tdf-888 17.12.15, 01:07 sympatia.onet.pl/tips/poznalismy-sekrety-kobiet-raport-sympatiapl,5671086,advice-detail.html?utm_source=onet.pl&utm_medium=referral&utm_content=raport&utm_campaign=trescired4_1216 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flirting.shadow Re: tak się randkuje 17.12.15, 09:20 Jeśli ktoś szuka wartościowych informacji, to po tym "zapytaliśmy 3000 kobiet o to, co lubią, czego nie lubią i co sprawi, że zainteresują się mężczyzną." może już przestać czytać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: tak się randkuje 17.12.15, 09:28 Co do zasady wystarczy słówko "onet". Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: tak się randkuje 17.12.15, 09:41 no troche mnie ponioslo z tym linkiem. wkleilem zanim przelecialem art. ale onet nie jest taki zly. mialem w nocy kryzys ze spaniem z gazeciny wszystko wyczytalem i na onecie rozne ciekawe rzeczy znalazlem. ale nie na temat ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: tak się randkuje 17.12.15, 09:55 100 lat temu popularny był przytyk "jesteś głupi jak komentarz z onetu". Sugerujesz,że od tego czasu poziom im się podniósł? Akurat im? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: tak się randkuje 17.12.15, 10:17 sport mają na lepszym poziomie na pewno a głupie komentarze są fajne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: tak się randkuje 17.12.15, 10:23 > a głupie komentarze są fajne ;) to już wiemy skąd czerpiesz inspiracje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: tak się randkuje 17.12.15, 10:27 z samego dołu :) bo na górze to taki pokaz lemingozy, że aż się płakać chce :( np. w artykule tutaj kultura.gazeta.pl/kultura/1,114438,19355829,gwiezdne-wojny-przebudzenie-mentalnej-niemocy-czyli-jak.html#Czolka3Img już bezmózgi bojkot ogłaszają, jakby to była wina dystrybutora, że typek nie wszedł na seans... a skąd taki ochroniarz ma wiedzieć, z kim ma do czynienia? dostał wytyczne, kogo ma wpuścić, nie było na kartce, to nie wpuścił. ja też gościa nie znam. fanem tej serii nie jestem. tak że komentarze na onecie może są i czasem głupie, za to na gazecie totalnie bezrefleksyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: tak się randkuje 17.12.15, 10:39 Ta, bo ich sport to zdaje się teraz Eurosport. A głupie jest po prostu głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: tak się randkuje 17.12.15, 10:44 szukałem czegoś o drugim wczorajszym ćwierćfinale w ręcznej i na gazecinie nic nie było, tylko kolejne artykuły z brandzlowaniem się zwycięstwem naszych. a na onecie i z tvp sport materiał mają i z eurosportu. tak że po prostu gazeta przy onecie to dno den! wchodzę tu tylko nałogowo i ćpam to gwno. Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: tak się randkuje 17.12.15, 10:47 Dorzuć jeszcze do porównywania Fakt, to Ci onet krynicą mądrości zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: tak się randkuje 17.12.15, 17:12 Kierowanie sie deklaracjami kobiet, to jak wiara w przedwyborcze obietnice polityköw. Oh, wait! Chyba przesadziłem - tym ostatnim czasami jednak coś się przypadkiem wypsnie :) Odpowiedz Link Zgłoś