zrob-t0-teraz 06.11.15, 10:07 od samego dj Rossa ;););) Dj Ross - Emotion (Lonely) powrócmy jak za dawnych lat:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: *z dedykacją dla Promyka 06.11.15, 18:07 NiePromykom dedykacje nie przysługują? :> Odpowiedz Link Zgłoś
zrob-t0-teraz Re: *z dedykacją dla Promyka 16.12.15, 17:09 Agrafciu zobacz co znalazłem :D uważam że to już czas na Fogga ;) forum.gazeta.pl/forum/w,45,128887577,128887577,Wraz_z_uplywem_czasu.html?wv.x=2&t=1450281849624 Pamiętam Twoje oczy - Mieczysław Fogg (tango) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: *z dedykacją dla Promyka 16.12.15, 18:04 heh, nie grzeb w archiwum, bo dostaniesz niestrawności :P Ale tak swoją drogą przywołałeś pewne wspomnienia i istotę tamtych lat. Gdzie są tamte nicki, tamci ludzie ? Gdzie Nezja zajadła, która dla mnie poświęciłaby wszystko ;), Gdzie Crimen, wierny mój asystent, Gdzie Niezmiennick, maruda wszeteczna, którego niejednokrotnie chętnie zadusiłabym jedną ręką, Gdzie Schizol złośliwiec, bandyta mojego zdrowia :D i cała reszta, tu akurat nieobecna :) ech.......koniec tej nostalgii. pora na dedykację dla Ciebie :P (pewien sens w sobie ma) M. Maleńczuk & Psychodancing - Ten, co wcześniej z Tobą był Odpowiedz Link Zgłoś
zrob-t0-teraz Re: *z dedykacją dla Promyka 16.12.15, 18:23 coś lub ktoś zdziesiątkował Twoją gwardię przyboczną:Pszkoda.:) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: *z dedykacją dla Promyka 16.12.15, 19:36 zrob-t0-teraz napisał(a): > coś lub ktoś zdziesiątkował Twoją gwardię przyboczną:Pszkoda.:) Przemilczę powyższe. I wklejam coś co dziś mi gra w duszy, ale broń Boże nie jest skierowane do Ciebie Zróbtosiu :) Andrzej Grabowski - Czasami Odpowiedz Link Zgłoś
zrob-t0-teraz Re: *z dedykacją dla Promyka 16.12.15, 19:58 jak nie do mnie w takim razie do kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: *z dedykacją dla Promyka 16.12.15, 20:18 zrob-t0-teraz napisał(a): > jak nie do mnie w takim razie do kogo? Do misia gogo :P Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: *z dedykacją dla Promyka 16.12.15, 19:01 Też bym coś komuś. Tylko jak, jak ja tu na razie mam status majtek? Majtka. To może tak: piosenka dla wszystkich potrzebujących motywacji. Bielizna STEFAN Odpowiedz Link Zgłoś
zrob-t0-teraz Re: *z dedykacją dla Promyka 16.12.15, 19:20 w majtkach czy bez majtek wbijaj sie z dedykacją dla tej wybranej. Ktora to? Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: *z dedykacją dla Promyka 16.12.15, 19:40 Dobra. Na razie wybieram tą: The Pretenders - I'll Stand By You (Official Music Video) Odpowiedz Link Zgłoś
zrob-t0-teraz Re: *z dedykacją dla Promyka 16.12.15, 20:03 pytalem którą pannę wybrałes jako odbiorcę. Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: *z dedykacją dla Promyka 16.12.15, 19:35 Jesuuuuuuuuu nie przypuszczałam, żeś w ogóle zwrócił uwagę na te (go) majtki........ A że taki pamiętliwy to już komplet szok....... :> Ale Stefciu fajny jest to choć zmotywowana się nie poczułam.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: *z dedykacją dla Promyka 16.12.15, 19:47 No jak - faceci myślą tylko o seksie. A to już blisko :) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: *z dedykacją dla Promyka 16.12.15, 19:49 Od głowy do majtek kawał drogi..... No chyba że chodzi jedynie o zaspokojenie chuci..... Ale do tego to nawet majtki Ci niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: *z dedykacją dla Promyka 16.12.15, 20:08 Cóż, widzę że my tu o dwóch zupełnieeeee różnych różnościach...... Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: *z dedykacją dla Promyka 16.12.15, 20:14 Dokładnie. Ja o seksie a Ty o pożądaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: *z dedykacją dla Promyka 16.12.15, 20:21 Mniej więcej taka różnica: www.youtube.com/watch?v=9H3I4Dikcbo Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: *z dedykacją dla Promyka 16.12.15, 20:30 No właśnie, i dlatego majtki są blisko sexu a nie głowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: *z dedykacją dla Promyka 16.12.15, 20:32 Oj dziecko...... a ja chciałam jedynie przekazać, że futbol to nie tylko strzelanie goli...... Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: *z dedykacją dla Promyka 16.12.15, 20:36 Ale pse pani, ja jestem tylko facet - to i takich metafor nie kumam. Widzę tylko, ze majtki też mają :) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: *z dedykacją dla Promyka 16.12.15, 21:00 Czyli nadając Ci status majtka przeceniłam nieco.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: *z dedykacją dla Promyka 16.12.15, 21:05 Tako niniejszym degraduję się na zęzowego. Młodszego zęzowego. Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: *z dedykacją dla Promyka 16.12.15, 21:07 Sam to się możesz....... :> Odpowiedz Link Zgłoś
zrob-t0-teraz Re: *z dedykacją dla Promyka 09.02.16, 11:04 Przyjaciele po to są Kiedy wszystko idzie źle Wezwij mnie, wezwij mnie Gdy znajomych tłum jak wróg odwróci się Wezwij mnie - zjawię się Gdy Twój świat rozpada się Wezwij mnie, wezwij mnie Czuję, że dziś jak dziecko boisz się Wezwij mnie - zjawię się Przeprowadzę Cię przez mrok Nie pozwolę ranić łzom I nie będziesz już się bać Przyjaciele po to są Kiedy już, kiedy już Ci braknie sił Wezwij mnie, wezwij mnie Boisz się, że nie wesprze Cię już nikt Wezwij mnie - zjawię się I pomogę z kolan wstać I zbudować nowy dom Znów poczujesz życia smak Przyjaciele po to są Odpowiedz Link Zgłoś
zrob-t0-teraz Re: *z dedykacją dla Promyka 11.02.16, 13:51 Agnes odbierz proszę @.Ważne. Odpowiedz Link Zgłoś