09.10.04, 14:12
Dzis w miscie krosnie planowany jest zlot forum :) Nie potrafie okreslic
miejsca gdzie sie on odbedzie ale zapraszam wszystkie i wszytskich piszacych
i tych nie pismiennych ale czytajacych !!! Jak by co to kontakt do Daniela
-+
wojTek
Obserwuj wątek
    • kubatka I po zlocie...cz.1 09.10.04, 23:41
      Byl zlot, nie ma zlotu ale zostaja za to bardzo mile wspomnienia :). A na
      zlocie dzialo sie wiele :), ale od poczatku... Chwile po 18 zajechali po mnie
      Wojtek, Monika, Gosia , Sebastian i Daniel. Nas bylo szescioro i jakos
      musielismy sie pomiescic w aucie. Bylo smiechu przy tym co nie miara jak
      upychalismy sie we 4 z tylu :). Kiedy juz nam sie to udalo i siedzielismy
      scisnieci jak sardynki (cieplo przynajmniej bylo), to pojechalismy do Galeona,
      ale zanim tam dotarlismy to spotkalismy kolege Wojtka, i jak Wojtek stal z
      Mateuszem i rozmawial to nastapila szybka akcja zmiany kierowcy...alez on mial
      fajna mine jak usiadlam za kierownica :D. Niestety akcja przejecia samochodu
      nie powiodla sie bo Wojtek szybko skonczyl rozmawiac i wygonil mnie z powrotem
      do tylu ;)
      W Galeonie nie zabawilismy dlugo, wlasciwie to tylko weszlismy i wyszlismy bo
      wszystkie stoliki byly zarezerwowane. Zmiana lokalu byla wiec konieczna...
      • wojciasf Re: I po zlocie...cz.2 09.10.04, 23:52
        A wiec wieczorna pora ruszylismy przek Krosno szukac innego lokalu. Cała nasza
        gromada zawitała do K15 gdzie dostalismy soczki (czesc miała soczki z banana:))
        i piwo oraz pizze na ktora troche czekalismy ale boło dobra. Posmialismy sie
        dosc glośno i omowiliśmy zmiany na forum oraz nawet pojawienie sie na forum
        Corleone :) Kiedy skonczyło sie jedzenie a lokal był juz nudny ;) wybralismy
        sie znow przeciazonym unem do Raju. Tam zaszczyciła nas swoja obecnosci Ola
        czyli Mloda kiedys piszaca na forum. Z tego miejsca powstanie specjalna relacja
        foto. Ja sie pochwale osobiscie ze zjadłem dobra sałatke o nazwie Diabełek a
        Justyna jadła Aniołka ale nie wiem czy była dobra bo nie jadłem jej...
        -+
        wojTek
        • kubatka Re: I po zlocie...cz.3 10.10.04, 00:09
          Aniolek byl bardzo dobry, nawet lepszy od Diabelka :P. Wieczor w Raju uplynal
          nam szybko a potem nadeszla pora pozegnania ;(, Zal serca scisnal, ale coz...
          Jasielska i zarnowiecka sekcja naszego forum wpakowala sie do samochodu a Ola i
          ja poszlysmy na nozkach do swoich domkow.
          Musze sie pochwalic, ze do domu doszlam w ekspresowym tempie, niecale 10 minut
          (a to dlatego ze mgla byla gesta i na ulicy bardzo ciemno...) i nawet udalo mi
          sie jeszcze kawalek meczu obejrzec :).
          • wojciasf Re: I po zlocie...cz.4 10.10.04, 00:19
            Dodam jeszcze ze Ola pobrała krotki kurs latania :) Po pozegnaniach
            wyruszylismy w droge do Zarnowca i Jasła. To była chyba jedna z
            naaaaajdłuzszych wycieczek na tej trasie wszystko przez niesamowita mgłe Ale
            wrocilismy cało i zdrowi kazdy dotarł do swojego domu Czesc poszła spac czesc
            pisze a czesc jeszcze pracuje i dla tej czesci zyczenia słodkich snow. I to był
            cały zlot:)
            -+
            wojTek
            • kubatka Re: I po zlocie...cz.4 10.10.04, 00:27
              Tak to mniej wiecej wygladalo. Jesli o czyms zapomnielismy to przepraszamy i
              prosimy pozostalych uczestnikow zlotu o dopisanie sie :)
              • jatotylko Re: I po zlocie...cz.4 10.10.04, 09:22
                Hm :)
                - było głośno ;P
                - naprawdę wesoło ;P
                - prawie doszło do "pożaru: ;P
                - zdjęcia pewnie nie wyjdą bo mogło się po drodze coś z kliszą stać ;P
                a ogólnie, naprawdę świetnie i w miłym gronie spędzony czas, kilka randek w
                ubikacji, kilka w innym miejscu (jakim to ja już nie wiem :P)
                Wojtek podpatrywał jak się gra w kręgle ;P - może następnym razem sam
                spróbuje ;)
                No, nie wiem jak wy ale ja się okropnie nie wyspałam :( - czy uda mi się to
                nadrobić ??
                Pozdrawiam wszystkich baardzo cieplutko i dziękuję za zaproszenie :D
                • linea21 Re: I po zlocie...cz.5 10.10.04, 11:40
                  Zlot w sumie nie był planowany w takim formacie w jakim sie odbył tzn. było
                  wiecej ludzi niz zakładane było na początku. Miła atmosfera, miłe towarzystwo,
                  dobra pizza, fajny lokal. Najwiecej sie działo podczas jazdy w 6 osób :-).
