krecona.ona 12.04.05, 07:08 ...witam o poranku! jak tam noc minela?:))) sny pozytywne? zakrecone?:) erotyczne?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Witam o poranku ;)) 12.04.05, 07:10 snow brak, zostaly dwa pieguski, troche na dnie kubusia i zapomnialem wlozyc wczoraj do lodowki jogurt wiec nie wiem jak teraz bedzie smakowal :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:18 ...no dwie minuty mnie nie bylo, a Ty nic dla mnie nie zostawiles....:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:20 cieply jogurt i 3 kajzerki :) chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:27 ....50/50 biore w ciemno:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:29 ale wiem gdzie bylas jak Ciebie nie bylo :P wlozylem do lodowki wiec za pare min bedzie dobry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:30 ... :) aj controling widze dziala:) ... dawaj juz moze byc cieply:) ... jakie plany na dzis? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:38 za chwile koniec pracy :)))))) potem jade na fuche, tylko ciii :))) a potem nie wiem, chetnie bym na ten spacer ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:40 ...a ja wlasnie zaczynam dzien:) wypad do miasta niedalego mnie na exam i jak wroce po 17.00 to znow siadam do pracy....ale moze wieczorem spacerek sobie zafunduje?:) mam tylko nadzieje, ze nie skonczy sie, jak to zwykle u mnie, na wirtualnym spacerowaniu tutaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:44 ale jakby tak spogladnac to nie mowilas jaki ten spacer ma byc :P a wirtualny nawet dobrze Tobie wychodzi ;) nawet do Wawy zaszlas ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:47 ...niedopatrzenie:) ...ale wiesz- wirtualny przy szeroko otwartym oknie to juz prawie jak taki prawdziwy, nie?:) ...taaaa daleko zachodze wirtualnie- temu nie zaprzecze:) teraz mam mode na wawe:) ...uciekam juz K- na bostwo sie robic i do materialow dydaktycznych zasiasc... gora dwa tygodnie i sie z tym sesyjnym cholerstwem uporam:) wtedy dopiero zaczne szalec:) ...milego dnia:) ...do zobaczenia na spacerze:P:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:49 to milego dnia ;) jak wroce do domu to cos przesle na @ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krecona.ona Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:49 ...bede czekac:) ...duzo slonca dzis zycze:* Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:51 a ja ladnej pogodny na spacerku :* Odpowiedz Link Zgłoś