Dodaj do ulubionych

Babole i inni 6

29.02.20, 20:01
Lata mijają, a nasze babole wciąż się nieźle trzymają.
Obserwuj wątek
    • solosol Re: Babole i inni 6 29.02.20, 20:07
      Inni kręcą teksty -
    • fiu-bzdziu66 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 20:25
      Czasami jest tak jak na tym starym filmie z Monroe, gdzie na końcu w łódce pada zdanie "nobody is perfect"
      • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 20:29
        No, Fiubziutka (zabrzmiało jak Afiutka, he he), powiedz nam - jesteś nowa czy nie całkiem?

Jak nie będziesz odpowiadać na pytania, to jaki ma sens się pojawiać na forum, hm.
        • marco_5 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 21:02
          nooo, zeby tylko Fiubziutka nie okazala sie Lurneziutka69... He he he he
          swoja droga, ta Afiutka nie wywietrzala ci jeszcze.....milosc potrafi byc okrutna :)
          • marco_5 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 21:13
            a moze tez sie zakocham ? oby, z wzajemnoscia ...
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 21:15
              Marco, stuknij do Fjubdźiutki, bo ona ze mną nie chce gadać.
              • marco_5 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 21:27
                ech, mam chyba zle karty....po wczorajszym rabanie ! kurwowalem chyba...
                • marco_5 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 21:37
                  kobiety przewaznie lubia zrownowazonych i stabilnych....
                  takich, co tylko mowia...TAK i masz racje ! kochanie..
          • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 21:16
            Oh, Afiutka, please believe me
            I'll never do you no harm
            Believe me when I tell you
            I'll never do you no harm

When you told me you didn't need me anymore
            Well, you know I nearly broke down and cried
            When you told me that you didn't need me anymore
            Well, you know I nearly fell down and died

• fiu-bzdziu66 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 21:23
              Nie wiem kto to Afiutka, ale na pewno Ci nie wierzy.
              • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 21:25
                Warum?
                • fiu-bzdziu66 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 21:37
                  Sei nicht so wikse.
                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 21:41
                    No ale jak nie znasz Afiutki, to skąd możesz wiedzieć co ona czuje i myśli?
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 21:42
                      Na jakiej podstawie twierdzisz, że ja nie jestem bohaterem jej życia?
                      • fiu-bzdziu66 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 21:49
                        Wichser.
                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 21:51
                          Deutsche Schprache, schwere Sprache. Prawie tak jak polski.
                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 21:52
                          Sein nich Wichser, fick mich heute noch, oder was?
                          • fiu-bzdziu66 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 21:59
                            Co Cię tak denerwuje, przecie nie jesteś onanistą. A może?
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:02
                              Dlaczego denerwuje. Jeśli mieszkasz blisko, to dzisiaj zamiast sobie sam, to użyję na tobie.
                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 21:54
                          Wo wohnst du? Schauen mal, wer hat kurzere Strecke zu dir. Marco oder ich.
                  • marco_5 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 21:47
                    ich versuche mich zu ändern...mal schauen :) ?

• fiu-bzdziu66 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 21:54
                      Na pewno zobaczymy, gdy schudniesz do 80 kg. Daj fotę.
                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 21:56
                        He he. Dokładnie tyle ważę. A o fotę poproś Lurnetę, ona ma wszystkie moje.
                        • fiu-bzdziu66 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:01
                          Tyle to ważyłeś w czasach słusznie minionych.
                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:03
                            Aha, spytaj Afiutki, ona mnie widział, też ma zdjęcia.
                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:13
                            Pacz. Przed chwilą zrobione. Ten jeden kilogram więcej, bo ostatnio do kawy codziennie ciastko jem. Dzisiaj 2 wuzetki. Druga miała być na jutro, ale wiesz. Słaby jestem, Hm.
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:16
                              Moje BMI, to 24,72.
                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:19
                                Dajesz teraz ty.
                            • marco_5 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:19
                              M.Wendler, hat fünf Kilo zugenommen, weil ich so glücklich ist ! :)
                              • marco_5 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:21
                                kennst du überhaupt den Wendler ?
                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:22
                                  Nein. Fussballer?
                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:21
                                Marco, nicht verstehen.
                                • marco_5 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:24
                                  chciales wiedziec kto ma blizej do tej ..kolezanki ? :)
                                  zaraz dowiemy sie...co odpowie ?
                              • fiu-bzdziu66 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:22
                                bin a nie ist. Po 20 latach w Reichu, tragedia.
                                • marco_5 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:27
                                  fiu ...mowi sie ist !
                                  dlatego ze on szczesliwy jest ...:)
                                  umiesz moze troche po niemiecku ! pisz po niemiecku dalej ...zobaczymy co potrafisz ! :)
                                  • fiu-bzdziu66 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:36
                                    Ich bin
                                    Du bist
                                    Er , sie, es, Ist
                                    Pierwsza klasa, pierwsza lekcja niemieckiego.
                                    Obejrzyj "dzień świra" tam to samo zobaczysz po angielsku.
                                    • marco_5 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:45
                                      Fiu sorry - moj blad byl ....robilem akurat jeszcze cos innego

M.Wendler, hat fünf Kilo zugenommen, weil ich ( er ) so glücklich ist ! :)

Zamiast ich - er powinno byc......poniewaz on szczesliwy jest :)
                                      • marco_5 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:47
                                        Wendler ma obecnie o 28 lat mlodsza od siebie...i nie znika z gazet :))
                                        On 48 ona 20 ....
                                        • ziaborabka Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:53
                                          jasne..... Fiutka jakaś..... masakra :(((
                                      • la_chanson Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:49
                                        Czyli co? Ni be, ni me, ni kukuryku? Ni po polskiemu, ni po giermańsku? ;DDD
                                        A stawiać się chciał bezczelnie... oszołom!
                                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:55
                                          Lacha, przecież to twój wspaniały absztyfikant. Miej litość nad sobą, naprawdę.

Alzheimer, jasne. Ale my wszystko tu pamiętamy - 5 lat wyznawania sobie czułości i wspierania się, tu. Nie można być aż tak bez serca. Dbaj trochę o swój wizerunek tu, naprawdę.
                                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:57
                                            5 kat umizgiwania się, a nawet nie zauważyła, że on robi błędy w niemieckim, hm.

A podobno niewłaściwie postawiony przecinek w zadaniu pisanym po polsku, to dla ciebie (niej, tej Lurnety) wykluczenie z serce natychmiast i na zawsze.

I jak tu wierzyć w to co ty tu bredzisz, hm.
                                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:59
                                              A w ogóle, to pewnie myślisz, że od ostatniego twojego pożegnania się tu minęły już 2 lata i dlatego pozwoliłaś sobie znowu tu nas odwiedzić. Ha ha ha ha ha ha ha.

Och, sorry, nie ma się z czego śmiać, to alzheimer, hm.
                                              • ziaborabka Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:05
                                                Nie obrażaj.... Już nie wiem kogo, bo się w tym galimatiasie pogubiłam.... Ja, czyli Ziaba nie mam nic wspólnego z tą fiubździu.... diaboliczną. Jeżeli zaś zostałam nazwana tą A..... - to mi się owa ksywa nie podoba i proszę o inną, bardziej znośną, może być np. Żabcia :)
                                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:09
                                                  No, Ziaba. Żeby Lurneta tu nam nie powiedział, że ty, to ty, to znaczy - że ty, to ona, to my byśmy nigdy nie wiedzieli, jak się dzieci robi (ona, ta Lurneta, ta Lurneta, o tym się dowiedział ze Zwierciadła).
                                                  • ziaborabka Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:13
                                                    Mam tylko jedno żabiaste konto.... - jasne? i proszę mi nie przypisywać tych postaci.....fu!
                                              • la_chanson Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:05
                                                wcionszrzywy napisał:

> pożegnania się tu

Nie spełniliście wymogów! Miało nie być o mnie: plot, pytań i... czegoś tam jeszcze.
                                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:12
                                                  Nie pamiętam, żeby jakieś wymogi mnie to obowiązywały. Nigdy, od 10 lat, mnie tu żadne wymogi nie obowiązują. Ale jak ty to możesz wiedzieć, jak ty nic już z tych 10 lat nie pamiętasz. Dobrze, że masz te wszystkie szczegółowe zapiski, to możesz jakoś jeszcze brać tu udział w rozmowie. Ale ostatnio coraz trudniej ci to idzie, naprawdę.

A w ogóle, to czy ja tu kiedyś napisałem La chanson?

