wioletta-pierdzisz-kochanska 22.04.05, 10:39 którzy uważają tak jak ja że Co z tą Polską to najlepszy film pod słońcem!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnietka.kokietka Re: Proszeni są o wpisy Ci 22.04.05, 10:43 łożesz! klon wieśki się u nas pojawił!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta-pierdzisz-kochanska Re: Proszeni są o wpisy Ci 22.04.05, 10:48 Jaki klon? I jakiej Wieśki kochanieńka? jakiej, jakiej???? Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Proszeni są o wpisy Ci 22.04.05, 10:50 Wioletta, dzięki za wpis, zostałas zauwazona, ale uwierz- to forum świetnie funkcjonowało bez Ciebie, więc nie ma powodu, żebyś udzielała się także tu. Forum ottkowe jest zdecydowanie lepszym miejscem dla Ciebie, więc raczej pozostań tam. Jestem przekonany, że znajdziesz tam osoby, które będą w stanie Cię zrozumieć, tu- boje się, że możesz czuć się niezrozumiana i wyalienowana. Pozdrawiam Modo Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta-pierdzisz-kochanska Re: Proszeni są o wpisy Ci 22.04.05, 10:52 Ale fakt że ty mnie tu nie chcesz nie oznacza że ogół bezottkowców jest tego samego zdania kochany pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: Proszeni są o wpisy Ci 22.04.05, 10:54 No to sie jeszcze okaże, to forum jest raczej jednomyslne, zgrane i zrzute- socjologicznie można powiedzieć, że to ekskluzywna, elitarna, zamknięta grupa która nie wpuszcza do swojego grona byle kogo. Ale staraj się, nie przekreślamy nikogo na początku. Bądż sobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta-pierdzisz-kochanska Re: Proszeni są o wpisy Ci 22.04.05, 10:57 Sękju Modotv za wyrazy aprobaty. Poczułam się po wstępnym odrzuceniu i związanym z tym stanem dysonansu poznawczego natychmiast zaakceptowana przynajmniej pozornie co nie jest tożsame z akceptacją jako taką w rzeczy samej. Łączę nad wyraz wyrazy szacunku ps mów mi Viola będzie raźniej! Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Proszeni są o wpisy Ci 22.04.05, 10:56 i pamietaj o pierwszej glowej zasadzie - nietrollowaniu :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta-pierdzisz-kochanska Re: Proszeni są o wpisy Ci 22.04.05, 10:58 Ok wbiłam na twardziela ale dlavczego na dzię dobr zakładasz że jam trolica??? nie rozumiĘ tego???? Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: Proszeni są o wpisy Ci 22.04.05, 10:59 wioletka,jakaś męcząca jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta-pierdzisz-kochanska Re: Proszeni są o wpisy Ci 22.04.05, 11:02 dziękuję w pjerszych słowach za wsparcie i miłe przywitanie w drugicha natomiast napiszę ci: kocham cię! Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Proszeni są o wpisy Ci 22.04.05, 11:01 WPK z tą niechęcią forumową,raczej chodzi o twe wpisy dotychczasowe na forum TV. oraz o niefortunny dobór nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta-pierdzisz-kochanska Re: Proszeni są o wpisy Ci 22.04.05, 11:03 ale dlaczego niefortunny??? czy to moja wina że tak sie właśnie nazywam??? imion i nazwisk się nie wybiera kochanieńka.... Odpowiedz Link Zgłoś