                  Zdaje się, że najlepiej bawił sie wtedy Sebastian :) Było miło ale się
                  skończyło. Najgorsze było to,że po przyjeździe do domu musiałam jeszcze zrobic
                  sałatke jarzynową i skleić ok. 100 pierogów <rospacz> Poszłam spac dopiero po 2
                  nad ranem już nawet kury piały. gdyby nie fakt ze wstałam o 7 było by wszystko
                  ok
      • danway1 Re: I po zlocie...cz.1 15.10.04, 11:44
        Justynka zapomnialas wspomniec o barmanie z Samoobrony ;) Chociaz nie wszyscy go zauwazyli :P
    • wojciasf Re: 3 ZLOT poprawiny :) 10.10.04, 22:47
      Dzis odbyły sie poprawiny zloty była wieksza czesc Sekcji Jasło i
      reprezentantka Sekcji Krosno. Poprawiny odbyły sie u mnie, piło sie hiszpanskie
      wino i cos tam sie jadło. Było miło i przyjemnie.
      p.s. ogladalismy zdjecia :)
      -+
      wojTek
      • kubatka Re: 3 ZLOT poprawiny :) 10.10.04, 23:19
        I trzeba zaznaczyc ze poprawiny nie byly zaplanowane :). Samo tak jakos wyszlo,
        nudzilo mi sie w domu i wpadlam na pomysl zeby do Jasla w odwiedziny pojechac
        no i pojechalam :). To prawda ze bylo milo i przyjemnie i oby tak czesciej ;)
        • wojciasf Re: 3 ZLOT poprawiny :) 10.10.04, 23:36
          Jutro tez sie wybierasz?? Nie wiem czy wina cos zostanie:)
          • kubatka Re: 3 ZLOT poprawiny :) 10.10.04, 23:43
            na razie nie wiem kiedy sie nastepnym razem do Jasla wybiore...teraz wasza
            kolej na odwiedziny ;)
            • wojciasf Re: 3 ZLOT poprawiny :) 10.10.04, 23:51
              Powiedz tylko kiedy :D:D:D
              -+
              wojTek
              • kubatka Re: 3 ZLOT poprawiny :) 10.10.04, 23:56
                Pierwszy bedziesz o tym wiedzial :)
                • nait Re: 3 ZLOT poprawiny :) 11.10.04, 00:02
                  Chyba drugi :D
                  • kubatka Re: 3 ZLOT poprawiny :) 11.10.04, 00:06
                    No pierwszy po tobie :D
                    • wojciasf Re: 3 ZLOT poprawiny :) 11.10.04, 00:10
                      lepiej ze bym sie pierwszy dowiedział chyba ze Seba lubi pksy :)
                      • kubatka Re: 3 ZLOT poprawiny :) 11.10.04, 00:17
                        a czy to wazne ktory sie dowiesz? liczy sie to ze bedziesz wiedzial ;)
                        • wojciasf Re: 3 ZLOT poprawiny :) 11.10.04, 00:22
                          A czy to ja sie dobijam ze by byc pierwszy??Chyba nie ja;-)
                          -+
                          wojTek
    • danway1 Re: 3 ZLOT 15.10.04, 11:49
      Ostatecznie zlot byl bardzo fajny, Nawet przez chwile mialem dobry humor, ale reszta chyba zauwazyla, ze nie jestem w odpowiednim nastroju do robienia czegokolwiek poza bezmyslnym rozmyslaniu. Sorrki wszystkich za taki nastroj, ale to bylo ode mnie silniejsze. Chcialbym tez podziekowac siostrze za rozmowe. A jazda z 6 unem, byla naprawda wesola. A nauka latania tez byla niczego sobie :P
      • mloda01 Re: 3 ZLOT 15.10.04, 14:49
        Ja ci dam nauke latania Wrrrr. Nastepnym razem to ty latasz a ja rzucam heh.
        Nie zauwazylam zebys mial zly nastroj, wrecz odwrotnie. A jak tam kolanko? :>:>
        Nastepnym razem pamietaj o rurkach :D
        • danway1 Re: 3 ZLOT 15.10.04, 15:02
          Widać zbyt krótko z nami przebywałaś, a w momencie gdy ty byłaś to nastrój
          miałem nawet jako-taki :P
          • mloda01 Re: 3 ZLOT 15.10.04, 16:37
            Ja poprostu mam na ciebi cudowny wplyw. Na moj widok odrazu ci sie humor
            poprawia :D:D
            • danway1 Re: 3 ZLOT 15.10.04, 19:13
              Może coś w tym jest co mówisz. Nigdy nic nie wiadomo.
            • jatotylko Re: 3 ZLOT 17.10.04, 00:05
              Ja podejżewam Olu że to raczej po tym drugim piwie ;P
              • mloda01 Re: 3 ZLOT 17.10.04, 10:33
                Zadne 2 piwo, to ja mam taki cudowny wplyw na Daniela :-P I sie ze mna prosze
                nie klucic bo i tak stanie na moim hehe.
                • danway1 Re: 3 ZLOT 22.10.04, 12:23
                  Niech Ci Olu bedzie. Nie bede sie z Toba klocil.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka