Dodaj do ulubionych

KATOWICE !!!

IP: 80.55.142.* 31.01.05, 16:36
Witam wszytkich po kilku,weekendowych dniach :):):)
Wracam do swojego tematu, sprzed kilkunastu dni...i mam nadzieje,ze bedziecie
wpisywali co u Was slychac ????
Z przykroscia musze stwierdzic, ze nie bede jednak mogla uczestniczyc w
spotkaniu, ze wzgledu na przyjazd rodzinki i wspolny wypad na narty :D
Chcialabym zyczyc Wam udanej zabawy, milego spotkania do bialego rana podczas
wspolnych chwil :)
Jak tylko wroce z nart a mam nadzieje, ze bez gipsu :P:P:P to przy kolejnym
spotkaniu, na pewno sie zobaczymy i opowiecie jak bylo a takze nadrobie
zaleglosci :):):)
Pozdrawiam i Buziaki :*
Obserwuj wątek
    • ewiku Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 18:24
      ale za to masz milion "karniaków" następnym razem...
      ...pozdr...

-----------------------------
      • wietka Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 20:18
        Dobry wieczór i zarazem dobranoc...
        strasznie mi sie nic nie chce...chyba pójdę spać...
        • kotek_mru Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 20:21
          wietko,czy to jeszcze skutek sobotniej imprezy??;)
          • wietka Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 20:29
            niezupełnie
            jakies przeziębienie próbuje mnie zaatakować, ale sie nie daje:)
            duuuzo witaminy c zakupiłam i cytryny tez...
            • kotek_mru Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 20:32
              ..do tego zestawu dodam:goraca kapiel,soczek malinowy i dobry sex pod
              pierzna:DDD
              sukces gwarantowany:DDD
              • wietka Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 20:39
                postaram się co nieco z podanego zestawu zrealizowac ;))
                • kotek_mru Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 20:40
                  soczek malinowy sobie odpusc:DDD
                  • wietka Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 20:43
                    kąpiel juz zaliczyłam...
                    i to by było na tyle...bo ja nie mam pierzyny!!! :(
                    • kotek_mru Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 20:47
                      to jest problem..;(((
                      w takim razie,bedziesz chora..a moze chociaz ten sex??;))
                      • wietka Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 20:53
                        ale miał byc pod pierzyną...a jak nie ma pierzyny to nie ma i seksu :(
                        trudno, zdam sie na farmakologię:(
                      • rysky Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 21:06
                        Lecę do sąsiadów, pożyczyć pierzynkę :)
                        • kotek_mru Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 21:07
                          boszeee..takiego przyjaciela miec,to skarb:)))
                          wietko,jutro bedziesz ozdrowiona:DDD
                          • rysky Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 21:14
                            Jutro ozdrowiona ? Mam zamiar pozyczyc pierzynkę na dłużej :)
                            • libressa Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 21:16
                              Razem z sasiadem??? :DDDDDD
                              • rysky Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 21:22
                                libressa napisała:

> Razem z sasiadem??? :DDDDDD

O nie, nie jestem postmodernistą, jak wiesz, mam bardzo duze poczucie własności
                                i typowa duszę monogamisty :)
                                • libressa Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 21:36
                                  To wrecz przerażające, tradycjinalista, to wrecz ekstrema :(((
                                  • rysky Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 21:42
                                    Tradycjonalista i to zepsuty do szpiku kości :)))
                                    • libressa Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 21:52
                                      Gadanie, w tym przypadku ,nie ma tak beznadziejnych przypadkow :DDDDD
                                      • rysky Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 21:54
                                        Ja jestem wyjątkowym przypadkiem, jedynym w swoim rodzaju. :)
                                        • libressa Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 21:55
                                          Juz sie tak nie reklamuj...:)))))
                                          • rysky Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 21:57
                                            Jako typowy monogamista nie potrzebuję reklamy, chyba że tylko dla tej jednej :)
                                            • libressa Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 21:59
                                              Wiesz kto to jest bigamista, to taki facet co ma o jedna żone za duzo,
                                              a monogamista....to jest to samo ;D
                                              • rysky Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 22:05
                                                Libresso nie ma jak stare dobre małżeństwo. Ktos powiedział, ze lepszy stary,
                                                znany wróg, na własnej krwi zrodzony niź nowy, nieznany. A teraz spadam
                                                powalczyć z wrogiem, jest troche osłabiony, trzeba to wykorzystać. :)
                                                Pa do zaś i dobranoc. :)
                            • kotek_mru Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 21:17
                              ..nie ma jak szybka terapia wstrzasowa;DDD
                              • rysky Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 21:24
                                Użyję wszystkich mi znanych sposobów by postawić ja do soboty na nogi.
                                • kotek_mru Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 21:29
                                  tylko czy wietka to przetrzyma???:))
                                  • rysky Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 21:40
                                    Przez ileś tam lat, zdążyła już przywyknąć :)))
                                    • kotek_mru Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 21:47
                                      grunt to nie znudzic sie i zanudzic:))
                                      trzeba zaskakiwac sie wzajemnie nowymi pomysłami:)
                                      • rysky Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 21:53
                                        Własnie muszę juz spadać i iść do pacjenta. Miłego wieczoru. Pa :)
                                        • kotek_mru Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 21:55
                                          pa!...dorzuce ,jeszcze delikatny masaz...jakims olejkiem rozgrzewajacym:))
                                          miłej zabawy i wesołych snów:))
                                          • rysky Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 21:58
                                            Dzięki Kotku, postaram się i dobranoc :)
                                      • Gość: grześ Re: KATOWICE !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:55
                                        zgasić światło,przewiązać sobie oczy opaską i szukać się aż do skutku:)
                                        • kotek_mru Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 22:11
                                          grzesiu,a Tobie tylko zabawy w głowie:))
                                          • Gość: grześ Re: KATOWICE !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:25
                                            to taka moja słabość:) lubie koedukacyjne zabawy zresztą edukacyjne też:)
                                            • kotek_mru Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 22:28
                                              i zawsze przy zgaszonym swietle..??;))
                                              • Gość: grześ Re: KATOWICE !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:31
                                                z tym to różnie..czasami największy efekt jest gdy sie włączy światło:)
                                                • kotek_mru Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 22:38
                                                  nie ,to zły pomysł...kotki lepiej poluja w ciemnosci:))
                                                  • Gość: grześ Re: KATOWICE !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:42
                                                    Polują i atakują z nienacka..no i nie sposób sie oprzeć no chyba że o scianę:)
                                                  • kotek_mru Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 22:45
                                                    wygodniej zdecydowanie bedzie opierajac sie wyladowac na fotelu:))
                                                  • Gość: grześ Re: KATOWICE !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:51
                                                    to będzie miekkie ladowanie.:) polatajmy trochę nim wyladujemy,może sie
                                                    pogonimi na czworkach:)?
                                                  • kotek_mru Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 22:54
                                                    grzes,to takie mało romantyzcne...poddajesz sie bez tej ciuciubabki??;DDD
                                                  • Gość: grześ Re: KATOWICE !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:58
                                                    Ja sie NIGDY nie poddaje ..tanio skóry nie sprzedam:)
                                                  • kotek_mru Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 23:01
                                                    ..musze w takim razie jakos chytra strategie przygotowac..zeby sie zbytnio na
                                                    natrudzic i miec siły na to "opieranie":DD
                                                    bede całą noc myslec...a teraz dobranoc i dyskretny buziak:)*
                                                    miłego przebudzenia:))
                                                  • Gość: grześ Re: KATOWICE !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:09
                                                    życze owocnych przemyśleń:)
                                                    ps:dyskretnie przyjałem buziaka,dobranoc
                                              • ewiku ja tylko życzę wam miłego wieczoru... 31.01.05, 22:37
                                                i nie broić mi tu za głośno...
                                                bo pobudzicie innych...
                                                ... miłego wieczorku...

• kotek_mru Re: ja tylko życzę wam miłego wieczoru... 31.01.05, 22:41
                                                  dobranoc...my tylko poglady wymieniamy na temat,natezenia oswietlenia w
                                                  pomieszczeniu zamknietym:DD
                                                  • Gość: grześ Re: ja tylko życzę wam miłego wieczoru... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:43
                                                    a w nocy to wszystkie koty są czarne:)
                                                    poza tym probujemy sobie rozjasnić to i owo:)
      • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE !!! IP: 80.55.142.* 31.01.05, 21:05
        ewiku obiecuje MOWISZ I MASZ :):):)

"Czy gwiazdy swieca tylko po to, aby kazdy mogl znalezc swoja?"
    • inna-bajka Re: KATOWICE !!! 31.01.05, 20:24
      Ja to jednak jestem wróżka ...;)))
    • Gość: ma_goy Re: KATOWICE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:02
      noooo, to po weekendzie :)))
      wystarczylo na kilka dni spuscic towarzystwo z oka i ..... porozlazili sie
      wszyscy po katach ;) no to wklejam "zapuszczona " ostatnio liste do nowego
      watku (DZIEWCZYNKO , TEGO CI JUZ NIE PODKRADLEM :))) :

OBLIGATORYJNE !!!
      05 luty 2005 godz. ....(?)
      Knajpka (tlumaczylem, moze ktos pamieta/dopisze nazwe)

1. ...........(JUZ nie czeka na dziewczyne;)
      2.ewiku +? (bo wydawalo mi sie ze wspominalas o Lenie:) <no i co z ta LENA ?:) >
      3.wietka + 1 (2) <ryski , ty se nie rob jaj , ja ci dam "miganie" !!! >
      4.goya + 1 osoba <tych znam , sa pewni :) >
      5.krynia + 1 <nigdzie jeszcze sie pod tym nie podpisala >
      6.ewelina (w kiecce do zadzierania :) <mam nadzieje ze juz zdrowsza :) >
      7......... <zegor, inna-bajka <tyz z slaskiego:) ...nie widze jeszcze wpisow:)>
      8........... <inne , nowe nicki, te sciemnione i te niesmiale :) >
      9.......... <goscie z poznania, warszawy , moze krakow by sie odezwal:) >

..... ludzie , toz to ostatni weekend karnawalu :) nie siedzcie w domu ,
      przylazcie do nas , nawet jak byscie nie mieli padac na parkiecie :) <a jest
      tam parkiet ??? ;) > troche wodeczki , jakies 2-3 kawy , kto nie moze - znajda
      sie ziolka :))) DZIEWCZYNO !! ogladasz prognozy pogody ?? jakie narty , chyba
      kajaki :))) no to tyle , a teraz ....do klawiatury :)))
      pozdr.
      m_g + g

• Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE !!! IP: 80.55.142.* 31.01.05, 21:07
        Lokal nazywa sie "POD PRASA" i jest w samym rynku Katowic :)
        • Gość: ma_goy Re: KATOWICE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:19
          :)))))
          no to juz sie cos ruszyl :))
          (cyt 1)
          "....05 luty 2005 godz. ....(?)
          Knajpka (tlumaczylem, moze ktos pamieta/dopisze nazwe) ...."

(cyt 2 - DZIEKI DZIEWCZYNKO :)))
          "..> Lokal nazywa sie "POD PRASA" i jest w samym rynku Katowic :) ..."

teraz godzina :) czy 17'30 nie bedzie za pozno/za wczesnie ???

• ewelinal1 Re: KATOWICE !!! 02.02.05, 10:29
        Robaczki ...
        jesli pozwolicie ..mala uwaga..
        Knajpka w której się spotykamy zwie sie...
        ARS WIVENDI...
        adres: ul. Młyńska 1
        Katowice
        tel: (032) 253-68-03
        godziny: codziennie od 9.00 do 1.00
        dyskoteka do 5.00

ustalcie ...godzine ..aaa i
        czy toś zrobil ..wstępna rezerwację..?

ufff..m_g+g ...wciąż walcze z tym paskudztwem...tylko sobota trzyma mnie ...:-)

Buzialki...

• Gość: ma_goy Re: KATOWICE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:43
          ;)
          ponoc cala europe zalewa , a do nas juz szybko zmierza WIELKA FALA GRYPY :)
          mozesz sobie pogratulowac bo :
          1. bylas pierwsza przed papiezem :)))
          2. kiedy wszyscy beda lezec , ty bedziesz juz po
          3.bedziesz miala przeciwciala , wiec kontakt (fizyczny?:D ) z toba bedzie
          jak "krynica zdrowia" :)))
          4. moze zarobisz cos na wymiaanie (dostarczaniu) przeciw cial :)))
          5. jesli zaraza sie grypa droga m.in. kropelkowa (ŚLINA) , to jak bedzie mozna
          przyjac przeciwciala ?? tez (w)sline ??? :)))
          6. moze w koncu bedziesz miala cale tabuny facetow do uratowania
          (czytaj:zakochania) , co nie znaczy ze dotychczas nie mialas , tylko jakas taka
          (zbyt?) wybredna bylas chyba :)))
          7. dzieki za uscislenia , pisalem wczesniej , ze otwarcie jest o 17'30 , ale
          jak bedziesz wczesniej - zadzwon :) czekanie w wiekszym gronie
          jest ....cieplesze :)))
          8. pojade do k-c moze w czwartek , ale juz na pewno (najpozniej) w piatek :) <z
          rezerwacja:) >
          m_g
          • inna-bajka Re: KATOWICE !!! 02.02.05, 11:18
            Ja też leżę w łóżku od poniedziałku :(((
            • ewelinal1 Re: KATOWICE !!! 02.02.05, 11:34
              inna-bajka napisała:

> Ja też leżę w łóżku od poniedziałku :(((

Bajko...... oj wracaj szybciuchno do...zdrowka...
              pozdrawiam ciepło...

• ewelinal1 Re: KATOWICE !!! 02.02.05, 11:44
            M_G....

- USMIECHAM się.....ciepło..!!!.
            i to niee z powodu gorączki..:-)

- Rezerwacja - moze wystarczy telefoniczna...?
            - ups ..przeoczyłam..cus godzine... :-)
            - postaram się byc ciut wczesniej...korci mnie..to..."czekanie w wiekszym
            gronie
            > jest ....cieplesze :)))..."
            - zaraz emilkiem... podam swoj telefon.... ups pewnie nie.. ?
            - taaaaaaa bo ja jeszcze sie...nie...no ..wiesz..:-)

aaaa Paskudki ...pare razy dobijałam się na gg..tylko cuś nie zauwazyliscie...

pozdrawiam...
          • ewelinal1 Re: KATOWICE !!! 02.02.05, 11:54
            już się odezwałam...
            semeskiem...
            mam nadzieje iż dotarl..:-)
    • Gość: ma_goy Re: KATOWICE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 11:11
      slazacy!!! spicie (a przecie takeś pracowity narodzie ;) ? gdzie zyczenia
      pikantnego wtorku ??? piszcie gdzie kto siedzi? co je ? co z popoludniem ? jak
      zdrowie ? jak kasa? jak nastroje ???? CICHO TAK ze nie wiadomo czy ekipa jest
      jeszcze , czy juz sie porozchodzila/porozjezdzala/znu dzila/olala ??? co z
      wami??? tlusty czwartek na karku, "gwalce" dzisiaj goye na faworki :) pisze sie
      kto ??? ewelina dzieli nas tylko kilka przystankow 104 (autobusu, i podobnych n-
      row:) , ryski !!! chwal sie czym jezdzisz ?? wietka , dawaj kurowac sie
      heenesym , albo jasiem pod ciasteczka :)) kto jeszcze w zasiegu??? jaj siedze i
      dopieszczam kosztorys pod przetarg, wiec ....sledze was robaczki :))))) pisac
      mi tu bo inaczej usne i .... przejde na wasz "garnuszek " (bo z przetargu
      nici :)
      pozdr.
      m_g
      • ewiku Ty... a do mojego wątku zajrzałeś?:)))) 01.02.05, 11:15

• Gość: ma_goy Re: Ty... a do mojego wątku zajrzałeś?:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:28
          wlasnie bylem i ....wszyscy pija kawe :))) no to ja tez sobie ide zalac (4-ta)
          bo dopoludnia zimnawo w tej chalupie :DDD
          m_g
          • ewiku Re: Ty... a do mojego wątku zajrzałeś?:)))) 01.02.05, 15:57
            Gość portalu: ma_goy napisał(a):

> wlasnie bylem i ....wszyscy pija kawe :))) no to ja tez sobie ide zalac (4-
            ta)
            > bo dopoludnia zimnawo w tej chalupie :DDD
            > m_g

Ty nie szalej tak z tą kawa, bo Ci jeszcze zaszkodzć może...
            a, że pracujesz pilnie, to widzę...
            świecisz mi się tu cały czas...
            ...pozdr...

• Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE !!! IP: 80.55.142.* 01.02.05, 13:27
        Witam wszystkich !!! okropnie dzis zajeta jestem, ale rowniez choc 5 minut przy
        kompie z kawa postanowilam spedzic i poodwiedzac ulubione stronki :)
        Zycze milego dnia i trzymajcie sie cieplutko :) pa
    • Gość: krynia Re: KATOWICE !!! IP: *.238.85.4.adsl.inetia.pl 01.02.05, 15:07
      Witam wszystkich. Jakoś ostatnio czas nie ma dla mnie litości, więc i do kompa
      nie mam czasu się dorwać. Ale na liście jestem i bardzo dobrze, bo mam zamiar
      odreagować "szszszsztresy" ostatnich dni.Więc potwierdzam sobotnią obecność i
      nadal choć na króciutko będę zaglądać do Was, coby się upewnić że ekipa słowa
      pisanego dotrzyma. Tymczasem serdecznie Was wszystkich pozdrawiam życząc miłego
      i ciepłego popołudnia przy gorącej kawusi.
      Dziewczynko- my sobie jeszcze pogadamy!!!! (nawtykam Ci, pamiętaj)-buziaczki.
      • Gość: Dziewczyna Re: KATOWICE !!! IP: 80.55.142.* 02.02.05, 15:35
        W ubieglym roku,podczas wakacji w Chorwacji,odbyl sie wieczor chorwacki, gdzie
        urzadzono zabawe do bialego rana a podczas tanca przygrywal zespol chorwacki i
        wtedy zauwazylam,ze kazdy ich utwor jest niesamowicie dlugi...posiada kilka
        zwrotek, refrenow i ciagnie sie w nieskonczonosc. Zaczynajac taniec z
        partnerem, wiedzialam,ze szybko nie usiade :P:P:P i rowniez Wam, chcialabym
        zyczyc takich tancow, ktore rozpoczete koncza sie nad ranem, udanej zabawy i
        trzymajcie za mnie kciuki bym wrocila bez gipsu :D:D:D
        Pozdrawiam :)pa
    • ewiku i jak tam wszyscy...pączki smakowały?:))))))) 03.02.05, 20:20
      dziewczyny...jak sie na sobotę ubieramy?:)))
      toż to karnawał:))))

• ewelinal1 Re: Paczka me usta nie tkneły..:-) 03.02.05, 20:41
        Ewiku..:-)))))))))

ja ...
        nie karnawało ..
        skromnie i krótko..

buziak

• ewiku Re: Paczka me usta nie tkneły..:-) 03.02.05, 20:44
          mini?:)))))))))

• ewelinal1 Re: Paczka me usta nie tkneły..:-) 03.02.05, 20:48
            ewiku napisała:

> mini?:)))))))))

zdecydowanie ..mini..:-)))))
            >
            >
            >
            > -----------------------------
            • ewiku Re: Paczka me usta nie tkneły..:-) 03.02.05, 20:53
              acha...
              bo coś obiecałaś ma_gojowi...
              to moze my też?:)))
              pomyslę...
              a reszta dziewczyn?

• ewelinal1 Re: Paczka me usta nie tkneły..:-) 03.02.05, 21:01
                ewiku napisała:

> acha...
                > bo coś obiecałaś ma_gojowi...
                > to moze my też?:)))
                > pomyslę...
                > a reszta dziewczyn?

taa tylko z tym ...
                problem bedzie ...taa zupelnie zdrowa nadal nie jestem..:-( ..
                ale mini..jak w banku..:-)
                >
                >
                > -----------------------------
                • ewiku Re: Paczka me usta nie tkneły..:-) 03.02.05, 21:07
                  to trzeba skrzyknąc inne...
                  ale sie cos pochowały...

• wietka Re: Paczka me usta nie tkneły..:-) 03.02.05, 21:59
                    właśnie wróciłam :)
                    i tez się zastanawiam w czym...
                    dzinsy i balowe suknie raczej odpadają
                    • Gość: ma_goy Re: Paczka me usta nie tkneły..:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 09:37
                      :)))
                      no to zostalo wam jeszcze tylko 31 godzin ....zastanawiania :)
                      a co z lista ??? znajdzie sie jakis "sekretarz" ? jakos tak nie moge sie
                      doliczyc ....PANÓW :)) mielibysmy byc z ryskim byc mniejszoscia???:)
                      m_g
                      • ewelinal1 Re: Paczka me usta nie tkneły..:-) 04.02.05, 11:51
                        dziendobrybardzo....

a ...moze nowy poscik..z info o spotkaniu.." co...gdzie...kiedy"i ...niech sie
                        wpisuja...a potem.. policzymy....

buziaczki...sloneczne
                        • wietka Re: Paczka me usta nie tkneły..:-) 04.02.05, 12:22
                          Dzień dobry:)
                          Ewelinko, ja sie juz chyba ze 3 rzy wpisywałam!
                          Kto będzie chciał niech przyjdzie, zapraszamy wszystkich chętnych:))
                          Miejsce znane, tylko godzine ustalić i to wszystko...
                          • ewiku Kobitki...dalej pytam... 04.02.05, 12:29
                            co ubieramy?:))))))))))
                            Wietka...Ty co?... bo Ewelinka w mini!!!

• wietka Re: Kobitki...dalej pytam... 04.02.05, 12:32
                              własnie przymierzam:))
                              chyba: czarna spodniczka, bluzka czarna z lekkim blyszczacym lub taka
                              panterkowata...
                              • ewiku Re: Kobitki...dalej pytam... 04.02.05, 12:37
                                a to ci dopiero...
                                to Ty też w spódniczce...
                                i teraz mam dylemat...ale jeszcze pomyślę...
                                ja trochę, wiesz... z tych wstydliwych...:)))))))))))))

• wietka Re: Kobitki...dalej pytam... 04.02.05, 12:39
                                  ...wstydliwa:))) ty wiesz, jak ludzi rozweselić:)))

...mogą być spodnie:)
    • Gość: ma_goy Re: KATOWICE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 00:10
      ....no to do zobaczenia :)
      <my z g mozemy byc iles tam po 18 , musze spelnic pieska zeby wytrzymal do...
      no zobaczymy do ktorej :DDD >
      m_g
      • ewiku KOCHANA EKIPO.... 05.02.05, 10:01
        jak tam nastroje?...:))))
        bo ja się bardzo cieszę...
        i nie umiem sie już doczekać...

... pozdrawiam wszystkich...na razie...papa...:))))))))))))))

• Gość: krynia Re: KOCHANA EKIPO.... IP: *.238.87.83.adsl.inetia.pl 05.02.05, 10:07
          Witaj Ewiku. Wstęp miałaś taki, że strach było spojrzeć dalej. Już myślałam że
          dopadło Cię jakiś choróbsko i nici z dzisiejszego spotkania. Ale skoro wszystko
          ok. to super. Przesyłam dużo uśmiechu i sympatycznych fluidków, coby ich
          starczyło do..... długo w każdym razie.Do zobaczonka wieczorkiem. :-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka