Dodaj do ulubionych

Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen

23.12.11, 09:13
Zajrzalam do tabelki w akcji Gwiazdka, czy brak potwierdzenia otrzymania paczki oznacza, ze darczyncy zawiedli? poczta?
Pytam, poniewaz pierwszy raz biore udzial w tej akcji i zastanawiam sie co teraz z tymi dzieciakami, do ktorych ktos sie zglosil.
Obserwuj wątek
    • pitahaya1 Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 23.12.11, 09:49
      Brak potwierdzeń w tabeli darczyńców oznacza:
      -że darczyńca paczkę wysłał ale nie wysłał do nas potwierdzenia, wtedy paczka jest w drodze i pewnie lada moment dojdzie
      -darczyńca paczki nie wysłał, paczki nie ma

Na żadną z tych sytuacji nie mamy wpływu.
      • nioma Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 23.12.11, 10:01
        mam nadzieje, ze to pierwsze...
        To, ze nie macie na to wplywu jest dla mnie oczywiste.
        Pozdrawiam.
        • pitahaya1 Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 23.12.11, 10:08
          Nioma, ja tak latam między śledziami, tabelką a piernikiem. Jeśli więc odpiszę jako gwiazdka to się nie zdziw.
          Na szczęście w 99% jest tak, że to po prostu brak informacji. Jeśli coś nie dochodzi to jedna na 190 paczek.
          Przed chwilą wpisałam kilka kolejnych pozycji i jest coraz lepiej.
          Czasem internet jest tylko w pracy i wystarczy choroba dziecka, żeby nie mieć kontaktu ze światemsmile
          Będzie dobrzesmile
        • pitahaya1 Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 23.12.11, 10:21
          Poza tym część darczyńców przekazuje paczki osobiście i chce to zrobić przed samą gwiazdkąsmile
          A wtedy nie ma wpisu w darczyńcach, jest dopiero po dostarczeniu paczki.
          • nioma Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 23.12.11, 10:35
            ufff
            jakos mnie zmartwilo tyle pustych kratejk ale po tym co napisalas jestem spokojniejsza.
            milego gotowania zycze, ja dopiero wieczorem cos tam zrobie bo na razie siedze w firmie.
    • kannama Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 23.12.11, 11:23
      czasem otrzymujący nie wysłał potwierdzenia...są osoby, które otrzymały już podziękowania za paczkę w wątku podziękowań, a nie jest odznaczone, że paczka doszła...
      • pitahaya1 Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 23.12.11, 11:44
        Właśnie widzę, że kilka osób w ten sposób potwierdziło przyjście paczki.
        Już chyba wszystko uzupelnione.
      • paszczakowna1 Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 23.12.11, 23:23
        Atom potwierdzila mi na priva, ze paczka doszla, wiec i tu mozna dopisac.
        • bj32 Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 25.12.11, 00:13
          Przesyłajcie to, proszę, na maila akcji. Dziewczyny nie mają czasu dokładnie sprawdzać wątków.
    • piotr_57 Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 23.12.11, 12:28
      E no, chyba nie jest źle skoro nawet "niefartowna" omnyx25 potwierdziła otrzymanie prezentów big_grin
      • omnyx25 Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 15.01.12, 18:17
        piotr_57 napisał:

> E no, chyba nie jest źle skoro nawet "niefartowna" omnyx25 potwierdziła otrzyma
        > nie prezentów big_grin

Panie Piotrze_57 mam wrazenie,ze mnie Pan nie lubi... Nie wiem dlaczego ale sadze,ze Pan sie na mnie uwziol...
        ....Nigdy nie zabieraj człowiekowi nadziei ...
        skąd wiesz czy to nie ostatnia rzecz która mu została ....
        • piotr_57 Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 15.01.12, 18:53
          omnyx25 napisała:

> Panie Piotrze_57 mam wrazenie,ze mnie Pan nie lubi... Nie wiem dlaczego ale sad
          > ze,ze Pan sie na mnie uwziol...

Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować intuicji i obiecać, że więcej nie odezwę się w Twoich sprawach.
          • omnyx25 Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 15.01.12, 20:41
            >
            > Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować intuicji i obiecać, że więcej nie
            > odezwę się w Twoich sprawach.

Panie Piotrze nie gniewa sie Pan ... Tacy Ludzie Jak Pan sa moja motywacja w zyciu... czytajac Pana wypowiedzi to tak jakbym dostala klapsa na tyleksmile...budzi sie we mnie motywacja do dzialania. To Pan mnie zmotywowal jak mialam (dola)... moze to troche chaotyczne i nie zrozumiale ale dlugo bym musiala tlumaczyc smile . Prosze sie nie gniewac smile .
        • kannama Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 15.01.12, 19:48
          ależ On sie właśnie uwziął, bo Cię lubi smile
    • sabka22 Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 25.12.11, 10:31
      My wysłaliśmy paczkę ok 15 grudnia...nie ma żadnego potwierdzenia,puszczaliśmy priorytetem,martwię się mam nadzieję że dojdziesadChyba że już doszła a mama nie potwierdziła,oby.
      • zywa_legenda Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 26.12.11, 12:42
        U mnie tak samo - wysłałam 10-go i zero informacji czy kontaktu; nie chodzi o żadne podziękowania, ale chciałabym wiedzieć, że paczka doszła. Szczerze mówiąc, trochę mi przykro sad
        Mam nadzieję, że w przyszłym roku trafię na kogoś, kto poinformuje, że paczka dotarła.
        • bj32 Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 26.12.11, 13:24
          Uprzejmie informuję, że z "moich" dzieci jutro spróbuję się skontaktować z rodziną Kamila, a nie wiem, jak mi wyjdzie z Adrianem... Po Nowym Roku najwyżej zadzwonię do jego szkoły, bo kontakt jest nieco utrudniony - matka również głucha, wiec przez telefon z nią nie pogadam.
          • zywa_legenda Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 26.12.11, 13:56
            Dziękuję za informację. Nie wiedziałam, że kontakt jest aż tak utrudniony. Pozdrawiam smile
            • martha_sz2 Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 26.12.11, 18:56
              Można sprawdzić na stronie poczty polskiej, czy paczka dotarła, jeśli ma się numer nadania paczki. Ja tak sprawdziłam, a obdarowana po kilku dniach dopiero napisała do organizatorek, że paczkę otrzymała.
              • papuzka_gda Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 27.12.11, 00:26

A ja dopiero sie poprawiam, bo nei mialam dostepu do zadnego z mediow, przepraszam. Paczki do dzieci Ani M. z Gdanska doszly i sprawily mase radoscismile Dziekuje
        • hallodolly Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 13.01.12, 12:27
          O tak, to jest bardzo przykre,
          Jak chcą paczkę to pisać potrafią.
    • slonko1335 Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 27.12.11, 15:59
      Mamy kilka zgłoszeń od nauczycieli, pedagogów szkolnych czy z OPsu i tutaj niestety potwierdzenia mogą być później. W szkole jest przerwa, więc kontakt z rodziną będzie dopiero po Nowym Roku, pracownicy są na urlopach, część potrzebujących nie ma żadnego telefonu więc chwilę potrwa zanim informacje przepłyną.
      Będziemy "ścigać" w tym tygodniu potrzebujących u których nie jest potwierdzone dostarczenie.
    • zywa_legenda Re: Akcja Gwiazdka: brak potwierdzen 13.01.12, 07:48
      Czy wiadomo może coś w sprawie paczki dla Adriana? Pisałam już dawno mejla do Was na gwiazdkowy adres, ale on pewnie już nie działa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka