Dodaj do ulubionych

Geneza osobistych nicków ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:27
Tak wyśliłem ten swój zmęczony ciężką pracą mózg człowieczy i wymyśliłem :)):

- mój: bo ktos mi napisał raz, że chyba jestem ślepy, bo źle zrozumiałem
czyjś post, i jeszcze kazano mi założyć okulary, to sobie założyłem;

- trpiot_1 - to chyba od zamiłowania do trzepania - np. dywanów, albo numer
jeden w tym trzepaniu na forum;

- libressa - to chyba miłośc do tak potrzebnych produktów jednorazowego
użytku w tak nielubianych przez nas facetów pewnych dniach miesiąca u kobiet;

- schizoo - no tutaj nic dodać, nic ująć;

- jahipek - próbowałem róznego przestawiania, podmiany liter - wychodziły mi
zawsze jakieś głupoty :)

Nad nickiem zosi.samosi jeszcze pracuję :)

cdn.
Obserwuj wątek
    • trzpiot_1 Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 12:30
      Ja się nie poczuwam do opisanej charakterystyki!!
      • Gość: okularnik Re: Geneza osobistych nicków ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:31
        Ciebie nikt się nie pyta o zdanie - to mają byc obiektywne oceny :))
        • trzpiot_1 Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 12:33
          Zaraz zastanowię się, czy mnie czasem nie obrażasz i wtedy zobaczysz! :))
          • Gość: okularnik Re: Geneza osobistych nicków ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:34
            to nie lubisz trzepania dywanów ? Woilsz co innego ?:)
            • trzpiot_1 Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 12:38
              Jak trzeba wytrzepać, to trzepię, ale tylko własne, a co do tego drugiego
              pytania, to wolę się nawet nie domyślać, co sugerujesz.
              :)
              • Gość: okularnik Re: Geneza osobistych nicków ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:42
                a tak konkretnie, to czego nie chcesz się domyślać ?:))
                • trzpiot_1 Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 12:45
                  Tego, co ci się lęgnie w głowie w związku z tym. Poczekam, aż sam to powiesz,
                  bo nie podejrzewam, żebyś darował sobie taką okazję :)
                  • mati_77 Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 16:13
                    E tam trzpiot gadasz. Generalnie mezczyzni dziela sie na dwie kategorie pod
                    wzgledem "trzepania". Na tych ktorzy to robia i na tych ktorzy sie do tego nie
                    przyznaja. Ja sie przyznaje, nie jest to nalog ale czasem tak sie dzieje.
                  • Gość: okularnik Re: Geneza osobistych nicków ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 17:22
                    I kto tuaj prowokuje do świnuszenia ?:))

trzpiot_1 napisała:

> Tego, co ci się lęgnie w głowie w związku z tym. Poczekam, aż sam to powiesz,
                    > bo nie podejrzewam, żebyś darował sobie taką okazję
                    • trzpiot_1 Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 21:09
                      Sorki, nic nie mówiłam odnośnie, ale skoro upierasz sę przy świntuszeniu, to
                      proszę bardzo, byle by potem nie było na mnie :)
    • Gość: okularnik Re: diabel tasmański: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 12:37
      jak sie nawali lub nawącha czegoś kiepskiego to szaleje po forum niczym
      prawdziwy diabeł tasmański :)

Chyba juz znam dla didi - ale to poźniej :))
      • Gość: xy2 Re: diabel tasmański: IP: .48.242.* / 80.51.176.* 15.01.05, 12:40
        etam sie nawali czy nawącha. pewnie od czasu do czasu sobie zapali i robi z
        tego wielkie halo
    • libressa Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 12:42
      Jestes pod wpływem reklam, no cóż, jeśli tobie tak to sie kojarzy to twoj
      problem.
      Geneza nicka Libressa jest całkiem inna, ale tak juz sie utarło na FT,
      że to ma zwiazek z tymi "nieczystymi dniami" niech i tak bedzie, mnie to w
      niczym nie przeszkadza.
      Jestes Muzułmaninem, bo normalni faceci nie sa przesądni :DDDD
    • avventura Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 13:00
      a co z geneza nickow "nieosobistych"???

(haha to mialo byc dowcipne:))))
    • malinka48 Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 13:14
      o kurcze okularnik,analityk :)),a mnie Twój nick kojarzy się zupełnie z czym
      innym:)))nie z krótkim wzrokiem,a z poczuciem ,że wszystko masz małe:))
    • Gość: grześ Re: Geneza osobistych nicków ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:20
      Aby poznac geneze mojego nicka musiałbym cofnąc sie jakieś 32l wstecz a
      najlepiej zapyać mamusi to ona nadał mi to imie:)
      pozdrawiam
      grześ
      Ps: nie myśl za dużo bo sie zmęczysz a dzisiaj przeca sobota i trzeba wypoczywać
      • Gość: only Re: Geneza osobistych nicków ??? IP: *.access.telenet.be 15.01.05, 13:24
        taka bajka byla:

idzie grzes przez forum
        worek slowek niesie.
        a przez dziurke slowka ciurkiem
        sypia sie za grzesiem....
        • Gość: grześ Re: Geneza osobistych nicków ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:28
          nieważne jak i co ale ważne żeby mówili:)

• libressa Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 13:29
            W rzeczy samej Grzegorzu, w rzeczy samej, najgorzej być nijakim :)))
            • Gość: grześ Re: Geneza osobistych nicków ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:36
              W istocie ważne ze było coś na rzeczy:)
              Nijakość jest mi obca:)
              • libressa Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 13:38
                Jak to Grzegorzowi, wiem coś na ten temat :)
                • Gość: grześ Re: Geneza osobistych nicków ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:43
                  Bardzo ważne jest mieć wspólne tematy do rozmów..efektywność i efektowność jest
                  wtedy zdecydowanie większa..:)
                  • malinka48 Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 13:45
                    wow:))i tak zaczyna sie romans internetowy:)))
                    • libressa Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 13:48
                      Malina znasz mnie przecież, ja stara i brzydka,
                      myslisz,ze romanse mi w głowie, gdzie mnie tam do tych
                      "podstarzałych podlotkow" forumowych, no cos TY :DDDDDDD
                  • libressa Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 13:46
                    Podobno to podstawa dobrego dialogu, chociaz czasem zdarza sie,
                    tematy sa rozbieżne, a rozmowa trwa w najlepsze :)))
                    • malinka48 Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 13:47
                      prawda:))))
                      • libressa Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 13:49
                        Prawdy, to Ty sie dowiesz od only o Libressie ROTFL
                        • malinka48 Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 13:53
                          Libressa sama kiedys mówiłaś,że im wino starsze tym lepsze:))więc nie kumam
                          Twojej skromności,wobec nastolatek po 50 -tce forumowych:))
                          • libressa Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 13:56
                            To taka przewrotność, ukłon w strone tych "panienek",
                            zeby nie czuły się tak bardzo zagrozone...
                            Malinko, jestesmy w najwspanialszym wieku dla Kobiet,
                            my to wiemy, one jeszcze nie, moze uda im sie tego doświadczyc :)
                        • malinka48 Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 13:54
                          co to znaczy ROTFL??????
                          • libressa Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 13:57
                            Tarzam sie ze smiechu...po podłodze :D
                            • Gość: kotek_sru Re: jakoś nie mogie sobie tego wyobrazić :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 15:56
                              ROTFL
                    • Gość: grześ Re: Geneza osobistych nicków ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 16:07
                      W takiej sytuacji ważne jest żeby mówić jednym głosem i na temat:)
                  • Gość: xy2 mądre słowa:) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 15.01.05, 17:05
      • Gość: xy2 :)))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 15.01.05, 17:04
        :)))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))
        ))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))
        )
    • didi83 Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 16:01
      No zastanawia mnie ta twoja Didi :> jaka masz geneze :D (zwlaszcza, ze zostalo
      wymyslone na potrzebe TEGO forum standardowo mam inne ;] ) ale ciekawi mnie co
      wymysliles :D
    • Gość: Iwan Turgieniew Re: Geneza osobistych nicków ??? IP: *.echostar.pl 15.01.05, 16:56
      Moj nick w zasadzie nie wymaga komentarza, ale gdyby ktos mial wątpliowsci
      informuje, iż jestem kolejną inkarnacją genialnego XIX wiecznego rosyjskiego
      prozaika :)
      • inna-bajka Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 17:03
        Ależ oczywiście, zauważyłam to kiedy się tu pojawiłeś pierwszy raz.
        Jeśli jesteś do niego podobny, to chciałabym Cię poznać ;)))
        • Gość: Iwan Turgieniew Re: Geneza osobistych nicków ??? IP: *.echostar.pl 15.01.05, 17:10
          Musze Cie rozczarować, ale chyba bliżej mi do Puszkina :)
          • inna-bajka Re: Geneza osobistych nicków ??? 15.01.05, 17:19
            Mnie do Błuchakowa.
    • molekula Etymologia a nie geneza 15.01.05, 16:57
      Sądzę, że bardziej do tego co robisz pasuje słowo ETYMOLOGIA a nie GENEZA
      (sprawdź w słowniku, co oba pojęcia oznaczają). W twoim przypadku to jest
      jeszcze tzw. etymologia ludowa. Ale fajnie to wymyśliłeś, fajna zabawa. Pozdrawiam.
      • Gość: Iwan Turgieniew Re: Etymologia a nie geneza IP: *.echostar.pl 15.01.05, 17:05
        Wprawdzie polonistą nie jestem, ale mnie uczyli ze etymologia to inaczej
        pochodzenie wyrazów. geneza zas, pochodzenie, rodowód, w sensie ogólnym. O ile
        jakis nick jest np. neologizmem to moze jeszcze daloby sie to pod etymologie
        podciągnąc, ale czesto uzywamy przeciez nazw wlasnych albo imion i nazwisk, np.
        ja.
        Etymologia ma tez zastosowanie gdy badamy pierwotne znaczenia wyrazów, ale tu
        chodzi o cos innego. Na przykład etymologia slowa ekologia - "oikos" i "logos"
        czyli ziemia i nauka = nauka o ziemii.
        • Gość: xy2 Re: Etymologia a nie geneza IP: .48.242.* / 80.51.176.* 15.01.05, 17:11
          ale jestes wyborowym tancerzem po wyborowej:)))
          • Gość: Iwan Turgieniew Re: Etymologia a nie geneza IP: *.echostar.pl 15.01.05, 17:15
            Bardzo możliwe, ale jakos nigdy tego nie pamiętam :)))
        • Gość: okularnik Re: molekula i poeta, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 17:13
          wypad ale już - może tutaj znajdziecie równych sobie intelektem:

forum.gazeta.pl/forum/0,53940,2437456.html
          Acha, zabierzcie może jeszcze te od środków higienicznych, on też taka madra :))

p.s.: ide na impreze, jak wrocę narąbany to coś nowego dodam.
          • libressa Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne? 15.01.05, 17:18
            Powinieneś być wdzięczny,że ktoś ma ochotę wpisywac się do twojego wątka :)
            FT, to forum ogolnodostepne.
            • Gość: okularnik Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 17:20
              ty to jakas służbistka jesteś - z pracy czy zamiłowania ?
              • libressa Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 17:23
                Nie lubie kontrkultury ot co ;)
            • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:45
              niewdzięcznik:)..przynajmniej mógłby podziekować:)
              • libressa Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 18:50
                "Nie ma nic straszniejszego niż czynna ignorancja" :)
                • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 18:56
                  :)))
                  a nich sie chłopak cieszy, niech ma, nie załujmy i wpisujmy się:)
                  • libressa Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 19:05
                    Jasne, co bedziemy mu żałować, a tak swoją drogą z tego co napisał tak
                    niegrzecznie, to bliżej mu do węza okularnika i jadu, niz do intelektualisty :D
                    • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:08
                      Może potrzebuje odrobiny ciepła i akceptacji:)
                      ale swojego forum niech lepiej nie zakłada:)
                      Ps: dobry wieczór:))
                      • libressa Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 19:24
                        Cokolwiek nerwy autora zawodzą, może go nikt nie kocha :)
                        Dobry wieczor :)))
                        • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:35
                          Biedaczysko..taki opuszczony i samotny..zrzućmy sie na chomika-niech ma coś od
                          życia.
                          Ps: i miłego wieczoru:))
                          • libressa Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 19:52
                            Najlepiej jak dotrzymamy mu towarzystwa na innych wątkach , ktore załozy,
                            żeby nie czuł sie taki samotny :DDDDDDD
                            • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:05
                              chyba przesadzamy z tą dobrocią?:)
                              • libressa Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 20:07
                                Myslisz,że nie przyswoi całej dawki,że może go zabic?? ;)))
                                • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:11
                                  To akurat nic strasznego:)
                                  Obawiam sie że może uzależnic sie.
                                  • libressa Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 20:13
                                    To faktycznie bedzie znacznie gorsze...
                                    Ale towarzystwa dotrzymamay no nie ?? :)
                                    • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:16
                                      Razem dla "okularnika"
                                      Lubie robić dobre uczynki, tylko czasami nie wiem po co..jak w niebie nie
                                      spotkam żadnych znajomych-nuuuda
                                      • libressa Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 20:17
                                        Ja dzisiaj same dobre czynie, nie wiem skad sie to bierze, a moze to juz
                                        uzależnienie?? ;D
                                        • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:34
                                          wiec jestes na dobrej drodze ..córko..:)
                                          Ps: wole inne uzależnienia
                                          • libressa Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 20:42
                                            No mówisz jak "ksionc", chcesz mnie nawrocic??
                                            Ja tez nie lubie tych białych nudziarzy :(
                                            • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:17
                                              zobaczyć Cie w stroju siostry zakonnej-to dopiero byłaby perwersja:)-czywiscie
                                              bez bielizny..jak juz to tylko takie nawrócenie wchodzi w grę.
                                              • libressa Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 21:25
                                                :DDDDDD
                                                Wyobraź sobie Grzegorzu,że chyba w kwietniu ub. roku był taki wątek,
                                                o Libressie w habicie i pończoszkach z podwiazkami :DDDDDDDD
                                                nawet był poszukiwany egzorcysta ;)
                                                • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:30
                                                  Niestety nie byłem wówczas uczetnkiem tego jakże przyjaznego forum..co nie
                                                  zmienia faktu że wyobrażam sobie:))Habit koniecznie czerwony a podwiazki białe
                                                  no i łancuszek!
                                                  To dopiero byłyby egzorcyzmy!Koniecznie potrzebna byłaby kamera:)
                                                  • libressa Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 21:36
                                                    To były moje początki na tym jakże przyjaznym forum ;)
                                                    Modlitwami, modlitwami , a nie kamerki Ci w głowie, ech te Grzechy :DDDD
                                                  • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:45
                                                    apropo modlitwy to również byłby wyjątkowy widok ..Ty klęcząca ze złozonymi
                                                    dłońmi:)
                                                  • libressa Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 21:52
                                                    Tak to byłby bardzo osobliwy widok, zdarza mi sie czasem kleczec, ale bynajmniej
                                                    rece złożone nie sa do pacierza :DDDDDDDDD
                                                  • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:54
                                                    nic dodac nic ując:))
                                                    dłonie są istotnym elementem..modlitwy.
                                                  • libressa Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 21:57
                                                    Cokolwiek znaczyc by miała....ta modlitwa ;)
                                                  • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:59
                                                    modlitwa zazwyczaj wyraża nasze pragnienia i potrzeby:)
                                                  • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:57
                                                    ps: chociaż nie tak istotnym jak usta..które wypowiadają słowa:)
                                                  • libressa Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 22:02
                                                    Czesto mozna połaczyć te dwa ważne elementy w modlitwie :DDDDDD
                                                  • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:06
                                                    TO świadczy o zangażowaniu i emocjonalnym stosunku:)) do modlitwy
                                                    Moze założymy sekte?bedziesz guru chcesz??no chyba ze wolisz zostać kapłanką?
                                                  • libressa Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 22:12
                                                    Inny stosunek... nie ma racji bytu ;DDDD
                                                    Kusząca propozycja, księgowego wrazie czego mamy, jest jeden user
                                                    nick "ksiegowy mafii" :)
                                                  • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:16
                                                    Ksiegowy owszem bedzie potrzebny..
                                                    Oj hedonistyczna i pragmatyczna byłaby to sekta:)
                                                    Propozycja powinna być kusząca-kazda:)
                                                  • libressa Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 22:20
                                                    Na inne szkoda czasu ;)
                                                    Trzeba tylko wymyślić jakieś przesłanie ;)
                                                  • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:25
                                                    Przesłanie ..to juz tylko i wyłącznie Twoja "działka" :)
                                                  • libressa Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 22:35
                                                    Ok! pomyśle, a tymczsem znikam mam jeszcze cos do "zrobienia" :)
                                                    Moze potrenuje modlitwę poki co :DDDDDDD
                                                  • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:37
                                                    miłego "robienia"
                                                    trening czyni mistrza:)
                                                • kotek_mru Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 21:31
                                                  ale otpadł na "przedbiegach"..ona ma diablice w sobie,juz nic nie pozmoze:DDDDDD
                                                  ups,nie przeszkadzam:))
                                                  • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:34
                                                    nawet swiecona woda.., zatem proponuje Henneseya:)i cygaro-to taki nowoczesny
                                                    egzorcyzm ale z klasą!:)
                                                    Potrzeba fachowca od egzorcyzmów:)
                                                  • kotek_mru Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 21:38
                                                    Grzesiu,nie wiesz co czynisz.???:DDDD
                                                    chcesz spłonąc w kominku???;)
                                                  • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:43
                                                    :)))))))
                                                    coż to byłaby za smierć..ogniu krocz za mna....
                                                    ..nawet wiem co mowie:)
                                                    Ps: a ONA siedząc w fotelu ze szklaneczką i cygarem bedzie sie przyglądała
                                                    jakże spektaktularnej śmierci..
                                                  • kotek_mru Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 21:47
                                                    ...chcesz i masz:DDD
                                                    ...w saloniku panuje półmrok,tyklo blask świec i palace sie drzewo w kominku..
                                                    Grzes spętany ,leży u stop tej Diablicy...zyczysz sobie ,ciag dalszy???;DDDDD
                                                  • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:49
                                                    ogień piekielny TO lubie:))
                                                    Obok kominka koniecznie musi jeszcze lezec różaniec:)
                                                    jeszcze..:))
                                                  • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:51
                                                    ps: pokój rozświetla płomień świec i "światło" które daje księżyć w pełni:)
                                                  • kotek_mru Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 21:54
                                                    pełnia...jeszcze gorzej:((((
                                                    Ona wtedy szału dostaje...zabkami wbije sie w szyjke i krwi upuszcza:DDDDD
                                                  • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 21:56
                                                    w kazdym szaleństwie jest metoda..
                                                    no cóz na zdrowie!:)
                                                    Ps: do srebnego kielicha?
                                                  • kotek_mru Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 21:59
                                                    jeden do krwi,drugi do brandy:)
                                                    lepiej sie smiac ,niz płakac..troche fantazji i egzorcyzmów nie zaszkodzi:DDDD
                                                  • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:03
                                                    a moze tak jeden -mogłby to być jej ulubiony drink.
                                                    Egzorcyzmy i smiech zawsze pomagają:)
                                                  • kotek_mru Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 22:06
                                                    Grzesiu wszystko przed Toba,nie sprobujesz nie doswiadczysz:DDDDDDDDDDD
                                                  • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:10
                                                    lubie próbować i doświadczać:))-to takie przyjemne połączenie, chociaz w
                                                    skrajnych wypadkach moze prowadzic do uzaleznienia a to juz grzech a wtedy
                                                    potrzebna jest pokuta:)
                                                  • kotek_mru Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 22:14
                                                    uzalezniene od Kobiet,to nie grzech to wybawienie:DDDD
                                                  • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:18
                                                    zawsze chciałem być zbawiony:)nie sądziłem ze droga ku temu jest taka
                                                    przyjemna:)
                                                  • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:19
                                                    ps: usłana różami i różyczkami:)
                                                  • kotek_mru Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne 15.01.05, 22:24
                                                    widzisz jakie to proste...bez zbednych demagogii i tyle dobra:)
                                                    uciekam ,jutro mam pracowity dzien...miłych rozwazan:DDD
                                                    p.s.a propos pełni...zadziała kołek albo czosnek:))))
                                                    miłej nocy!
                                                  • Gość: grześ Re: Okularnik kto broni ci załozyc forum prywatne IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:28
                                                    zatem miłej pracy i kolorowych snów:))dziękuje!
                                                    Ps:wole zaznać...wiec za czosnek -dziękuje
                                                    Pa:)
        • libressa Re: Etymologia a nie geneza 15.01.05, 17:15
          Wcale nieźle :)
          • Gość: Iwan Turgieniew Re: Etymologia a nie geneza IP: *.echostar.pl 15.01.05, 17:17
            Dziekuje! :)
            Tak jakos mi się wymsknęło...:)
            • libressa Re: Etymologia a nie geneza 15.01.05, 17:20
              Nie lubia nas,na tym wątku, ale co tam ;)
              Cieszę sie,ze znalazłes chwilke :)
              • Gość: okularnik Re: kazdy wątek musicie zapaskudzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 17:23
                tymi swoimi pierdołami ?:))
              • Gość: Iwan Turgieniew Re: Etymologia a nie geneza IP: *.echostar.pl 15.01.05, 17:24
                Miło znów Cię... czytać :)
                "Ta od srodków higienicznych" - jak twórczo Cię okreslił, wolny człowieku! :)))
                • libressa Re: Etymologia a nie geneza 15.01.05, 17:29
                  Dziękuję,
                  Są Homo Sapiens, ktorzy nie sa w stanie obrazić, nie ta liga ;)
                  Ale fakt, trochę off topic, może porozmawiamy na jakiś inny temat,
                  masz pomysł, chętnie dołącze.
                  • Gość: Iwan Turgieniew Re: Etymologia a nie geneza IP: *.echostar.pl 15.01.05, 17:38
                    Pomysłow mam kilka, ale za nie za dlugo tu dzisiaj zabawie - mam impreze
                    rodzinną.
                    Jestem jednak pewien że przez ten kwadrans zdązysz podać nam "etymologie"
                    swojego nicka. Bedzie i na temat, i moze wreszcie dowiemy sie czegos
                    prawdziwego o libressie.

