naatii 02.04.05, 22:42 Zostawił nas :((( Odszedł w pokoju Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milena_w Re: Zmarł 02.04.05, 22:53 powiedział "nie lękajcie się" tzn. że mimo to jest z nami prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
cz.wrona Re: Zmarł 03.04.05, 16:36 Wiem, że nadal będzie z nami, w naszych sercach i czynach. A my będziemy lepsi przez to. Odpowiedz Link Zgłoś
pagosia1 Re: Zmarł 03.04.05, 21:28 Jest mi bardzo smutno. Zmarł najlepszy człowiek na świecie, nikt już go nie zastąpi, ale pozostawił nam nadzieję i wiarę na lepsze jutro. Dołączył teraz do Pana Boga, do swoich rodziców i na pewno jest tam szczęśliwy, spokojny i już nie cierpi. Dziękujmy mu za to i starajmy się przenosić jego nauki w nasze życie.. Byliśmy dziś w kościele, Łukaszek złożył rączki w Amen...... Ogromna pustka w sercu, ale życie musi się toczyć dalej.. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
jasma76 Re: Zmarł 03.04.05, 21:37 Jest mi bardzo ciężko, smutno i choć bardzo się staram , to na razie nie umiem myśleć, że Papież jest teraz szczęśliwy, nie umiem, nie umiem......... Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Zmarł 03.04.05, 23:20 " o panie Ty na Niego spojrzałeś , Twoje usta dziś wyrzekły Jego imie. Swoja barkę , pozostawił na brzegu, razem z Tobą nowy zaczoł dziś łów..." Czuje sie jakby ktos wyssał za mnie całą energie....tak mi przykro... ale myślę , ze nasz Ojciec Święty , umarł , by zmartwychwstać w naszych sercach Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 słońce zgasło... 04.04.05, 13:09 Bóg miał wielu aniołów - my JEDNEGO teraz Bóg ma wszystkich - a my łzy... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 tu można się wpisać do księgi kondolencyjnej: 05.04.05, 09:55 info.onet.pl/9,50,13,1535628,16,ksiega.html------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś