Dodaj do ulubionych

Weekend- co robic?

31.08.01, 14:29
Znow ten czas sie zbliza zwany Weekendem. Czas bez Was i waszej obecnosci na
Forum. Czy moze jest ktos, kto w czasie Weekendu bedzie tutaj zagladal? Moze
oplacac sie bedzie wlaczyc kompa?
Obserwuj wątek
    • Gość: magnolia Re: Weekend- co robic? IP: 195.205.73.* 31.08.01, 14:59
    • Gość: mag... Re: Weekend- co robic? IP: 195.205.73.* 31.08.01, 15:01
      co robić:
      spisywać Mario wszystko co chcesz nam powiedzieć, archiwizować i w poniedziałek
      edytować.
      PA!
    • Gość: Paula Re: Weekend- co robic? IP: 212.160.117.* 31.08.01, 15:10
      Ja zajrzę na pewno, więc.......może się spotkamy?
      • mario2 Re: Weekend- co robic? 31.08.01, 15:18
        chetnie- dlaczego nie?
    • Gość: raf4 Re: Weekend- co robic? IP: *.bbnplanet.com 31.08.01, 15:22
      ogladaj mecze..........masz siatkowke i pilke nozna do wyboru :o)
      • mag_nolia Re: Weekend- co robic? 31.08.01, 15:24
        a najlepiej pojechać do lasu i płoszyć zwierzęta!
        Gdzie są najmilsze lasy?
        • Gość: raf4 Re: Weekend- co robic? IP: *.bbnplanet.com 31.08.01, 16:45
          w lasach tez mozna zlapac sygnal telewizyjny /nie obejrzec
          meczu......nigdy!!!:o)))/wystarczy znalezc wysooookie drzewo ;o)))))))
          a te lasy sa w rejonie Gor Swietokrzyskich ;o)))
    • Gość: lola 17 RE: Mario IP: 194.181.38.* 31.08.01, 16:02
      Zawsze możesz o mnie myśleć! To tylko marne 48 godzin,
      zleci jak z bicza trzasnął!
      A w poniedziałek opowiesz mi co wymyśliłeś :-)))
    • mario2 Re: Weekend- co robic? 31.08.01, 16:46
      Dzieki za dobre rady- a nie mozecie sobie netu w domu zainstalowac?
      Nie- nie robcie tego bo w nalog wpadniecie!
      Milego Weekendu kochani
      P.S do Rafika- pasjonuje sie tylko pilka reczna! a telewizji niestety nie
      ogladam! od 3 lat mam odlaczona antene!
    • Gość: maxi Re: Weekend- co robic? IP: *.easynet.pl 31.08.01, 17:29
      schodzę z netu i idę zdobywać nowe doświadczenia :)
      czasem warto rozejrzeć się dookoła

polecam WSZYSTKIM, potem najlepsze miejca w knajpie już są zajęte...
      • mario2 Re: Weekend- co robic? 31.08.01, 17:34
        Takiej to dobrze- ja nawet do knajpy nie mam z kim pojsc!!!;o(((
        • Gość: maxi Re: Weekend- co robic? IP: *.easynet.pl 31.08.01, 18:05
          zarezerwuję dla Ciebie 2 miejsca, jak znajdziesz chętnego/ą to zapraszam :)
          • mario2 Re: Weekend- co robic? 31.08.01, 18:07
            Chetnie Maxi- jedno wystarczy!!! Nie wiem tylko, czy dostane jeszcze bilet na
            lot do Wa-wy!!
            • Gość: maxi Re: Weekend- co robic? IP: *.easynet.pl 31.08.01, 18:12
              jakby nie było to ja zapytam czy są jeszcze bilety do Stuttgartu... :)
              • mario2 Re: Weekend- co robic? 31.08.01, 18:14
                to przyjezdzaj, lub przylatuj jeszcze dzis!
                • Gość: maxi Re: Weekend- co robic? IP: *.easynet.pl 31.08.01, 18:33
                  nie ma :(

udanego...
                  pa
                  • mario2 Re: Weekend- co robic? 31.08.01, 20:24
                    a szkoda- pa
    • Gość: bess Re: Weekend- co robic? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 21:41
      Może tu zajrzę jeśli nie pojadę w moje ukochane Bieszczady, by zobaczyć czy tam
      już czuć jesień.
      PS.Czy Ty jesteś ten sam Mario, który sprowokował mnie(w pozytywnym sensie) do
      wypowiedzi na temat Łysiaka?Jeśli tak to porozmawiam z Tobą zawsze
      chętnie.Pozdrawiam.
      • samanta1 Re: Weekend- co robic? 31.08.01, 22:25
        No wlasnie......
    • peter1 Re: Weekend- co robic? 31.08.01, 23:52
      A co Ty mario, do samotnej celi Cie wsadzili, czy co?
      Pater
      Ale bede zagladal.
      • mario2 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 00:21
        Tak sie zlozylo, ze to ja prowokuje do dyskusji o Lysiaku, no wlasnie... nie
        mam mozliwosci wyjechania w >Bieszczady, a do celi mnie nie zamkneli- tylko
        dyzuir dali O!!!!
        • peter1 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 00:38
          A gdzie dyzurujesz?
          Pater1
          • mario2 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 00:41
            pracuje w Nienczech i mam pod soba komorke do spraw exportu- a widzisz- teraz w
            Japonii, czy Singapurze sa godziny prycy!!!! :o((( Wiec gdyby ktos chcial z
            nami sie dogadac- musze byc pod tel ( w domu). Cale szczescie , ze internet
            firma oplaca ;o)))))
            • peter1 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 00:50
              A czym handlujesz? Moze cos kupie?
              Pater1
              • mario2 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 01:01
                Piotrze watpie, ze kupisz, to sa folie meblowe PCV- wiec waska specjalizacja!!!
                • peter1 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 01:06
                  Jak tanio sprzedaż, bym drogo sprzedał to jakiejś agencji rządowej u nas w
                  Polsce, to kupię. U nas to teraz modne przepłacać z kasy państwowej.
                  Pater1
                  • mario2 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 01:38
                    tego mi nie tlumacz!!!!! Siedze w tym od 10 lat!!!! Ale z tymi zlodziejami co
                    teraz sa u zlobu, z mojego punktu widzenia - najlepiej robi sie interesa.
                    A tak w ogole- ja na nich nie glosowalem- ja moj glos dalem 4 lata temu
                    (zreszta tak jak zawsze SLD)
                    • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 11:37
                      mario2 napisał(a):

> tego mi nie tlumacz!!!!! Siedze w tym od 10 lat!!!! Ale z tymi zlodziejami co
                      > teraz sa u zlobu, z mojego punktu widzenia - najlepiej robi sie interesa.
                      > A tak w ogole- ja na nich nie glosowalem- ja moj glos dalem 4 lata temu
                      > (zreszta tak jak zawsze SLD)
                      ***:)) Moja krew!!!!
                      • mario2 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 13:50
                        Twoja krew?- oj mamusiu- przepraszam, mie wiedzialem, ze tu zawitasz
                        • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 14:26
                          mario2 napisał(a):

> Twoja krew?- oj mamusiu- przepraszam, mie wiedzialem, ze tu zawitasz

*** :-)))

• mario2 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 14:59
                            Zawitala i wysmiala!!! Oj kobiety kobiety! Kto Was pojoc potrafi?
                            • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 15:00
                              mario2 napisał(a):

> Zawitala i wysmiala!!! Oj kobiety kobiety! Kto Was pojoc potrafi?
                              *** A nie pomyslales ze sie usmiecha?:-*

• Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 01.09.01, 15:23
                              mario2 napisał(a):

> Zawitala i wysmiala!!! Oj kobiety kobiety! Kto Was pojoc potrafi?

podobnoz jest taki jeden co rozumie, ale nijak dogadac sie z nim nie
                              mozna :-))))))))

pozdr
                              • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 15:25
                                Gość portalu: bachuu napisał(a):

> mario2 napisał(a):
                                >
                                > > Zawitala i wysmiala!!! Oj kobiety kobiety! Kto Was pojoc potrafi?
                                >
                                >
                                > podobnoz jest taki jeden co rozumie, ale nijak dogadac sie z nim nie
                                > mozna :-))))))))
                                >
                                > pozdr

:-)))

• mario2 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 15:39
                                  Usmiecha sie usmiechem Mona Lizy. A tak swoja droga wpatrujac sie w jej portret
                                  doszedlem do wniosku, ze modelka pozujaca do tego dziela, byla po prostu
                                  szczerbata! "zamkniety" usmiech mial za zadanie przeslonic bezzebne dziasla!
                                  • Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 01.09.01, 15:51
                                    mario2 napisał(a):

> Usmiecha sie usmiechem Mona Lizy. A tak swoja droga wpatrujac sie w jej portret
                                    >
                                    > doszedlem do wniosku, ze modelka pozujaca do tego dziela, byla po prostu
                                    > szczerbata! "zamkniety" usmiech mial za zadanie przeslonic bezzebne dziasla!

nie mario nie. to nie byly bezzebne dziasla, ino zolciutkie zabeczki z
                                    niewinnym dodatkiem prochnicy.
                                    bo jesli bylaby bezzebna to - da vinci - jako ze wielkim wynalazca byl w mig by
                                    stworzyl sztuczne szczeki co wiecej nienamalowalby obrazu tylko zabralby sie za
                                    krecenie filmu szczeki I /mona lisy / ale to juz zupelnie inna historia
                                    pozdr

• mario2 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 15:55
                                      Mam kopie przed soba- zapadniecie warg ( no tych na twarzy) swiadczy dobitnie o
                                      tym, ze nie miala zebow. Szkoda, ze nie zyla w Zwiazku Radzieckim- mialaby
                                      szczerozloty usmiech!
                                      • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 17:07
                                        mario2 napisał(a):

> Mam kopie przed soba- zapadniecie warg ( no tych na twarzy) swiadczy dobitnie o
                                        >
                                        > tym, ze nie miala zebow. Szkoda, ze nie zyla w Zwiazku Radzieckim- mialaby
                                        > szczerozloty usmiech!
                                        **Nie bede sie klocic ,wiadomosci mamy widoczne z innych zrodel.Z reszta czy to
                                        wazne czy byla szczerbata czy nie ? I tak zachwyca dzielo mistrza . :)

• mario2 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 17:19
                                          jako dzielo jest zachwycajaca, szkoda tylko, ze Mistrz byl pederasta!
                                          • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 20:14
                                            *** Nie zaluj tak,przeciez nie jestes kobieta!:)
                                            • mario2 Re: Weekend- co robic? 01.09.01, 21:11
                                              A to zylko kobiety moga zalowac?
                                              • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 21:39
                                                A niby kto jeszcze?
                                                • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 00:21
                                                  Chyba wybrales sie na nocny polow i to w takie miejsce gdzie nie moglam Cie
                                                  znalezc. I tak to jest: Na ryby nie zabral , kolacji nie uszykowal ,nawet buzi
                                                  na dobranoc nie dal, a twierdzi ze kocha!:(
                                                  Pograzona w nieutulonym (!) zalu Samanta.
                                                  Dobranoc Mario ... milej nocy ...:)S.
                                                  • mario2 Re: Weekend- co robic? 02.09.01, 09:57
                                                    Kochana Samanto,
                                                    kolacja byla przygotowany i zostawilem ja dla Ciebie w lodowce. Wystarczylo
                                                    podgrzac. o 3 w nocy wyszedlem na ryby. Efekt- 5 wegorzy. Jeszcze dzis beda
                                                    uwedzone. Ale bedzie wyzerka.Zapraszam...
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 12:28
                                                    mario2 napisał(a):

> Kochana Samanto,
                                                    > kolacja byla przygotowany i zostawilem ja dla Ciebie w lodowce. Wystarczylo
                                                    > podgrzac. o 3 w nocy wyszedlem na ryby. Efekt- 5 wegorzy. Jeszcze dzis beda
                                                    > uwedzone. Ale bedzie wyzerka.Zapraszam...
                                                    *** Oslinilam sie czytajac to. szkoda ze nie bedzie mi dane podlaczyc sie do tych
                                                    wegorzy:(

• mario2 Re: Weekend- co robic? 02.09.01, 12:38
                                                    nie podlaczasz sie do wegorza?- to jak Ty to robisz? :o)))

Ogien w wedzarce juz plonie- dzis czeka mnie dluuugi wieczor przy wedzarce. Ale
                                                    potem bede mial w domu piekna zagryche. Tylko wypic nie bede mial z kim...:o(((
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 12:54
                                                    mario2 napisał(a):

> nie podlaczasz sie do wegorza?- to jak Ty to robisz? :o)))
                                                    >
                                                    > Ogien w wedzarce juz plonie- dzis czeka mnie dluuugi wieczor przy wedzarce. Ale
                                                    >
                                                    > potem bede mial w domu piekna zagryche. Tylko wypic nie bede mial z kim...:o(((
                                                    *** Pierwsze zdanie pomijam milczeniem! Co do drugiego: Ty masz chociaz dobra
                                                    zagryche .....wiec nie narzekaj!
                                                    Ps.To teraz to sie nazywa "wedzarka"???

• Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 02.09.01, 12:40
                                                    Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> mario2 napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Kochana Samanto,
                                                    > > kolacja byla przygotowany i zostawilem ja dla Ciebie w lodowce. Wystarczyl
                                                    > o
                                                    > > podgrzac. o 3 w nocy wyszedlem na ryby. Efekt- 5 wegorzy. Jeszcze dzis bed
                                                    > a
                                                    > > uwedzone. Ale bedzie wyzerka.Zapraszam...
                                                    > *** Oslinilam sie czytajac to. szkoda ze nie bedzie mi dane podlaczyc sie do ty
                                                    > ch
                                                    > wegorzy:(

zobacz jaki przypadek, bo ja sie tez zaczalem goraczkowo sline przelykac, a tu w
                                                    ramach pocieszenia, ze musze dzis w pracy siedziec, tata zadzwonil ze wegorze -
                                                    co prawda zapiekane a nie wedzone - zostawil dla mnie u sasiadow .
                                                    zastanawiam sie czy przypadkiem, szuje /sasiedzi/ same nie zjedza.
                                                    widzieliscie mecz ? dla mnie bomba prawie tak samo jak te wegorze pozdr z
                                                    arbeit"u
                                                    >

• Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 12:57

> Gość portalu: samanta1 napisał(a):
                                                    >
                                                    > > mario2 napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > Kochana Samanto,
                                                    > > > kolacja byla przygotowany i zostawilem ja dla Ciebie w lodowce. Wysta
                                                    > rczyl
                                                    > > o
                                                    > > > podgrzac. o 3 w nocy wyszedlem na ryby. Efekt- 5 wegorzy. Jeszcze dzi
                                                    > s bed
                                                    > > a
                                                    > > > uwedzone. Ale bedzie wyzerka.Zapraszam...
                                                    > > *** Oslinilam sie czytajac to. szkoda ze nie bedzie mi dane podlaczyc sie
                                                    > do ty
                                                    > > ch
                                                    > > wegorzy:(
                                                    >
                                                    > zobacz jaki przypadek, bo ja sie tez zaczalem goraczkowo sline przelykac, a tu
                                                    > w
                                                    > ramach pocieszenia, ze musze dzis w pracy siedziec, tata zadzwonil ze wegorze -
                                                    >
                                                    > co prawda zapiekane a nie wedzone - zostawil dla mnie u sasiadow .
                                                    > zastanawiam sie czy przypadkiem, szuje /sasiedzi/ same nie zjedza.
                                                    > widzieliscie mecz ? dla mnie bomba prawie tak samo jak te wegorze pozdr z
                                                    > arbeit"u
                                                    > > ***szczujecie mnie tymi wegorzami a mi z fafli kapie slina( jak u buldoga!):(
                                                    >

• mario2 Re: Weekend- co robic? 02.09.01, 13:02
                                                    No bo to jest pyszna rzecz taki tlusciutki wegorzyk! Najlepszy jeszcze cieply -
                                                    prosto z wedzarki, ze seiezutkim chlebusiem, mniam!

Bachuu- pracujesz w sluzbach mundurowych, ze musiesz dzisiaj arbeitowac?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 13:10
                                                    Zebys tak pekl!!!
                                                  • mario2 Re: Weekend- co robic? 02.09.01, 13:23
                                                    z przejedzenia?- Obiecuje, ze tez bede Tobie takie rzeczy przygotowywal!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 13:37
                                                    Jak pekac to w towarzystwie co???:)
                                                  • mario2 Re: Weekend- co robic? 02.09.01, 13:42
                                                    Owszem , jesli Ty na to zezwolisz. A moze nie zezwolisz?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 13:49
                                                    Pod warunkiem ze pekniesz ze mna. Jakie to bedzie romantyczne.... I w gazetach
                                                    o nas napisza.....
                                                  • Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 02.09.01, 13:52

> Pod warunkiem ze pekniesz ze mna. Jakie to bedzie romantyczne.... I w gazetach
                                                    > o nas napisza.....
                                                    nie pekaj przelam sie :-))))))

• Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 02.09.01, 13:41
                                                    mario2 napisał(a):

> No bo to jest pyszna rzecz taki tlusciutki wegorzyk! Najlepszy jeszcze cieply -
                                                    >
                                                    > prosto z wedzarki, ze seiezutkim chlebusiem, mniam!
                                                    >
                                                    > Bachuu- pracujesz w sluzbach mundurowych, ze musiesz dzisiaj arbeitowac?

ubieraja mnie, to fakt ale bronie sie przed tym zeby to nazwac mundurem.
                                                    jeszcze tylko 2 godz i do domu hurra hurra

• Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 02.09.01, 13:43

> Gość portalu: bachuu napisał(a):
                                                    >
                                                    > > co prawda zapiekane a nie wedzone - zostawil dla mnie u sasiadow .
                                                    > > zastanawiam sie czy przypadkiem, szuje /sasiedzi/ same nie zjedza.
                                                    > > widzieliscie mecz ? dla mnie bomba prawie tak samo jak te wegorze pozdr z
                                                    > > arbeit"u
                                                    > > > ***szczujecie mnie tymi wegorzami a mi z fafli kapie slina( jak u bul
                                                    > doga!):(
                                                    > >
                                                    >
                                                    buldogi - bardzo ladne psy ja osobiscie wole dogi
                                                    - he he chociazby hot dogi w wersji kaszubskiej zamiast parowki wegorz :-)))))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 13:51
                                                    Nie narzekaj na mundur.Nie wiesz ze "za mundurem..." ja kiedys marzylam o
                                                    stalowym,ale glupia kretynka za maz wyszlam i szlag wszystko trfil!
                                                  • Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 02.09.01, 13:58

> Nie narzekaj na mundur.Nie wiesz ze "za mundurem..." ja kiedys marzylam o
                                                    > stalowym,ale glupia kretynka za maz wyszlam i szlag wszystko trfil!

przyslowia madroscia narodu tak ?
                                                    jak na razie ta przynajmniej madrosc nie dziala
                                                    co do meza jeszcze nie wszystko stracone - zawsze mozesz go gdzies zapisac coby
                                                    paradowal ubrany w zgrabny uniformik :-)))))
                                                    byle nie do strazy miejskiej ;_))))

• mario2 Re: Weekend- co robic? 02.09.01, 14:01
                                                    Samanto, Bachuu ma racje, nie za mundurem lataja panny, tylko za wkladka do
                                                    munduru, a pomysl z hot dogiem kaszubskim zachwycil mnie!
                                                  • Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 02.09.01, 14:13
                                                    mario2 napisał(a):

> Samanto, Bachuu ma racje, nie za mundurem lataja panny, tylko za wkladka do
                                                    > munduru, a pomysl z hot dogiem kaszubskim zachwycil mnie!

jak bede przegryzal za czas jakis - juz tylko 1h 50min - ww hotdoga bede sie z
                                                    wami laczyl duchowo zwlaszcze bede przegryzal - twoje zdrowie "obsliniona" ?
                                                    samanto :-)))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 14:01
                                                    Problem meza rozwiazalam wiele lat temu ,natomiast za stara juz jestem ...:(
                                                  • Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 02.09.01, 14:07

> Problem meza rozwiazalam wiele lat temu ,natomiast za stara juz jestem ...:(
                                                    za stara na co ? zeby meza w mundur ? czy zeby za mundurem latac ?
                                                    na to nigdy nie jest za pozno :-)))))

• mario2 Re: Weekend- co robic? 02.09.01, 14:17
                                                    chodzac o lasce jest trudno za mundurem latac- szczegolnie jak sie czlowiek na
                                                    sama mysl slini!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 14:31
                                                    A co? Probowales???
                                                  • Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 02.09.01, 14:46
                                                    mario2 napisał(a):

> chodzac o lasce jest trudno za mundurem latac- szczegolnie jak sie czlowiek na
                                                    > sama mysl slini!

konkluzja jakby nie bylo jest taka, ze idealem mencizny jest, nie - tom cruize
                                                    nie harrison ford -a tym bardziej keanu reeves
                                                    nie oj nie
                                                    wystarczy odziac sie w mundur stalowy czy tez zelazny, dzierzac w dloni wegorza
                                                    udac sie na miasto i co ?
                                                    oganiac sie od panien wegorzem - z braku laski :-))))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 14:47

> mario2 napisał(a):
                                                    >
                                                    > > chodzac o lasce jest trudno za mundurem latac- szczegolnie jak sie czlowie
                                                    > k na
                                                    > > sama mysl slini!
                                                    **Wegorza by zezarly i czym bys sie oganial skoro..laski nie masz?:)
                                                    >
                                                    > konkluzja jakby nie bylo jest taka, ze idealem mencizny jest, nie - tom cruize
                                                    > nie harrison ford -a tym bardziej keanu reeves
                                                    > nie oj nie
                                                    > wystarczy odziac sie w mundur stalowy czy tez zelazny, dzierzac w dloni wegorza
                                                    >
                                                    > udac sie na miasto i co ?
                                                    > oganiac sie od panien wegorzem - z braku laski :-))))))

• Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 02.09.01, 14:53

> Gość portalu: bachuu napisał(a):
                                                    >
                                                    > > mario2 napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > chodzac o lasce jest trudno za mundurem latac- szczegolnie jak sie cz
                                                    > lowie
                                                    > > k na
                                                    > > > sama mysl slini!
                                                    > **Wegorza by zezarly i czym bys sie oganial skoro..laski nie masz?:)
                                                    > >
                                                    bez wegorza czlowiek lzejszy to i z opresji salwowac ucieczka sie moze ...
                                                    a panny zajete jedzeniem pozwola oddalic sie na bezpieczna odleglosc ;_))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 15:03
                                                    jeden wegorz na sznur panien to malo ,szybko sobie z nim poradza, a powloczac
                                                    nogami daleko nie uciekniesz.:)
                                                  • Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 02.09.01, 15:49

> jeden wegorz na sznur panien to malo ,szybko sobie z nim poradza, a powloczac
                                                    > nogami daleko nie uciekniesz.:)

przeciez nie chodzi o to zebym nie dawal sie zlapac - te ktore beda mnie gonic, a
                                                    nie jesc wegorza .....
                                                    do slyszenia za dni pare
                                                  • mario2 Re: Weekend- co robic? 02.09.01, 17:38
                                                    Samanto- chcialas faceta za wegorza zlapac?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 18:10
                                                    zadowolilabym sie samym wegorzem;) (moge sie domyslac co mi odpowiesz)
                                                  • mario2 Re: Weekend- co robic? 02.09.01, 20:11
                                                    domyslna jestes! Ale wiem , ze chodzilo Ci o to, ze nie potrzebujesz bulki do
                                                    tego kaszubskiego hot-doga!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 20:27
                                                    mario2 napisał(a):

> domyslna jestes! Ale wiem , ze chodzilo Ci o to, ze nie potrzebujesz bulki do
                                                    > tego kaszubskiego hot-doga!
                                                    *** Cha,cha! Wiedzialam ze wlasnie tak pokojarzysz!!!:)

• Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 22:28
                                                    Mario,kochanie ! Dzieki za uprzyjemnienie weekendu .Dzieki Twojemu milemu
                                                    towarzystwu nie byl taki przerabany jak sie zapowiadal.spij dobrze i nie
                                                    przejedz sie rybka bo bedziesz musial podlaczyc sie do cysterny!(rybka lubi
                                                    plywac).:) Samanta (kochajaca naturalnie!):)
                                                  • mario2 Re: Weekend- co robic? 02.09.01, 22:40
                                                    Kochana Samanto- to dla mnie prawdziwa przyjemnosc, moc z Toba obcowac, chociaz
                                                    tylko wirtualnie. Naprawde ten Weekend az prosi sie zeby go jeszcze nie raz
                                                    powtorzyc. Bardzo przyjemnie sie z Toba rozmawialo. To wielkie szczescie moc
                                                    spotac tak sympatyczna istote. Mam nadzieje, ze kontakty sie nie urwia, a
                                                    tydzien pracy bedzie przeplatany naszymi rozmowani. Dobranoc. I milego tygodnia
                                                    Mario
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 08:50
                                                    mario2 napisał(a):

> Kochana Samanto- to dla mnie prawdziwa przyjemnosc, moc z Toba obcowac, chociaz
                                                    >
                                                    > tylko wirtualnie. Naprawde ten Weekend az prosi sie zeby go jeszcze nie raz
                                                    > powtorzyc. Bardzo przyjemnie sie z Toba rozmawialo. To wielkie szczescie moc
                                                    > spotac tak sympatyczna istote. Mam nadzieje, ze kontakty sie nie urwia, a
                                                    > tydzien pracy bedzie przeplatany naszymi rozmowani. Dobranoc. I milego tygodnia
                                                    > Mario

*** Cala przyjemnosc po mojej stronie:) Milego dnia Mario!

• mario2 Re: Weekend- co robic? 03.09.01, 09:22
                                                    Jak cala, to nie ma juz o co walczyc!!! :o(((
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 13:53
                                                    To tylko taki glupi zwrot ,ktorego czasami uzywaja wlasnie mezczyzni.:))) Mam
                                                    nadzieje ze przyjemnosc jest obopolna , z reszta chyba nie piszesz do mnie z
                                                    lufa karabinu przy czolku???;)
                                                  • mario2 Re: Weekend- co robic? 03.09.01, 14:41
                                                    No la tam zadnej lufy przy glowie nie mam. A jak z tym u Ciebie? Gdzie Ty masz
                                                    te lufe?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 14:45
                                                    Ja to juz w ogole,ani przy glowie ani...
                                                  • mario2 Re: Weekend- co robic? 03.09.01, 14:59
                                                    Jak ja sie ciesze. Wiesz, to wspaniale, ze istnieja jeszcze na swiecie kobiety,
                                                    ktore nie dadza sie zastraszac i rabia cos z wlasnej woli! :o)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 16:40
                                                    A jak ja sie ciesze ze jeszcze sa tacy bohaterscy mezczyzni!!! Nawet fryz mam
                                                    dzisiaj stosowny do swojej odwagi -polaczenie dojki od koz z Lara Croft!:)
                                                  • mario2 Re: Weekend- co robic? 03.09.01, 18:22
                                                    a na glowie?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 18:42
                                                    mario2 napisał(a):

> a na glowie?
                                                    *** dziekuje wszyscy zdrowi!:)

• mario2 Re: Weekend- co robic? 03.09.01, 18:53
                                                    pytalem o fryzure!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 19:12
                                                    mario2 napisał(a):

> pytalem o fryzure!
                                                    *** A ja wczesniej napisalam co mam na glowie!!!:)

• mario2 Re: Weekend- co robic? 03.09.01, 19:31
                                                    no to sie pomyjilam. Zmylily mnie te kozie wymiona! :o)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 19:34

> mario2 napisał(a):
                                                    >
                                                    > > pytalem o fryzure!
                                                    > *** A ja wczesniej napisalam co mam na glowie!!!:)
                                                    *** Bo o tym myslales! Maryska od koz i Lara maja ...warkocz,nie?
                                                    >

• mario2 Re: Weekend- co robic? 03.09.01, 19:45
                                                    Nie wiem - nie uczylem polskiego!!!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 20:06
                                                    mario2 napisał(a):

> Nie wiem - nie uczylem polskiego!!!

** Ja tez nie uczylam polskiego !
                                                  • mario2 Re: Weekend- co robic? 04.09.01, 00:52
                                                    Ale opowiadasz dzieciom bajki- to wiesz!
                                                  • samanta1 Re: Weekend- co robic? 04.09.01, 09:16
                                                    Lara Croft jest postacia z gry komputerowej .Wlosy dlugie zaplecione w
                                                    warkocz ...:)
                                                  • mario2 Re: Weekend- co robic? 04.09.01, 11:57
                                                    nie gram niestety w gry komputerowe. Wole forum!!! :o)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 17:59
                                                    mario2 napisał(a):

> nie gram niestety w gry komputerowe. Wole forum!!! :o)))
                                                    *** naucze Cie !!!:))

• mario2 Re: Weekend- co robic? 04.09.01, 18:16
                                                    Nie tylko nie to- wole juz zaprosic cie na chate, zeby posluchac plyt :o)))
                                                  • samanta1 Re: Weekend- co robic? 04.09.01, 18:36
                                                    *** Naplyty mnie rwiesz?:))
                                                  • mario2 Re: Weekend- co robic? 04.09.01, 19:35
                                                    no moze jeszcze alpagi lyk...!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 19:47
                                                    ***Echee! A ja pozniej bede miala klopoty?
                                                  • mario2 Re: Weekend- co robic? 05.09.01, 00:09
                                                    Nie lubisz, nie trawisz, czy Ci po niej odbija?
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 14:39
                                                    mario2 napisał(a):

> Nie lubisz, nie trawisz, czy Ci po niej odbija?

*** Ja juz chyba swoje w zyciu wypilam a nie bede bezproduktywnie podbijac
                                                    sredniej krajowej spozycia alkoholu!:)Nooo,czasami ,ale nie alpage!

• mario2 Re: Weekend- co robic? 05.09.01, 17:16
                                                    Prosze, prosze, prosze- powiedz, co preferujesz?
                                                  • Gość: jasmina Re: Weekend- co robic? IP: 194.181.38.* 05.09.01, 17:19
                                                    Czyżby szkolenie na temat win było przykrótkie?!
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 17:23
                                                    mario2 napisał(a):

> Prosze, prosze, prosze- powiedz, co preferujesz?

*** "Poznaj Stachu po zapachu!" (cyt. z elementarza - moich czasow)
                                                    Czysta ,a po pierwszym nie zakanszam! Na zdorowje Mario!

• mario2 Re: Weekend- co robic? 05.09.01, 17:49
                                                    Samanto, ani po pierwszym, ani po ostatnim!!! W miedzyczasie moze byc tatarek!!!

Jasmino, wystarczajaco dlugie- cla coz, nie jestem przekonany! .O((
                                                  • Gość: jasmina Re: Weekend- co robic? IP: 194.181.38.* 05.09.01, 17:53
                                                    A co konkretnie masz na myśli?
                                                    Rocznik wina czy mój? :-)))
                                                  • Gość: samanta1 tatarek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 17:57
                                                    a co na to szalone krowy???
                                                  • Gość: jasmina Re: tatarek IP: 194.181.38.* 05.09.01, 17:58
                                                    Wiadro prozacu! :-)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 18:04
                                                    Gość portalu: jasmina napisał(a):

> Wiadro prozacu! :-)))
                                                    *** ... co to za jeden?...:)

• Gość: jasmina Re: tatarek-J IP: 194.181.38.* 05.09.01, 18:08
                                                    taki przystojniak z czarnymi oczami!
                                                    Krowy od razu padają trupem z zachwytu - żadnych
                                                    szaleństw!
                                                  • Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 18:47
                                                    Gość portalu: jasmina napisał(a):

> taki przystojniak z czarnymi oczami!
                                                    > Krowy od razu padają trupem z zachwytu - żadnych
                                                    > szaleństw!
                                                    ***Jesli padaja trupem to z pewnoscia nie zaden przystojniak tylko moj ex.maz!:)

• Gość: jasmina Re: tatarek-J IP: 194.181.38.* 05.09.01, 18:49
                                                    Był hodowcą i kariera mu się załamała? :-(
                                                  • Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 18:51
                                                    Nawet wolu by wykonczyl a co dopiero biedna jaloweczke??? Moze cos mu sie tam
                                                    zlamalo ale od dawna juz mnie to nie interesuje:)
                                                  • Gość: jasmina Re: tatarek-J IP: 194.181.38.* 05.09.01, 18:56
                                                    I niech Cię nigdy diabeł nie podkusi aby się
                                                    zainteresować...
                                                    Jak on wykończył woła! :-)
                                                  • Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 19:01
                                                    zabija po prostu swoja obecnoscia..jesli masz na mysli ex.:)
                                                  • Gość: jasmina Re: tatarek-J IP: 194.181.38.* 05.09.01, 19:03
                                                    Coś takiego jak Ebola?! Wiesz, znam ten typ aż za
                                                    dobrze!
                                                  • samanta1 Re: tatarek-J 05.09.01, 19:06
                                                    Nie mozesz znac wszystkich "urokow" takiego scierwa i obys nigdy na taka szuje
                                                    nie natrafila!! Nie zdradze wiecej tajemnic bo zamierzam kiedys swoje barwne
                                                    zycie opisac w ksiazce (tak w stylu Chmielewskiej:))Na razie spadam bo musze
                                                    swojego potworka(synusia) do nauki zagnac.:)
                                                  • Gość: jasmina Re: tatarek-J IP: 194.181.38.* 05.09.01, 19:13
                                                    masz rację: wszystko co przerobiłam to wersji mocno
                                                    okrojonej i mam nadzieję, że tak uda mi się dociągnąć do
                                                    późnej starości!
                                                    Nie katuj dziecka!!! Jak on dociągnie do wakacji? :-)
                                                    pozdrawiam
                                                  • Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 19:20
                                                    Co tam! matka durna to niech chociaz dziecko madre bedzie:)
                                                  • Gość: jasmina Re: tatarek-J IP: 194.181.38.* 05.09.01, 19:26
                                                    Tylko bez przesady bo zostanie prezydentem!
                                                  • Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 19:34
                                                    Nooo! A ja bede trzymac lape na jego szmalu!:))Tym bardziej niech sie szczeniak
                                                    ksztalci!!!!:))
                                                  • Gość: jasmina Re: tatarek-J IP: 194.181.38.* 05.09.01, 19:38
                                                    Fakt! Nie pomyślałam!
                                                    A dla cioci jasminki za jakieś 50 lat lśniąca
                                                    podpóreczka geriatryczna, oczywiście za pieniądze
                                                    podatników!
                                                  • Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 19:41
                                                    No widzi Jasminka! tez cos znalazla dla siebie pozytecznego z nauki mojej
                                                    pociechy:) Ja juz jednak pewnie nie dozyje kiedy Jasminka bedzie sie cieszyc
                                                    sprzetem dla staruszek:)
                                                  • Gość: jasmina Re: tatarek-J IP: 194.181.38.* 05.09.01, 19:43
                                                    Spoko spoko... Mnie wykończy tryb życia....
                                                  • Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 19:51
                                                    Mnie rachunki telefoniczne..i to juz wkrotce!:)
                                                  • Gość: jasmina Re: tatarek-J IP: 194.181.38.* 05.09.01, 20:41
                                                    Tylko nie kupuj Chello ani nic takiego bo dawno
                                                    zbankrutowali, a dalej się reklamują. Przynajmniej takie
                                                    krążą wieści po giełdach towarowych. TPSA droga ale
                                                    pewna.
                                                  • samanta1 Re: tatarek-J 05.09.01, 21:11
                                                    U nas kablowka cos bedzie jednak kombinowala.
                                                  • Gość: Janek Re: tatarek-J IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 00:45
                                                    Same znajome i jeden znajomy co kuchnię zna od podszewki.

Pozdrowienia
                                                  • mario2 Re: tatarek-J 06.09.01, 01:14
                                                    Janeczku Ty o sobie?
                                                  • Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 16:29
                                                    Jasku! A Ty co tak wpadles i juz wypadasz he??? Znowu z pusta lapa przyszedles
                                                    i Ci glupio????

Mario-a tatarka to nie zjadles!
                                                  • mario2 Re: tatarek-J 06.09.01, 19:04
                                                    zjadlem, zjadlem. Wscieklych krow sie tez nie boje, raczej tych swietych - tu
                                                    na Forum, co sie o wszystko wsciekaja!
                                                  • samanta1 Re: tatarek-J 06.09.01, 20:39
                                                    Ale ja i tak zagryze chlebkiem i sloninka. Swiete krowy? Na oltarz ofiarny z
                                                    nimi!
                                                  • mario2 Re: tatarek-J 06.09.01, 22:00
                                                    Swiete krowy sie same poswiecaja dla ideii. Wiesz, oni sa tak obrzydliwie
                                                    nudni, ze nikt nie chce z nimi gadac, a do nas maja o to pretensje.

A wiesz co tez dobrze smakuje- swiezy chlebus chrupiacy z smalcem ze skwarkami
                                                    i cebulka. Do tego odrobina soli, pieprzu i magi
                                                  • Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 22:48
                                                    mario2 napisał(a):

> Swiete krowy sie same poswiecaja dla ideii. Wiesz, oni sa tak obrzydliwie
                                                    > nudni, ze nikt nie chce z nimi gadac, a do nas maja o to pretensje.
                                                    >
                                                    > A wiesz co tez dobrze smakuje- swiezy chlebus chrupiacy z smalcem ze skwarkami
                                                    > i cebulka. Do tego odrobina soli, pieprzu i magi

***Do smaluszka musi byc ogoreczek malosolny!! Po sezonie...niech bedzie cebulka!
                                                    Z magi??? Nie probowalam!
                                                    Po jakiego selera w ogole dyskutujesz ze swietymi krowami.Niech tez pisza ,kto
                                                    im broni? Placisz za popularnosc uwodzicielu!:)))"Niewazne co o nas mowia ,wazne
                                                    ze w ogole mowia!"

• mario2 Re: tatarek-J 06.09.01, 23:49
                                                    Dyskutuje, zeby wybic im z glowek ta kogucia bojowosc! Zreszta co to za
                                                    dyskusja? Nawet nie trzeba sie wysilac. Czleczyna sie sam podklada!

Wiesz co tez jest dobre- ciepla buleczka z watrobianka i maselkiem! z dodatkiem
                                                    kiszonego ogora i pomidorka...
                                                  • Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 23:51
                                                    Eeee..a nie lepiej kawal kaszany i ...ogorasek z pomidorkiem?
                                                    Dajesz sie prowokowac ,o to im chodzi zebys stracil klase.Gowna nie nalezy
                                                    ruszac bo smierdzi.
                                                  • mario2 Re: tatarek-J 07.09.01, 00:35
                                                    Nie martw sie Samanto, nie strace. Przy tobie mozna tylko zyskac!

a salcesoniku juz nielaska?
                                                  • Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 13:34
                                                    mario2 napisał(a):

> Nie martw sie Samanto, nie strace. Przy tobie mozna tylko zyskac!
                                                    >
                                                    > a salcesoniku juz nielaska?
                                                    *** W tak milym towarzystwie i salcesonikiem nie pogardze!

• mario2 Re: tatarek-J 07.09.01, 16:11
                                                    popatrzcie ja!- nie pogardzi!!- wojny wam trza, jak mawia moja babcia!
                                                  • Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 17:38
                                                    mario2 napisał(a):

> popatrzcie ja!- nie pogardzi!!- wojny wam trza, jak mawia moja babcia!
                                                    *** A co? Mam piac z zachwytu jak swinska szczecina placze sie miedzy zebami?Z
                                                    reguly taka niespodziewanka jest w salcesiku!

• mario2 Re: tatarek-J 07.09.01, 18:13
                                                    zal mi Ciebie kobieto. Chyba nigdy nie jadlas salcesoniku z prywatnego
                                                    swiniobicia- pycha- z octem!!! cmmmmt!
                                                  • Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 18:24
                                                    mario2 napisał(a):

> zal mi Ciebie kobieto. Chyba nigdy nie jadlas salcesoniku z prywatnego
                                                    > swiniobicia- pycha- z octem!!! cmmmmt!
                                                    Tak chlopie,faktycznie nie mialam mozliwosci.:(

• mario2 Re: tatarek-J 07.09.01, 19:15
                                                    i oto efekt indolencji kulinarnej kobiet- na niczym sie nie znaja!!
                                                  • Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 21:05
                                                    mario2 napisał(a):

> i oto efekt indolencji kulinarnej kobiet- na niczym sie nie znaja!!
                                                    Nie przesadzaj ,na czyms to chyba sie znamy??:)

• mario2 Re: tatarek-J 08.09.01, 11:15
                                                    na przypalaniu wody na kawe?- bo tylko to mi jest od kobiet znane!!!
                                                  • Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 11:32
                                                    mario2 napisał(a):

> na przypalaniu wody na kawe?- bo tylko to mi jest od kobiet znane!!!
                                                    To moze swiadczyc o tym ze nie znasz prawdziwych kobiet.

• mario2 Re: tatarek-J 08.09.01, 14:08
                                                    cioesze sie , ze w koncu prawdziwa kobiete poznalem- uklony!
                                                  • Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 13:09
                                                    mario2 napisał(a):

> cioesze sie , ze w koncu prawdziwa kobiete poznalem- uklony!
                                                    *** Zlosliwiec! ;)

• mario2 Re: tatarek-J 09.09.01, 14:51
                                                    Samanto, jesli ktos prawde mowi, musi byc od razu zlosliwcem?
                                                  • Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 14:58
                                                    mario2 napisał(a):

> Samanto, jesli ktos prawde mowi, musi byc od razu zlosliwcem?
                                                    **oczywiscie ze nie tylko....tak dziwnie Ci sie diabliki w oczach zaswiecily!:)

• mario2 Re: tatarek-J 09.09.01, 17:27
                                                    To nie diabliki! to lampka sygnalizujaca, ze jade juz na rezerwie!
                                                  • Gość: samanta1 Re: tatarek-J IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 17:36
                                                    mario2 napisał(a):

> To nie diabliki! to lampka sygnalizujaca, ze jade juz na rezerwie!
                                                    *** rezerwa? A ja chcialam Cie namowic zebys sie zglosil do "Agenta"
                                                    :(
                                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 14:30
                                                    :Zebym ja mundur przyodziala:)
                                                  • Gość: bachuu Re: Weekend- co robic? IP: 193.227.223.* 02.09.01, 14:34

> :Zebym ja mundur przyodziala:)

daj adres przysle jakowys :-))))
                                                    ale po co zeby baby za toba lataly po co ci to ?
                                  • Gość: samanta1 Re: Weekend- co robic? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 15:52
                                    mario2 napisał(a):

> Usmiecha sie usmiechem Mona Lizy. A tak swoja droga wpatrujac sie w jej portret
                                    >
                                    > doszedlem do wniosku, ze modelka pozujaca do tego dziela, byla po prostu
                                    > szczerbata! "zamkniety" usmiech mial za zadanie przeslonic bezzebne dziasla!
                                    ***Mylisz sie! Chorowala na "wstydliwa" chorobe i przyjmowala lek ,od ktorego
                                    zabki czernialy ,ale byly!:)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka