very_famous 03.10.04, 14:12 Iść do pracy a zaraz idę :(( Słowo wsparcia proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: Ale mi się nie chce :( 03.10.04, 14:13 Najlepszym lekarstwem na wszystkie dolegliwości jest zwykła woda. Dwie krople na szklankę wódki i wszystko jak ręką odjął... Może zastosuj przed?!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Ale mi się nie chce :( 03.10.04, 14:35 Może chociaz masz brzydką pogodę? Albo pomyśl sobie,że w domu tez nudy:( Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Ale mi się nie chce :( 03.10.04, 17:02 Czarna, aaaaaaaaaaaa toooooooooooooo Tyyyyyyyyyyyy tuuuuuuuuuuuuu? Teraz Ty szukasz! Ale policz do dziesięciu i nie podglądaj! Mówiłem!!! Do dziesięciu!!! I bez podglądania! Złóż razem te paluchy, NOOOOOOOO!!! Kombinatorka jedna! Liczysz i szukasz... Jakie znowu nudy?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Ale mi się nie chce :( 04.10.04, 20:34 Delikatnie mówiąc - zdycham :( Dobrze że jutro tylko 5 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Ale mi się nie chce :( 05.10.04, 20:23 Kompletnie nic mi sie nie chce. Chyba niedobrze :( Odpowiedz Link Zgłoś