P.S. A nie lubią nas nie dlatego że piszemy "pierdoły", tylko dlatego że
                    piszemy je do siebie :)
                    • libressa Re: Etymologia a nie geneza 15.01.05, 17:42
                      Libressa, to wolność i zodiakalna Waga, tylko tyle :)

P.S.

"Należy zawsze i stale odświeżać w pamięci młodych ludzi zasadę: wszystko w
                      miarę! - by móc zawsze ochronić siebie przed przesytem i odrazą".

to chyba również na temat ;)
                      • Gość: Iwan Turgieniew Re: Etymologia a nie geneza IP: *.echostar.pl 15.01.05, 17:55
                        A wiesz ze ja jakos nie potrafie tego zaakceptować, mimo iż wiem, że to w
                        gruncie rzeczy sluszna zasada.

"Przypadki silnej, niewzruszonej wiary, dla której czlowiek jest w stanie
                        poswiecic cale swoje zycie i zaakceptowac kazdą ofiare, zawsze mnie poruszaly i
                        zarazem przerazały, z takich bowiem postaw rodzą sie; heroizm i fanatyzm, czyny
                        altruistyczne i zbrodnicze"
                        • libressa Re: Etymologia a nie geneza 15.01.05, 18:00
                          Wolnosć duszy...tę chyba możesz??
                          Lubisz skrajności?? :)
                          • Gość: Iwan Turgieniew Re: Etymologia a nie geneza IP: *.echostar.pl 15.01.05, 18:14
                            Lubię. Zawsze pociągał mnie fanatyzm, ekstremizm itp. Jakkolwiek zle moze sie
                            to wydać, dopiero wtedy poznaje sie samego siebie, i dopiero "stamtąd" mozna
                            spojrzec na swiat i na innych, z własciwej perspektywy. Inną sprawą jest
                            jaki "stamtąd" rozciąga sie widok :)

Ty przecież tez masz sklonnosci w kierunku postaw niestandardowych :)
                            • libressa Re: Etymologia a nie geneza 15.01.05, 18:17
                              Nawet więcej niż skłonnosći ;)
                              "Należy tak zorganizować życie, aby każda chwila była ważna"
                              Przeważnie na "krawędzi" ;)
                              -
                              Każda oczywistość jest banalna...
                              • Gość: Iwan Turgieniew Re: Etymologia a nie geneza IP: *.echostar.pl 15.01.05, 18:33
                                Co to znaczy ważna?
                                Dla gonczarowskiego Obłomowa wazna byla biernosc. Stracił wszystko - majątek,
                                kobiete, zycie. Ale chyba do konca byl na swoj sposób szczesliwy.
                                • libressa Re: Etymologia a nie geneza 15.01.05, 18:39
                                  Bierność, nie znam takiego słowa :)
                                  Życiem naszym często kierują zmysły, moze nawet całkowicie,
                                  dopiero później umysł.
                                  Szczęscie to pojęcie względne jak widać :)))
                                  BTW czy Aleksandrowi podobała by sie Ava Gardner?
                                  • Gość: Iwan Turgieniew Re: Etymologia a nie geneza IP: *.echostar.pl 15.01.05, 18:57
                                    Nie wiem, ale mi sie podoba(ła) :)

Zmysły... I tu jest problem. Teoretycznie masz racje, w praktyce jednak
                                    spoleczenstwo każe wybierac umysl i wybor ten nagradza.
                                    Jestes wierną mezatką - dobrze
                                    Zdradzasz męża - zle
                                    Jestes glodna, kupujesz chleb - dobrze
                                    Jestes glodna, kradniesz batonika - zle
                                    Masz ochote sie wykąpac, jedziesz nad jezioro - dobrze
                                    Kąpiesz sie w fontannie - zle.

Poza tym, ze zmyslami trzeba uwazać, bo...

"W zwiewnych nurtach kostrzewy, na leśnej polanie,
                                    Gdzie się las upodabnia łące niespodzianie,
                                    Leżą zwłoki wędrowca, zbędne sobie zwłoki.
                                    Przewędrował świat cały z obłoków w obłoki,
                                    Aż nagle w niecierpliwej zapragnął żałobie
                                    Zwiedzić duchem na przełaj zieleń samą w sobie.
                                    Wówczas demon zieleni wszechleśnym powiewem
                                    Ogarnął go, gdy w drodze przystanął pod drzewem,
                                    I wabił nieustannych rozkwitów pośpiechem,
                                    I nucił ust zdyszanych tajemnym bezśmiechem,
                                    I czarował zniszczotą wonnych niedowcieleń,
                                    I kusił coraz głębiej - w tę zieleń, w tę zieleń!
                                    A on biegł wybrzeżami coraz innych światów,
                                    Odczłowieczając duszę i oddech wśród kwiatów,
                                    Aż zabrnął w takich jagód rozdzwonione dzbany,
                                    W taką zamrocz paproci, w takich cisz kurhany,
                                    W taki bezświat zarośli, w taki bezbrzask głuchy,
                                    W takich szumów ostatnie kędyś zawieruchy,
                                    Że leży oto martwy w stu wiosen bezdeni,
                                    Cienisty, jak bór w borze – topielec zieleni."

Gubie sie na imprezkę :(
                                    pa
                                    • libressa Re: Etymologia a nie geneza 15.01.05, 19:03
                                      Dziękuję, przecież kiedyś ...:)
                                      Pa!
                              • heart-man Re: Etymologia a nie geneza 15.01.05, 18:34
                                A ja Was lubię, choć rzadko tu zaglądam i przeważnie w nocy.
                                Ale cóż, muszę przyznać, że jak popłyyyyyniecie … to tylko się nawalić :))
                                Żartowałem. OK.- tylko trochę żartowałem.
                                Nie każdy ma nastrój na popisy erudycji i elokwencji. Ale, filozofia – temat
                                morze a może, może być - czemu nie?!! (Jeśli przesadziłem z tymi popisami to
                                sorrki.)
                                Jakieś to FT agresywne się zrobiło, czy może się mylę?
                                • libressa Re: Etymologia a nie geneza 15.01.05, 18:43
                                  Witaj, miło nam, mam nadzieje, ze moge podziekowac w imieniu Turgieniewa
                                  również :)
                                  Na razie dryfujemy :)
                                  ale Some Day...
                                  Agresja wynika ze słabosci, albo nadmiaru testosteronu :DDD
                                  • heart-man Re: Etymologia a nie geneza 15.01.05, 18:47
                                    Nie wiem z czego wynika ale chyba mi się nie podoba.
                                    Ale Ty to jesteś już Gwiazdą nr 1.

Pozdrawiam
                                    • libressa Re: Etymologia a nie geneza 15.01.05, 18:52
                                      Nie przesadzaj, bo dopiero wywołasz wojnę ;)
                                      Dziekuję :)
                                • Gość: Iwan Turgieniew Re: Etymologia a nie geneza IP: *.echostar.pl 15.01.05, 19:03
                                  Czyli ktoś nas bacznie obserwuje, a moze nawet plynie naszym szlakiem :)
                                  W kazdym razie milo slyszec że na tych wodach nie tylko piraci grasują:)

Pozdrowienia z ORP "Samozagłada" :)
                                  • libressa Re: Etymologia a nie geneza 15.01.05, 19:06
                                    Inteligentne szczury opuszczają statek, który ma zatonąć zanim jeszcze
                                    opuści port i wypłynie w morze.

Możemy zostać sami :)
        • molekula Iwan_T_ masz rację 15.01.05, 23:13
          Mówiąc o genezie mamy zazwyczaj na mysli pochodzenie, przyczynę i rozwój
          jakiegoś zjawiska, natomiast w przypadku badania pochodzenia wyrazów mówimy
          raczej o ich etymologii.
    • Gość: okularnik Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:10
      bo ta para intelektualnych gołąbków (można czytać bez literki "o") znowu
      obsrała kolejny wątek, błeeeeeeeee
      • inna-bajka Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, 15.01.05, 19:18
        Ej, no co Ty ?
        Miałeś być na imprezie.
        • Gość: grześ Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:38
          Może go nie wpuścili na imprezę?:)albo juz wyrzucili:)
      • libressa Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, 15.01.05, 19:23
        Asinus asino pulcherrimus...
        • inna-bajka Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, 15.01.05, 19:29
          Amor vincit ómnia
          • libressa Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, 15.01.05, 19:34
            Myslisz,ze to zadziała w przypadku okularnika?? :DDDDDDD
            • inna-bajka Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, 15.01.05, 19:37
              A moze mała prowokacja. Wyślemy Misiowi w koszyczku salami ;)))
              • libressa Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, 15.01.05, 19:50
                Albo przerobimy na...:)
                • inna-bajka Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, 15.01.05, 19:54
                  Nie jest tak źle. Ten od kubusia Puchatka, był całkiem sympatyczny.
                  • libressa Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, 15.01.05, 19:55
                    A ten od Shreka, też niczego sobie ;)
                    • inna-bajka Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, 15.01.05, 19:59
                      Ale ten od KUbusia bardziej "amoenus".
                      • Gość: okularinkk Re:aco wy durne pypy, jedna neosrada na swiecie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:03
                        libresa sio, a dziwna bajka skocz po flaszke to moze skusze sie na ciebie !
                        • inna-bajka Re:aco wy durne pypy, jedna neosrada na swiecie ? 15.01.05, 20:07
                          Mówiłeś, że idziesz na imprezę.
                          I nie jestem dziwna, tylko inna.
                          A poza tym chyba masz mało latek.
                      • libressa Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, 15.01.05, 20:06
                        Niech Ci będzie:DDDDD
                        Zdaje się ,ze kolega user troszkę podirytowany, żeby tylko głosu nie stracił :)
                        • inna-bajka Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, 15.01.05, 20:12
                          Amicítia nisi inter pócula contracta plerumque vítrea est
                          • libressa Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, 15.01.05, 20:14
                            Quidquid latine dictum sit, altum videtur...:)
                            • inna-bajka Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, 15.01.05, 20:26
                              Jak zwylke masz rację, nawet ziemniak brzmi inaczej.
                              A równocześnie na Forum moto dowiedziałam się, że mój podpis to jest szweckim
                              wierszykiem. I niejaki Siwy właśnie mi go przytoczył w oryginale.
                              • libressa Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, 15.01.05, 20:48
                                Dziękuje,
                                Czego to ludzie nie wymyślą, a na koniec przy sobocie:
                                Balnea, vina, venus corrumpunt corpora nostra, sed vitam feciunt balnea, vina,
                                venus...
                                • inna-bajka Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, 15.01.05, 20:57
                                  Edamus, bibamus, gaudeamus. Post mortem nulla voluptas.
                                  Ale Ty chyba masz inne zdanie na ten temat.
                                  • libressa Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, 15.01.05, 21:02
                                    "bawmy sie, bo nie wiemy ,czy świat potrwa jeszcze dwa tygodnie",
                                    Zdanie mogę mieć, ale co tu i teraz, to tu i teraz, tam bedę miała inne
                                    zajęcia:)
                                    • inna-bajka Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, 15.01.05, 21:22
                                      I dlatego ostatnio coraz bardziej skłaniam się ku stwierdzeniu, ze tylko śmierć
                                      jest wstanie zmienić moje życie. A zabawy mam aż nadto. Chcę sie zatrzymać.
                                      Dzisiaj znowu wyjście. Już mi sie nie chce. Mam wrażenie, ze całe życie oględam
                                      ten sam film, tylko aktorzy się zmieniają.
                                      Amor vincit omnia - było KIEDYŚ moją dewizą, ale coraz częściej czuję sie na
                                      tym świecia jak persona non grata.
                                      • libressa Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, 15.01.05, 21:29
                                        Fac te ipse felicem...
                                        bez wzgledu na wszystko :)
                                        • inna-bajka Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, 15.01.05, 21:39
                                          Facta sunt verbis difficilora.
                                          Nawet nie wiesz jak bardzo nad tym pracowałam, zresztą możesz to sobie
                                          przeczytać na moim poście z dnia wczorajszego. Ale już mi się nie chce.
                                          • libressa Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, 15.01.05, 21:50
                                            Haec hactenus!...
                                            Każdy dzień jest nowa szansą...:)
                                            Co prawda niektorzy mowia: nie martw sie o jutro, martw sie jak go doczekasz,
                                            ale moga się mylic:)
                                            • inna-bajka Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, 15.01.05, 21:59
                                              Honesta fama melior pecunia.
                                              • libressa Re: cd nastąpi jutro na nowym wątku, 15.01.05, 22:04
                                                A nadzieja to podobno tylko kwestia czasu :)
      • menik Re: a mnie ciekawi geneza "czarnej_rozpaczy" :) 15.01.05, 19:37
        Też uważam, że trzeba mieć nierówno pod sufitem, żeby na takim wątku pierniczyć
        o pogodzie :)
        • Gość: only Re: a mnie ciekawi geneza "czarnej_rozpaczy" :) IP: *.access.telenet.be 15.01.05, 20:06
          menik????
          meeenik???
          meeeeeeeeenik z takiem tekstem????
          a swoja droga to orlowska sie dzis napalila na pisanie na moim prywatnym forum,
          tyle ze jej sie cos pooh-yeeeh-balo...:)
          • Gość: Jedna_kobieta Re: a mnie ciekawi geneza "czarnej_rozpaczy" :) IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 15.01.05, 21:17
            Okularnik is not fear,dajesz wszystkim możliwośc wypowiedzi to się nie buntuj i
            bądź cierpliwy i tolerancyjny.To co o libressie to przesadziliście ,jestem
            kobietą od wielu lat korzystam z różnych artykułów higieny osobistej,ale
            zupełnie mnie to rozbawiło, bo nie skojarzyłam.Libressa kojarzy mi się z
            subtelną osobą i osobowością. Myślę , że swój nick każdy mimo wszystko
            skojarzył z sobą samym.Co okularniku chciałeś usłyszeć, że się wkurzasz?
            • libressa Re: a mnie ciekawi geneza "czarnej_rozpaczy" :) 15.01.05, 21:33
              Miło usłyszec komplement z ust drugiej Kobiety, dziękuję :)
              • Gość: jedna_kobieta Re: a mnie ciekawi geneza "czarnej_rozpaczy" :) IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 15.01.05, 21:49
                Wiesz to nie miał być komplement tylko stwierdzenie faktu, ale jak tak
                odebrałaśt to ok.A teraz zacznie sie burza baby przestańcie itd,itp
                • libressa Re: a mnie ciekawi geneza "czarnej_rozpaczy" :) 15.01.05, 21:53
                  No wiesz, jakakolwiek reakcja byłaby zamachem na wolnosc słowa, tak ważną dla
                  forumowiczów :))))
                  • Gość: jedna_kobieta Re: a mnie ciekawi geneza "czarnej_rozpaczy" :) IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 15.01.05, 22:03
                    no dobrze może nic nie będzie,wiesz nie czytam wszystkiego tylko tak sobie
                    wpadam od czasu do czasu i nie znam do konca reakcji, ale zauważyłam, że jak za
                    dużo miłego sie tu powie to zaczyna sie burza dltego te moje stwierdzenia, ale
                    nic dzis nie jest w stanie mnie wyprowdzić z równowagi, bo spedziłam miły
                    wieczór w "meksykańskiej knajpeczce"!
                    • libressa Re: a mnie ciekawi geneza "czarnej_rozpaczy" :) 15.01.05, 22:09
                      To miły wieczor, moj rowniez, nawet cały dzień, a teraz jeszcze dobra muzyka
                      i nikt nic ode mnie nie chce, bardzo tak lubię ;)
                      Miłe rzeczy,słowa obronią sie zawsze, przed niemiłymi, potrzebny tylko
                      dystans :)
                      • Gość: jedna_kobieta Re: a mnie ciekawi geneza "czarnej_rozpaczy" :) IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 15.01.05, 22:32
                        Też tak myślę, natomiast muszę szczerze przyznać, że ta męska burza mnie bawi ,
                        żobacz,że jeszcze nie spotkałam sie z sytuacja, żeby damskie wypowiedzi zostały
                        wykasowane z powodów niecenzuralnych.Absolutnie to nie jest
                        prowokacja...zartuje oczywiście
                        • libressa Re: a mnie ciekawi geneza "czarnej_rozpaczy" :) 15.01.05, 22:39
                          Pewnie znalazły by się,a panowie lubią sie "zaprezentowac" :)
                          Przeciez nie bedą poezji sobie dedykować, to takie niemęskie :)
                          • Gość: jedna_kobieta Re: a mnie ciekawi geneza "czarnej_rozpaczy" :) IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 15.01.05, 22:47
                            Nie wiem ja np nie oczekuje generalnie poezji, no może od czasu do czasu, ale
                            głównie nie wiem jak Ty, ale mnie ciekawi ich podejście do róznych sytuacji
                            towrzyskich, damsko-męskich, nie wiem wynika to może z takiej chęci mimo
                            wszystko zrozumienia dlaczego w pewnych sytuacjach zachowują sie "nie tak
                            jakbyśmy tego oczekiwały".
                            • libressa Re: a mnie ciekawi geneza "czarnej_rozpaczy" :) 15.01.05, 23:01
                              My działamy pod wpływem emocji, oni musza poddać analizie i zrelatywizowac ,
                              kiedy to uczynia, nami rządzą juz nowe emocje, trudno im nadążyć, a genetycznie
                              uwarunkowane lenistwo nie pozwala przyspieszyć ;)
                              • Gość: jedna_kobieta Re: a mnie ciekawi geneza "czarnej_rozpaczy" :) IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 15.01.05, 23:15
                                Bardzo mi się podoba Twoja teoria, myślę że dotyczy nawet tych których znam
                                uważających sie za bardzo pracowitych. Widzisz tak niewiele potrzeba i wszystko
                                jasne!
                                • libressa Re: a mnie ciekawi geneza "czarnej_rozpaczy" :) 15.01.05, 23:19
                                  To tylko dywagacje, troche doświadczenia i obserwacji :)
                                  Zgodnie z moja sygnaturka ;D
                                  • Gość: jedna_kobieta Re: a mnie ciekawi geneza "czarnej_rozpaczy" :) IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 15.01.05, 23:27
                                    Wiesz mi tez nie brakuje doswiadczenia, ale ciągle życie pisze nowe scenariusze
                                    i ciągle człowiek jest czymś zaskoczony, a im więcej spostrzeżeń i informacji
                                    od innych to mniej tych niesymptycznych zaskoczeń
                                    • libressa Re: a mnie ciekawi geneza "czarnej_rozpaczy" :) 16.01.05, 00:03
                                      Masz racje, ale pamietaj ,ze to moje subiektywne odczucia, moge sie mylic :)
                                      • Gość: jedna_kobieta Re: a mnie ciekawi geneza "czarnej_rozpaczy" :) IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 16.01.05, 00:59
                                        Tak sobie pogadałyśmy, mnie było b.przyjemnie, mamnadzieję,że może znowu
                                        pogadamy.Dostałam dzisna prezent zaległy imieninowy wiśnióweczkę, generalnie
                                        lubię whisky,delikatnego grants'a,ale mój kolega osiągnął mistrzostwo wtej
                                        wiśniówce ok45% i ma taki smaczek, zpraszam na inny wieczór/noc?pozdrowienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka