Dodaj do ulubionych

To jest śmieszne.

11.09.19, 14:17
Witam, mam 32 lata i nie miałem nigdy dziewczyny. Jestem osobą która czuje za dużo i za mocno. Jak miałem 20 lat to myślałem, że dziewczyna to jest święty grall i jak się ją już ma to wszystko gra. Obecnie jednak czuję związek z całą ludzkością i ten koncept chodzących oddzielnie ciał i "dusz" które się w nich próbują oddzielić i odnaleźć jest dla mnie złudzeniem, które czuję głęboko, że jest kompletnie nieprawdziwe. Nie wiem czy jest mi *potrzebna* inna osoba, ale piszę tutaj żeby dać furtkę, jeśli ktoś/któraś z was chciałby porozmawiać. Wyobrażam sobie co bym pomyślał parę lat temu jeśli bym to przeczytał, więc jeśli myślisz, że jestem szurnięty, to wiedz, że się nie obrażam. Rozumiem ;) Jeśli ktoś chce o czymkolwiek porozmawiać albo "poznać" się, to zapraszam.
Obserwuj wątek
    • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 11.09.19, 21:37
      hehehe...... zastanów się, do czego Ci się nada kobita... to dowiesz się też ile możesz dać z siebie .... bo może nic nie chcesz dostać i nic nie chcesz dać.... ludzkość może i przez Ciebie wtedy popłynie:)
      • marco_5 Re: To jest śmieszne. 12.09.19, 00:30
        moze sie myle, majac 32 lata wydajesz mi sie jakims bezbronnym, nie zahartowanym jeszcze, bladzacym w zyciu facetem...
        a moze pomoglaby silownia, sport,sauna prawia samopoczucie, odwraca mysli, poprawibys swoja sylwetke, a to wazne.
        kurs tanca, abys w jakims Nocnym Clubie poprowadzil jakas sympatyczna, tak ze jej od razu zawrocisz w glowie :)
        pomysl, nadchodzi zima...we dwojke zawsze cieplej i razniej :) zapomnij o oddzieleniu cial i dusz...Plis
        taka pisanina z kims, wzajemne opisywanie "swych chorob", rozczulanie sie,...to guzik daje, zglupiejesz jeszcze !
        • edo33 Re: To jest śmieszne. 12.09.19, 02:00
          marco_5, masz rację, że błądzę i może nawet jestem bezbronny, a na siłownię chodziłem po 4h dziennie codziennie przez parę lat. Jak się okazuje fizyczna krzywda jaka może człowieka spotkać to nic w porównaniu z psychiczną. Zgadzam się, że narzekanie i opowiadanie o problemach nie ma sensu, dziękuję.
      • edo33 Re: To jest śmieszne. 12.09.19, 02:06
        rzaboraba Jestem kompletnie zagubiony. Trafiłem na różne źródła w trzeciej dekadzie mojego życia z których wynika że "wszystko mam już w środku" i że tam trzeba szukać. Boję się chyba za bardzo angażować w życie żeby nie zapomnieć o tym. Nie wiem co robię generalnie, ale nie spotkałem jeszcze osoby spełnionej w świecie "zewnętrznym"
        • marco_5 Re: To jest śmieszne. 12.09.19, 16:36
          jesli 4h korbienia nie pomagaja, byc moze jestes za bardzo nadmuchany i w miesniach znajduja sie rezeptory na zycie ...hm
          moim zdaniem pierwszym krokiem byloby kompletne wyssanie ...tego co masz juz w srodku ! jak sam piszesz...
          cos takiego moze zrobic perfekcyjnie kobieta...wyssie, od razu pomoze w regeneracji i poprawi ... itd.
          dasz rade, glowa do gory ! wierze w Ciebie...tylko nie zapomnij sie tej Kobiecie zrewanzowac...
        • borom Re: To jest śmieszne. 18.09.19, 19:47
          jak był dalszy finał rzekomej nieznajomości czynności podstawowej w dziejach ludzkości ? udalo sie złowić kobietę na taki tekst ?
          • borom Re: To jest śmieszne. 18.09.19, 19:48
            pytanie do edo33 - o ile w ogole osobnik ten ma tu jeszcze konto.
    • amunicyjny1 Re: To jest śmieszne. 16.09.19, 17:54
      Ty nie czuj ''związku z całą ludzkością'' tylko idź dzisiaj do burdelu, tam są najlepsze psycholożki świata. Potem sobie usiądź, pomyśl, i pogódź się z myślą, że przesrałeś ostatnie 10 lat, przez jakiegoś gralla który nie istnieje. I mniej myśl
      • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 16.09.19, 18:12
        Ot rada.... chłopak czuje egzystencjalny niepokój, a Ty go po jakąś zarazę wysyłasz...
        • borom Re: To jest śmieszne. 16.09.19, 18:20
          po kobietę wysyła i dla niej a nie po ideał istniejacy w romantycznych majaczeniach . widać od razu ,że amunicyjny posiadł znajomośc rzeczy .
          • borom Re: To jest śmieszne. 16.09.19, 18:31
            sa jakowes agencje towarzyskie wężożabokrabie w twojej okolicy ? podaj niezwłocznie adres i umów tam czas dla edo33 . polska podpisała konwencje genewskie i nie jest dopuszczalnym męczarnie takie dla tego żołnierza armi wstrzemięźliwości
            • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 16.09.19, 18:54
              bujaj się :)
              • borom Re: To jest śmieszne. 16.09.19, 19:47
                jak na kwiat myśli twoich nie jest to zdumiewająca odpowiedź
                • nnn.1 :D 16.09.19, 20:15
                  borom napisał:

