Dodaj do ulubionych

...coffee time:)

12.04.05, 07:08
...witam o poranku! jak tam noc minela?:))) sny pozytywne? zakrecone?:)
erotyczne?:)
Obserwuj wątek
    • konrado80 Witam o poranku ;)) 12.04.05, 07:10
      snow brak, zostaly dwa pieguski, troche na dnie kubusia i zapomnialem wlozyc wczoraj do lodowki jogurt wiec nie wiem jak teraz bedzie smakowal :))
    • konrado80 noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:12

• krecona.ona Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:18
        ...no dwie minuty mnie nie bylo, a Ty nic dla mnie nie zostawiles....:):):)
        • konrado80 Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:20
          cieply jogurt i 3 kajzerki :)
          chcesz
          • krecona.ona Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:27
            ....50/50 biore w ciemno:)
            • konrado80 Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:29
              ale wiem gdzie bylas jak Ciebie nie bylo :P
              wlozylem do lodowki wiec za pare min bedzie dobry ;)
              • krecona.ona Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:30
                ... :) aj controling widze dziala:)

... dawaj juz moze byc cieply:)

... jakie plany na dzis?
                • konrado80 Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:38
                  za chwile koniec pracy :))))))
                  potem jade na fuche, tylko ciii :)))
                  a potem nie wiem, chetnie bym na ten spacer ;)
                  • krecona.ona Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:40
                    ...a ja wlasnie zaczynam dzien:) wypad do miasta niedalego mnie na exam i jak
                    wroce po 17.00 to znow siadam do pracy....ale moze wieczorem spacerek sobie
                    zafunduje?:) mam tylko nadzieje, ze nie skonczy sie, jak to zwykle u mnie, na
                    wirtualnym spacerowaniu tutaj:)
                    • konrado80 Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:44
                      ale jakby tak spogladnac to nie mowilas jaki ten spacer ma byc :P
                      a wirtualny nawet dobrze Tobie wychodzi ;)
                      nawet do Wawy zaszlas ;))
                      • krecona.ona Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:47
                        ...niedopatrzenie:)

...ale wiesz- wirtualny przy szeroko otwartym oknie to juz prawie jak taki
                        prawdziwy, nie?:)

...taaaa daleko zachodze wirtualnie- temu nie zaprzecze:) teraz mam mode na
                        wawe:)

...uciekam juz K- na bostwo sie robic i do materialow dydaktycznych zasiasc...
                        gora dwa tygodnie i sie z tym sesyjnym cholerstwem uporam:) wtedy dopiero
                        zaczne szalec:)

...milego dnia:)

...do zobaczenia na spacerze:P:)
                        • konrado80 Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:49
                          to milego dnia ;)
                          jak wroce do domu to cos przesle na @ ;)
                          • krecona.ona Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:49
                            ...bede czekac:)

...duzo slonca dzis zycze:*
                            • konrado80 Re: noi zostal tylko nie szczesny jogurt :)) 12.04.05, 07:51
                              a ja ladnej pogodny na spacerku :*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka