mario2 31.08.01, 14:29 Znow ten czas sie zbliza zwany Weekendem. Czas bez Was i waszej obecnosci na Forum. Czy moze jest ktos, kto w czasie Weekendu bedzie tutaj zagladal? Moze oplacac sie bedzie wlaczyc kompa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mag... Re: Weekend- co robic? IP: 195.205.73.* 31.08.01, 15:01 co robić: spisywać Mario wszystko co chcesz nam powiedzieć, archiwizować i w poniedziałek edytować. PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Weekend- co robic? IP: 212.160.117.* 31.08.01, 15:10 Ja zajrzę na pewno, więc.......może się spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: Weekend- co robic? IP: *.bbnplanet.com 31.08.01, 15:22 ogladaj mecze..........masz siatkowke i pilke nozna do wyboru :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Weekend- co robic? 31.08.01, 15:24 a najlepiej pojechać do lasu i płoszyć zwierzęta! Gdzie są najmilsze lasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: Weekend- co robic? IP: *.bbnplanet.com 31.08.01, 16:45 w lasach tez mozna zlapac sygnal telewizyjny /nie obejrzec meczu......nigdy!!!:o)))/wystarczy znalezc wysooookie drzewo ;o))))))) a te lasy sa w rejonie Gor Swietokrzyskich ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola 17 RE: Mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 16:02 Zawsze możesz o mnie myśleć! To tylko marne 48 godzin, zleci jak z bicza trzasnął! A w poniedziałek opowiesz mi co wymyśliłeś :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 31.08.01, 16:46 Dzieki za dobre rady- a nie mozecie sobie netu w domu zainstalowac? Nie- nie robcie tego bo w nalog wpadniecie! Milego Weekendu kochani P.S do Rafika- pasjonuje sie tylko pilka reczna! a telewizji niestety nie ogladam! od 3 lat mam odlaczona antene! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Weekend- co robic? IP: *.easynet.pl 31.08.01, 17:29 schodzę z netu i idę zdobywać nowe doświadczenia :) czasem warto rozejrzeć się dookoła polecam WSZYSTKIM, potem najlepsze miejca w knajpie już są zajęte... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 31.08.01, 17:34 Takiej to dobrze- ja nawet do knajpy nie mam z kim pojsc!!!;o((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Weekend- co robic? IP: *.easynet.pl 31.08.01, 18:05 zarezerwuję dla Ciebie 2 miejsca, jak znajdziesz chętnego/ą to zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 31.08.01, 18:07 Chetnie Maxi- jedno wystarczy!!! Nie wiem tylko, czy dostane jeszcze bilet na lot do Wa-wy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Weekend- co robic? IP: *.easynet.pl 31.08.01, 18:12 jakby nie było to ja zapytam czy są jeszcze bilety do Stuttgartu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 31.08.01, 18:14 to przyjezdzaj, lub przylatuj jeszcze dzis! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Weekend- co robic? IP: *.easynet.pl 31.08.01, 18:33 nie ma :( udanego... pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bess Re: Weekend- co robic? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 21:41 Może tu zajrzę jeśli nie pojadę w moje ukochane Bieszczady, by zobaczyć czy tam już czuć jesień. PS.Czy Ty jesteś ten sam Mario, który sprowokował mnie(w pozytywnym sensie) do wypowiedzi na temat Łysiaka?Jeśli tak to porozmawiam z Tobą zawsze chętnie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
peter1 Re: Weekend- co robic? 31.08.01, 23:52 A co Ty mario, do samotnej celi Cie wsadzili, czy co? Pater Ale bede zagladal. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 00:21 Tak sie zlozylo, ze to ja prowokuje do dyskusji o Lysiaku, no wlasnie... nie mam mozliwosci wyjechania w >Bieszczady, a do celi mnie nie zamkneli- tylko dyzuir dali O!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 00:41 pracuje w Nienczech i mam pod soba komorke do spraw exportu- a widzisz- teraz w Japonii, czy Singapurze sa godziny prycy!!!! :o((( Wiec gdyby ktos chcial z nami sie dogadac- musze byc pod tel ( w domu). Cale szczescie , ze internet firma oplaca ;o))))) Odpowiedz Link Zgłoś
peter1 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 00:50 A czym handlujesz? Moze cos kupie? Pater1 Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 01:01 Piotrze watpie, ze kupisz, to sa folie meblowe PCV- wiec waska specjalizacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peter1 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 01:06 Jak tanio sprzedaż, bym drogo sprzedał to jakiejś agencji rządowej u nas w Polsce, to kupię. U nas to teraz modne przepłacać z kasy państwowej. Pater1 Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 01:38 tego mi nie tlumacz!!!!! Siedze w tym od 10 lat!!!! Ale z tymi zlodziejami co teraz sa u zlobu, z mojego punktu widzenia - najlepiej robi sie interesa. A tak w ogole- ja na nich nie glosowalem- ja moj glos dalem 4 lata temu (zreszta tak jak zawsze SLD) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 11:37 mario2 napisał(a): > tego mi nie tlumacz!!!!! Siedze w tym od 10 lat!!!! Ale z tymi zlodziejami co > teraz sa u zlobu, z mojego punktu widzenia - najlepiej robi sie interesa. > A tak w ogole- ja na nich nie glosowalem- ja moj glos dalem 4 lata temu > (zreszta tak jak zawsze SLD) ***:)) Moja krew!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 13:50 Twoja krew?- oj mamusiu- przepraszam, mie wiedzialem, ze tu zawitasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 14:26 mario2 napisał(a): > Twoja krew?- oj mamusiu- przepraszam, mie wiedzialem, ze tu zawitasz *** :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 14:59 Zawitala i wysmiala!!! Oj kobiety kobiety! Kto Was pojoc potrafi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 15:00 mario2 napisał(a): > Zawitala i wysmiala!!! Oj kobiety kobiety! Kto Was pojoc potrafi? *** A nie pomyslales ze sie usmiecha?:-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 01.09.01, 15:23 mario2 napisał(a): > Zawitala i wysmiala!!! Oj kobiety kobiety! Kto Was pojoc potrafi? podobnoz jest taki jeden co rozumie, ale nijak dogadac sie z nim nie mozna :-)))))))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 15:25 Gość portalu: bachuu napisał(a): > mario2 napisał(a): > > > Zawitala i wysmiala!!! Oj kobiety kobiety! Kto Was pojoc potrafi? > > > podobnoz jest taki jeden co rozumie, ale nijak dogadac sie z nim nie > mozna :-)))))))) > > pozdr :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 15:39 Usmiecha sie usmiechem Mona Lizy. A tak swoja droga wpatrujac sie w jej portret doszedlem do wniosku, ze modelka pozujaca do tego dziela, byla po prostu szczerbata! "zamkniety" usmiech mial za zadanie przeslonic bezzebne dziasla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 01.09.01, 15:51 mario2 napisał(a): > Usmiecha sie usmiechem Mona Lizy. A tak swoja droga wpatrujac sie w jej portret > > doszedlem do wniosku, ze modelka pozujaca do tego dziela, byla po prostu > szczerbata! "zamkniety" usmiech mial za zadanie przeslonic bezzebne dziasla! nie mario nie. to nie byly bezzebne dziasla, ino zolciutkie zabeczki z niewinnym dodatkiem prochnicy. bo jesli bylaby bezzebna to - da vinci - jako ze wielkim wynalazca byl w mig by stworzyl sztuczne szczeki co wiecej nienamalowalby obrazu tylko zabralby sie za krecenie filmu szczeki I /mona lisy / ale to juz zupelnie inna historia pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 15:55 Mam kopie przed soba- zapadniecie warg ( no tych na twarzy) swiadczy dobitnie o tym, ze nie miala zebow. Szkoda, ze nie zyla w Zwiazku Radzieckim- mialaby szczerozloty usmiech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 17:07 mario2 napisał(a): > Mam kopie przed soba- zapadniecie warg ( no tych na twarzy) swiadczy dobitnie o > > tym, ze nie miala zebow. Szkoda, ze nie zyla w Zwiazku Radzieckim- mialaby > szczerozloty usmiech! **Nie bede sie klocic ,wiadomosci mamy widoczne z innych zrodel.Z reszta czy to wazne czy byla szczerbata czy nie ? I tak zachwyca dzielo mistrza . :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 17:19 jako dzielo jest zachwycajaca, szkoda tylko, ze Mistrz byl pederasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 20:14 *** Nie zaluj tak,przeciez nie jestes kobieta!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 21:39 A niby kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 00:21 Chyba wybrales sie na nocny polow i to w takie miejsce gdzie nie moglam Cie znalezc. I tak to jest: Na ryby nie zabral , kolacji nie uszykowal ,nawet buzi na dobranoc nie dal, a twierdzi ze kocha!:( Pograzona w nieutulonym (!) zalu Samanta. Dobranoc Mario ... milej nocy ...:)S. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 02.09.01, 09:57 Kochana Samanto, kolacja byla przygotowany i zostawilem ja dla Ciebie w lodowce. Wystarczylo podgrzac. o 3 w nocy wyszedlem na ryby. Efekt- 5 wegorzy. Jeszcze dzis beda uwedzone. Ale bedzie wyzerka.Zapraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 12:28 mario2 napisał(a): > Kochana Samanto, > kolacja byla przygotowany i zostawilem ja dla Ciebie w lodowce. Wystarczylo > podgrzac. o 3 w nocy wyszedlem na ryby. Efekt- 5 wegorzy. Jeszcze dzis beda > uwedzone. Ale bedzie wyzerka.Zapraszam... *** Oslinilam sie czytajac to. szkoda ze nie bedzie mi dane podlaczyc sie do tych wegorzy:( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 02.09.01, 12:38 nie podlaczasz sie do wegorza?- to jak Ty to robisz? :o))) Ogien w wedzarce juz plonie- dzis czeka mnie dluuugi wieczor przy wedzarce. Ale potem bede mial w domu piekna zagryche. Tylko wypic nie bede mial z kim...:o((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 12:54 mario2 napisał(a): > nie podlaczasz sie do wegorza?- to jak Ty to robisz? :o))) > > Ogien w wedzarce juz plonie- dzis czeka mnie dluuugi wieczor przy wedzarce. Ale > > potem bede mial w domu piekna zagryche. Tylko wypic nie bede mial z kim...:o((( *** Pierwsze zdanie pomijam milczeniem! Co do drugiego: Ty masz chociaz dobra zagryche .....wiec nie narzekaj! Ps.To teraz to sie nazywa "wedzarka"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 02.09.01, 12:40 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > mario2 napisał(a): > > > Kochana Samanto, > > kolacja byla przygotowany i zostawilem ja dla Ciebie w lodowce. Wystarczyl > o > > podgrzac. o 3 w nocy wyszedlem na ryby. Efekt- 5 wegorzy. Jeszcze dzis bed > a > > uwedzone. Ale bedzie wyzerka.Zapraszam... > *** Oslinilam sie czytajac to. szkoda ze nie bedzie mi dane podlaczyc sie do ty > ch > wegorzy:( zobacz jaki przypadek, bo ja sie tez zaczalem goraczkowo sline przelykac, a tu w ramach pocieszenia, ze musze dzis w pracy siedziec, tata zadzwonil ze wegorze - co prawda zapiekane a nie wedzone - zostawil dla mnie u sasiadow . zastanawiam sie czy przypadkiem, szuje /sasiedzi/ same nie zjedza. widzieliscie mecz ? dla mnie bomba prawie tak samo jak te wegorze pozdr z arbeit"u > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 12:57 Gość portalu: bachuu napisał(a): > Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > mario2 napisał(a): > > > > > Kochana Samanto, > > > kolacja byla przygotowany i zostawilem ja dla Ciebie w lodowce. Wysta > rczyl > > o > > > podgrzac. o 3 w nocy wyszedlem na ryby. Efekt- 5 wegorzy. Jeszcze dzi > s bed > > a > > > uwedzone. Ale bedzie wyzerka.Zapraszam... > > *** Oslinilam sie czytajac to. szkoda ze nie bedzie mi dane podlaczyc sie > do ty > > ch > > wegorzy:( > > zobacz jaki przypadek, bo ja sie tez zaczalem goraczkowo sline przelykac, a tu > w > ramach pocieszenia, ze musze dzis w pracy siedziec, tata zadzwonil ze wegorze - > > co prawda zapiekane a nie wedzone - zostawil dla mnie u sasiadow . > zastanawiam sie czy przypadkiem, szuje /sasiedzi/ same nie zjedza. > widzieliscie mecz ? dla mnie bomba prawie tak samo jak te wegorze pozdr z > arbeit"u > > ***szczujecie mnie tymi wegorzami a mi z fafli kapie slina( jak u buldoga!):( > Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 02.09.01, 13:02 No bo to jest pyszna rzecz taki tlusciutki wegorzyk! Najlepszy jeszcze cieply - prosto z wedzarki, ze seiezutkim chlebusiem, mniam! Bachuu- pracujesz w sluzbach mundurowych, ze musiesz dzisiaj arbeitowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 13:10 Zebys tak pekl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 02.09.01, 13:23 z przejedzenia?- Obiecuje, ze tez bede Tobie takie rzeczy przygotowywal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 13:37 Jak pekac to w towarzystwie co???:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 02.09.01, 13:42 Owszem , jesli Ty na to zezwolisz. A moze nie zezwolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 13:49 Pod warunkiem ze pekniesz ze mna. Jakie to bedzie romantyczne.... I w gazetach o nas napisza..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 02.09.01, 13:52 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Pod warunkiem ze pekniesz ze mna. Jakie to bedzie romantyczne.... I w gazetach > o nas napisza..... nie pekaj przelam sie :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 02.09.01, 13:41 mario2 napisał(a): > No bo to jest pyszna rzecz taki tlusciutki wegorzyk! Najlepszy jeszcze cieply - > > prosto z wedzarki, ze seiezutkim chlebusiem, mniam! > > Bachuu- pracujesz w sluzbach mundurowych, ze musiesz dzisiaj arbeitowac? ubieraja mnie, to fakt ale bronie sie przed tym zeby to nazwac mundurem. jeszcze tylko 2 godz i do domu hurra hurra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 02.09.01, 13:43 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Gość portalu: bachuu napisał(a): > > > co prawda zapiekane a nie wedzone - zostawil dla mnie u sasiadow . > > zastanawiam sie czy przypadkiem, szuje /sasiedzi/ same nie zjedza. > > widzieliscie mecz ? dla mnie bomba prawie tak samo jak te wegorze pozdr z > > arbeit"u > > > ***szczujecie mnie tymi wegorzami a mi z fafli kapie slina( jak u bul > doga!):( > > > buldogi - bardzo ladne psy ja osobiscie wole dogi - he he chociazby hot dogi w wersji kaszubskiej zamiast parowki wegorz :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 13:51 Nie narzekaj na mundur.Nie wiesz ze "za mundurem..." ja kiedys marzylam o stalowym,ale glupia kretynka za maz wyszlam i szlag wszystko trfil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 02.09.01, 13:58 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Nie narzekaj na mundur.Nie wiesz ze "za mundurem..." ja kiedys marzylam o > stalowym,ale glupia kretynka za maz wyszlam i szlag wszystko trfil! przyslowia madroscia narodu tak ? jak na razie ta przynajmniej madrosc nie dziala co do meza jeszcze nie wszystko stracone - zawsze mozesz go gdzies zapisac coby paradowal ubrany w zgrabny uniformik :-))))) byle nie do strazy miejskiej ;_)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 02.09.01, 14:01 Samanto, Bachuu ma racje, nie za mundurem lataja panny, tylko za wkladka do munduru, a pomysl z hot dogiem kaszubskim zachwycil mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 02.09.01, 14:13 mario2 napisał(a): > Samanto, Bachuu ma racje, nie za mundurem lataja panny, tylko za wkladka do > munduru, a pomysl z hot dogiem kaszubskim zachwycil mnie! jak bede przegryzal za czas jakis - juz tylko 1h 50min - ww hotdoga bede sie z wami laczyl duchowo zwlaszcze bede przegryzal - twoje zdrowie "obsliniona" ? samanto :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 14:01 Problem meza rozwiazalam wiele lat temu ,natomiast za stara juz jestem ...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 02.09.01, 14:07 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Problem meza rozwiazalam wiele lat temu ,natomiast za stara juz jestem ...:( za stara na co ? zeby meza w mundur ? czy zeby za mundurem latac ? na to nigdy nie jest za pozno :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 02.09.01, 14:17 chodzac o lasce jest trudno za mundurem latac- szczegolnie jak sie czlowiek na sama mysl slini! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 14:31 A co? Probowales??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 02.09.01, 14:46 mario2 napisał(a): > chodzac o lasce jest trudno za mundurem latac- szczegolnie jak sie czlowiek na > sama mysl slini! konkluzja jakby nie bylo jest taka, ze idealem mencizny jest, nie - tom cruize nie harrison ford -a tym bardziej keanu reeves nie oj nie wystarczy odziac sie w mundur stalowy czy tez zelazny, dzierzac w dloni wegorza udac sie na miasto i co ? oganiac sie od panien wegorzem - z braku laski :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 14:47 Gość portalu: bachuu napisał(a): > mario2 napisał(a): > > > chodzac o lasce jest trudno za mundurem latac- szczegolnie jak sie czlowie > k na > > sama mysl slini! **Wegorza by zezarly i czym bys sie oganial skoro..laski nie masz?:) > > konkluzja jakby nie bylo jest taka, ze idealem mencizny jest, nie - tom cruize > nie harrison ford -a tym bardziej keanu reeves > nie oj nie > wystarczy odziac sie w mundur stalowy czy tez zelazny, dzierzac w dloni wegorza > > udac sie na miasto i co ? > oganiac sie od panien wegorzem - z braku laski :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 02.09.01, 14:53 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Gość portalu: bachuu napisał(a): > > > mario2 napisał(a): > > > > > chodzac o lasce jest trudno za mundurem latac- szczegolnie jak sie cz > lowie > > k na > > > sama mysl slini! > **Wegorza by zezarly i czym bys sie oganial skoro..laski nie masz?:) > > bez wegorza czlowiek lzejszy to i z opresji salwowac ucieczka sie moze ... a panny zajete jedzeniem pozwola oddalic sie na bezpieczna odleglosc ;_)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 15:03 jeden wegorz na sznur panien to malo ,szybko sobie z nim poradza, a powloczac nogami daleko nie uciekniesz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 02.09.01, 15:49 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > jeden wegorz na sznur panien to malo ,szybko sobie z nim poradza, a powloczac > nogami daleko nie uciekniesz.:) przeciez nie chodzi o to zebym nie dawal sie zlapac - te ktore beda mnie gonic, a nie jesc wegorza ..... do slyszenia za dni pare Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 02.09.01, 17:38 Samanto- chcialas faceta za wegorza zlapac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 18:10 zadowolilabym sie samym wegorzem;) (moge sie domyslac co mi odpowiesz) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 02.09.01, 20:11 domyslna jestes! Ale wiem , ze chodzilo Ci o to, ze nie potrzebujesz bulki do tego kaszubskiego hot-doga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 20:27 mario2 napisał(a): > domyslna jestes! Ale wiem , ze chodzilo Ci o to, ze nie potrzebujesz bulki do > tego kaszubskiego hot-doga! *** Cha,cha! Wiedzialam ze wlasnie tak pokojarzysz!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 22:28 Mario,kochanie ! Dzieki za uprzyjemnienie weekendu .Dzieki Twojemu milemu towarzystwu nie byl taki przerabany jak sie zapowiadal.spij dobrze i nie przejedz sie rybka bo bedziesz musial podlaczyc sie do cysterny!(rybka lubi plywac).:) Samanta (kochajaca naturalnie!):) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 02.09.01, 22:40 Kochana Samanto- to dla mnie prawdziwa przyjemnosc, moc z Toba obcowac, chociaz tylko wirtualnie. Naprawde ten Weekend az prosi sie zeby go jeszcze nie raz powtorzyc. Bardzo przyjemnie sie z Toba rozmawialo. To wielkie szczescie moc spotac tak sympatyczna istote. Mam nadzieje, ze kontakty sie nie urwia, a tydzien pracy bedzie przeplatany naszymi rozmowani. Dobranoc. I milego tygodnia Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 08:50 mario2 napisał(a): > Kochana Samanto- to dla mnie prawdziwa przyjemnosc, moc z Toba obcowac, chociaz > > tylko wirtualnie. Naprawde ten Weekend az prosi sie zeby go jeszcze nie raz > powtorzyc. Bardzo przyjemnie sie z Toba rozmawialo. To wielkie szczescie moc > spotac tak sympatyczna istote. Mam nadzieje, ze kontakty sie nie urwia, a > tydzien pracy bedzie przeplatany naszymi rozmowani. Dobranoc. I milego tygodnia > Mario *** Cala przyjemnosc po mojej stronie:) Milego dnia Mario! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 03.09.01, 09:22 Jak cala, to nie ma juz o co walczyc!!! :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 13:53 To tylko taki glupi zwrot ,ktorego czasami uzywaja wlasnie mezczyzni.:))) Mam nadzieje ze przyjemnosc jest obopolna , z reszta chyba nie piszesz do mnie z lufa karabinu przy czolku???;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 03.09.01, 14:41 No la tam zadnej lufy przy glowie nie mam. A jak z tym u Ciebie? Gdzie Ty masz te lufe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 14:45 Ja to juz w ogole,ani przy glowie ani... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 03.09.01, 14:59 Jak ja sie ciesze. Wiesz, to wspaniale, ze istnieja jeszcze na swiecie kobiety, ktore nie dadza sie zastraszac i rabia cos z wlasnej woli! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 16:40 A jak ja sie ciesze ze jeszcze sa tacy bohaterscy mezczyzni!!! Nawet fryz mam dzisiaj stosowny do swojej odwagi -polaczenie dojki od koz z Lara Croft!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 18:42 mario2 napisał(a): > a na glowie? *** dziekuje wszyscy zdrowi!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 19:12 mario2 napisał(a): > pytalem o fryzure! *** A ja wczesniej napisalam co mam na glowie!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 03.09.01, 19:31 no to sie pomyjilam. Zmylily mnie te kozie wymiona! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 19:34 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > mario2 napisał(a): > > > pytalem o fryzure! > *** A ja wczesniej napisalam co mam na glowie!!!:) *** Bo o tym myslales! Maryska od koz i Lara maja ...warkocz,nie? > Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 03.09.01, 19:45 Nie wiem - nie uczylem polskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 20:06 mario2 napisał(a): > Nie wiem - nie uczylem polskiego!!! ** Ja tez nie uczylam polskiego ! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 04.09.01, 00:52 Ale opowiadasz dzieciom bajki- to wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Weekend- co robic? 04.09.01, 09:16 Lara Croft jest postacia z gry komputerowej .Wlosy dlugie zaplecione w warkocz ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 04.09.01, 11:57 nie gram niestety w gry komputerowe. Wole forum!!! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 17:59 mario2 napisał(a): > nie gram niestety w gry komputerowe. Wole forum!!! :o))) *** naucze Cie !!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 04.09.01, 18:16 Nie tylko nie to- wole juz zaprosic cie na chate, zeby posluchac plyt :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 19:47 ***Echee! A ja pozniej bede miala klopoty? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 05.09.01, 00:09 Nie lubisz, nie trawisz, czy Ci po niej odbija? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 14:39 mario2 napisał(a): > Nie lubisz, nie trawisz, czy Ci po niej odbija? *** Ja juz chyba swoje w zyciu wypilam a nie bede bezproduktywnie podbijac sredniej krajowej spozycia alkoholu!:)Nooo,czasami ,ale nie alpage! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 05.09.01, 17:16 Prosze, prosze, prosze- powiedz, co preferujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Weekend- co robic? IP: 194.181.38.* 05.09.01, 17:19 Czyżby szkolenie na temat win było przykrótkie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 17:23 mario2 napisał(a): > Prosze, prosze, prosze- powiedz, co preferujesz? *** "Poznaj Stachu po zapachu!" (cyt. z elementarza - moich czasow) Czysta ,a po pierwszym nie zakanszam! Na zdorowje Mario! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Weekend- co robic? 05.09.01, 17:49 Samanto, ani po pierwszym, ani po ostatnim!!! W miedzyczasie moze byc tatarek!!! Jasmino, wystarczajaco dlugie- cla coz, nie jestem przekonany! .O(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Weekend- co robic? IP: 194.181.38.* 05.09.01, 17:53 A co konkretnie masz na myśli? Rocznik wina czy mój? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 tatarek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 17:57 a co na to szalone krowy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: tatarek IP: 194.181.38.* 05.09.01, 17:58 Wiadro prozacu! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 18:04 Gość portalu: jasmina napisał(a): > Wiadro prozacu! :-))) *** ... co to za jeden?...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: tatarek-J IP: 194.181.38.* 05.09.01, 18:08 taki przystojniak z czarnymi oczami! Krowy od razu padają trupem z zachwytu - żadnych szaleństw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 18:47 Gość portalu: jasmina napisał(a): > taki przystojniak z czarnymi oczami! > Krowy od razu padają trupem z zachwytu - żadnych > szaleństw! ***Jesli padaja trupem to z pewnoscia nie zaden przystojniak tylko moj ex.maz!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: tatarek-J IP: 194.181.38.* 05.09.01, 18:49 Był hodowcą i kariera mu się załamała? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 18:51 Nawet wolu by wykonczyl a co dopiero biedna jaloweczke??? Moze cos mu sie tam zlamalo ale od dawna juz mnie to nie interesuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: tatarek-J IP: 194.181.38.* 05.09.01, 18:56 I niech Cię nigdy diabeł nie podkusi aby się zainteresować... Jak on wykończył woła! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 19:01 zabija po prostu swoja obecnoscia..jesli masz na mysli ex.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: tatarek-J IP: 194.181.38.* 05.09.01, 19:03 Coś takiego jak Ebola?! Wiesz, znam ten typ aż za dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: tatarek-J 05.09.01, 19:06 Nie mozesz znac wszystkich "urokow" takiego scierwa i obys nigdy na taka szuje nie natrafila!! Nie zdradze wiecej tajemnic bo zamierzam kiedys swoje barwne zycie opisac w ksiazce (tak w stylu Chmielewskiej:))Na razie spadam bo musze swojego potworka(synusia) do nauki zagnac.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: tatarek-J IP: 194.181.38.* 05.09.01, 19:13 masz rację: wszystko co przerobiłam to wersji mocno okrojonej i mam nadzieję, że tak uda mi się dociągnąć do późnej starości! Nie katuj dziecka!!! Jak on dociągnie do wakacji? :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 19:20 Co tam! matka durna to niech chociaz dziecko madre bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: tatarek-J IP: 194.181.38.* 05.09.01, 19:26 Tylko bez przesady bo zostanie prezydentem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 19:34 Nooo! A ja bede trzymac lape na jego szmalu!:))Tym bardziej niech sie szczeniak ksztalci!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: tatarek-J IP: 194.181.38.* 05.09.01, 19:38 Fakt! Nie pomyślałam! A dla cioci jasminki za jakieś 50 lat lśniąca podpóreczka geriatryczna, oczywiście za pieniądze podatników! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 19:41 No widzi Jasminka! tez cos znalazla dla siebie pozytecznego z nauki mojej pociechy:) Ja juz jednak pewnie nie dozyje kiedy Jasminka bedzie sie cieszyc sprzetem dla staruszek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: tatarek-J IP: 194.181.38.* 05.09.01, 19:43 Spoko spoko... Mnie wykończy tryb życia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 19:51 Mnie rachunki telefoniczne..i to juz wkrotce!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: tatarek-J IP: 194.181.38.* 05.09.01, 20:41 Tylko nie kupuj Chello ani nic takiego bo dawno zbankrutowali, a dalej się reklamują. Przynajmniej takie krążą wieści po giełdach towarowych. TPSA droga ale pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: tatarek-J 05.09.01, 21:11 U nas kablowka cos bedzie jednak kombinowala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: tatarek-J IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 00:45 Same znajome i jeden znajomy co kuchnię zna od podszewki. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 16:29 Jasku! A Ty co tak wpadles i juz wypadasz he??? Znowu z pusta lapa przyszedles i Ci glupio???? Mario-a tatarka to nie zjadles! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: tatarek-J 06.09.01, 19:04 zjadlem, zjadlem. Wscieklych krow sie tez nie boje, raczej tych swietych - tu na Forum, co sie o wszystko wsciekaja! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: tatarek-J 06.09.01, 20:39 Ale ja i tak zagryze chlebkiem i sloninka. Swiete krowy? Na oltarz ofiarny z nimi! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: tatarek-J 06.09.01, 22:00 Swiete krowy sie same poswiecaja dla ideii. Wiesz, oni sa tak obrzydliwie nudni, ze nikt nie chce z nimi gadac, a do nas maja o to pretensje. A wiesz co tez dobrze smakuje- swiezy chlebus chrupiacy z smalcem ze skwarkami i cebulka. Do tego odrobina soli, pieprzu i magi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 22:48 mario2 napisał(a): > Swiete krowy sie same poswiecaja dla ideii. Wiesz, oni sa tak obrzydliwie > nudni, ze nikt nie chce z nimi gadac, a do nas maja o to pretensje. > > A wiesz co tez dobrze smakuje- swiezy chlebus chrupiacy z smalcem ze skwarkami > i cebulka. Do tego odrobina soli, pieprzu i magi ***Do smaluszka musi byc ogoreczek malosolny!! Po sezonie...niech bedzie cebulka! Z magi??? Nie probowalam! Po jakiego selera w ogole dyskutujesz ze swietymi krowami.Niech tez pisza ,kto im broni? Placisz za popularnosc uwodzicielu!:)))"Niewazne co o nas mowia ,wazne ze w ogole mowia!" Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: tatarek-J 06.09.01, 23:49 Dyskutuje, zeby wybic im z glowek ta kogucia bojowosc! Zreszta co to za dyskusja? Nawet nie trzeba sie wysilac. Czleczyna sie sam podklada! Wiesz co tez jest dobre- ciepla buleczka z watrobianka i maselkiem! z dodatkiem kiszonego ogora i pomidorka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 23:51 Eeee..a nie lepiej kawal kaszany i ...ogorasek z pomidorkiem? Dajesz sie prowokowac ,o to im chodzi zebys stracil klase.Gowna nie nalezy ruszac bo smierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: tatarek-J 07.09.01, 00:35 Nie martw sie Samanto, nie strace. Przy tobie mozna tylko zyskac! a salcesoniku juz nielaska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:34 mario2 napisał(a): > Nie martw sie Samanto, nie strace. Przy tobie mozna tylko zyskac! > > a salcesoniku juz nielaska? *** W tak milym towarzystwie i salcesonikiem nie pogardze! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: tatarek-J 07.09.01, 16:11 popatrzcie ja!- nie pogardzi!!- wojny wam trza, jak mawia moja babcia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 17:38 mario2 napisał(a): > popatrzcie ja!- nie pogardzi!!- wojny wam trza, jak mawia moja babcia! *** A co? Mam piac z zachwytu jak swinska szczecina placze sie miedzy zebami?Z reguly taka niespodziewanka jest w salcesiku! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: tatarek-J 07.09.01, 18:13 zal mi Ciebie kobieto. Chyba nigdy nie jadlas salcesoniku z prywatnego swiniobicia- pycha- z octem!!! cmmmmt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 18:24 mario2 napisał(a): > zal mi Ciebie kobieto. Chyba nigdy nie jadlas salcesoniku z prywatnego > swiniobicia- pycha- z octem!!! cmmmmt! Tak chlopie,faktycznie nie mialam mozliwosci.:( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: tatarek-J 07.09.01, 19:15 i oto efekt indolencji kulinarnej kobiet- na niczym sie nie znaja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 21:05 mario2 napisał(a): > i oto efekt indolencji kulinarnej kobiet- na niczym sie nie znaja!! Nie przesadzaj ,na czyms to chyba sie znamy??:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: tatarek-J 08.09.01, 11:15 na przypalaniu wody na kawe?- bo tylko to mi jest od kobiet znane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 11:32 mario2 napisał(a): > na przypalaniu wody na kawe?- bo tylko to mi jest od kobiet znane!!! To moze swiadczyc o tym ze nie znasz prawdziwych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: tatarek-J 08.09.01, 14:08 cioesze sie , ze w koncu prawdziwa kobiete poznalem- uklony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 13:09 mario2 napisał(a): > cioesze sie , ze w koncu prawdziwa kobiete poznalem- uklony! *** Zlosliwiec! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: tatarek-J 09.09.01, 14:51 Samanto, jesli ktos prawde mowi, musi byc od razu zlosliwcem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 14:58 mario2 napisał(a): > Samanto, jesli ktos prawde mowi, musi byc od razu zlosliwcem? **oczywiscie ze nie tylko....tak dziwnie Ci sie diabliki w oczach zaswiecily!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: tatarek-J 09.09.01, 17:27 To nie diabliki! to lampka sygnalizujaca, ze jade juz na rezerwie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 17:36 mario2 napisał(a): > To nie diabliki! to lampka sygnalizujaca, ze jade juz na rezerwie! *** rezerwa? A ja chcialam Cie namowic zebys sie zglosil do "Agenta" :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 14:30 :Zebym ja mundur przyodziala:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 02.09.01, 14:34 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > :Zebym ja mundur przyodziala:) daj adres przysle jakowys :-)))) ale po co zeby baby za toba lataly po co ci to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 15:52 mario2 napisał(a): > Usmiecha sie usmiechem Mona Lizy. A tak swoja droga wpatrujac sie w jej portret > > doszedlem do wniosku, ze modelka pozujaca do tego dziela, byla po prostu > szczerbata! "zamkniety" usmiech mial za zadanie przeslonic bezzebne dziasla! ***Mylisz sie! Chorowala na "wstydliwa" chorobe i przyjmowala lek ,od ktorego zabki czernialy ,ale byly!:) Odpowiedz Link Zgłoś