taskussani 27.04.05, 07:23 dziś Dzien Administratora (mam nadzieje że tak się Twoja funkcja nazywa), wszystkiego NAJLEPSZEGO;) www.msn.americangreetings.com/display.pd?bfrom=1&prodnum=3003490&path=23452 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feber Re: do Zgredka 27.04.05, 07:54 Zgredku Drogi, to ja tez zycze wszystkiego naj :) Odpowiedz Link Zgłoś
holka1 Re: do Zgredka 27.04.05, 08:19 wszystkiego naj..... a stawiasz coś z okazji? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: do Zgredka 27.04.05, 08:21 Zgredek, duza buzka, cmmmok.... a poza tym mam prosbe, abys w imieniu naszego forum jako nasz Ojciec Dyrektor wyslal note dyplomatyczna do Dziewiarzy Maszynowych.... obserwuja nas i sa strasznie mili.... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder program 27.04.05, 09:05 Czy admistracja może wkleić linka z programem tivi pod opisem forum? Może? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=23230779&a=23234269 Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: łubu dububu 27.04.05, 09:59 niech nam żyje prezes naszego klubu, niech żyje nam! to śpiewałem ja Jarząbek.. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: łubu dububu 27.04.05, 10:06 Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy wtykają mu szpilki. To nie ludzie - to wilki! Odpowiedz Link Zgłoś
agata_christie L a ł u r a --------'--------@ 27.04.05, 10:44 Forów kałamarnica Jak ludożerna roślina Słabych rzesz mózgi porywa W ciemną toń Wskoczmy na tratwę Zgredową Gdzie rum się leje i piwo, Jasnych umysłów i serc Przez net rejs Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: L a ł u r a --------'--------@ 27.04.05, 11:02 wszystkiego naj, naj, naj boże Ci daj:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: do Zgredka 27.04.05, 11:17 Ja dzisiaj strasznie zapracowanam żem jest, ale znajdując chwilkę Ojcu Dyrechtoru najlepsze życzenia składam, niech nam dyrechtoruje w zdrowiu i pomyślnośći!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: do Zgredka 27.04.05, 12:26 Ferdynand Głodzik „Dla admina” (według Jeremiego Przybory „Taka Gmina”) Co witryna – to nowina, zostań w pracy po godzinach Jak obłędna ta maszyna, wszędzie kabli plątanina Los admina! Gdzie jest skutek, gdzie przyczyna, gdzie początek, a gdzie finał? Wciąż poprawkom końca ni ma; pisze, wkleja i wycina Los admina! Nie kochanka, nie dziewczyna, tylko ekran i witryna Nie ma córki, nie ma syna, nie zaśpiewa nikt na chrzcinach Dla admina! Prawie świtać już zaczyna, a tu zimna wciąż pierzyna Zapomniała go rodzina, on ją też już zapomina Los admina! Znów odciski – ręka sina, tylko wata i lignina W brzuchu burczeć już zaczyna, tylko chleb i margaryna Dla admina! Ani wódki, ani wina, ani drób ni cielęcina Senne oczy, smutna mina, mocna kawa co godzina Dla admina! Suchy język, wyschła ślina, klimat suchy niczym w Chinach Już komputer z nóg go ścina, krok ma chwiejny jak marynarz Los admina! To nie żarty ani kpina, tylko troski odrobina Internetu pajęczyna tak go wciągać rozpoczyna Taki finał dla admina! Odpowiedz Link Zgłoś