Gość: Bianka IP: *.acn.waw.pl 11.11.04, 20:42 Łażę za facetem /50 lat ma/ - samotny,kłania mi się, ale nie jest wylewny, a mam na niego ochotę. Jestem samotna, nikebrzydka, ale nieśmiała. Co robić? !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caruzzo Re: Jak zaczepić faceta? 11.11.04, 20:55 Możesz załazić się na śmierć,trzeba z nim porozmawiać,pod byle jakim pretekstem..np przechodząc obok upuść coś na ziemię.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Jak zaczepić faceta? IP: *.acn.waw.pl 11.11.04, 21:09 A jak już porozmawiam i też nic? on jest jakiś sztywny Odpowiedz Link Zgłoś
lolobrigida Re: Jak zaczepić faceta? 11.11.04, 21:12 Zaczepić, czyli zainicjować rozmowę :-) Temat zawsze się znajdzie, najbanalniej zapytać o godzinę, a może jakąś ulicę lub miejsce, Jeśli jest Twoim sąsiadem możesz zapytać, czy wie, gdzie jest najbliższy sklep z częściami... powiedzmy do pralki, zamrażarki etc. Kto pyta, nie błądzi! Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Jak zaczepić faceta? IP: *.acn.waw.pl 11.11.04, 21:21 Dzięki za pomoc, ale jak go spotykam i mijam, to on jest wybitnie obojętny, choć jest bardzo kulturalny, ale taki, jakby nie wiedział o co chodzi /miał żonę kiedyś/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemocik Re: Jak zaczepić faceta? IP: 10.121.0.* 12.11.04, 08:35 moze dlatego ze mial zone....jest taki niesmialy? a moze Ty za malo cos w tym kierunku robisz? moze troszke bardziej agresywniej? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Jak zaczepić faceta? 12.11.04, 11:01 Własnie, może zaaranżować omdlenie w odpowiednim miejscu i czasie.;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Jak zaczepić faceta? 12.11.04, 15:21 jak w tej reklamie...pobiegaj dookola budynku i przypadkowo wpadnij na niego:)) CZY MY SIĘ NIE ZNAMY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluska Re: Jak zaczepić faceta? IP: *.osk.enformatic.pl 12.11.04, 16:39 na pyze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Jak zaczepić faceta? IP: *.acn.waw.pl 13.11.04, 20:03 bmwariat a skąd mielibyśmy się znać? to ty wiesz, że za tobą latam i tak mnie męczysz? zrób coś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Jak zaczepić faceta? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 16:22 Chciałabym ..... Odpowiedz Link Zgłoś
rudexia Re: Jak zaczepić faceta? 20.11.04, 16:26 Usmiech to najlepsza metoda!Jak fagas zobaczy jak sie do niego usmiechasz na pewno zacznie sie zastanawiac o co chodzi!Jesli za ktoryms razem odwzajemni zapros go na kawke;) A co tam!!!Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga7x7 Re: Jak zaczepić faceta? IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 20.11.04, 17:05 On ma 50 lat , a ty ile masz lat moze jestes w wieku jego corki?? A moze jest jakis inny powod ,że nie zwraca na ciebie uwagi ?? Zastanow sie A moze poprostu on nie ma ochoty sie z nikim spotykac.Najlepiej zaczep go i zapytaj czy ma ochote sie z toba spotkac ,umowic ,moze akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
renata0 Re: Jak zaczepić faceta? 20.11.04, 20:31 Boże broń od obojetnych ale kulturalnych - jak ktoś tego pana określił... najgorszy typ... nigdy nie wiesz co tak naprawde mysli,bo kultura sie zasłania.. weż sprawy w swoje rece ale delikatnie, nie agresywnie i natarczywie... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś