jaginger 20.04.05, 22:13 o wariackiej godzinie,czyli okolice 15.00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oleena Re: Od 26.04 Przystanek Alaska 20.04.05, 22:21 ale dzie? znaczy kanał który, jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: Od 26.04 Przystanek Alaska 20.04.05, 22:46 dzięki za wiadomość!trza to uczcić po prostu! tylko czym?? w barku pusto, w lodówce pusto.... Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Od 26.04 Przystanek Alaska 20.04.05, 22:53 No właśnie mi też % się skończyły... Jeszcze przebiliśmy dziewiarstwo maszynowe a u mnie susza:(( Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: Od 26.04 Przystanek Alaska 20.04.05, 22:56 można było w sumie przewidzieć że dziś je pobijemy....taka okazja przejdzie koło nosa....no chyba że obieramy kolejny cel i od jutra szykujemy zapasy na zaś! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
groha Re: Od 26.04 Przystanek Alaska 20.04.05, 23:59 Szanowni! Jeśli mnie przyjmiecie do swego grona, to dla tych, którym straszna godzina emisji, zobowiązuję się streszczać wszystkie odcinki Alaski, włącznie z listą płac na końcu każdego odcinka! Obiecuję nie uronić ani jednego kadru i wiernie oddać to coś, co emanować będzie z ekranu (wreszcie). W swoim poświęceniu pójdę jeszcze dalej i zacznę systematycznie oglądać MjM... To jak, wyjmować % na przywitanie? Bo mam tam coś zachomikowane... Lecieć? Aha, zapomniałam. Oczywiście uprzejmie proszę o przyjęcie z potwierzeniem akceptacji, bom dobrze wychowana jest i nie lubię włazić bez zaproszenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Od 26.04 Przystanek Alaska 21.04.05, 00:08 wejdźcie, dobra i skora do wielkich poświęceń, kobieto! tylko jest prośba o zamknięcie drzwi , bo ciągnie po nogach:) trzeba będzie uderzyć do zaprzyjaźnionego forum obok z prośbą o wydzierganie kompletu onuc dla wszystkich forumków i forumek Odpowiedz Link Zgłoś
groha Re: Od 26.04 Przystanek Alaska 21.04.05, 01:15 Dzięki wielkoduszny Forumowiczu za przyzwolenie:) Z odpowiednim przywitaniem (czytaj: wysokiego gatunku i odpowiedniej mocy) zmierzę jutro do właściwego wątku, gdyż dzisiaj, jak widzę, zasłużony sen zmorzył wszystkich. Zamykam drzwi, starając się nimi nie trzaskać. Dziobem również. Na dziś wystarczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Od 26.04 Przystanek Alaska 21.04.05, 01:31 no to mam koleżankę na przystanku :) dziobem to będziemy trzaskać jutro jak tylko Zgredek uruchomi bar , a tymczasem trza nabrać kondychy na jutro Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Od 26.04 Przystanek Alaska 21.04.05, 08:05 trzeba nagrywac :) BTW - witamy Nowa!! Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Od 26.04 Przystanek Alaska 21.04.05, 10:06 otóż to - uwielbiam tego, kto wymyślił magnetowidy z programowaniem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Od 26.04 Przystanek Alaska 21.04.05, 10:08 szkoda, że nie od poniedziałku, ale to już malutkie czepianie się, ważne, że w ogóle będzie:) ps. chyba, że jednak od poniedziałku 25?? Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: Od 26.04 Przystanek Alaska 21.04.05, 12:29 a cóż to a pora???? kto taka durna godzie emisji wymyslił i dla kogo??? Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: Od 26.04 Przystanek Alaska 21.04.05, 14:13 co dla kogo, co dla kogo???? A gosposie domowe to se popatrzeć nie mogą? Akurat do poobiedniej kawki.... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Od 26.04 Przystanek Alaska 21.04.05, 14:18 kafka??? poobiednia???? o czeciej?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: Od 26.04 Przystanek Alaska 21.04.05, 14:19 scoutek napisała: > kafka??? poobiednia???? o czeciej?????????????? u gospoś tak chyba jest. A co za wcześnie??? Przeca dzieci w domu, stary i tak robi do 5... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Od 26.04 Przystanek Alaska 21.04.05, 14:20 wg mnie za wczesnie... ale pewnie sie myle, bom nigdy gospos nie byla..... Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: Od 26.04 Przystanek Alaska 21.04.05, 14:22 scoutek napisała: > wg mnie za wczesnie... ale pewnie sie myle, bom nigdy gospos nie byla..... mi się czasem udaje, ale pewności nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
groha Re: Od 26.04 Przystanek Alaska 21.04.05, 13:59 Piękne "dzień dobry" wszystkim przystankowiczom! :) Wiecie, że ja dotąd nie bardzo wierzę w tę powtórkę Przystanku Alaska? Nie wiem czemu, ale w tym przypadku, to taki niedowiarek ze mnie, że szok. Dopóki nie zobaczę na ekranie - nie uwierzę. A godzina emisji wygląda na czystą, wysublomowaną i podłą złośliwość... Trudno, rzucam pracę :)) PS. Wieczorem zapraszam na powitalne te... no, kurczę, co oni pili na tej Alasce, bo już zapomniałam? Aha, którędy do baru? :)) Odpowiedz Link Zgłoś