> jak na kwiat myśli twoich nie jest to zdumiewająca odpowiedź

Wystarczy że Ty jak zwykle nie zawodzisz i niezmiennie zdumiewasz naręczami kwiatów myśli Twoich :D Uważaj jednak, bo niektóre kwiaty pachną bardzo intensywnie, co może być niebezpieczne. Trochę zbyt ... odurzające :D

• borom Re: :D 16.09.19, 20:20
                    taaak tak mądrusiu
                  • amunicyjny1 Re: :D 16.09.19, 20:52
                    Cześć nnn.1, było lato mamy jesień
                    • nnn.1 Re: :D 16.09.19, 21:41
                      amunicyjny1 napisał(a):

> Cześć nnn.1,
                      ---------> Cześć amunicyjny
                      było lato mamy jesień
                      -------> Kiedyś widziałam kwiatki robione z jesiennych liści. No więc chętnie powymieniłabym się z Tobą takimi jesiennymi kwiatkami mysli :D, ale jak sam wiesz bez-myslna jestem, więc produkowałabym raczej nici [babiego lata] niż kwiatki, więc lepiej zrobię miejsce bardziej uzdolnionym ... No pa! :D
                      • amunicyjny1 Re: :D 16.09.19, 21:52
                        Hym,.. Krąży jakaś epidemia jesiennej nostalgii..?
                        • nnn.1 Re: :D 16.09.19, 23:00
                          amunicyjny1 napisał(a):

> Hym,.. Krąży jakaś epidemia jesiennej nostalgii..?

Chyba tak trochę ...
                          >

Wróciłam na chwilkę, bo ... Czasami słucham pewnej londyńskiej stacji nadającej często muzykę, która wprawdzie bardzo traci myszką, ale doskonale poprawia humor. Przed chwilą było to zalinkowane poniżej. Wiruje się do tego cudownie! :))) Tak wiem bardzo retro ..., ale! ile w tym energii :))

www.youtube.com/watch?v=XCW1i5HQ0o0
                          • amunicyjny1 Re: :D 17.09.19, 09:17
                            nnn.1 napisał(a):

> amunicyjny1 napisał(a):
                            >
                            > > Hym,.. Krąży jakaś epidemia jesiennej nostalgii..?
                            >
                            > Chyba tak trochę ...
                            > >
                            >
                            > Wróciłam na chwilkę, bo ... Czasami słucham pewnej londyńskiej stacji nadającej
                            > często muzykę, która wprawdzie bardzo traci myszką, ale doskonale poprawia hum
                            > or. Przed chwilą było to zalinkowane poniżej. Wiruje się do tego cudownie! :))
                            > ) Tak wiem bardzo retro ..., ale! ile w tym energii :))
                            >
                            > www.youtube.com/watch?v=XCW1i5HQ0o0

To tu mielibyśmy problem.., ja z tych nie tanecznych...

• nnn.1 Re: :D 17.09.19, 10:21
                              amunicyjny1 napisał(a):

>
                              > To tu mielibyśmy problem.., ja z tych nie tanecznych...
                              :) To miała być tylko propozycja lekarstwa na ew. jesienną nostalgię, a nie zaproszenie do tańca. Uwaga o tańcu nie miała żadnego podtesktu. A mówią, że to kobiety zawsze szukają czwartego dna ... :D
                              >
                              • amunicyjny1 Re: :D 17.09.19, 10:28
                                nnn.1 napisał(a):

>
                                >
                                > >
                                > > To tu mielibyśmy problem.., ja z tych nie tanecznych...
                                > :) To miała być tylko propozycja lekarstwa na ew. jesienną nostalgię, a nie zap
                                > roszenie do tańca. Uwaga o tańcu nie miała żadnego podtesktu. A mówią, że to ko
                                > biety zawsze szukają czwartego dna ... :D
                                > >

To była raczej moja opinia na temat proponowanej terapii. Nie zadziałała by [ w moim przypadku] ze względów że tak powiem,czysto technicznych...
                                • nnn.1 Re: :D 17.09.19, 10:49
                                  amunicyjny1 napisał(a):

> nnn.1 napisał(a):
                                  >
                                  > > amunicyjny1 napisał(a):
                                  > >
                                  > >
                                  > > >
                                  > > > To tu mielibyśmy problem.., ja z tych nie tanecznych...
                                  > > :) To miała być tylko propozycja lekarstwa na ew. jesienną nostalgię, a n
                                  > ie zap
                                  > > roszenie do tańca. Uwaga o tańcu nie miała żadnego podtesktu. A mówią, że
                                  > to ko
                                  > > biety zawsze szukają czwartego dna ... :D
                                  > > >
                                  >
                                  > To była raczej moja opinia na temat proponowanej terapii. Nie zadziałała by [ w
                                  > moim przypadku] ze względów że tak powiem,czysto technicznych...

Jesteś botem! Tak podejrzewałam ;)

Każdy musi znaleźć sposób odpowiedni dla siebie
                                  >
                                  >
                                  • amunicyjny1 Re: :D 17.09.19, 10:54
                                    nnn.1 napisał(a):

> Jesteś botem! Tak podejrzewałam ;)
                                    >

A tak jaśniej, żebym i ja zrozumiał..
                                    • nnn.1 Re: :D 17.09.19, 12:28
                                      amunicyjny1 napisał(a):

> nnn.1 napisał(a):
                                      >
                                      >
                                      >
                                      > A tak jaśniej, żebym i ja zrozumiał..

: DDD Rozumiesz, rozumiesz doskonale ...

A na poprawę nastroju może w takim razie: laseczka*, ławeczka i parczek jesiennnie kolorowy. Kasztany mozna pozbierać, bo podobno dobre na reumatyzm. Ze schylaniem się mógłby być pewnie kłopot, ale pomalutku, powolutku dasz radę ... Na pewno.

Pa! :)

* Laseczka koniecznie taka elegancka, smukła, z rączką pasującą do Twojej dłoni ... Taka, która będzie Ci podporą w trakcie nawet najdłuższego spaceru ...
                                      • amunicyjny1 Re: :D 17.09.19, 13:35
                                        nnn.1 napisał(a):

>
                                        > > nnn.1 napisał(a):
                                        > >
                                        > >
                                        > >
                                        > > A tak jaśniej, żebym i ja zrozumiał..
                                        >
                                        > : DDD Rozumiesz, rozumiesz doskonale ...

Widocznie przeceniasz mój intelekt
                                        > A na poprawę nastroju może w takim razie: laseczka*, ławeczka i parczek jesienn
                                        > nie kolorowy. Kasztany mozna pozbierać, bo podobno dobre na reumatyzm. Ze schyl
                                        > aniem się mógłby być pewnie kłopot, ale pomalutku, powolutku dasz radę ... Na p
                                        > ewno.
                                        >
                                        > Pa! :)
                                        >
                                        > * Laseczka koniecznie taka elegancka, smukła, z rączką pasującą do Twojej dłoni
                                        > ... Taka, która będzie Ci podporą w trakcie nawet najdłuższego spaceru ...

Dlaczego piszesz jak Maria Konopnicka?
                                        • nnn.1 Re: :D 17.09.19, 13:47
                                          >
                                          > Widocznie przeceniasz mój intelekt
                                          Och, na pewno nie.

> >

> Dlaczego piszesz jak Maria Konopnicka?

Sięgnięcie po odpowiedni sposób przekazu umożliwia zawsze lepsze dotarcie do czytelnika.
                                          >
                                          • amunicyjny1 Re: :D 17.09.19, 14:01
                                            nnn.1 napisał(a):

> >
                                            > > Widocznie przeceniasz mój intelekt
                                            > Och, na pewno nie.
                                            >
                                            Widocznie mam zły dzień
                                            > > >
                                            >
                                            > > Dlaczego piszesz jak Maria Konopnicka?
                                            >
                                            > Sięgnięcie po odpowiedni sposób przekazu umożliwia zawsze lepsze dotarcie do cz
                                            > ytelnika.
                                            > >

Jeżeli target jest prawidłowo zidentyfikowany to tak, w innym przypadku czytelnik robi kwadratowe oczy
                                            • nnn.1 Re: :D 17.09.19, 14:56

> Jeżeli target jest prawidłowo zidentyfikowany to tak, w innym przypadku czyteln
                                              > ik robi kwadratowe oczy
                                              >
                                              >
                                              jest reakcja, znaczy się - było właściwie sformułowane :)
                                              • amunicyjny1 Re: :D 17.09.19, 16:05
                                                nnn.1 napisał(a):

>
                                                > > Jeżeli target jest prawidłowo zidentyfikowany to tak, w innym przypadku c
                                                > zyteln
                                                > > ik robi kwadratowe oczy
                                                > >
                                                > >
                                                > jest reakcja, znaczy się - było właściwie sformułowane :)

Odpowiedz na forum ogólnym jest reakcją na co? Mam cie ignorować? Ludzie wymyślają sobie rożne rzeczy, a ja mam zgadywać o co komu chodzi. Życie jest za proste, więc je sobie skomplikujmy, najlepiej problemami egzystencjalnym..
                                                • nnn.1 Re: :D 17.09.19, 17:39
                                                  Rzeczywiście, żaden taniec by nam nie wyszedł... :)

• amunicyjny1 Re: :D 17.09.19, 20:07
                                                    Zacznijmy o tego, że do takich pląsów bez pistoletu byś mnie nie namówiła.Więc te wyszedł czy nie, to czysta abstrakcja
                                          • borom Re: :D 17.09.19, 14:26
                                            tak widać " ę " i " ą "
                                            • nnn.1 Re: :D 17.09.19, 14:55
                                              borom napisał:

> tak widać " ę " i " ą "
                                              Czyje? Bo mnie w tym wszystkim nie ma :D
                                              • borom Re: :D 17.09.19, 15:12
                                                nie, duch Twój jedynie klepie
                                                • nnn.1 Re: :D 17.09.19, 17:40
                                                  Gdyby był w tym mój duch, to nie byłoby klepania :)
                                                  • borom Re: :D 17.09.19, 17:51
                                                    wierzysz ty w duchy ?
                                                  • nnn.1 Re: :D 17.09.19, 18:54
                                                    borom napisał:

> wierzysz ty w duchy ?

w swojego tak
                                                  • borom Re: :D 17.09.19, 19:00
                                                    jak to jest zły duch niechaj przepadnie na wieki wieków. niekoniecznie trzeba cytować rozmówce bo każdy wie co napisał a wtedy wątek rozrasta sie niebywale. chyba ,że o to chodzi
                                                  • nnn.1 Re: :D 17.09.19, 19:12
                                                    :) Pisząc duch miałam na myśli swoją duszę, czyli siebie samą :) Hmmmm ... Może jednak trochę tego złego ducha w sobie zostawię :D A tak poza tym to mam nadzieję, że jednak żaden zły duch nie włóczy się za mną, choć czasami, fakt!, przychodzi mi to głowy ...

Nie nadmuchuje wątków, bo nie bardzo wiem, po co miałabym to robić.
                  • borom Re: :D 17.09.19, 20:42
                    widze Twoj nick raz tu pierwszy ale donosisz o mojej codzienności. który zatem to juz tu nick masz ?
                    • amunicyjny1 Re: :D 17.09.19, 20:49
                      8
                      • nnn.1 Re: :D 17.09.19, 22:23
                        Widzę, że teraz robisz okrągłe oczy. Ze zdziwienia, oczywiście, bo sam sobie nie dowierzasz :D Strzelasz i nie trafiasz.
                        • borom Re: :D 17.09.19, 22:29
                          senne jak juz. przynudzasz cokolwiek
                          • nnn.1 Re: :D 17.09.19, 22:41
                            Ty też

dobrej nocy
                            • nnn.1 Re: :D 18.09.19, 19:04
                              aż tak usnąłeś?! wiiidzisz, jednak jestem w czymś dobra :-I

no pa!
                              • borom Re: :D 18.09.19, 19:38
                                jeszce nie śpię .podejrzewm po ilości wczesniejszych nicków iż nie tylko w tym ale i innych sprawach też bywasz niezła : )
        • amunicyjny1 Re: To jest śmieszne. 16.09.19, 20:26
          rzaboraba napisała:

> Ot rada.... chłopak czuje egzystencjalny niepokój, a Ty go po jakąś zarazę wysy
          > łasz...

