Gość: moniczka IP: *.sbp.de / *.sbp.de 26.08.04, 13:51 mam pytanie: jak lubisz gdy dziewczyna piesci ci czlonka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pitt Re: jak piescic czlonka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:03 Najlepiej to ustami! Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: jak piescic czlonka? 26.08.04, 14:15 Gość portalu: pitt napisał(a): > Najlepiej to ustami! a nie jak wsadzisz między drzwi ,a ona zatrzaśnie je?????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maliniak Re: jak piescic czlonka? IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 26.08.04, 14:20 buahahahahaaha ,przekwitnieta wrocila; twoje slowo jest warte tyle co splunac! Odpowiedz Link Zgłoś
jaczylikto Re: jak piescic czlonka? 26.08.04, 15:02 znajdz na forum watek...DEEP THROAT lub głębokie gardło..poczytaj-przy okazji omawiania tego tematu przewijało się kilka ciekawych spostrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: jak piescic czlonka? IP: *.crowley.pl 26.08.04, 14:22 dziewczyno jeśli się myle to mnie popraw ale gdy zadajesz do ogółu takie pytanko to rozumie, że chcesz i mojego członka pieścić? Nie obrażając ale inaczej mówiąc to przecież indywidualna sprawa w spółżyciu. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniczka Re: jak piescic czlonka? IP: *.sbp.de / *.sbp.de 26.08.04, 15:00 to powazne pytanie, potrzebuje jakichs wskazowek - chodzi mi o sex oralny, i nie chodzi o ciebie ale o mojego chlopaka:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: jak piescic czlonka? IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 26.08.04, 17:12 Niech twój chłopak sam ci odpowie na to pytanie i tak będzie najlepiej, on będzie zadowolony i ty nie będziesz miała wątpliwości czy sprawiasz mu przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksionc proboszcz Re: jak piescic czlonka? IP: *.wma.east.verizon.net 27.08.04, 15:20 Jesteś świnia! Odpowiedz Link Zgłoś