invicta1 04.05.05, 12:49 obejrzałam sobie, ale mój M ciągle mi przeszkadzał (pytał czy to film dla głuchoniemych-wariat:) i nie dociagnęłam do końca (zacznę na nowo lada dzień) znacie? jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: WSTRĘT Polańskiego 04.05.05, 13:06 uwielbiam ten film. jak jest - zawsze oglądam. kiedyś był na tv polonia, czyli emitowali wieczorem, potem w nocy i jeszcze powtórka następnego dnia. oglądałam za każdym razem i mogłabym jeszcze parę. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: WSTRĘT Polańskiego 04.05.05, 13:07 a ja zakupiłam na dvd z bruxem-świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: WSTRĘT Polańskiego 04.05.05, 13:27 gala bodajze - był "wstręt" i "funny i alexander" na dvd za 12,5 zeta Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: WSTRĘT Polańskiego 04.05.05, 13:43 się gala wkurzy, że została bruxem Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: WSTRĘT Polańskiego 04.05.05, 13:46 jak pisza o cyckach Herzigowej to czym chcą być? tu juz Dżianni proponował podział bruxów i Gala trafiła do kategorii brux-vip-ze względu na cene-nie jakośc informacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: WSTRĘT Polańskiego 04.05.05, 13:51 to jest bdb podział. ja tez się zastanawiam, czy przestali aspirować do miana "eleganckiego pisma". zresztą, czy są jakieś nie-bruksy jeszcze? wydawało się, że nie brux-a chce zrobić domagalik z pani. i wyszedł jej tak przedziwny ołtarzyk nt. własnej osoby, że juz buxy lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: WSTRĘT Polańskiego 04.05.05, 13:55 oj ta Domagalik specjalistka od zwiazków we własnym mniemaniu jest cholernie natretna-Pani nie trawię National Gepgraphic nie jest bruxem:)-wiecej tytułów nie pamiętam:) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: WSTRĘT Polańskiego 04.05.05, 15:21 Domagalik jest tak głupia jak Buzek brzydka - pani tez nie czytuję a na ta gale to chyba zaraz polecę Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Pomme!!!!!!!!! 04.05.05, 15:34 Ludzie, trzymajcie mnie! Witaj!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś