wieslawa-siemiankowska 15.04.05, 14:07 Bo bardzo dawno Cię nie widziałam ! Co tam kochanieńka słychać ? Wieśka cała happy !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: Invicta jesteś tu ??? 15.04.05, 14:09 cze! toż od wczoraj nadaję jak nawiedzona, bo w domu malarza pilnuje wygladam juz jak dziad kalwaryjski od tego kurzu, ale monito wytarłam:) o co u Ciebie droga Wiesławo? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Invicta jesteś tu ??? 15.04.05, 14:12 Jak to od wczoraj, jak Cię nie widziałam , a siedzę tu codziennie. No u mnie fajosko, tylko roboty kupa, MjM na widelcu służbowo. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Invicta jesteś tu ??? 15.04.05, 14:17 normalnie "usterkę" moga u mnie kręcić:) słabo sie przyglądałaś-jestem aktywna-czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
agata_christie Re: Invicta jesteś tu ??? 15.04.05, 19:37 Invicto, tyś chyba nie oglądała MjM ani jednego złamanego odcinka. Remont nie jest okazją do kolekcjonowania drobinek tynku we włosach! Remont jest okolicznością romansową, obojętne czy planowany czy na skutek pożaru. Weź no poszukaj jakiegoś kolegę miłego i się mu wkludź na wieczorki "przy lampce winka i kasecie video". Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Invicta jesteś tu ??? 15.04.05, 19:55 Najlepiej niech bierze manele i się wynosi do jakiegoś cebulookiego jak Papuga;)) Odpowiedz Link Zgłoś
neurosis Re: Invicta jesteś tu ??? 15.04.05, 20:32 tyle ze jak wiemy remonty nieplanowana ciaza sie koncza... invicta, ty moze lepiej uwazaj, co? Odpowiedz Link Zgłoś
agata_christie Re: Invicta jesteś tu ??? 15.04.05, 20:33 Invicta by się tylko ucieszyła i proszę być delikatnym w tej materii. Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: Invicta jesteś tu ??? 15.04.05, 20:02 ja też malarza pilnuję ale w zasadzie,to go pilnować nie muszę,bo bardzo uczciwy chlopina Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Invicta jesteś tu ??? 17.04.05, 17:11 no no, już ja słyszała jak sie ta uczciwość malarzy skończywszy. spytajta kingi na wspólnej, co sie maluje za plecami menża michała:) Odpowiedz Link Zgłoś