very_famous 21.09.04, 10:36 Nie mogę się obudzić po prostu, zasypiam na siedząco :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
booster Re: KAWY! 21.09.04, 18:18 miałem to samo przez cały dzień. Niestety w pracy pod ręką mam tylko "lurkę" niegodną nazywania jej kawą (mimo, że nie jestem bardzo wybredny). Odpowiedz Link Zgłoś
booster Re: KAWY! 21.09.04, 19:08 A pomyśl co będzie za miesiąc, o 16 ciemmności, mgły i deszcze. Taka pogoda jest nawet ok, ale jak nie trzeba wstawać do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: KAWY! 22.09.04, 11:00 I znów chyba warto pomyślec o kawie ... dzień bardzo senny, przynajmniej jak na razie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: KAWY! 05.10.04, 15:49 Nie moge w nocy spac!! Caly dzien chodze jak nacpana i wszystko mnie wkurza!! Chyba sie starzeje ,bo coraz gorzej przestawiam sie po nockach. Aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Pewnie wdepne tu kiedy Wy wszyscy juz bedziecie slodko spac! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: KAWY! 05.10.04, 23:03 kokolores napisała: > Nie moge w nocy spac!! > Caly dzien chodze jak nacpana i wszystko mnie wkurza!! > Chyba sie starzeje ,bo coraz gorzej przestawiam sie po nockach. > > Aaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! > > Pewnie wdepne tu kiedy Wy wszyscy juz bedziecie slodko spac! > Może to nocne towarzystwo w Twoim łóżku Ci już nie... hm... leży... ? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: KAWY! 06.10.04, 06:19 kokolores napisała: > Nie narzekam! > :)) To znaczy, że za bardzo zajmujące jest i nie masz czasu na spanie... :p Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: KAWY! 07.10.04, 02:20 Cos Ty taki dociek`liwy,he?? :)) A Ty sypiasz dobrze?? Cos ostatnio rzadko tu bywasz!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: KAWY! 07.10.04, 06:44 kokolores napisała: > Cos Ty taki dociek`liwy,he?? > :)) > A Ty sypiasz dobrze?? > Cos ostatnio rzadko tu bywasz!! > :( Nie mam czasu. Spać. :p ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: KAWY! 06.10.04, 12:45 Kawy ... ? Nie ma sprawy juz robię :D. Do tego kawałek szarlotki :). Odpowiedz Link Zgłoś
ervumem Re: KAWY! 06.10.04, 15:08 zo_h napisał: > Kawy ... ? Nie ma sprawy juz robię :D. Do tego kawałek szarlotki :). ejno weeez faaacet bez takich bolesnych zagrywek nooo. wirtualna szarlotka nie ma prawa istniec! skoro powoduje realny zyciowy namacalny SLINOTOK ! Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: KAWY! 06.10.04, 15:45 No to ten jakże realny wyciek śliny powinien zobligować Ciebie do tego aprzy zrobić sobie ten smakołyk :P. Odpowiedz Link Zgłoś