gryfb 21.03.05, 12:38 Ja bym się bał trafić w ręce takiej niezrównoważonej pani doktor anestezjolog. Nic się nie dzieje, osiedle pełne ludzi, biały dzień a ta leci gdzieś na oślep. Dyzma by rzekł "oni tam wszyscy fiksum dyrdum". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
santa_esmeralda Re: Ja bym się bał. NDiNZ 21.03.05, 14:44 ja tam się boję 2 rzeczy: 1. operacja, w której usypia (i budzi hiehie) mnie dr Zosia 2. proces sądowy z sędzią Papugą w roli miecza Sprawiedliwości :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Ja bym się bał. NDiNZ 21.03.05, 14:47 santa_esmeralda napisała: > ja tam się boję 2 rzeczy: > 1. operacja, w której usypia (i budzi hiehie) mnie dr Zosia > 2. proces sądowy z sędzią Papugą w roli miecza Sprawiedliwości :-) a ogrod projektowany przez Gosze mialby zapewne umieszczone swiatynie dymania tu i owdzie Odpowiedz Link Zgłoś
santa_esmeralda Re: Ja bym się bał. NDiNZ 21.03.05, 14:51 no, pewnie byłby to ogród angielki - z polami w które można uciekać, ajk coś nie wyjdzie :-) pamiętam jak Gosza pognała w pole, gdy zdybała męża z chłopakiem w akcji :-) takimi zakosami biegła, ze skowytem. fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Ja bym się bał. NDiNZ 21.03.05, 14:53 o noł przegapiłam TAKĄ scenę?:( buuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
santa_esmeralda Re: Ja bym się bał. NDiNZ 21.03.05, 15:30 nie bucz, sama to zupełnym przypadkiem zobaczyłam. to było w prehistorii, kiedy Gosza miała męża-pedała (czy tam geja jak chcecie). Odpowiedz Link Zgłoś
sikor_ka Re: Ja bym się bał. NDiNZ 21.03.05, 15:11 Z dwojga złego lepiej być przez Sofi usypianym, niż przez Liszowską którą Sambor w bliskości chce zaposiąśc. a etacik się zwolni. budzisz się a tu tuman blondziatych loków respiratorek okrywa. Odpowiedz Link Zgłoś