matya 13.04.05, 15:03 kilka slow o 26tym Przegladzie Piosenki Aktorkiej we Wrocku. pada tam takie zdanie: "Byly tez pomylki-chocby zenujaca Anna Mucha jako prowadzaca koncert finalowy". Kos wie czmu tak miazdzace slowa krytyki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amadea_22 Re: w Gali napisali... 13.04.05, 15:08 " żenująca Anna Mucha jako prowadząca koncert finałowy PPA. Myliła nazwiska, tytuły piosenek, ewidentnie traktując swój występ jak kolejną chałturę." choćby dlatego :-) Wrocław nie chce MUCHY. Odpowiedz Link Zgłoś
matya Re: w Gali napisali... 13.04.05, 15:11 a senkju:) tego nie wiedzialalm bo gazetki nie mam a zdanie (jak sie okazuje niepelne) slyszalam od "osob trzecich":) Odpowiedz Link Zgłoś
amadea_22 Re: w Gali napisali... 13.04.05, 15:19 a taki jest opis pod fotka w gali, na której jest Mufa. "Anna Mucha - jedna z większych pomyłek tegorocznego PPA." Odpowiedz Link Zgłoś
kejti10 Re: w Gali napisali... 13.04.05, 15:23 Myślę,że taki tekst to i tak ją mniej zaboli niż to, że nie ma tali :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: w Gali napisali... 13.04.05, 15:18 aaa bo w Gali to chyba Prokop pracuje a Oni to chyba się nie kochają za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: w Gali napisali... 13.04.05, 15:21 prosze link: gala.onet.pl/0,1224217,1,galaktyka.html Odpowiedz Link Zgłoś
amadea_22 Re: w Gali napisali... 13.04.05, 15:21 wiesz co ? takie tez było moje pierwsze skojarzenie, ale to chyba nie Prokop, bo to chyba pisała osoba , która była na PPA,a On raczej nie . ale tak mi się tylko wydaje, moge sie mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: w Gali napisali... 13.04.05, 15:26 mucha do PPA pasuje, jak świni siodło. Odpowiedz Link Zgłoś
amadea_22 Re: w Gali napisali... 13.04.05, 15:33 niby że prowadzi ten swój marny programik na 2, to ONa juz taka obyta z kulturą i sztuką ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: w Gali napisali... 13.04.05, 15:35 Jaką kulturą i sztuką toć to program o popkulturze... O kulturze i sztuce to program ma Agnieszka Iwańska na TV4...jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: w Gali napisali... 13.04.05, 15:38 Prokopa już nie ma w Gali, został naczelnym filmu. A tak na marginesie zastanwiam się czy ci organizatorzy festiwalu kompletnie zgłupieli ? Nie mieli już kogo zaprosić na prowadzącego ? Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: w Gali napisali... 13.04.05, 15:52 No to teraz Gala zostanie tak obsmarowana w Butiku i pokazana całej rodzinie, że suchej nitki nie będzie na galowym przyodziewku... Widocznie redaktorzyny z Gali tez się boja do taksówki wsiadać. Nikt się w tej Polsce na talencie nie zna... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: w Gali napisali... 13.04.05, 15:54 też jestem zszokowana-co za palant wpadł na muszą konferansjerkę?? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: w Gali napisali... 13.04.05, 16:31 he, he ale jej dowalili:-))) przynajmniej da nam spokój i zacznie obrażać babcie redaktorów Gali!!! Odpowiedz Link Zgłoś