Dodaj do ulubionych

DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 19:05
wczoraj poznalam faceta. uroda nie grzeszy, wzrostem tez. maly grubiutki,
lysy (nie z przyczyn naturalnych), niedbale ubrany. za to ma kase i fajne
BMW. dzwoni do mnie caly czas. mowi ze mnie kocha (zwykle zauroczenie pewnie)
a co ja na to? brac sie za niego??
Obserwuj wątek
    • Gość: doc.dr hab Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 19:12
      Chcesz się brać za niego czy za jego kasę i "fajne bmw"?
      Jak zrobisz mu laskę to może Cię przewiezie "fajnym bmw" na Twoim miejscu długo
      bym się nie zastanawiał, szczoteczka do zębów w dłoń i do roboty...
    • Gość: loser Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.04, 19:26
      O matko.

Dlaczego wlasnie ja mam wrazenie ze juz wszsytkie dziewczyny sa takie ? Ze tych
      inteligentnych, czulych i na poziomie juz nie ma.

A moze po prostu ja mam takiego pecha ze trafiam tylko na takie jak ty ?
      • chyba_normalny Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA 12.09.04, 19:30
        Faktycznie - tych innych ze świeczką szukać
        • Gość: kobieta Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: 62.29.253.* 30.09.04, 14:59
          panowie kochani,to przecież Wy prowokujecie tego typu sytuacje więc jesteście
          tacy sami jak te dziewczyny:)))
    • Gość: ona Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 19:39
      Wyobraź sobie że on nie ma tej kasy i BMW; jest biedny jak mysz kościelna.
      Jesli nadal byłabyś nim zainteresowana to jak to ujęłaś "bierz się za nigo".
      Jesli nie to znaczy że skończona z Ciebie materialistka !
    • Gość: piecyk gazowy Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.09.04, 19:41
      bmwboys.webpark.pl
      • Gość: Pauli Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.chello.pl 12.09.04, 21:15
        o matko...jakie to szczescie, ze ja mam inne dylematy jak patrze na
        nowopoznanego faceta:)
    • kotek_mru Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA 12.09.04, 21:26
      sprawdz samochod moze byc w leasingu,wtedy tylko facet Ci zostaje:-DDD
    • Gość: Buba Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 08:42
      O, Dzizys... Bierz się, pewnie! Skoro mówi, że kocha, to tak na pewno jest...
    • Gość: janet Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 10:33
      i chyba tak zrobie...
      • Gość: hmmmm Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.09.04, 22:48
        faceci z bmw nigdy nie klamia hehe.
    • Gość: janet Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 14:55
      mmmmm, chyba sie rozmazylam, dzisiaj dzwonil i pytal czy pojade z nim jutro w
      gory, tak na kilka dni.... calkiem za friko;)) kuszaca propozycja. ale pewnie
      bede musiala sie z nim przespac:/ to mi troszke nie na reke...
      • Gość: GOSC Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 15:03
        No pewnie ze bedziesz musiala !!!!!!!!!!!!! przeciez to jest logiczne nic nie
        ma za darmo no chyba ze sie az tak zabujal ale watpie ......... jak wyrwal Cie
        na BMW to liczy ze "zaplate" :D:D:D:D
    • Gość: janet Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 17:56
      wlasnie byl u mnie. nie wiem czy moge juz go nazwac "swoim facetem" w kazdym
      razie, czuje ze jest moj. dostalam od niego perfumy ANGEL Thierry Mugler mmmmm
      moje ulubione, slodziutkie, rozkoszne - prawie takie jak on:)))) heihihihi
      ta milosc chyba mi sie oplaci...
      • karelgott Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA 14.09.04, 10:46
        no to pasujecie do siebie jak ulał dretwy koles i drętwa laska. a i niech
        zgadne twój ulubiony kolor to wszechobecny róz :)
        pozdrawiam
        • Gość: janet Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:05
          chyba mala pomyleczka:))) lubie rozne kolorki, rozowy w sumie tez, ale podobnie
          jak inne... i wcale nei jestem dretwa:]]] pracuje jako modelka w "Rush'u" i
          jestem na drugim roku prawa. nei wiem na jakiej podstawie postulujesz : dretwote
          ??
          • Gość: socjolog Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:25
            cóż - sugeruję transparent, /jak pracujesz w reklamie to wiesz jaki to ma
            wydźwięk/ - albo gustownego t-shirta z napisem: poniżej BMW - musisz być wesoły
            i czarujący - powyżej : już mnie masz.
            Zyć będziesz z facetem - BMW zabierze zapewne komornik, forsa pójdzie na
            adwokatów, a perfumy też się wywonią. Ale czego się spodziewać po dziewczynce
            wyhodowanej na blichtrze, w domenie pokazywania nie swoich rzeczy w
            przejaskrawionych barwach makijażu i umiejętnego fotografika.
            Zycie jest w domu a nie na okładce kolorowej gazety.
          • karelgott Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA 14.09.04, 14:07
            jak dla mnie jestes typowym objawem drętwej blachary, a to ze studiujesz wcale
            nie jest wyznaczniekiem twojego poziomu inteligencji, zebys ty wiedziałe jakie
            wynalazki studiowały ze mna na roku :)
            "pracuje jako modelka w "Rush'u" - i co to ma oznaczac, ze jestes cool trendy
            super laska i za to mam cie szanowac czy moze za to, ze pchasz sie kolesiowi do
            lozka bo ma fajna bryke i gruby portfel??
            chyba zyjemy w innym swiecie
            jeszcze pozdrawiam
    • Gość: ona Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.epsa.pl 14.09.04, 13:00
      ..możesz się za niego brać a jak już się wezmiesz,nie ma znaczenia jak
      wyglądasz, juz wszystko wiadomo!
    • Gość: janet Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:30
      >cóż - sugeruję transparent, /jak pracujesz w reklamie to wiesz jaki to ma
      wydźwięk/ - albo gustownego t-shirta z napisem: poniżej BMW - musisz być
      wesoły i czarujący - powyżej : już mnie masz.

no wiec nie pracuje w reklamie, tylko na wybiegu. nie wiem czy zdajesz sobie
      sprawe ale to roznica. a po drugie on mnie jeszcze nie ma. jak na razie to
      zabiega o moje wzgledy. musze pokazac ze nie jestem pierwsza lepsza ani nei
      jestem latwa. jeszcze nic nie zrobilam... dopiero sie zastanawiam a mam nad
      czym (bo o tym dalej)

>Zyć będziesz z facetem - BMW zabierze zapewne komornik, forsa pójdzie na
      adwokatów, a perfumy też się wywonią.

chcialam zauwazyc ze to ja bede adwokatem:) i nie wiem dlaczego BMW zabierze
      komornik. czy ktos sugeruje ze "moj facet" robi lewe interesy?? to porzadny
      gosc...

>Zycie jest w domu a nie na okładce kolorowej gazety.

czy ktos Ci kiedys nei poiwedzial "jak sobie poscielesz tak sie wyspisz?"
      bosze, trzeba doceniac co sie ma i co sie moze miec. jezeli moge miec zycie
      uslane rozami to dlaczego mam na to nie isc??? sorry ale raczej nei wybiore
      zycia nudnej kury domowej

i do karelgott'a: nikt nikomu nei pcha sie do lozka. rozwazam poprostu
      mozliwosc wygodnego zycia, i nie widze w tym nic zlego. raczej mylisz sie co do
      mojej osoby
      • eses5 Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA 14.09.04, 20:10
        Boze chron od takich kobiet.

Do adwokatury masz jesze dluuuuga droge, dziecko.

Wiesz co? Jak uwazasz sie za szczera i fajna babke to powiedz mu szczerze i
        prosto w oczy: "Jestes dretwy koles ale masz fajna bryke i za to Cie
        lubie" :)). Gwarantuje Ci ze On postapi z Toba rownie szczerze i bedzie
        Cie "lansowal" gdzies tak przez 6 miesiecy. A zreszta nic mu nie mow. Jak jest
        inteligentny to sam sie domysli...
        • karelgott Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA 15.09.04, 07:17
          eses5 ale mnie ubawiłas, łysy koles w bmw i pewno w gustownym dresiku -
          inteligentny ?? ale ubaw buchacha
          pozdrowka dla eses5
    • Gość: don kiluminatti Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 14:28
      O Dzysys, mam nadzieje ze to tylko jakas podpucha, ale jezeli Ty naprawde
      istniejesz to...zresztą szkoda słów. A tak apropo to wiesz co mam fajne nowe
      seicento...hehehe ehhh co za czasy
    • Gość: BMW Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 16:43
      Co jak co, ale takich kobiet nie lubie. Kasa najważniejsza. Nie . Poracha :(
    • Gość: piecyk gazowy Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.09.04, 18:04
      Karramba - Ile kosztujesz

Zobacz jakie się bujają laski,
      w twoim ulubionym klubie,
      nogi długie,
      stary myślisz,to właśnie lubie
      walisz dużo lodowatą wóde
      obcinka,selekcja naturalna,
      patrzysz która będzie idealna,
      ta choroba nie jest uleczalna,o nie
      hehe.
      Skóra gładka,długie czarne włosy,
      słodkie usta i duże oczy,
      towar pełen rozkoszy,będzie twoja stary jeszcze tej nocy,
      robisz podjazd,czego się napijesz,
      jak się bawisz i jak Ci na imię,
      dobre wrażenie robi na niej twoja kasa,
      twoja fura i twoja własna chata.

Ref.
      Jaka kochanie twoja cena,wolisz w dolarach czy wolisz w PLNach,
      cena za miłość,dom i rodzinę,powiedz nim wpakuję się na mine.
      Jaka kochanie twoja cena,mówisz że kochasz,a ja czuje że to ściema,gdybym nie
      miał tego co posiadam,to niechciała byś nawet ze mną gadać.

Matka mówi,a ojciec potwierdza,
      od uczucia ważniejsza jego pęga,
      twoje serce gówno ma do tego
      masz mieć faceta ostro zarobionego,
      z własnym kwadratem,furą i biznesem,
      jeśligo niekochasz to pokochaj jego kieszeń,
      bo miłość to bzdura,istnieje w filmach i tanich lekturach,
      kilka spodkań,
      intymne sytuacje,
      wpadasz stary w miłosną pułapkę,
      rok może dwa,i poznajesz prawde,
      brzydkie staje się to co było ładne,
      puszcza cię w kanał,sędzia dzieli kase na pół,
      zaliczasz dół,
      wyciągasz gnata,sześć złotych kul,
      tak stary zmieniasz sie w kata,

