Dodaj do ulubionych

LATKA KOBIET :))

10.06.02, 20:25
Lata kobiet:
0 - 20 lat - kobieta jest jak AZJA: dobrze znana, ale jeszcze nie odkryta.
20-30 lat - kobieta jest jak AFRYKA: gorąca i wilgotna.
30-40 lat - kobieta jest jak USA: wydajna i technicznie doskonała.
40-50 lat - kobieta jest jak EUROPA: po dwóch wojnach światowych, wykorzystana
ale wciąż piękna.
50-60 lat - kobieta jest jak ROSJA: wszyscy wiedza gdzie to jest, ale nikt nie
chce tam jechać
Obserwuj wątek
    • Gość: magnolia Re: LATKA KOBIET :)) IP: 62.233.154.* 11.06.02, 08:08
      ostatnio dało sie to usłyszeć z ust pana, który zagrał Onasisa w filmie o
      J.Kennedy...
      men_ napisał(a):

> Lata kobiet:
      > 0 - 20 lat - kobieta jest jak AZJA: dobrze znana, ale jeszcze nie odkryta.
      > 20-30 lat - kobieta jest jak AFRYKA: gorąca i wilgotna.
      > 30-40 lat - kobieta jest jak USA: wydajna i technicznie doskonała.
      > 40-50 lat - kobieta jest jak EUROPA: po dwóch wojnach światowych, wykorzystana
      > ale wciąż piękna.
      > 50-60 lat - kobieta jest jak ROSJA: wszyscy wiedza gdzie to jest, ale nikt nie
      > chce tam jechać

• kitek1 Re: LATKA KOBIET :)) 11.06.02, 08:12
        myslisz,
        ze to menik byl tym oonasisem:)
        • Gość: mario2 Re: LATKA KOBIET :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 08:14
          Menik zaprzecza, za ma z oonanizmem cos wspolnego! :o)
          • men_ Re: Ty to Mario chyba nigdy nie przestaniesz 11.06.02, 08:21
            pier.dolic takich bzdur na temat mena !

dzień dobry wszystkim
            • Gość: mario2 Re: Ty to Mario chyba nigdy nie przestaniesz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 08:25
              Dzien dobry

Menik- przeciez zaprzeczales- nie zaprzeczaj :o))
        • Gość: magnolia Re: LATKA KOBIET :)) IP: 62.233.154.* 11.06.02, 08:14
          hmmm,a wiesz to możliwe, choć mena wyobrażałam sobie zawsze
          przystojniejszego...ale właściwie - ta mentalność biznesmena ...no kto wie
          kitek1 napisał(a):

> myslisz,
          > ze to menik byl tym oonasisem:)

• men_ Re: Kwiatuszku, 11.06.02, 08:22
            dobrze sobie wyobrażałas - tzn. w temacie tego uroku itede !:)
            • laelia Re: Kwiatuszku, 11.06.02, 08:26
              nie wychwalaj się tak, bo Uneczka znów zacznie narzekać na konkurencję :)
              • men_ Re: Kwiatuszku, 11.06.02, 08:28
                Nie musi :)
                • laelia Re: Kwiatuszku, 11.06.02, 08:32
                  odbierasz mi ostatnią nadzieję :))))))))))))
                • Gość: oona Re: Kwiatuszku, IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 08:33
                  men_ napisał(a):

> Nie musi :)

:)))))*
                  i dzień dobry jeszcze raz:)
                  • men_ Re: Oona 11.06.02, 08:40
                    Czytałas dzisiejszegio sms-ka ?:)
                    • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 08:43
                      teraz dopiero:))

no i znów:))))))**
                      • men_ Re: Oona 11.06.02, 08:46
                        No i jak tu nie wierzyć w t. ?:))
                        • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 08:47
                          w wolnym czasie poczytam
                          wiecej na ten temat:)
                          • men_ Re: Oona 11.06.02, 08:48
                            hi, hi - niedowiarek k-tko ?:)
                            • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 09:43
                              uhm:)
                              • men_ Re: Oona 11.06.02, 09:44
                                Gość portalu: oona napisał(a):

> uhm:)

niedowiarek ???
                                :)

• Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 09:46
                                  nie,k-tko:)
                                  • men_ Re: Oona 11.06.02, 09:48
                                    Uff, bo juz myślałem ...:))
                                    • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 11:28
                                      nie myśl tyle:))
                                      • men_ Re: Oona 11.06.02, 11:29
                                        no nie mogie ..

nie myślec :))
                                        • Gość: xp Re: Oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 11:51
                                          no to w takim razie myśl, men!

czekam i czekam!
                                          • Gość: mario2 Re: Oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 12:03
                                            stad do wiecznosci
                                            • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 12:39
                                              juz blisko:)
                                              • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 12:44
                                                blisko ,coraz bliżej

taki serial:)
                                                • Gość: xp Re: Oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 12:50
                                                  daleko od szosy
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 12:52
                                                    najdłuższa wojna nowoczesnej europy:)
                                                  • Gość: xp Re: Oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 12:56
                                                    stawka większa niż życie

szklana pułapka
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:00
                                                    w oryginale:
                                                    die hard
                                                  • Gość: xp Re: Oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:06
                                                    milczenie owiec
                                                  • Gość: mario2 Re: Oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:09
                                                    6 zon Henryka VIII
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:13
                                                    anna boleyn??:)
                                                  • Gość: xp Re: Oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:18
                                                    masz wiadomość
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:24
                                                    kiedy mężczyzna kocha kobietę:)
                                          • men_ Re: Xp ! 11.06.02, 13:32
                                            Ja akurat myslę cały czas, z tą różnicą jednak, że najczęściej konstruktywnie i
                                            mam tego wymierne efekty ...
                                            Ty akurat -powtórzę:"pitolenie o szopenie" i efektów nie widać, no może poza
                                            coraz liczniejszą rodziną xp-ową na forum, O !

Gość portalu: xp napisał(a):

> no to w takim razie myśl, men!
                                            >
                                            >
                                            >
                                            >
                                            > czekam i czekam!

• Gość: xp Re: Xp ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:58
                                              chcesz powiedzieć że twoja sytuacja ekonomiczna
                                              wynika z tego że myślisz bardziej konstruktywnie?
                                              niż np. ja, prawda jednak jest taka, że

wielu mniej konstruktywnych niż ty przebija
                                              cie ekonomicznie z kretesem

kolejna sprawa,
                                              wielu wybitnym specjalistom myślenia konstruktywnego
                                              przyszło w udziale wtopić więcej niż może Ci się przyśnić

a co do pitolenia o szopenie:
                                              nie masz i nigdy nie będziesz miał
                                              klasy np. kulczyka, który o szopenie
                                              popitoliłby ze znawstwem,
                                              prędzej ze mną niż z tobą
                                              o ekonomii

• men_ Re: Xp ! 11.06.02, 14:09
                                                O ! To nawet na ekonomii sie znasz ???
                                                A wróbelki ćwierkały, że raczej kiepsko to ci idzie !

p.s.: może wymień, to na czym sie nie znasz, będzie szybciej.
                                                • men_ Re: p.s.: 11.06.02, 14:26
                                                  ale mnie juz bliżej do kulczyka niz tobie do mickiewicza
                                                • Gość: xp Re: Xp ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 14:37
                                                  co do ćwierkania wróbelków to chuj im w dupę
                                                  zdajesz sobie sprawę co ćwierkają o tobie?
                                                  i to zapewne te same

na ekonomii się może nie znam, ale jeśliby
                                                  ci kluczowi kontrahenci splajtowali to
                                                  na nic ekonomia

ja myślę że ci dalej do kulczyka
                                                  oraz że dalej ci do mickiewicza
                                                  ale już basta z gdybaniem
                                                  • men_ Re: Xp !- ŚWIETA RACJA ! 11.06.02, 15:56
                                                    obydwu nam daleko do mickiewicza !
                                                    Z jedna tylko różnicą, że ja sie potrafie do tego przyznać, a ty chodzący alfa-
                                                    omego nie !:)

• Gość: xp men ćwierkający IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 14:56
                                                  tak na marginesie: to jesteś
                                                  śmiesznny gnojek, ze upubliczniasz
                                                  ploty z reala bodajże, chyba że
                                                  oona Ci coś powiedziała,
                                                  która chyba w końcu przestanie
                                                  do mnie pisać z mojego powodu,
                                                  a nie dlatego, że ty jej zakazujesz
                                                  chujku

kumasz wymianę ciosów?
                                                  kontaktujesz dekonstruktywną
                                                  eskalację, wąsiaty?
                                                  • Gość: oona xp IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 15:33
                                                    do wróbelkow ćwierkających nie zaliczam się,
                                                    jeszcze raz powtarzam
                                                  • Gość: xp oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 15:40
                                                    przepraszam, że Cię znów
                                                    nieprawidłowo zaliczyłem
                                                  • Gość: oona xp IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 15:45
                                                    musisz jeszcze nad tym popracowac:)
                                                  • Gość: xp Re: xp IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 15:54
                                                    jak mus, to mus :)
                                                  • men_ Re: men ćwierkający-XP ! 11.06.02, 15:58
                                                    Brawo - to jest ta twoja konstruktywna wyzszość ?
                                                    Ja bym to nazwał piana na pysku, O !
                                                  • Gość: xp Re: men ćwierkający! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 16:10
                                                    ?
                                                    spokojna reakcja na naruszenie
                                                    piany na pysku nie mam
                                                    ani jej nie wymieniam
                                                    z przypadkowymi
                                                    kobietami

w imię swej konstrukcji psychicznej,
                                                    której ty niestety nie masz,

ile
                                                    razy musisz ponieść porażkę, by ze mną
                                                    nie zaczynać?
                                                  • men_ Re: Xp pitolący, 11.06.02, 16:29
                                                    a raczej biadolący !

Wmawiaj sobie tak przynajmniej trzy razy dziennie, to może kiedys w to
                                                    uwierzysz :))
                                                    p.s.: zapomniałeś dodać, że przewidziałes wszystko, nawet tę twoja piane na
                                                    pysku :)
                                                  • Gość: xp men pitolący, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 16:38
                                                    mam świadków, na to że
                                                    wiem co robię, gdybyś
                                                    chciał się założyć o to.

krwawisz chłopie, leż spokojnie
                                                    mnie już nie ma koło ciebie
                                                    więc możesz się odgrażać,
                                                    śmiesznie jak wtedy na czacie.
                                                    komu nie przesyłać maila
                                                    z printscreenami z niego?
                                                  • men_ Re: Xp biadolący 11.06.02, 17:39
                                                    I kto ostatnio wspominał o praktykach SB ? Czyżbys naprawde był kiedys w
                                                    kiepskiej sytuacji finansowej ?:)

Wysyłaj, wysyłaj - podac ci i mój ?:)

p.s.: jeżeli to krwawienie, to bardzo miłe :)
                                                  • Gość: oona jak rozpętałem II wojnę światową IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 17:47
                                                    to była komedia,przypominam:)
                                                  • Gość: hm wrrrr IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 11.06.02, 17:51
                                                    mordy w kubel!!! milczec mowie!!!

klamstwo, gloszone jak prawda,
                                                    doprowadza do wcieklosci
                                                    M. Gogol

• Gość: oona Re: wrrrr IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 17:52
                                                    ale to naprawde była komedia:(((
                                                    :)
                                                  • men_ Re: wrrrr 11.06.02, 17:54
                                                    Dla mnie z pewnościa komedia :))
                                                  • Gość: hm a ja widzialam..... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 11.06.02, 17:59
                                                    wijace sie we krwi trupy:) chyba zmienie okulary na rozowe kurna!!!!
                                                  • men_ Re: a ja widzialam..... 11.06.02, 18:03
                                                    bo0 jeszcze tli się w Tobie instynkt drapieżnej kotki :)
                                                  • Gość: hm tia........:) IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 11.06.02, 18:12
                                                    To po prostu nadwrażliwość na slowa:(
                                                    ale dzieki temu jest szansa ze iksik nie pobije swojego rekordu (jesli chodzi o
                                                    dlugosc watku) wiem baby to potfffffory:) hihihihi
    • mathildae Re: LATKA KOBIET :)) 11.06.02, 17:27
      ja mam juz powyzej 60-tki wiec jestem jak Atlantyda - kazdy chcialby mnie
      okryc, ale jeszcze zadnemu sie to nie udalo;)
      • men_ Re: LATKA KOBIET :)) 11.06.02, 17:51
        Niby wszyscy słyszeli, ale nikt nie widział ?:)
        • mathildae Re: LATKA KOBIET :)) 12.06.02, 17:19
          mialo byc: ODKRYL!
          ;)
      • Gość: emperor Re: LATKA KOBIET :)) IP: *.enetwork.pl 12.06.02, 17:28
        miej na uwadze ze jeszcze istnieje ktos taki jak ja!
        a twoje dni juz dzis sa policzone:)))))))))))))

mathildae napisał(a):

> ja mam juz powyzej 60-tki wiec jestem jak Atlantyda - kazdy chcialby mnie
        > okryc, ale jeszcze zadnemu sie to nie udalo;)

• mathildae Re: LATKA KOBIET :)) 12.06.02, 17:32
          juz sie nie moge doczekac;)

aha, ale i tak pewnie zbladzisz po drodze:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka