maruda2 Re: To... 30.07.15, 21:55 no, no postarałeś się ;-) ale.... nie uwzględniłeś jeszcze jednej chyba istotnej okoliczności : w szkole, na uczelni, na szkoleniu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: To... 30.07.15, 21:57 Można maksymalnie 16 odpowiedzi dodać. Więc nie dało się wszystkiego w sondę wpakować. Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: To... 30.07.15, 22:05 maruda2 napisała: > no, no postarałeś się ;-) ale.... nie uwzględniłeś jeszcze jednej chyba istotne > j okoliczności : w szkole, na uczelni, na szkoleniu itp. Maruda, podciągasz to pod opcję inne. Tak jak i ja. Męża poznałam na radio CB :P Odpowiedz Link Zgłoś
marisella Re: To... 30.07.15, 21:59 Pierwszego to na treningach combat kalaki - sprałam go, bo był początkujący :D I się na dobrą dekadę przywiązał, taki syndrom sztokholmski czy coś ;) A potem to różnie, ale przeważnie raczej ruszając tyłek z domu, nawet jeśli w sumie przez internet ;) Tylko wykaż się inicjatywą choć ciut, Silu, no proooszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: To... 30.07.15, 22:02 O rany, Marysiu... To nie jest wątek o mnie...:> Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: To... 30.07.15, 22:04 jakieś badania socjologiczne w takim razie przeprowadzasz :-> na nas ? Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: To... 30.07.15, 22:06 Tak, doktorat piszę...:> Ciekawy jestem, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: To... 30.07.15, 22:18 łee, a już myślałam, że zbierzesz do kupy najpopularniejsze sposoby i zaczniesz testować na sobie :-> Odpowiedz Link Zgłoś
marisella Re: To... 30.07.15, 22:21 A no może i nie, ale ja empatyczna mocno, wczułam się w Twój problem i tak mi po głowie chodzi i wraca ciągle. Bo temat trudny do ugryzienia, jeśli nie lubisz się z ludźmi integrować tak o, a okoliczności są jakie są. I w gruncie rzeczy to trochę Cię rozumiem (a trochę chciałabym kopnąć w tyłas dla rozpędu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: To... 30.07.15, 22:24 nie tylko Ty rozumisz..i kopiesz;).........my czynimy to od jakiegoś czasu... i nie dla zabawy, czy złośliwości...:> czasem mam wrażenie, że bardziej nam zależy na obcej osobie...niż jemu samemu na sobie;) Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: To... 30.07.15, 22:30 niestety jedną. No a internet ma nieskończone możliwości więc Silu otwórz się na nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mayenna Re: To... 30.07.15, 22:44 Męża poznałam przez znajomych: mieliśmy wspólnego kolegę. Kolejnego narzeczonego przez forum Gazety, a ostatniego przy okazji uprawiania hobby. Sporo osób poznałam poprzez forum.A najfajniejszą znajomość zawdzięczam niedoszłemu absztyfikantowi: zaprzyjaźniłam się z dziewczyną, którą tez emablował. Chyba powinnysmy mu podziękować i poszukac - może jeszcze jakąś mamił:) Odpowiedz Link Zgłoś