isma 04.03.05, 10:09 Czego szukacie w internecie? Czy w internecie spotykacie ludzi, czy dyskutujecie z pogladami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzespelc Re: Internet 04.03.05, 21:38 Na ogół szukam jednak wiadomości - na tematy, które mnie interesują, i to, co mi do pracy jest potrzebne (zresztą do pracy używam często internetu), i do rozwijania się. Na forum trafiłem przypadkiem, a zostałem z ciekawości trochę socjologicznej - co ludzie myślą, jak rozmawiają o religii, jak się odnoszą do ludzi o innych poglądach. Na ogól dyskutuję z poglądami, ale dyskusja prowadzi przecież do poznania drugiej osoby, nieraz pochodzącej jakby z innego świata, której nie miałbym szansy poznać w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Internet 04.03.05, 21:55 isma napisała: > Czego szukacie w internecie? > Czy w internecie spotykacie ludzi Jeśli masz na myśli przenoszenie znajomości w real,to nie.Ja muszę kogoś poznać GDZIEŚ,a w necie to jest nigdzie. (nie ma fizycznego miejsca).Próbowałam,stąd wiem.A szkoda,bo w portalu singli są bardzo interesujący Francuzi,mmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Internet 07.03.05, 09:51 A, niezupelnie o to mi chodzilo. Raczej o to, czy wyobrazasz sobie te osobe po drugiej stronie klawiatury jakos "integralnie" (nie lubie tego slowa, ale chodzi mi np. o to, ku czemu szly niektore watki Mamalgosi np. o wygladzie), czy po prostu czytasz wypowiedzi jak, bo ja wiem, ogloszenia an slupach, ktore maja wylacznie za zadanie zakomunikowanie jakiejs tresci, w oderwaniu od osoby autora. A co do przenoszenia w real, to ja akurat nie moge narzekac - nigdy sie nie zawiodlam, i mam pare swietnych realnych znajomosci o internetowym poczatku ;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Internet 07.03.05, 15:27 isma napisała: > A, niezupelnie o to mi chodzilo. > Raczej o to, czy wyobrazasz sobie te osobe po drugiej stronie klawiatury > jakos "integralnie" (nie lubie tego slowa, ale chodzi mi np. o to, ku czemu > szly niektore watki Mamalgosi np. o wygladzie), czy po prostu czytasz > wypowiedzi jak, bo ja wiem, ogloszenia an slupach, ktore maja wylacznie za > zadanie zakomunikowanie jakiejs tresci, w oderwaniu od osoby autora. to się rozwijało najpierw jak na słupach,teraz was rozpoznaję > A co do przenoszenia w real, to ja akurat nie moge narzekac - nigdy sie nie > zawiodlam, i mam pare swietnych realnych znajomosci o internetowym poczatku ;- > ))) ach,nie wąt[pię ale ja nie mogę i basta:-((( - próbowałam Odpowiedz Link Zgłoś