Egzystencjalne niepokoje, to mają piętnastolatkowie i poeci grafomani. To tak jak z migreną, może ją mieć królowa angielska, a nas po prostu lep napi..a. Nie tędy droga, a o tym ''lekarstwie'' napisałem z pełnym przekonaniem
          • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 16.09.19, 21:16
            ok
            • borom Re: To jest śmieszne. 23.09.19, 23:16
              Uff
    • dabimei Re: To jest śmieszne. 18.09.19, 02:08
      :) Powodzenia, nie poddawaj się
      • borom Re: To jest śmieszne. 18.09.19, 20:29
        brania były jakieś ? udalo sie na ten tekst coś złowić ?
        • amunicyjny1 Re: To jest śmieszne. 18.09.19, 20:41
          Jak widać problemy z osobowością zataczają coraz szersze kregi
          • borom Re: To jest śmieszne. 18.09.19, 20:45
            jakie konkluzje wasza miłośc ma na myśli ?
            • amunicyjny1 Re: To jest śmieszne. 18.09.19, 20:58
              Na przykład takie, że jak się nie zna znaczenia danego wyrazu, to go się nie używa. A ''wasza miłość'' to leży w sali obok, znajdziesz
              • borom Re: To jest śmieszne. 18.09.19, 21:02
                wyjasnij znaczenie wyrazów nam nie zanych
                • amunicyjny1 Re: To jest śmieszne. 18.09.19, 21:14
                  Nam? To ilu was tam jest? A jak łakniesz wiedzy, to do książek
                  • borom Re: To jest śmieszne. 18.09.19, 21:23
                    nas jest tylu ile trzeba. pytanie było nie o liczby a o to co pitolisz i kontekst ? nie łaknełeś swego czasu kziążek ?
                    • amunicyjny1 Re: To jest śmieszne. 18.09.19, 21:40
                      To musicie radzić sobie sami, nawet jeżeli to jest tylko osobowość mnoga
                      • nnn.1 Re: To nie jest śmieszne. 18.09.19, 21:56

nawet jeżeli to jest tylko osobowość mnoga

bardzo mnoga :-I

nie
                        do
                        ogarnięcia

• amunicyjny1 Re: To nie jest śmieszne. 18.09.19, 22:10
                          To jak, dzisiaj lepszy humorek?
                          • nnn.1 Re: To nie jest śmieszne. 18.09.19, 22:21

> To jak, dzisiaj lepszy humorek?
                            >

:) w zasadzie tak ale muszę do książek :( choć też :)
                            • amunicyjny1 Re: To nie jest śmieszne. 18.09.19, 22:36
                              Zawsze to jakiś odpoczynek od durnego internetu. Czas spać
                        • borom Re: To nie jest śmieszne. 18.09.19, 22:16
                          szczególnie twoja. ,liczby nie ogarną a alfabet kończy sie
    • amunicyjny1 Re: To jest śmieszne. 19.09.19, 09:51
      Za marzenia się płaci, zbieraj na hotel kobieto
    • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 22.09.19, 15:05
      Słuchaj Edo, nie masz czego żałować.... płeć żeńska w większości nie jest fajna.... Może Twoje związki okazałyby się totalną, rozczarowującą porażką, źródłem traumy do końca życia i ruiną? A tak, żyjesz sobie w nieświadomości i w miarę szczęśliwie.
      Lepiej jest nie podsiadać rzeczy wymarzonych, niż mieć niepożądane. Głowa do góry!
    • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 22.09.19, 15:32
      Są ludzie, którzy nie nadają się do związków.... tak już jest. Z różnych przyczyn, czasami są zbyt wrażliwi na debilizm i podłość ludzką. Więc doceń to co masz. Spokój, niezależność, wolność decydowania o sobie. I nikt Ci życia nie zatruwa. Pozdrawiam.
      • abc_meee Re: To jest śmieszne. 22.09.19, 16:15
        Kurcze. Spokój .. niezależność, wolność... To jest luxus! Ech (x348).
        • marco_5 Re: To jest śmieszne. 22.09.19, 21:48
          przypomnial Ci sie socjalizm, czy jak ? wiecznie zywe hasla Lenina...
          • a.dworski Re: To jest śmieszne. 23.09.19, 11:00
            dziś te rzeczy mozna mieć tylko za pieniądze...chyba
            • amunicyjny1 Re: To jest śmieszne. 23.09.19, 11:07
              Dziś, a kiedyś było inaczej...? Ułuda
    • borom Re: To jest śmieszne. 23.09.19, 23:29
      .
      • nnn.1 Re: To jest śmieszne. 24.09.19, 12:17

KONIEC
        • nnn.1 Re: To jest śmieszne. 24.09.19, 12:17

Kurtyna
          :)
          • borom Re: To jest śmieszne. 24.09.19, 13:33
            gilotyna : )
            • nnn.1 Re: To jest śmieszne. 24.09.19, 17:50
              dekapitacja albo stracić głowę, czyli jak śliwka w kompot :D [jesienią chyba też można, a może tym bardziej ]
              • borom Re: To jest śmieszne. 24.09.19, 17:55
                dużo z tego co jest na " d " bywa nieodwracalne . a to defloracja czy też dekapitacja. kilka innych też by sie znalazło : )
                • nnn.1 Re: To jest śmieszne. 24.09.19, 18:09
                  deprecjacja

i to by było na tyle :)

kropka przecinek koooooniec pa!:)
                  • borom Re: To jest śmieszne. 24.09.19, 18:57
                    no niekoniecznie tak. koniec winien ogłosic edo33 z radosnym wpisem : koledzy/koleżanki wreszcie i dzieki wam, waszym radom , wsparciu ... byłem tam ( i to nie raz ) a gdzie mnie ... jeszcze nie było i o czym pisałem w poście na początku : ) i wtedy spełniony edo33 zamyka tą jakże ważna sprawę
    • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 21:57
      Kup sobie lepiej psa, kota albo świnkę.... szkoda czasu na baby, po co Ci to?
      • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:01
        Pies, kot lub świnka da mu to samo co kobieta twoim zdaniem?
        • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:09
          Nie, to są fajniejsze stworzenia :P. Nawet nie ma co porównywać.
          • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:17
            Zapewne sądzisz tak na swoim przykładzie. Nie wszystkie panie są jednak takie
            • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:20
              Prawdziwa kobieta to rzadkość - znam tylko jedną, dwie.... Reszta to babsztyle. Aja jaka jestem? - nie mnie oceniać. Naprawdę, zawiodłam się na koleżankach, znajomych etc. i wiem, co mówię.
              • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:25
                Kopernik była kobieta też lecz nie należała do Twoich znajomych
                • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:26
                  ja nie mam szczęścia... co poradzić?
        • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:12
          A coś Ty taki zainteresowany? Zgryźliwy malkontent :) i złośliwy. Pocieszam chłopaka - wrażliwca. Nie każdy musi być sparowany, a seks jest przereklamowany.
          • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:22
            edo33 nie potrzebuje matczynej troski i takiegoż pocieszania. Szuka jędrne j i hozej kobiety a która nie wypomni my wrażliwości Lecz doceni niebywała twardosc
            • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:24
              hahahahahaha :), to niech szuka...., powodzenia!
              • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:26
                Myślę iż stanowisz znakomitą partie dla cnotliwego edo33.
                • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:27
                  Aaaaa.... edo33 = borom, biorę!
                  • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:29
                    Nie, ja nie jestem edo33.mialem bowiem kiedyś już kobietę : )
                    • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:31
                      Ooooooo......, to dobrze, to się chwali. Pamiętasz coś jeszcze z tego... ars amandi?
                      • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:40
                        Tak. Była podobna do ciebie i ciągle drapała się po tyłku
                        • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:41
                          Jak ją tyłek swędział.... to oznacza, że teściowa chwaliła :P
                        • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:55
                          W czym była do mnie podobna?
                        • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 23:03
                          W czym była podobna?
            • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:25
              i ja nie wypominam wrażliwości,ja ją doceniam
              • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:28
                A twardości niczym szyna kolejowa to już nie cenisz, od kiedy?
                • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:28
                  od jakiegoś czasu....
                  • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:33
                    Tak, teraz gibkość i elastyczność w cenie
                    • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:36
                      Już to gdzieś słyszałam. Brzydzę się elastycznością, nie przeginaj....
                      • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:37
                        Twardość wrażliwa, musi być.
                      • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:38
                        Jeżeli... elastyczność budzi takie paskudne konotacje to wystarczy zmienić kąt :)
                        • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:39
                          Zapraszasz do siebie?
                          • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:44
                            Gdzie ja to napisałem?
                            • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:44
                              Masz jakiś kącik dla mnie?:)
                              • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:48
                                Nawet cztery są
                                • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:49
                                  O widzisz! Pocałuj żabkę w łapkę :P
                                  • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:51
                                    Z tą łapka to pośpiechu nie ma
                                    • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:54
                                      hmmmm..... ośmiel się!
                            • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:45
                              Mam się pakować?
                              • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:49
                                Zapakuj się w piżamkę. Bardziej przezroczysta niż przewiewna
                                • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:53
                                  I co jeszcze? Przewiązać wstążeczką i zawiązać kokardkę?
                                  • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:57
                                    Niee.. To ja będę miał zawiązane czerwoną kokardka
                                    • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:58
                                      oczy:)
                                      • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 22:59
                                        Niee. Oczy nie. Jak sobie wyobrażasz kokardki na oczach?
                                        • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 23:00
                                          przepaska na oczach, a z tyłu kokarda
                                          • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 23:02
                                            Kokarda ma być z przodu
                                            • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 23:03
                                              :)
                                              • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 23:11
                                                Następnie kokarda ta trafi na Twój języczek : )
                                                • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 23:12
                                                  hmmmmm...... za co?
                                                  • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 23:15
                                                    Za to co będzie później :)
                                                  • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 23:16
                                                    A co ma być?
                                                  • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 23:18
                                                    Różne różności
                                                  • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 23:19
                                                    I tak mnie nie lubisz, idę sobie.
                                                  • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 23:21
                                                    Z kokardą polubię. Chyba
                                                  • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 23:22
                                                    dobranoc, dobra, idę spać
                                                  • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 23:24
                                                    Taaak? A mi się wydawało że śpisz już od godziny. A tu proszę dopiero teraz
                                                  • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 23:27
                                                    gdzie Ty łazisz... po tym necie?
                                                  • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 23:36
                                                    Okolice spokojnego morza to były
                                                  • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 23:40
                                                    Zbok netowy
                                                  • borom Re: To jest śmieszne. 26.09.19, 23:23
                                                    Rozpisaliśmy się a tu ciągle nie ma wieści od edo33 o jego dokonaniach na tym polu A gdzie jeszcze nie byl. Są postępy edo33 ?? na tym nader śliskim gruncie?
                                                  • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 27.09.19, 17:57
                                                    Zniosę jajo zaraz
                                                  • borom Re: To jest śmieszne. 27.09.19, 18:14
                                                    Znaczy dinozaury wróciły!
                                                  • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 27.09.19, 18:17
                                                    ileż można czekać? piziamka....
                                                  • borom Re: To jest śmieszne. 27.09.19, 18:23
                                                    O tej pora chadzasz w... piżamka? Co cię kobieto opętało?
                                                  • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 27.09.19, 18:25
                                                    TY
                                                  • borom Re: To jest śmieszne. 27.09.19, 18:29
                                                    Zmień zatem dostawcę lub ziele gdyż obecnie czyni spustoszenie
                                                  • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 27.09.19, 18:31
                                                    hmmmmm, mam brokuła - to też szkodzi?
                                                  • borom Re: To jest śmieszne. 27.09.19, 18:38
                                                    Żadna brokula! Na jaja zniesienie stosują wilcza jagodę obficie doprawioną ślina ropuchy. Utrzeć i spożywać przy pełni księżyca
                                                  • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 27.09.19, 18:39
                                                    Na wampiry to czosnek jest najlepszy :), już spożywam
                                                  • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 28.09.19, 21:10
                                                    Wampiry.... energetyczne....
                                                  • rzaboraba Re: To jest śmieszne. 28.09.19, 21:12
                                                    Toxic....
                                                  • amunicyjny1 Re: To jest śmieszne. 14.10.19, 17:55
                                                    Dziwne to forum