Aczkolwiek wiadomo, że reagujesz na "ta jebnięta".
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:13
                                                    Och, sorry. "Pojebana" lepiej pasuje.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:31
                                                    wcionszrzywy napisał:

> Nie pamiętam, żeby jakieś wymogi mnie

I tacy ludzie właśnie mają najwięcej do powiedzenia o Alzheimerze. ;) W co drugim poście... Hm. Może nie pamiętają. ;)
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:36
                                                    Żeby jakieś wymogi mnie tu obowiązywały. Jak już cytujesz, nie siebie, to cytuj kompletnie. I nie przekręcaj sensu mojej wypowiedzi, bo żadnego już tu twojego przydupasa nie ma i oklasków nie będzie.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:41
                                                    wcionszrzywy napisał:

> Jak już cytujesz... to cytuj
                                                    > kompletnie.

Mnie też tu żadne wymogi nie obowiązują. :) A już na pewno nie ty je będziesz ustawiał.
                                                    I sprtalaj już, miałeś przecież przed snem książkę telefoniczną poczytać, a za 20 minut pielęgniarka światło przyjdzie gasić. :)
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:47
                                                    Książki telefoniczne, to były za czasów twojej młodości.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:56
                                                    Brawo. Zostało już tylko udowodnić, że jesteś wielbłądem, i będziesz mógł sobie zasnąć w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku (Ihhihiihihi.) :)
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 01.03.20, 10:08

Smacznego

• solosol Re: Babole i inni 6 01.03.20, 10:45
                                                    gdzie to takie ciacha dajom ? w warszawie ?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 01.03.20, 11:26
                                                    Solo, bułka ze sklepiku, sznytka, poznańska, czy jakaś tam. Serek Bieluch z Żabki. Dżem z czarnej porzeczki, 100% owoców, niskosłodzony, z Biedronki, cena 6,79 zł. Kawa "Starbucks" Espresso, świeżo mielona w domu.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 01.03.20, 11:33
                                                    Aha, ten barłóg, to dla Lurnety. Ona jak śpi, to ma kordłe, he he, wyprasowaną i rozciągniętą spinaczami. Co pewien czas budzi się i poprawia, żeby ją nikt nie zaskoczył w barłogu. Z tych 4 par spodni, które leżą na komodzie, dwie pary są już tam od października chyba. Reszta to dwa swetry wełniane, przepierdzone spodnie od dresu - właśnie wrzuciłem do pralki, bo niedziela, to u mnie dzień prania - dalej koszula, koszulki, (chyba 2).

Majtki z kropelkami moczu też tam gdzieś są, ale to już zadanie dla Lurnety.
                                                  • solosol Re: Babole i inni 6 01.03.20, 11:43
                                                    uuuuuuuuuha....sorry że przerwałem "podryw" randke z LaChą
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 01.03.20, 11:46
                                                    Szkodzi nic, Solo. Jak wiesz, ja tu prowadzę jednocześnie 5 długotrwałych randek. A ty, zawsze tu mile widziany. Dziewczyny, khe khe, też się nie pogniewają tu. Tu taka tradycja. Każdy może się podczepić i płynąć też
                                                  • marco_5 Re: Babole i inni 6 01.03.20, 11:44
                                                    bez Lurnety ? - zadne forum nie istnieje, gdzie tam...wszedzie jest, wszystko czyta !
                                                    to choroba psychiczna starej panny, brak seksu, duzo wolnego czasu, wmawianie sobie dziecka w brzuch...
                                                    wczoraj przyprowadzila sobie na dodatek kumpele, tez zreszta artystka ...moze sympatyczna :) ?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 01.03.20, 11:47
                                                    Bez Lurnety jak bez głupiego Jasia na wsi. Przynajmniej ja tak to widzę.
                                                  • solosol Re: Babole i inni 6 01.03.20, 12:01
                                                    Glupi Jasiu to ogólne znieczulenie...przydałoby sie :-))
                                                  • marco_5 Re: Babole i inni 6 01.03.20, 11:48
                                                    co ja mowie brak seksu :) - nie jest poprzez psychike zdolna ...
                                                  • solosol Re: Babole i inni 6 01.03.20, 11:52
                                                    jaaaki ekspert...uuuhaha
                                                  • marco_5 Re: Babole i inni 6 01.03.20, 11:55
                                                    uuuhaha - wez i zamnij sie Lurneta...bedzie spokoj moze.
                                                  • solosol Re: Babole i inni 6 01.03.20, 12:04
                                                    spokój masz na cmentarzu.....jeszcze chyba czas ?
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni 6 01.03.20, 16:33
                                                    solosol napisał:

> spokój masz na cmentarzu.....jeszcze chyba czas ?

I po tych słowach Maryjan poszedł na cmentarz, sprawdzić czy go tam nie ma. ;))
                                                  • solosol Re: Babole i inni 6 01.03.20, 16:55
                                                    Raczej na basen i do sauny "wypocić" zmęczyć, żeby nic już sie nie chciało :-))
                                                    Sie ma La Ch.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni 6 01.03.20, 17:00
                                                    Ma się, So-So. 8)
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 02.03.20, 10:13
                                                    O, widzę, że Lurnecie się kreatywność poprawiła: "siema" - ma się (ę, a jakżę); solosol - So-So. Hm.

Czekam na przydomek godny prawdziwego przydupasa. Może "hrabia"? Działkę ma, posturę też, a przy tym wciąż zainteresowany koleżanką wydumanką (tu kojarzy mi się coś z przedrostkiem "nie", ale nie będę z rana taki chamski).
                                                    I nawet jej nie przeszkadza (wakat trzeba kimś obsadzić), że ona, jak napisał tu ostatnio w swoim pamiętniku, zwykłą korektorką jest.

Hm, miłość. Tylko pozazdrościć. Kobieta kochana czuje się wspaniale, co widać po tej jej tu kreatywności w rozmowie z ukochanym.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni 6 02.03.20, 10:52
                                                    Mam coś dla ciebie. :)
                                                    Możesz się tym podzielić ze swoim przydupasem.
                                                    (Będą dni, kiedy to jemu bardziej się przyda, hihhihi.)

• wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 02.03.20, 11:04
                                                    O, przeszła na demotywatory i inne tego typu wrzutki, memy i fejki, z których ciotki z csfesrafe jeż lata temu zrezygnowały.

Nie wiem, czy to jest postęp. Ale Lurnetę już tylko na to stać.

Smutne to, naprawdę. Aczkolwiek od samego początku wiedziałem, że zawsze tu nadrabia blefem, hm. Teraz już nie jest w stanie nawet tego stosować. Starość nie radość. A raczej demencja i tylko gorzej, hm.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni 6 02.03.20, 11:10
                                                    To nie jest żaden mem, sieroto.
                                                    To produkt apteczny. ;)

www.ceneo.pl/50072139?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting#pid=3796
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 02.03.20, 11:17
                                                    Rozumiem. Kupiłaś i ci pomaga. To dobrze.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni 6 02.03.20, 11:22
                                                    To ty tu ciągle na coś narzekasz, pomstujesz, pogodzić się nie możesz... Potocznie to się nazywa "ból dupy".
                                                    Pomyślałam, że ci się przyda. :)
                                                    Napisz jak se kupisz - będziemy obserwować czy zadziała.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 02.03.20, 11:23
                                                    Ważne, że tobie działa.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 02.03.20, 11:26
                                                    Znasz tu kogoś, kto tu na ciebie nie narzeka?

Tak, jedynie Solo. Widocznie bawi go rola przydupasa. Trochę się nią nacieszy, gdyż ty potrzebujesz bardzo i na gwałt.

Widać ta maść wcale nie taka dobra, hm.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni 6 02.03.20, 11:41
                                                    Oj, płyciutko... Brodzik intelektualny. Nuda.
                                                    Absolwent przedszkola by to zabawniej skomentował niż ty.
                                                    A ja - niczego tu od nikogo nie potrzebuję, nie oczekuję, ani regularnie uczestniczyć w tym małpim gaju :) nie zamierzam.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 02.03.20, 11:43
                                                    No, lepiej wrzucić mema z maścią na ból dupy, tak jak ty. Ha ha ha ha ha ha ha.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 02.03.20, 11:47
                                                    Aczkolwiek ty się nawet (uwaga, drugie odczytanie mojego poprzedniego wpisu) na maść na ból dupy nie nadajesz.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni 6 02.03.20, 11:57
                                                    Ty się nadajesz. Na hemoroidy Maryjana.
                                                  • marco_5 Re: Babole i inni 6 02.03.20, 13:54
                                                    Luneta, spojrzyj na twoje wielkie spasione dupsko i zatluszczoa figure - zacznijmy od Ciebie ..
                                                    co, a moze nie jestes przekarmiona ? :)
                                                    brak ruchu, tylko internet - i do czego facetowi ma stanac ? na dodatek brak w tobie kobiecosci !
                                                  • marco_5 Re: Babole i inni 6 02.03.20, 13:58
                                                    Po co ci te portale ? ...zycie sobie tylko zatruwasz ! zajmij sie sportem, schudniesz przy okazji...
                                                    bedziesz witalna..itd. a moze jakiegos faceta poznasz na silowni, basenie...Yntelygentnego wiadoma sprawa.
                                                  • marco_5 Re: Babole i inni 6 02.03.20, 14:03
                                                    Wczoraj zauwazylem znowu analizowalas, korygowalas :)
                                                    nawet klakiera sobie nagralas a on glupol sie zgodzil, to moze jest ta parowa bez zebow z TESCO ?
                                                    Bierz ta papuge i na spacer, bez kaganca ma sie rozumiec ...z klatka ! a co za duza ?
                                                    twoj klakier ci pomoze - za loda :)

• marco_5 Re: Babole i inni 6 02.03.20, 14:15
                                                    Zostaw tez tego Maryjana - przedstawialem sie tak, (nie tylko tobie) - po co ? ...to juz kiedys wiedzialem :
                                                    Gdybym bym nawet Maryjanem - to co ? pomysl logicznie, co moglabys zrobic ... Maryjanowi ? :) :) :) wez..
                                                    ech, ty Yntelygentna ...

Tak sie zastanawiam, nad jeszcze jednym...Katarzyno X, jeszcze - X :) :)
                                                  • marco_5 Re: Babole i inni 6 02.03.20, 14:23
                                                    Zrobimy interes, ze mna nie stracisz ....powiem Ci jak mam na imie :)
                                                    a ty mi powiesz, na ktore z zdiec moich patrzysz ..jak posliniasz sobie paluszek ? :) kojarzysz ..
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni 6 02.03.20, 11:47
                                                    To nie był MEM. Co za idiota!
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni 6 02.03.20, 11:02
                                                    wcionszrzywy napisał:

> I nawet jej nie przeszkadza (wakat trzeba kimś obsadzić), że ona, jak napisał tu ostatnio w swoim pamiętniku, zwykłą korektorką jest.

Przecież ja od dawna nie prostuję waszych wyobrażeń na mój temat. Mogę być korektorką, kosmonautą, i kim tam sobie jeszcze zechcecie. :)
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 02.03.20, 11:13
                                                    Określenie korektorką kogoś, kto ma ambicje literackie (zawsze tu powtarzałaś, że zazdrościsz twórcom tego, że wymyślili jakiś piękny zwrot, napisali sprawnie i z weną twórczą jakieś zdanie), to nie jest nic pochlebnego.

No, ale ty masz (w sumie od zawsze) problemy z pamięcią (nigdy nie pamiętasz tego, co akurat kłóci się z aktualną twoją wypowiedzią, to ta hipokryzja, która od początku mnie przeszkadzała tu u ciebie) i jedyne na co cię stać, to próba przetrwania ze swoimi możliwościami.
                                                  • marco_5 Re: Babole i inni 6 01.03.20, 12:15
                                                    gdzie tam, o cmentarzu myslec ? :)
                                                    chce do 110 dozyc !...jak bede mial 90, to powiedzmy jak ...40 latek bzykac :) :)
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni 6 01.03.20, 16:44
                                                    marco_5 napisał:

> gdzie tam, o cmentarzu myslec ? :)
                                                    > chce do 110 dozyc !...jak bede mial 90, to powiedzmy jak ...40 latek bzykac :)
                                                    > :)

Każdy, kto tak mówił, zmarł przed 60-tką. Serio. Bóg nie lubi, gdy się ingeruje w jego zamiary.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni 6 01.03.20, 16:31
                                                    marco_5 napisał:

> bez Lurnety ? ... wszedzie jest, wszystko czyta !

No popacz, Maryjan, to musi być Bóg!

A ty - cóż... zwykłe bydlontko boże... nigdzie cie nie ma, niczego nie czytasz (i nigdy nie czytałeś)...
                                                    Po niemiecku to ty nadal "Maryjan być i Kalemu ukraść krowę".
                                                    IQ na poziomie średnio inteligentnego szympansa, BMI - otłuszczonego wieloryba.
                                                    A na dodatek... taka z ciebie zwykła wichser. :)
                                • ziaborabka Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:27
                                  noooo..... chodzą słuchy, że Ty to ja.... Boże!
                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:29
                                    Ziaba, nie przejmuj się. Ona już w zaawansowanym stadium. W dodatku coraz bardziej pewne jest, co już naprawdę tragedia, hm.
                                    • ziaborabka Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:30
                                      W stadium poczwarki czy raczej poczwary?????
                                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:32
                                        Alzheimer, parkinson i opętanie.
                                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:34
                                          Sherlockiem Holmesem już jest od dawna, ale teraz wchodzi w rolę Napoleona, hm.
                                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:35
                                            Znaczy się staje się. Już rozkazy wydawała tu, zresztą nie od dziś, hm.
                                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:43
                                              A, już wiem, kto to ten Wendler jest. Geboren Skowronek, hm.

Marco, przecież wiesz, że jeśli niemiecka muzyka, to dla mnie Rammstein.
                                  • marco_5 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:32
                                    M.Wendler, hat fünf Kilo zugenommen, weil ich so glücklich ist
                                    M.Wendler, przytyl 5 kilo, dlatego ze on taki szczesliwy jest :) - doslownie

• marco_5 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:34
                                      ziaba - ciekawe gdzie to mowili, ze to fiu ? Ha ha ha ha
                                      • ziaborabka Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:41
                                        na Księżycu..... a co?
                                    • ziaborabka Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:40
                                      powinno być: ", weil er so glueckich ist." - Marcoooooo, Ty i niemiecki? proszę Cię....
                                    • fiu-bzdziu66 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:49
                                      Żeby to miało sens, to powinno być "weil er so glücklich ist"
                                      • marco_5 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:53
                                        no tak przeciez napisalem ...tylko zamiast er napisalem ..ich !
                                        prawidlowo byloby z ich ...weil ich so glücklich bin
                                        z er ....weil er so glücklich ist ......OK `?
                                        • ziaborabka Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:54
                                          z 2,0 poprawiłeś na 3+, ale Fiutki - nie wybaczę !
                                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:55
                                            Że co, Ziaba?
                                            • la_chanson Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:09
                                              wcionszrzywy napisał:

> Że co, Ziaba?

Czerny, weź wytłumacz wreszcie tej idiotce, swojej dozgonnej wielbicielce, że Afiutka to twoja dawna wieloletnia miłość z Espresso. Bo rzygać się chce, jak ta sepleniąca wciąż myśli, że to o niej. Ble.
                                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:14
                                                Czerny, weź powiedz tej pojebanej, żeby się nie wciskała między wódkę a zakąskę, bo kolejny papug umrze z braku czułości.
                                        • marco_5 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:55
                                          "Madame" - bylas na drucie w parku, szczesliwa jestes ?
                                          • la_chanson Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:02
                                            Wichser! :)
                                          • ziaborabka Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:06
                                            Że co?
                              • ziaborabka Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:29
                                weil er so glueckich ist
                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:31
                                  Ohne dich.
                                  • ziaborabka Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:32
                                    Co poradzić?
                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:00
                        I jeśli już o wadzę mówimy, to od ciebie oczekuję poniżej 50. Może być 49,5.
          • ziaborabka Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:44
            kto to Afiutka? co to za Afiutka?
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:46
              Ach, Ziaba. Taka jedna, co się szybko postarzała.
              • ziaborabka Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:52
                tragedia, to przezwisko.... nie mogliście wymyślić czegoś ładniejszego???? tragedia :(((((
        • ziaborabka Re: Babole i inni 6 29.02.20, 22:50
          poszli se..... Afiutka? - bardzo brzydka ksywa, w ogóle .... tragiczna :(
    • la_chanson Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:14
      Tylko jak mam się czuć w domu czystym, oczywistym
      kiedy w kuchni, ktoś przy dziecku, mówi po niemiecku... qua qua qua quaaa....

I wszyscy razem: najwięcej vitaminy mają polskie dzieffczyny..!!! :))
      • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:17
        No przecież z taką lubością słuchasz tu od lat 10 Rammsteina ze mną. Znowu nic ty nie wiedzieć, znowu alzheimer przejmuje nad tobą panowanie.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:17
          Zresztą - Alzheimer też Niemiec.
      • fiu-bzdziu66 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:17
        qua to nie jest po niemiecku. :0
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:19
          Papug chyba tak do niej zalotnie. Qua, qua, Lurnety ty maja.
        • la_chanson Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:24
          fiu-bzdziu66 napisał:

> qua to nie jest po niemiecku. :0

W tym przypadku - to był wyraz dźwiękonaśladowczy. ;)
          Łacinę akurat znam nieźle. )
          I to nie w wersji podwórkowej, tak tu przez niektórych faworyzowanej, hehe. ;)
          • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:33
            Latinam scis, tibi dico. Anglicus iam didicerat?
          • fiu-bzdziu66 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:34
            <<ktoś przy dziecku, mówi po niemiecku... qua qua qua quaaa....>>
            nadal twierdzę, że to nie jest po niemiecku.
            • la_chanson Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:36
              Ja również nie twierdzę, że to po niemiecku. 8)
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:37
              Bździu, ona mieszka obok Kaczyńskiego, stąd to qua qua.
          • la_chanson Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:34
            Fiu, jak zrobisz buźką głośno: qua qua quaaa - otrzymasz dokładnie ten dźwięk, o który mi chodziło. ;)
            W tej piosence, w wykonaniu Rosiewicza & jakiegoś bandu - dokładnie taki był używany. Posłuchaj. :)
            • fiu-bzdziu66 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:45
              Robię buźką głośno qua qua quaaa i jakoś nic mi qrwa nie wychodzi.
              • la_chanson Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:53
                ;DDD
                Poćwiczysz, wyjdzie.
    • fiu-bzdziu66 Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:20
      Ta Afiutka to jakieś pojebanie z poplątaniem
      • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:21
        Znasz ją?
      • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 29.02.20, 23:23
        Dobra, idę czytać, spać, leczyć się i przygotowywać na randkę, bo już zaczynam tu mylić Fiubźziu z Ziabą, a to grozi gniewem tej drugiej.
    • fiu-bzdziu66 Re: Babole i inni 6 01.03.20, 00:01
      Już wiem.
      Ta Afiutka to Ageofwar.
      • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 01.03.20, 09:25
        No to mamy nowego Sherlocka Holmesa.
        Przynajmniej jeden strzał celny, a że pierwszy, to już naprawdę coś.

Nie jak ta tu Lurneta, co to przez 10 lat nigdy nic prawidłowo nie wytypowała, ale zawsze za to krzyczała, jak głupia mała dziewczynka z przedszkola, że wygrała, wygrała, wygrała.

Patrzcie, patrzcie i podziwjajcie. Jestem najmądrzejsza na świecie. Co wy byście beze mnie tu zrobili. To inteligencja, którą ja odziedziczyłam po mamie i tacie, a wy możecie mi jej tylko zazdrości.

Tak tu zachowuje się ta Lurneta już od 10 lat.
    • la_chanson Re: Babole i inni 6 02.03.20, 14:55
      O masz! Wypuścili chorego na wściekliznę szympansa z klatki, rozwiązali na trochę rękawy, żeby sobie po drzewach pohasał... a ten, z pianą na pysku do kompa przygalopował i napierdziele w klawiaturę jak... wściekły. ;D
      Spadaj na drzewo, prymitywie. Zjedz se banana albo wsadź se banana, jedno i drugie przecież lubisz. Wichser. :)
      Nikt mądry tu z tobą gadać nie będzie, nawet się nie łudź.
      • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 02.03.20, 15:36
        I znowu złorzeczy. A przecież przez tyle lat tu, z takim szacunkiem, podkreślaniem jego inteligencji, umiejętności zachowania się, postawy i męskości, piała tu z dumą, mówiąc do niego "Milordzie", za każdym razem i wobec wszystkich tu.
        Cóż, niektóre kobiety tak mają, co by oznaczało, że Lurneta, może kobietą być. Zawiedzioną, gdyż on uśmiechnął się tu raz do inne (a może 2, hm) do innej. I to po tym wszystkim, co ona tu dla niego przez 5 lat robiła, hm.
        • la_chanson Re: Babole i inni 6 02.03.20, 15:59
          A tobie ile razy jeszcze trzeba powtórzyć, że "Milord" to było imię dla e-pieska?
          Asymilujesz jeszcze cokolwiek w tej opustoszałej łepetynie?
          • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 02.03.20, 16:02
            5 lat?
          • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 02.03.20, 16:03
            Ty jesteś e-kobieta?
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni 6 02.03.20, 16:04
              e-Przyjaciel (Bitels, vel wczorajszy Rysiek), przez duże P