Gość: Gogom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:12 widziałem miasto jakby z lotu ptaka dachy czerwone,nitka rzeki i mgła a wokół ludzie,twarze,oczy myśli moje i cisza,cisza jak łza samotna taka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka:) Re: Mój sen niedokończony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:17 wiosna budzi sie do zycia, będzie pieknie , jeszcze będzie pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Mój sen niedokończony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 14:37 Wszystko zaczęło się nagle, kiedy wytrwale przemierzałem wąwozy własne i przesmyki zagubionych poszukując snów. Jedna łza spłynęła cicho po znanej mi, drogiej twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
literka1 Re: Mój sen niedokończony 18.03.05, 14:51 Ach, to nie było warte by sny tym karmić uparte by stawiać duszę na kartę ach to nie było warte. Ach, to nie było warte by nosić łzy nie otarte i by mieć serce wydarte to wcale nie było warte... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: Mój sen niedokończony 18.03.05, 15:12 oto ja twarz moja słońca oczy nieba pół morza niedokonczona postac larwa zaledwie ... juz silna i głodna. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Mój sen niedokończony 18.03.05, 16:01 "Życie to jest teatr, mówisz ciągle, opowiadasz; Maski coraz inne, coraz mylne się zakłada; Wszystko to zabawa, wszystko to jest jedna gra Przy otwartych i zamkniętych drzwiach.." Odpowiedz Link Zgłoś