danway1 5000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.04, 12:04 W koncu nastala ta wspaniala chwila, ze padl piaty tysiac. Pozdrawiam wszystkich, ktorzy sie do tego przyczynili. Juz niedlugo bedzie statystyka tych 5000 tysiecy Seba lobuzie dlaczego to zrobiles?? :( Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: 5k 10.12.04, 16:01 Gratuluje tego, jakze spektakularnego, osiagniecia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: 5k 10.12.04, 20:05 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!! teraz pedzimy do nastepnego tysiacznika;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nait 6k 29.05.05, 14:58 No i proszę, jest 6 tysięcy (przeszło). Na ten tysiąc trzeba było czekać prawie pół roku, czy i na kolejny trzeba będzie czekać aż tyle? Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: 6k 03.06.05, 15:23 Już narzekasz?? Mi się nie śpieszy ze zdobywaniem postów, bo nie na tym to polega. A poza tym możesz napisać coś twórczego, a nie tylko narzekać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nait narzekania 03.06.05, 15:27 Naturalnie, że mogę napisać coś twórczego. Tylko po co skoro ci się nie śpieszy? ;P Poza tym dużo łatwiej i wygodniej jest narzekać niż wziąść się do roboty. Tak więc na razie zostaje przy narzekaniu :D Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: narzekania 03.06.05, 23:42 no własnie. lepiej jest postekac niz cos robic :p ale forum to nie tylko gazeta która mozna tylko czytac. narzekanie ma sens (jesli wogóle ma sens) jak sie cos robi. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: narzekania ..echhhhhhhhh tam z tym;)) 05.06.05, 09:14 ja nie narzekam wcale,nie pomoze to w niczym, a tak po prawdzie to marzy mi sie zobycie nastepnego tysiaczka;) no co w gosciach przyjemnie sie go zdobywa:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: narzekania ..echhhhhhhhh tam z tym;)) 05.06.05, 19:40 Ja nie będę miał nic przeciwko temu. Jak tylko Ci się uda to bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: narzekania 05.06.05, 19:42 To, że mi się nie śpieszy, nie jest powodem do twoich narzekań :) Więc zrób coś dla wszystkich i skończ z tym tonem i zrób coś innego nic zwykle :D Odpowiedz Link Zgłoś