magn_olia 18.04.02, 13:47 .... a nie...moge..... Powiedzcie mi..... czy moge.... jak chce.... czy tylko.....chce...jak moge...???!!! To przerasta.... me granice.... w swiecie.... w ktorym..... tyle zla..... Pozd PA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzyt Re: Tak bym chciala.... 18.04.02, 13:50 zło i dobro jak noc i dzień jak miłość i nienawiść jak ciepło i mróz chcieć to móc tylko czasem trzeba kogoś poprosić... Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Tak bym chciala.... 18.04.02, 13:56 czy to złośliwość? czy rymów chciwość? bo nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
magn_olia Re: Tak bym chciala.... 18.04.02, 13:52 .... jakie to ...piekne.... jak ja.... prosta przeciez.... zwyczajna....kobieta.... o sercu.... kochajacym.... i pragnacym..... Pozd. PA! Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Tak bym chciala.... 18.04.02, 13:57 pragnąć to czuć czuć to oddychać... byciem człowiekiem... Odpowiedz Link Zgłoś
magn_olia Re: Tak bym chciala.... 18.04.02, 13:59 ... ja wlasnie ...pragne.... jego i tylko....jego! codziennie... umieram.... bardziej.... az umre....do konca.... ...z... niespelnienia... Pozd. PA! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Tak bym chciala.... 18.04.02, 14:05 hmm nie wiem co o tym myśleć. podaruję sobie niekonstruktywną krytykę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Tak bym chciala.... 18.04.02, 14:17 umierać i wstawać to ludzkie powołanie upadać i w niebo ulatać to własne siebie spełnianie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Tak bym chciala.... IP: 195.205.73.* 18.04.02, 14:17 te nickowe podróbki biedaku ani nie są śmieszne ani ciekawe...to już było... zabrakło ci pomysłu nuuuudny jesteś jaak flaki w oleju albo jeszcze bardziej wyrazy współczucia > .... a nie...moge..... > Powiedzcie mi..... czy moge.... jak chce.... > czy tylko.....chce...jak moge...???!!! > To przerasta.... me granice.... > w swiecie.... w ktorym..... > tyle zla..... > > > Pozd > > PA! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Tak bym chciala.... 18.04.02, 14:20 o... a ja sie dalam nabrac.. ;) pierwsza naiwna a. Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: Tak bym chciala.... 18.04.02, 17:51 jak chcesz to mozesz,ja tam zawsze mogę,prawie...,wysylam goroce sloneczko:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Tak bym chciala.... 18.04.02, 18:10 fajny nick - od razu widac ze prawie zawsze mozesz :))) jeleniogorzanin napisał(a): > jak chcesz to mozesz,ja tam zawsze mogę,prawie...,wysylam goroce sloneczko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Tak bym chciala.... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 18.04.02, 18:16 jezu, co wam sie stalo??? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Tak bym chciala.... 18.04.02, 18:17 najpierw zapomniala zamknac apteczke a teraz sie glupio pyta! :)))) Gość portalu: mina napisał(a): > jezu, co wam sie stalo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Tak bym chciala.... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 18.04.02, 18:18 chyba barek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Tak bym chciala.... 18.04.02, 18:19 jak zwal tak zwal - grunt ze dziala :))))) Gość portalu: mina napisał(a): > chyba barek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Tak bym chciala.... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 18.04.02, 18:19 wstydzilybyscie sie, pijaczki Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Tak bym chciala.... 18.04.02, 18:20 gacie mam jeszcze w odpowiednim miejscu to co sie bede wstydzic na zapas! Gość portalu: mina napisał(a): > wstydzilybyscie sie, pijaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Tak bym chciala.... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 18.04.02, 18:22 ale wytarte w newralgicznych miejscach!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Tak bym chciala.... 18.04.02, 18:22 czy to ma cos wspolnego z neurologia???? myslalam ze jeszcze nie mam obsesji :) Gość portalu: mina napisał(a): > ale wytarte w newralgicznych miejscach!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Tak bym chciala.... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 18.04.02, 18:24 kazdy ma swojego trupa w szafie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Tak bym chciala.... 18.04.02, 18:37 hahahahahahaha!!!!!!!!! ten co byl w szafie to chyba mu nie posluzylo :)) Gość portalu: mina napisał(a): > kazdy ma swojego trupa w szafie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Tak bym chciala.... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 18.04.02, 18:39 biedaczyna:((( po chuj tam wchodzil? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Tak bym chciala.... 18.04.02, 18:41 tez go o to pytalam! :) Gość portalu: mina napisał(a): > biedaczyna:((( > po chuj tam wchodzil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Tak bym chciala.... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 18.04.02, 18:49 i znalazl jakies sensowne wyjasnienie poza "czekam na tramwaj"? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Tak bym chciala.... 18.04.02, 18:53 nieeeeeeeeee.... zatkalam dziurke od klucza i brak tlenu spowodowal takie zmiany w mozgu, ze przestal mnie poznawac :((((( Gość portalu: mina napisał(a): > i znalazl jakies sensowne wyjasnienie poza "czekam na tramwaj"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Tak bym chciala.... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 18.04.02, 18:54 znaczy ujawnila sie charakteropatia... nie widze tu pomyslnych rokowan:((( Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Tak bym chciala.... 18.04.02, 18:58 ze tez to w szafie musialoz niego wylezc! wygladal na normalnego:((( Gość portalu: mina napisał(a): > znaczy ujawnila sie charakteropatia... nie widze tu pomyslnych rokowan:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Tak bym chciala.... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 18.04.02, 19:00 no na chuj dziurke zatykalas? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Tak bym chciala.... 18.04.02, 19:06 zeby sie nie rozpraszal! sam wlazl to myslalam ze sam wyjdzie! Gość portalu: mina napisał(a): > no na chuj dziurke zatykalas? > :))) Odpowiedz Link Zgłoś