Ref.
      Jaka kochanie twoja cena,wolisz w dolarach czy wolisz w PLNach,
      cena za miłość,dom i rodzinę,powiedz nim wpakuję się na mine.
      Jaka kochanie twoja cena,mówisz że kochasz,a ja czuje że to ściema,gdybym nie
      miał tego co posiadam,to niechciała byś nawet ze mną gadać. (x2)
    • Gość: hmmmmm Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.09.04, 22:59
      czy to zarty czy glupota? ja nie mam nic przeciwko facetom z bmw ani tej marce
      auta, ale sposob w jaki o tym piszesz? mnie to normalnie w krzeslo
      wbilo...........ze smiechu hehe
    • Gość: xzxzxz Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.kielce.net.pl 28.09.04, 10:09
      Jeśli tak samo dostałaś się na to prawo i zdajesz egzaminy jak gryziesz klamki
      w fajnych furach to można się tylko załamać...Gratuluje.Pusty łeb i duży
      rozkrok-nic więcej!!!
    • Gość: janet Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.04, 22:36
      nie wiedzialam ze ktos jeszcze poruszy moj watek.... ale coz witam ponownie,
      pomimo iz nei przeczytalam za duzo przychylnych postow, a przeciwnie -
      sarkastycznych i ironicznych. a skad to sie bierze???
      powiem wam jedno, pojechalam z nim w te gory i bylo super - pysznie...:)))
      i powiem wam jeszcze cos, nie przespalam sie z nim. nawet nie nalegal, nie
      robil podchodow w te strone... bylam zaskoczona, bo suma sumarum bylam pewna ze
      tak sie skonczy. co wiecej - traktowal mnei jak ksiezniczke (zreszta nadal to
      robi:))
      dlatego tez podsumowujac wszystko MOJ DRETWY KOLES ma kochane serduszko i za to
      go kocham. gdybym was posluchala (ze jestem blacha itd..) nei mialabym takiego
      skarbu. pozdrawiam:))
      • Gość: fredrik Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: 213.241.50.* 29.09.04, 16:46
        naiwna jestes. on jest jeszcze na etapie budowania twego zaufania, a ty to łykasz. jak juz bedziesz ugotowana to zobacz jak sie klimaty odmienią, ale juz bedzie dla ciebie za pozno bo bedziesz uwiedziona po uszy.
      • witold71 Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA 29.09.04, 18:33
        ..super...choć musisz przyznać, że ty sama oceniłaś go po pozorach
        nazywając 'drętwym'... a skoro nie jest to twoje szczeście, że dałaś mu szanse..
        powodzenia ( dla innych pań może to być pewna wskazówka ... hihihi
        • katicaa Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA 29.09.04, 22:53
          O kurde... Zaszokowalam sie normalnie... Spoko ze koles nie okazal sie takim
          burakiem strasznym ale wez co to za rozterki uroda nie grzeszy i jest dretwy
          ale ma fajna fure... To Ty jestes z kolesiem czy z fura? ehhh.......
      • Gość: łubu_dubu Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:57
        Ty śmieszna jesteś. Czy nie widzisz, że buractwo i zacofanie z Ciebie wyłazi. Zakochałaś się w kolesiu, którego znasz od kilkunastu dni???? To jakiś debilizm?? Ty kompletnie i skończenie głupia jesteś??? Zakochałaś się w kolesiu tylko dlatego, że ma fajne autko i kasę??? Szacunku do siebie zero. Mam nadzieje, że jesteście siebie warci. Tylko jenda prośba nie róbcie dzieci bo wyjdą takie małe, łyse i głupiutkie dziwolągi. Heheheh powodzenia życze!!
    • czarrna_inez Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA 30.09.04, 00:22
      Nie widzicie, że ona Was podpuszcza?
    • ola7 Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA 30.09.04, 13:03
      witajcie,
      ja tylko tak chcialam sobie cos tutaj napisac na ten temat!! po pierwsze,
      dziwnym zwykle zbiegiem okoloicznosci jest to, ze modelki zwykle studiuja
      prawo:) moj przyjaciel zawsze sie smieje z tego, ze co modelka to studiujaca
      prawo!! No nic byc moze tak jest! Powodzenia zycze Ci wie no i na aplikacji
      rowniez!
      Co do kolesia z BMW, to fakt jest taki, ze ta nasza forumowiczka nie wydaje o
      nim zlej opinii i oprocz tego ze on jezdzi BMW i ma dobry gust wechowy, to nic
      o nim nie wiemy..jednak ona sama duzo nam o sobie pwiedziala..bo jak sama
      napisalas mila kolezanko ze nie chcesz byc kura domowa to jednak brniesz do
      uzalezniania sie od kogos, przykro mi...ale dobrobyt, nie zaleza o stanu
      majatkowego Twojego narzeczonego i Ciebie tylko od tego jak sie nimi
      rzadziczytaj na ile jest sie zdrowym na umysle...tego oczywiscie nie wiem jak u
      Was z poziomem inteligencji ale nie wyglada on imponujaco juz u Ciebie...i nie
      mow prosze ze po wyjezdzie w gory go juz kochasz..bo na usta cisna sie slowa
      raczej nie parlamentarne..
      milego zycia
      pozdrawima
      Ola
    • Gość: tora! tora! tora! Re: DRĘTWY KOLEŚ FAJNA BRYKA IP: *.tpsa.techsys.pl 30.09.04, 14:42
      zrób sobie kobito na obiad botwinkę - wrzuć granata do beemwu, gdy twój dresik
      będzie w nim siedział :/ a najlepiej zrobisz, jeśli wyciągniesz zawleczkę,
      siedząc tam razem z nim :/ dołączam wyrazy ubolewania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka