Gość: ciekawa IP: *.chello.pl 25.10.04, 22:10 A jak to jest z tym wzwodem? To wy się tak codziennie budzicie ze wzwodem? I musicie sie potem masturbowac? Jakie sa w ogole przyczyny "takiego stanu rzeczy"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna-bajka Re: Hej chłopaki! 25.10.04, 22:14 Masz "pałę" z biologii, nie umiesz czytać, czy jeszce nie uczyli biologii. Lepiej skasuj ten temat, bo następna osoba zapyta się ile to jest pierwiastek z 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopak Re: Hej chłopaki! IP: *.gazeta.pl / *.fastres.net 25.10.04, 22:15 to wszystko przez Kopernika do czasu gdy ziemia się nie kręciła chłopcy nie mieli porannych wzwodów,no ale niestety nasz astronom wszystko przewrócił do góry nogami...... Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: już nie pamiętam 25.10.04, 22:22 No napisz coś. Prrrrrrrroszę. Czy dzisiaj masz dobry humorek i nić nie przychodzi do głowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: już nie pamiętam IP: *.chello.pl 25.10.04, 22:27 pseplasam. chcialam poszerzyc horyzonty... Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: Hej chłopaki! 25.10.04, 22:26 Ja Ci mówię, że takie sprawy, to najlepiej badać empirycznie. Umów się z chłopakiem, pobaw się tym trochę i zabaczysz jak to działa :) ..... tylko nie strzel sobie w oko! :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Hej chłopaki! 25.10.04, 22:29 Szefu ! Przestań. Bo Misią się zainteresuje prokurator :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Hej chłopaki! IP: *.chello.pl 25.10.04, 22:31 Prokurator? Fajnie! Może on mi powie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Hej chłopaki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:33 a jak mu nie wyjdzie, to postawisz jemu pałę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Hej chłopaki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:38 na wprost, w ostateczności może być z lekkim oddchyłem na bok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Hej chłopaki! IP: *.chello.pl 25.10.04, 22:40 dzieki. wiem, codziennie studiuje rozne słowniki czasem nawet encyklopedie... tylko ze tam nie ma o "tych" rzeczach. a ja was dalej nie nie rozumiem :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Hej chłopaki! 25.10.04, 22:48 O ile pamiętam to chyba książka do biologii 6-7 klasa. I nie zapominajmy o Wisłockiej i Starowiczu. Odpowiedz Link Zgłoś
password01 Re: Hej chłopaki! 25.10.04, 22:51 teraz pami katechetka w tych ksiązkach powyrywała im te rozdziały i skąd biedne dzieecę ma to wiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Hej chłopaki! 26.10.04, 19:05 Tak. Proszę bardzo Panie "Samo zło" A do katechetki mi daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: Hej chłopaki! 25.10.04, 22:55 Wystarczy poczekać do rana, no nie? Tylko potem musisz zdążyc przed nim .... :))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzetelny Re: Hej chłopaki! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.04, 20:56 bardzo często mam erekcję przy pobudce. Jest to bardzo uciążliwe i nieprzyjemne. To jest taka forma głodu, która nie może - na ogół - być zaspokojona. Można się owszem onanizować - ale przymusu nie ma. Ja się czasem owszem, a czasem nie. Ostatnio bardziej tak. Ale miałem też dłuższe przerwy. nie wiem jakie są przyczyny tego stanu rzeczy. mówię ci ciekawa, mieć fiuta to huyova sprawa, dosłownie!!! Ja bym wolał już być obojnakiem. Więcej z tym jest problemów niż korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on i ten on Re: Hej chłopaki! IP: *.crowley.pl 27.10.04, 21:41 codzien rano to robie poprostu lubie to Odpowiedz Link Zgłoś