Dodaj do ulubionych

pomóżcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 16:44
Słuchajcie mnie forumowicze! Mam problemik, od tygodnia leże z nogą w gipsie,
(od pachwiny po pęcinę)takie niby nic, ale uciążliwość zwiększa sie z każdym
dniem... polega na tym, że oprócz takich prostych czynności jak np.siusiu!!
mój facet ciągle ma na mnie chętkę. Wszystko byłoby fajnie, bo lubię seks a z
nim to szczególnie, ale ta noga doprowadza mnie do wściekłosci, jemu to
specjalnie nie [przeszkada, ale mam jakiś dyskomfort - ograniczenie
mozliwosci (nie tylko te "śmieszne ruchy"), ale ogólnie - nie wiem co mam z
tą nogą zrobić.Podnieść nie mogę, a to była podstawa . Co mi radzicie! I
proszę się nie śmiać z mojego przypadku
Obserwuj wątek
    • x-kasix Re: pomóżcie 22.03.05, 16:46
      nie moge sie nie smiac! :o)
      sposobu nie mam, ale sobie poczytam. chociaz mysle, ze na sex forum mialabys
      szybsza reakcje i bardziej pomyslodajna ;o)
      • Gość: usztywniona jes Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 16:49
        co za różnica na jakim forum, ale dzięki Ci...
      • jocek1 Re: pomóżcie 22.03.05, 18:08
        x-kasix napisała:

> nie moge sie nie smiac! :o)
        > sposobu nie mam, ale sobie poczytam. chociaz mysle, ze na sex forum mialabys
        > szybsza reakcje i bardziej pomyslodajna ;o)
        x-kasix - Ty to jakiś zmysła tajemny masz na wyszukiwanie takich wątków?
        • Gość: x-kasix Re: pomóżcie IP: *.cable.quicknet.nl 22.03.05, 20:26
          noo... i to ja tak trafiam? czy jest 50 na 50? wrrrrr... ;o)
    • agnesea77 Re: pomóżcie 22.03.05, 16:48
      kolejny debil do odstrzału
      • Gość: piecyk gazowy Re: pomóżcie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.03.05, 20:02
        He, he, he, he!

Pozdrawiam! :-)
        • agnesea77 Re: pomóżcie 22.03.05, 21:18
          łomatko nie wierzę własnym oczom :] nie zostałam zlinczowana? :]
          • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 21:31
            A byłaś o krok do linczu. Twoje szczęście, że żyjesz w demokratycznym kraju
            • agnesea77 Re: pomóżcie 22.03.05, 21:32
              hahaha rzuć pierwszy kamień jakżeś niewinny :]
              • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 21:35
                Na słonko kamieniem??? Toż to barbażyństwo.
                • agnesea77 Re: pomóżcie 22.03.05, 21:36
                  jak na słońce to tylko z motyką :P
                  • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 21:42
                    Prowokacja od samego początku była widoczna. Pozdrawiam i życzę miłej nocki. Dla zagipsowanego też.
                    • agnesea77 Re: pomóżcie 22.03.05, 21:44
                      oj oj okularki trzeba przetrzeć bo coś słabo widac :]
                    • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 21:45
                      Ale jeszcze trochę posiedzę. Może będzie warto?
                      • agnesea77 Re: pomóżcie 22.03.05, 21:47
                        nic nie jest warte straty kolorowych snów :]
                        • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 21:49
                          Okularki często przcieram. Nutki małe, a grać trzeba dokładnie.
                          • agnesea77 Re: pomóżcie 22.03.05, 21:50
                            jak się ma dobry słuch to i nutki nie potrzebne żeby grac dobrze :]
                            • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 21:52
                              Często mi gra. Wszyscy w domu mnie ganiają za to granie myśli.
                              • agnesea77 Re: pomóżcie 22.03.05, 21:52
                                i dlatego wolę mieszkać sama :]
                                • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 21:57
                                  A gdzie Tój zagipsowany???? (o__o)
                                  • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 21:59
                                    Skoro mieszkasz sama???????
                                    • agnesea77 Re: pomóżcie 22.03.05, 22:00
                                      poszedłbył sobie precz hahahahahahahaha
                                      • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 22:02
                                        Ale po co? Całkiem mi się z Tobą sympatycznie rozmawia.
                                        • agnesea77 Re: pomóżcie 22.03.05, 22:04
                                          hahahahahahahahahaha zapytaj jego nie mnie :]
                                      • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 22:04
                                        precz z preczem!!!
                                        • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 22:07
                                          No dobrze! Jesteśmy na razie my. Chyba odezwała się gradowa chmura, a myślałem, że już minęłagranicę naszej komunikacji.
                                  • Gość: usztywniona jest.. Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:07
                                    Przestańcie, okrutnicy! na chwilę mnie nie było, a Wy juz tu jakiś inny temat
                                    wtrącić chcecie. Zadne z was nie ma sposobu na moje usztywnienie. jesteście "do
                                    gipsu" i żadnego usztywnionego nie mam tylko usztywnioną MAM ja ... i tyle! a
                                    przed chwilą musiałam siusiu zrobic (dużo mnie to energii kosztowało), i nie
                                    wiem czy z nerwów po tym jak was tu słucham, czy od tego, że w dalszym ciagu
                                    nie mogę wykorzystać swojego VULKANU energii co mnie rozpiera, a jeszcze przy
                                    tym wszystkim emocje mam, bo on ciągle mnie chce!!!. I Ty się DŁUGISAMOTNY" NIE
                                    WYMĄDRZAJ, BO NAWET NIE WIESZ JAK TO JEST BYĆ USZTYWNIONĄ!!!!!!!!!
                                    • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 22:09
                                      Ale eksplozja.
                                    • agnesea77 Re: pomóżcie 22.03.05, 22:11
                                      to ja sobie idę a wy sobie pogaworzcie :]
                                      • Gość: USZTYWNIONA JEST Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:14
                                        AGNESSA77 - TCHÓRZ JEST (BEZ URAZY)... nic nie wie na temat usztywnienia!
                                        Pan/Pani ja dziękuje!!
                                        Pana longslaw, przepraszam - z tych nerwów (po siusianiu) pomi\yliłam powolny z
                                        samotnym ,owkorz!
                                        • agnesea77 Re: pomóżcie 22.03.05, 22:15
                                          AGNESEA tępaku :]
                                          PA idź siusiać dalej :P
                                          • Gość: usztywnion ajest Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:18
                                            ojoj, AGNESSA 77 MA NERWY, ZARAZ SIUŚNIE Z ICH POWODU!
                                            • agnesea77 Re: pomóżcie 22.03.05, 22:20
                                              a tak na marginesie, zanim was zostawię żebyście mogli bez przeszkód gaworzyć
                                              sobie o tym jak gdzie i po co wsadzać :], przestań zmieniać nicki i wstydzić
                                              się siebie :] PAPAPA Skowroneczki
                                              • Gość: usztywniona jest Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:22
                                                a co, boli cie to!!! każdy orze jak może... zazdrościsz...?
                                                • agnesea77 Re: pomóżcie 22.03.05, 22:24
                                                  hahahahaha to idź orać dalej :]
                                                  ale się ubawiłam :]
                                                  jutro będę mieć świetny humor :]
                                                  hahahahahahahahahahahahahahahaha
                                                  spadam pogadac z kimś kto ma mózg zamiast fiuta i cipy :]
                                                  • Gość: usztywniona jest Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:26
                                                    Oj Ty AGNESSA 77 - KOKIETKA JESTEŚ, NIE MA CO!
                                                  • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 22:27
                                                    Przyjdę po zaończonej prowokacji. Treść przerośnie formę niebawem.
                                                  • Gość: usztywniona jest Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:30
                                                    i Ty tez, zdrajco!!!! Nikt mi nie może/nie chce pomóc!!!
                                                  • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 22:31
                                                    Nie jestem zdrajcą. Tylko nie wiem już z kim rozmawiam.
                                                  • Gość: usztywniona jest Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:33
                                                    no to jak z tym moim usztywieniem : IDĘ SOBIE DO INNEJ BAJKI" - ikt mi nie
                                                    pomoże, mam was w d... /poważaniu!
                                                  • Gość: a ostatni... Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:33
                                                    gasi swiatło!.
                                                  • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 22:34
                                                    A poza tym pewnie mieszkasz z 700. km ode mnie i jak mogęCi pomóc? Emaile będę pisał.
                                                  • Gość: usztywniona jest Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 22:35
                                                    no może troche mniej, jak bedę tam, gdzie Ty jestes czasami na weekend!
                                                  • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 22:38
                                                    To zapraszam serdecznie.
                                                  • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 22:43
                                                    Zaproś mnie na zdjęcie gipsu. Tymczasem dodałem Cię do "ulubionych" i jutro zamelduje się. Tymczasem idę spać, bo jutro od samego rana granie. Do usłyszenia po 8-ej rano.
                                                  • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 22:48
                                                    Weekend-y zawsze spędzam w tym samym miejscu. Z daleka od domu i pędzącego miasta.
                                                  • longslaw Re: pomóżcie 23.03.05, 08:22
                                                    No i zamilkło wszystko. Jest tam kto???
                                                  • Gość: usztywniona jest Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:28
                                                    ech, mimo, że wokól tyle człowieka i wydawałoby sie że jak jest
                                                    wołanie "pomóżcie", ktoś pospieszy z pomoca, ale okazuje sie, że NIE koniecznie!
                                                    Podkładanie poduszek nie załatwia sprawy...
                                                    Sama sobie wczoraj dałam radę... noga wysoko /wyciąg pod sufitem/ no i jakoś
                                                    POJECHAŁO! ale jak dalej -nie wiem?
                                                  • longslaw Re: pomóżcie 23.03.05, 12:47
                                                    A komu bardziej się chce, że tak dogadzasz swemu oblubińcowi. Wygoń go. Wyzdrowiejesz i może wówczas...nie trzeba będzie stosować takich ceregieli.
                                                  • longslaw Re: pomóżcie 23.03.05, 12:51
                                                    A właściwie sama napisałaś, jak możesz sprawę załatwić. SAMA DAŁAŚ SOBIE.. radę. Oj perwersyjna jesteś.
                                                  • Gość: usztywniona jest Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 21:40
                                                    longslaw... nazywasz mnie perwersyjną! czyli,co? wg ciebie jestem zboczona,
                                                    jakaś odchylona od normy, a może wynaturzona jeszcze dodatkowo? Trzeba sobie
                                                    dawać w róznych sytuacjach,szczególnie tych trudnych, ja w tej sobie
                                                    poradzilam, jakoś. Nie uważam,ze podjęcie tematu dotyczącego zaspokojenia
                                                    ludzkiej potrzeby/nawet nazwijmy: instynktu!(czyt.we wstępie do wątku)
                                                    zasługuje na takie miano! Z szacunkiem/mimo wszystko/ dla ciebie
                                                    Usztywniona/nadal.
                                              • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 22:22
                                                Dobrej nocki. Spać przez Cieie nie będę mógł.
                                      • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 22:15
                                        agnesea77 niebądź taka usztywniona...
                                        • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 22:17
                                          wróćmy do tematu.
                                          • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 22:17
                                            Pa!
                                    • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 22:13
                                      Zatop w tonie gipsu i zostaw mu tyklo otwarte otwory fizjologiczne. Stosuj 3 razy dziennie lub wyrzuć na śmietnik.
    • Gość: bukowy Re: pomóżcie IP: *.intertel.net.pl 22.03.05, 16:57
      wiem jaak to jest :)
      z początku wykorzystywałem jej usta,dłonie a nawet stopy!
      potem jednak obłożyłem ja poduchami i jaskami,trochę przekręciła się na bok i
      udało się wsunąć od tyłu(ale do piczuśki)...rozkosz spora bo tak trudno do celu
      dotrzeć.No i potem już po jakims czasie...to ona na brzuszku z podłożonym
      jaśkiem a ja na niej od tyłu...też dobre było...ale minęło :)
    • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 19:22
      Było poprosić w szpitalu, żeby was razem zagipsowali. Było by dużo łatwiej.
      • Gość: usztywniona jest Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:25
        Ty sobie śmiechy robisz, jeszcze tego by brakowało.Wtedy to by dopiero było
        trudno!!
        • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 19:26
          Nie robię śmichów. Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia.
          • Gość: usztywniona jest Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:33
            zdrowie to ja mam, ale te wiesz "śmieszne ruchy" trudniejsze.Jesteś lekarzem.?
            • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 19:34
              Nie. Ogranistą.
              • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 19:37
                Literki mi sie poplątały.
                • Gość: usztywniona jest Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:45
                  polątały Ci sie, co? - to może dlatego, że u mnie COŚ sztywnego!
                  • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 19:48
                    Oj coś mi się wydaje, że trafną radę dałem, z tym wspólnym zagipsowaniem. myśl o wszelkich sztywnościach często powraca....(*__-)
                    • Gość: usztywniona jest Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:50
                      to chyba nie zazdrość...przez ciebie przemawia?
                      • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 19:54
                        Sielanka zawsze pociąga. Wszystkich. Kto wie???
                        • Gość: usztywniona jest Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 19:56
                          no może masz rację, sielanka jest extra na świeżej, takiej trawce, traw'ce....
                          • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 20:00
                            A po drugie wydaję mi się, że Ty Słonko nie jesteś tak usztywniona, na jaką się opisujesz.
                            • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 20:03
                              Co do trawki, to chyba na końcu świata. U mnie za oknem śnieg.
                            • Gość: usztywniona jest Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 20:04
                              jakie ja tam słonko, cos ci sie pomyliło z wątkami, ja ciężka gradowa chmura
                              jestem! I o trawce miękkiej sielankowej myślę - SŁOWO!
                              • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 20:07
                                Wolę mówić o słonku.
                                • Gość: usztywniona jest Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 20:14
                                  ... słonko nie wyjdzie zza gradowej chmury, chociaż przydało by się - bo być
                                  może! ogrzało by te moje zesztywnienie i dyskomfort z tym związany...cały czas
                                  myślę o tej mojej nodze , może lepiej byłoby jej nie mieć... byłby przynajmniej
                                  ten kłopot z głowy! i łatwe, swobodne śmieszne ruchy!!!!!!!!!!ech
                                  • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 20:18
                                    Wyjdzie. Gradowa chmura nie aramia czerwona. Nie przyszła na wsiegda. A gdzie jest ten Twój zagipsowany? Już Ci SŁONKO nie dokucza?
                                    • Gość: usztywniona jest Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 20:28
                                      Ty sobie z mojego kłopotu żartów nie rób, problem mam,i już! - napisałam o
                                      pomoc!!! I nie mówię tu o problemie z siusianiem!- mam nocnik .Wiem że chmura
                                      gradowa to nie AC. Hrabina pewna też miała 5.nocników, a jak AC przyszła
                                      zrobila kupę na marmurowych schodach, wiesz dlaczego : ze strachu!
                                      • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 20:37
                                        Mam nadzieję, że cały czas próbuje rozgonic tę gradową chmurę. troszkę przeszkadza w komunikacji, całkiem sympatycznej..............SŁONKO!!!
                                        • Gość: usztywniona jest Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 20:39
                                          czy chcesz mi pomóc w tym co mnie trapi (ruchy śmieszne!!!)coś się na to słońce
                                          uparł, ona już dawno zaszło.
                                          • longslaw Re: pomóżcie 22.03.05, 20:46
                                            Mogę próbować. Ze Słonkiem się uparłem? Nie wiem nic o Tobie, więc sobie wymyśliłem SŁAONKO. KLIKNIJ W MÓJ LOGIN I NAPISZ JAK MASZ NA IMIĘ. Nie będę więcej błądził. A przde wszystkim nie smuć się, bo uwierzę w gradową chmurę.
    • Gość: a do Erotica Nova Re: pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 21:54
      nie pójdę,bo mnie nie pasi, a pozatym chodzic nie mogę bo mam nogę w gipsie!/to
      do administratorki pani Z./
      • longslaw Re: pomóżcie 24.03.05, 08:26
        Słonko! Długo mnie nie było. Nie jesteś zboczona. Jesteś na pewno miłą kobietką, a pomysły masz nieprzeciętne. Tak mi się tylko pomyślało. Zapraszam na G*G (5608840) myślę, że dokładniej rozwiniemy temat. Na forym inni nam się wtrącają i burzą spokoj.gdyby mnie nie było to Wesołych Świąt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka