04.03.05, 10:09
Czego szukacie w internecie?
Czy w internecie spotykacie ludzi, czy dyskutujecie z pogladami?
Obserwuj wątek
    • grzespelc Re: Internet 04.03.05, 21:38
      Na ogół szukam jednak wiadomości - na tematy, które mnie interesują, i to, co
      mi do pracy jest potrzebne (zresztą do pracy używam często internetu), i do
      rozwijania się. Na forum trafiłem przypadkiem, a zostałem z ciekawości trochę
      socjologicznej - co ludzie myślą, jak rozmawiają o religii, jak się odnoszą do
      ludzi o innych poglądach. Na ogól dyskutuję z poglądami, ale dyskusja prowadzi
      przecież do poznania drugiej osoby, nieraz pochodzącej jakby z innego świata,
      której nie miałbym szansy poznać w życiu.
    • kochanica-francuza Re: Internet 04.03.05, 21:55
      isma napisała:

> Czego szukacie w internecie?
      > Czy w internecie spotykacie ludzi
      Jeśli masz na myśli przenoszenie znajomości w real,to nie.Ja muszę kogoś poznać
      GDZIEŚ,a w necie to jest nigdzie. (nie ma fizycznego miejsca).Próbowałam,stąd
      wiem.A szkoda,bo w portalu singli są bardzo interesujący Francuzi,mmmmm...
      • isma Re: Internet 07.03.05, 09:51
        A, niezupelnie o to mi chodzilo.
        Raczej o to, czy wyobrazasz sobie te osobe po drugiej stronie klawiatury
        jakos "integralnie" (nie lubie tego slowa, ale chodzi mi np. o to, ku czemu
        szly niektore watki Mamalgosi np. o wygladzie), czy po prostu czytasz
        wypowiedzi jak, bo ja wiem, ogloszenia an slupach, ktore maja wylacznie za
        zadanie zakomunikowanie jakiejs tresci, w oderwaniu od osoby autora.
        A co do przenoszenia w real, to ja akurat nie moge narzekac - nigdy sie nie
        zawiodlam, i mam pare swietnych realnych znajomosci o internetowym poczatku ;-
        )))
        • kochanica-francuza Re: Internet 07.03.05, 15:27
          isma napisała:

> A, niezupelnie o to mi chodzilo.
          > Raczej o to, czy wyobrazasz sobie te osobe po drugiej stronie klawiatury
          > jakos "integralnie" (nie lubie tego slowa, ale chodzi mi np. o to, ku czemu
          > szly niektore watki Mamalgosi np. o wygladzie), czy po prostu czytasz
          > wypowiedzi jak, bo ja wiem, ogloszenia an slupach, ktore maja wylacznie za
          > zadanie zakomunikowanie jakiejs tresci, w oderwaniu od osoby autora.

to się rozwijało
          najpierw jak na słupach,teraz was rozpoznaję

> A co do przenoszenia w real, to ja akurat nie moge narzekac - nigdy sie nie
          > zawiodlam, i mam pare swietnych realnych znajomosci o internetowym poczatku ;-
          > )))
          ach,nie wąt[pię
          ale ja nie mogę i basta:-((( - próbowałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka