zgredek_ojejku 28.02.05, 11:01 Bez Ottka, żeby było stare dobre forum....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgredek_ojejku Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 11:24 Starajmy sie tylko nie bluzgać na siebie.... i nawet jak wymaga tego sytuacja można sobie zaklnąć pod nosem :))) AHA i nie poruszajmy tematu Ottka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 11:39 nawet ladnie sie nazywa to forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 11:44 ja też jestem zadowolona;)) żal trochę,bo sporo na Telewizji poklikałam-zaraz sprawdzę,ile ma wpisów:) ale w obecnej formie Forum mnie drażni i na razie się wypisuję spod oka ceznzora. Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_ojejku Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 11:45 Zawsze można wrócić. Ale może uda nam się przebić forum telewizja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 12:25 bardzo fajny pomysł.mam nadzieję,że trafią tutaj ci wszyscy,oglądający i rozumiejący seriale i inne programy "inaczej". Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 12:27 fajnie,że pojawiają się też mniej znane forumowe twarze-na razie wszyscy na "f":) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 12:28 ale moja twarz nie taka nowa :) teraz sie musze logowac :) Miśka Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 12:30 feber napisała: > ale moja twarz nie taka nowa :) > teraz sie musze logowac :) > > Miśka no że też się nie kapnęłam-Miśka brzmi identycznie jak feber,przecież;) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 12:36 doczolgalam sie:))))))))))))))) witajcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 12:41 cześc scoutek:))stara gwardia się pojawia. a co to za makabryczna sygnaturka;))?? Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 12:47 sygnaturka moze na czesc milosciwie nam juz niepanujacego? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 12:48 ta sygnaturka przydala mi sie w piatek.... to Ezop, tak madry gosc, ze nie moglby byc adminem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 12:49 owszem, to NIE jest do Zgredka... Zgredek ma u mnie od dawna same plusy, podziwiam nicka:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 12:49 scoutek napisała: > ta sygnaturka przydala mi sie w piatek.... to Ezop, tak madry gosc, ze nie > moglby byc adminem:))) a wiesz jak ja przeczytałam tę sygnaturkę?? "im mniejsze forum,tym większa zarozumiałosc"-stąd moje pytanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 12:50 nooooo tak:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 13:53 scoutek napisała: > doczolgalam sie:))))))))))))))) > witajcie.... scoutek - przyznaj się: na pijaństwie powitalnym byłaś i stąd to czołganie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 15:50 eeee... ja dopiero zaczne pic.... z radosci, ze tu tak fajnie.... kocham Zgredka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 16:01 uważaj bo on żonkoś od niedawna - żona może być jeszcze zazdrosna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 16:03 e tam, kocham Zgredka wirtualnie;))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 16:12 mnie to tłumaczysz?? jej to wytłumacz :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
john.doe Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 12:55 no! :))) to mnie sie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
wiewior1 Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 12:56 Witam. Ja was znam a wy mnie jeszcze nie ale z biegiem czasu ... I już niniejszym donoszę, ze z seriali zniknął wątek o tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 13:36 o, jak fajnie, że powstało to forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
cenobite Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 15:47 hellou. mało sie udzielam ale czytam forum everyday i ide w ślad za Wami Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 16:52 no dobra a kim jest ZGREDEK OJEJKU i skad u niego WŁADZA TAKA??? ja wam mówię......... SZPION!!!!!! a kto nam przeniesie STARE WĄTKI? czuję się ZAGUBIONY?????????? ratunku gdzie ja jestem...? hallo, hallo..chciałbym nawiazać dialog.... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 16:55 drzejms-buond napisał: > no dobra a kim jest ZGREDEK OJEJKU i skad u niego WŁADZA TAKA??? > ja wam mówię......... SZPION!!!!!! > > a kto nam przeniesie STARE WĄTKI? > czuję się ZAGUBIONY?????????? > ratunku gdzie ja jestem...? > hallo, hallo..chciałbym nawiazać dialog.... za zgredka ręczę;) jaka władza??-forum dla nas po prostu założył! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 16:57 no własnie... założył... a tak przy okazji...jak NORMALNIE wchodzić na TELWWIZJĘ BEZ OTTKA ja moge tylko przez link z jakiegoś wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 16:58 wchodzisz w fora prywatne-różne-i tam znajdziesz nasze forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 17:01 ach..to my POZA TELEWIZJĄ JESTEŚMY>>>>>>>>>>? o ja gupia pipa... fenks... Odpowiedz Link Zgłoś
taskussani Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 17:12 ale skołowani niektórzy, ale nic dziwnego, tyle się ostatnio działo;) witam, pozdrawiam i trzymam kciuki za nowe bezottkowe forum. czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 17:30 czemu za każdym razem musze się LOGOWAĆ jak chcę tu pisać i odświeżać chcąc zobaczyć nowe wpisy....? też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 17:32 drzejms-buond napisał: > czemu za każdym razem musze się LOGOWAĆ jak chcę tu pisać i odświeżać > chcąc zobaczyć nowe wpisy....? też tak macie? ja tak nie mam.zalogowana jestem non stop:) Odpowiedz Link Zgłoś
rogi_gazeli Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 17:15 jak ładnie napisałaś >nasze forum> Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 21:10 I ja się dołączam. I, jak pozwolicie, będę tu bywać często. Strasznie Was wszystkich lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
korniszo_on Re: Witam wszystkich dzień dobry 28.02.05, 23:17 Możesz sobie zapisać w "Ulubiene":) Witajcie! I pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
corral Re: dzień dobry - dobry wieczór - dobrej nocy :) 01.03.05, 00:11 Witam wszystkich :) - już zaczyna się drugi dzień tego Forum jako cicha wielbicielka (jestem tak nieśmiała, że nie śmiem zbyt często się odzywać ;) z westchnieniem ogromnej ulgi i radością odnalazłam tu Was wszystkich :))) już mam skrót na pulpicie, żeby nie szukać byle gdzie ;) pozdrawiam :) coral Odpowiedz Link Zgłoś