30.07.15, 21:44
Obserwuj wątek
    • maruda2 Re: To... 30.07.15, 21:55
      no, no postarałeś się ;-) ale.... nie uwzględniłeś jeszcze jednej chyba istotnej okoliczności : w szkole, na uczelni, na szkoleniu itp.
      • silencjariusz Re: To... 30.07.15, 21:57
        Można maksymalnie 16 odpowiedzi dodać. Więc nie dało się wszystkiego w sondę wpakować.
      • arogancka_agrafka Re: To... 30.07.15, 22:05
        maruda2 napisała:

> no, no postarałeś się ;-) ale.... nie uwzględniłeś jeszcze jednej chyba istotne
        > j okoliczności : w szkole, na uczelni, na szkoleniu itp.

Maruda, podciągasz to pod opcję inne.
        Tak jak i ja.
        Męża poznałam na radio CB :P
    • marisella Re: To... 30.07.15, 21:59
      Pierwszego to na treningach combat kalaki - sprałam go, bo był początkujący :D I się na dobrą dekadę przywiązał, taki syndrom sztokholmski czy coś ;)

A potem to różnie, ale przeważnie raczej ruszając tyłek z domu, nawet jeśli w sumie przez internet ;)

Tylko wykaż się inicjatywą choć ciut, Silu, no proooszę :)
      • silencjariusz Re: To... 30.07.15, 22:02
        O rany, Marysiu... To nie jest wątek o mnie...:>
        • maruda2 Re: To... 30.07.15, 22:04
          jakieś badania socjologiczne w takim razie przeprowadzasz :-> na nas ?
          • silencjariusz Re: To... 30.07.15, 22:06
            Tak, doktorat piszę...:>
            Ciekawy jestem, ot co.
            • maruda2 Re: To... 30.07.15, 22:18
              łee, a już myślałam, że zbierzesz do kupy najpopularniejsze sposoby i zaczniesz testować na sobie :->
        • marisella Re: To... 30.07.15, 22:21
          A no może i nie, ale ja empatyczna mocno, wczułam się w Twój problem i tak mi po głowie chodzi i wraca ciągle. Bo temat trudny do ugryzienia, jeśli nie lubisz się z ludźmi integrować tak o, a okoliczności są jakie są. I w gruncie rzeczy to trochę Cię rozumiem (a trochę chciałabym kopnąć w tyłas dla rozpędu ;))
          • czarny.onyks Re: To... 30.07.15, 22:24
            nie tylko Ty rozumisz..i kopiesz;).........my czynimy to od jakiegoś czasu...
            i nie dla zabawy, czy złośliwości...:>

czasem mam wrażenie, że bardziej nam zależy na obcej osobie...niż jemu samemu na sobie;)
    • maruda2 Re: To... 30.07.15, 22:22
      tylko jedną odpowiedź można wybrać ?
      • facet699 Re: To... 30.07.15, 22:30
        niestety jedną. No a internet ma nieskończone możliwości więc Silu otwórz się na nie ;)
      • szarlotka_ja Re: To... 30.07.15, 22:31
        Maruda, egzamin zdajesz? :D
        • maruda2 Re: To... 30.07.15, 22:37
          tak się tylko upewniam :-P
    • mayenna Re: To... 30.07.15, 22:44
      Męża poznałam przez znajomych: mieliśmy wspólnego kolegę. Kolejnego narzeczonego przez forum Gazety, a ostatniego przy okazji uprawiania hobby. Sporo osób poznałam poprzez forum.A najfajniejszą znajomość zawdzięczam niedoszłemu absztyfikantowi: zaprzyjaźniłam się z dziewczyną, którą tez emablował. Chyba powinnysmy mu podziękować i poszukac - może jeszcze jakąś mamił:)
    • lilith70 Re: To... 30.07.15, 23:15
      A to zalezy których :D:D:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka