się, jesteś bardzo porządnym wampierkiem, a ja Je
                                                    uwielbiam :)
                                                  • saqqara Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 11:02
                                                    cos czuje ze mi ta porzadnosc bokiem wyjdzie;) ale skoro uwielbiasz wampierki, to
                                                    one tez Cie uwielbiaja, jako pozywienie doskonale sie sprawdzasz.

• mascotte Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 11:19
                                                    Ty jako używka:)
                                                  • saqqara Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 11:32
                                                    troche niezdrowa uzywka:)
                                                  • mascotte Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 11:57
                                                    jak dla mnie baaardzo zdrowa:)
                                                  • saqqara Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 12:24
                                                    jeszcze mnie nie uzywales, moge Ci w gardle stanac:)
                                                  • mascotte Re: Lowca wampkow???? 04.04.02, 13:03
                                                    Wszystko przede mną :)
    • shelly_sanchez Re: Normalnie 03.04.02, 10:39
      Doskonale Cie rozumiem, czasem zycie przynosi duzo zlosci, cierpienia i smutku:(
      • mascotte Re: Normalnie 03.04.02, 10:44
        shelly_sanchez napisał(a):

> Doskonale Cie rozumiem, czasem zycie przynosi duzo zlosci, cierpienia i smutku:
        > (
        Święte słowa, w dodatku gdy nie masz na to wpływu

• Gość: leziox Re: Normalnie IP: *.intermouse.olsztyn.pl 03.04.02, 10:59
          Ty,Maskot,a browara ci czasem w lodowce nie zbraklo ze sie tak ciskasz?Bo ja
          mam na okraglo takie stany,jak nie tylko browarka zabraknie,ale nawet plynu do
          mycia szyb,wiec to moze nie o wampki chodzi,ani o park,tylko o lyczek warki
          stronga,albo podobnego czegos...?
          • mascotte Re: Normalnie 03.04.02, 11:15
            he, he wara strong - piwo dla pijaków się pije co?
            • mathildae Re: Normalnie 03.04.02, 11:17
              jaki koneser!
              a woda brzozowa od niego zalatuje:)))
              • mascotte Re: Normalnie 03.04.02, 11:19
                jałówki wódy z brzozy nie pijają :)
                • Gość: leziox Re: Normalnie IP: *.intermouse.olsztyn.pl 03.04.02, 11:26
                  Nie znam jałówek,ale owieczki sobie chwale.
                  Warke stronga popijam,ale tez inne rzeczy.Bo sie pije co sie ma, w zaleznosci
                  od stanu zawartosci kieszeni oraz obecnosci lub braku wampki tą kieszeń
                  wysysajacej.Wampki to w ogole maja to do siebie,ze najpierw niby browara nie
                  piją,wiec sie kupuje dla siebie 2 butelki.Potem wampki nagle przypominaja sobie
                  o zapomnianej milosci do piwa i sie trzeba dzielic.I leciec po nastepne
                  butelki.To chyba lepsza warka bez wampki albo odwrotnie.
                  • saqqara Re: Normalnie 03.04.02, 11:28
                    osobiscie nie przysysam sie do butelek, ale do ...szyjki ;)))
                • mathildae Re: Normalnie 03.04.02, 11:29
                  o jejku, jejku! mordeczka?!? niemozliwe, jakas podpucha albo echo sprzed
                  stuleci....

mascotte napisał(a):

> jałówki wódy z brzozy nie pijają :)

• mascotte Re: Normalnie 03.04.02, 12:45
                    mathildae napisał(a):

> o jejku, jejku! mordeczka?!? niemozliwe, jakas podpucha albo echo sprzed
                    > stuleci....
                    >
                    >
                    Psssy, cicho sza
                    hi, hi druty jałówce połamały się

• mathildae Re: Normalnie 03.04.02, 13:56
                      teraz wiosna
                      moze pokazac troche ciala;)

• mascotte Re: Normalnie 04.04.02, 07:19
                        mathildae napisał(a):

> teraz wiosna
                        > moze pokazac troche ciala;)