Dodaj do ulubionych

Chyba pora na mnie :)

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 06:23
Odpalam!
Dzień dobry!
Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: Chyba pora na mnie :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 06:36
      A teraz to tylko zmiana numerku.
      • kitek1 Re: Chyba pora na mnie :) 02.05.02, 06:39
        lubisz poranne numerki,
        wykrecac,
        dzien dobry:)
        • Gość: maryjo2 Re: Chyba pora na mnie :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 06:58
          Lubię! Mam wtedy tyyyle energii :)
          Kiteczku :)***
          • kitek1 Re: Chyba pora na mnie :) 02.05.02, 07:14
            mam nadzieje,
            ze swietujesz-leniuchujesz dzisiaj,
            i do zadnej glupiej pracy nie wychodzisz:)
            • Gość: mario2 Re: Chyba pora na mnie :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 07:17
              To niestety tylko Twoje nadzieje :o(((
    • enen Re: Chyba pora na mnie :) 02.05.02, 07:06
      Dzień dobry :)
      • Gość: mario2 Re: Chyba pora na mnie :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 07:16
        Te a na procesji wczora bylas?
        Ze czerwonom fankom?
        • enen Re:Pochód 02.05.02, 08:04
          Cicho, cichuteńko wokół, słychać tylko lekki szmer oddechów śpiących i
          delikatne skrzypienie łóżka. Za oknem już prawie jasno, a jednak noc jeszcze ma
          we władaniu cały dom. Sielanka? Nic z tego! Budzik już dzwoni i ... pochód czas
          zacząć!!!!!
          • Gość: mario2 Re:Pochód IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 08:11
            Z dwojga zlego: skrzypienie lozka i pochod- wole skkrzypienie lozka!
            Pochod bedzie znowu w Boze cialo!
            • enen Re:Pochód 02.05.02, 08:29
              To fakt - w sumie nie znoszę skrzypiących łóżek:)))))
              • Gość: mario2 Re:Pochód IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 08:32
                Yno co robic jak sie chce, a tyn pieronski grat ino ciengiem zgrzipi?
                Byc niy poda ze starom na delowka, bo rejmatyki dostana!
                • enen Re:Pochód 02.05.02, 08:39
                  A stół w kuchni?
                  • Gość: mario2 Re:Pochód IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 08:42
                    nie wchodzi w rachuba, bo mo drzyzgi,
                    no i potrzebowolbych ryczka, zeby na niego wylyzc!
                    • enen Re:Pochód 02.05.02, 08:43
                      To może na byfyju , yno cerata se rozciagnijcie i szolki pozbierejcie bo sie
                      potrzaskajom.
                      • Gość: mario2 Re:Pochód IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 08:44
                        chyba ino na szezlongu, ino trzeba uwazac, bo te fedry juz wylazom i mogom do
                        rzici wlyzc!
                        • enen Re:Pochód 02.05.02, 08:46
                          Szezlong jest po babci i należy z szacunkiem go traktować! Idziecie na tepich,
                          nie bydzie Wos oziombać.
                          • Gość: mario2 Re:Pochód IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 08:48
                            na tepichu stoi te pieronskie wertiko. Tyz niy idzie.
                            A jak byda na tepichu lezol, to mi moge pies do ucha nacedzic!
                            • enen Re:Pochód 02.05.02, 08:52
                              To pora naoliwić fedry w łóżku!!!! i nie bydom zgrzipieć.
                              • Gość: mario2 Re:Pochód IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 09:31
                                jo sie tak zastanawiom, czy aby niy kupic sie taki bet na woda!
                                Potym sie ino czowiek na staro legnie i czeko na czynsienie ziemii!
    • 9876aaww O! majowniki!! 02.05.02, 07:46
      co słychać?
      ... białoczerwone gożdziki....pochody....
      ech!!czasy....
      --
      witam Was!
      • mascotte Re: O! majowniki!! 02.05.02, 07:51
        dzień kobry:)
        co to jest majownik?:)
      • Gość: mario2 Re: O! majowniki!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 07:53
        i pysk 1 sekretarza niesiony na kiju!
        Potem krupniok i festyn w amfiteatrze.
        Partyjka skata i kilka piw dopelnialy szczescie!

A teraz....???
        Marsz gejow w Warszawie- to byla najwieksza atrakcja Swieta Pracy :o(
        • kitek1 Re: O! majowniki!! 02.05.02, 08:01
          dlatego tak pusto,
          wczoraj bylo,
          na naszym forumie:)
          • Gość: mario2 Re: O! majowniki!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 08:03
            a tego to ja nie wiem. Z forumowikow na podgladaniu parady byla Maryjka,
            Jasminka i ja.
            Nas trudno o gejostwo posadzac :o)
            • kitek1 a dzisiaj, tez chyba fajna impreza na polach mokot 02.05.02, 08:05
              o ile sie nie myle,
              maja wegiel kamienny klasc:)
              • Gość: mario2 Re: a dzisiaj, tez chyba fajna impreza na polach mokot IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 08:10
                Kitek!!!! czy naprawde podejrzewasz mnie, ze bybralbym sie tam bez ukrytych
                celow destrukcyjnych i sabotazowych?
                Lepiej zostane w domu! :o)
                • laelia Re: a dzisiaj, tez chyba fajna impreza na polach mokot 02.05.02, 08:27
                  cześć słonka :)))
                  • kitek1 Re: a dzisiaj, tez chyba fajna impreza na polach mokot 02.05.02, 08:28
                    a ty znowu na stanowisku,
                    storczyku pracowity,
                    witaj:)***
                    • laelia Re: a dzisiaj, tez chyba fajna impreza na polach mokot 02.05.02, 08:29
                      ktoś musi pracować, żeby się ochrona nie nudziła :)
                      • kitek1 Re: a dzisiaj, tez chyba fajna impreza na polach mokot 02.05.02, 08:41
                        a jak bedziesz,
                        mi tak z tym uzaleznieniem przynudzac,
                        to ja zaczne przynudzac,
                        odchodzeniem z foruma,
                        jak co poniektore nudne typy, tu czynily:)
                        • laelia Re: a dzisiaj, tez chyba fajna impreza na polach mokot 02.05.02, 08:47
                          już słówkiem nie wspomnę nawet jaka ślicznie kusząca pogoda za oknem :)))
                          • kitek1 Re: a dzisiaj, tez chyba fajna impreza na polach mokot 02.05.02, 08:48
                            wiem, bo kompika mam na balkonie:)
                            • laelia Re: a dzisiaj, tez chyba fajna impreza na polach mokot 02.05.02, 08:55
                              ja się obstawiłam wszystkimi biurowymi kwiatkami i udaję, że jestem w dżungli :)
                              • byl_sobie_lajdak Re: a dzisiaj, tez chyba fajna impreza na polach mokot 02.05.02, 09:07
                                Z gorylami (z ochrony) w tej dżungli buszujesz ? -:)

laelia napisał(a):

> ja się obstawiłam wszystkimi biurowymi kwiatkami i udaję, że jestem w dżungli :
                                > )

• laelia Re: a dzisiaj, tez chyba fajna impreza na polach mokot 02.05.02, 09:11
                                  mogę się powołać na czwartą poprawkę? :)))
                                  • Gość: xp Re: a dzisiaj, tez chyba fajna impreza na polach mokot IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 10:29
                                    krawiecką?
                                    rzecz dużego gustu:)
                                    • laelia Re: a dzisiaj, tez chyba fajna impreza na polach mokot 02.05.02, 10:34
                                      :)
                                      • kitek1 a dzisiaj, tez chyba fajna impreza na p. wilanow. 02.05.02, 13:03
                                        za bardzo w czasie do 38r.,
                                        sie cofnalem:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka