hrabia_dewalgo 03.03.05, 11:20 Aniele musnij mnie moj Aniele chlodnym oddechem wiosennym porannym pocalunkeim zdobadzmy swit usmiechów i spojrzen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela Re: Wiersz dla anieli 03.03.05, 17:20 ps czy Twoja dusza placze moze lzami w kolorze blekitu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: Wiersz dla anieli 04.03.05, 15:25 chodzi Ci o ostatnia reklame firmy Tikkurilla? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Wiersz dla anieli 04.03.05, 20:28 czemu kolory scian nazywaja sie: wielkanocny poranek (w aslonie),polarny plomien (sypialnia) jakastam zielen (przechowalnia kartonow) zamiast zwyczajnie zolty, pomaranczowy, zielony. wtedy wszystkie sciany mialabym po prostu biale. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wiersz dla anieli 05.03.05, 15:15 I tez beda (te sciany) tuszowaly zbrodnie jak wzmiankowane kwiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Wiersz dla anieli 05.03.05, 15:21 wszystko zostanie w czterech scianach przesz (aha wlasciwie to czemu napomykasz o zbrodniach akurat w kontekscie moich konkretnych scian wlasciwie? gdyz nie wiem jaka przyjac linie kontrataku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wiersz dla anieli 05.03.05, 15:37 Sama sie wydalas z tymi zbrodniami niechcacy. Lelijami naprowadzilas, chociaz chcialas maskowac jak pewna pani co zabila pana (a tak na marginesie, pewnie miala uzasadnione powody). Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Wiersz dla anieli 05.03.05, 15:42 a no tak, wymsknelo mi sie jak popkorn podgladaczowi, nie przymierzajac. (na marginesie potwierdzam, ze powody do maskowania sa uzasadnione. chocby taka dajmynato spoleczna opinia zbrodni, ktora przeciw zbrodniarzom sie zwraca, choc stroy sa zawsze dwie, przesz) Odpowiedz Link Zgłoś