dzidzia_bojowa 16.05.05, 11:05 no, poddaję się.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Poddaje się 16.05.05, 11:09 CÓŻ TAKIEGO OBIŻYŁO BOJOWOŚĆ NASZEJ DZIDZI???????? Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: Poddaje się 16.05.05, 11:17 moze ktos ma straszniejszą bron masowego razenia? ja na przyklad jestm w posiadaniu takiej tajnej broni a mianowicie: mam 2 psy,a ona jak się dobrze najedzą,rozlożą po pokojach,gdzy przychodzą goscia najlepiej najblizej tych gosci ....puszczają bąki bron ta wygonila niejednych.... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Poddaje się 16.05.05, 11:21 aaaa bo zwątpiłam w ... nie , nie napiszę w co, ale mam nadzieję,że się mylę. Dzięki za wsparcie. ps. moja sprawność bojowa jest niezmiennie na wysokim poziomie, jednak mam straszną alergię na psią a także kocią sierść. Jasli ktoś chce mnie wykończyć, wystarczy podrzucić mi futrzaka, już po mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: Poddaje się 16.05.05, 11:23 oooo matko......i na kocią też? pogrążam się w otchłani rozpaczy..... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Poddaje się 16.05.05, 11:29 witaj w klubie!!! całe życie chowany z psami i kotami a tu parę lat temu okazało się że UCZULONY!!!! no jak tu kota nie pogłaskać...??? to zbrodnia na naturze jakaś???? Łączę się w bólu.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Poddaje się 16.05.05, 11:21 DIETA!!! KOCHANIEŃKA!!! DIETA!!!! dawać jeść jak goście pójdą..taką mam koncepcję.... a skoro w tym śmierdzącym temacie... mój pies,świętej pamięci..kiedyś puścił taką salwę,że się sam przestraszył!!! uciekł na dwór i bał się wejść do domu!!!! he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Poddaje się 16.05.05, 11:28 przez chwilę myslałam,że to ja mam trzymać dietę(skąd, u licha, Drzejms to wie?), a to zwierzaki. Acha! I to jest słuszna koncepcja. I niech się odszczekują prześladowcom z pańskiego dworu.I niech nie miauczą! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Poddaje się 16.05.05, 11:30 8-D............ i jeszcze przebitka kota na gruszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Poddaje się 16.05.05, 11:37 ....i śpiewamy: "Hej młody junaku...." ewrybody klaszczą w ręce... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Poddaje się 16.05.05, 11:38 ja Wam wszystko zawsze pięęęęęknieeeee wyśpiewam lalalala lalalala... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Poddaje się 16.05.05, 11:39 pięknie żeś nam to wyśpiewał panie Cwynar.. ja wam zawsze wszystko wyśpiewam.... pod warunkiem,że zaczniemy od GIS ..od gitary!!!! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Poddaje się 16.05.05, 11:40 wystarczy mały cytacik, a lawina iiiidzieee.... I to jest piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Poddaje się 16.05.05, 11:45 bo to taki EWERGRIN że trzeba młodzieży i dziatkom naszym metodą starą acz sprawdzoną przekazywać w kolejne pokolenie drogą ustną..jak to w każdym porządnym plemieniu bywa.... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Poddaje się 16.05.05, 11:59 no jak to "?", a z czego ognisko w przychodni było? Jak pośpiewać mamy wszyscy wraz, wzorem Santany i Santamaryi, to przy ognisku przy ognisku..... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Poddaje się 16.05.05, 12:04 aaaaaaaaaaaa... bo ja nie zrozumiałem chyba... to ty też z przychodni jak Erałn de san? to ja będe robił za pacjenta, który będzie wam przyklaskiwał... ...musi być jakies życie na osiedlu... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Poddaje się 16.05.05, 12:20 nie ja nie z przychodni, ja z administracji państwowej... ale ognisko musi byc ze starych recept, bo gdybym zaczęła palic to co tu przerzucam, to by mnie chyba przed Trybunałem Stanu postawili i rozstrzelali.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Poddaje się 16.05.05, 13:04 tw_muza napisała: > nie ja nie z przychodni, ja z administracji państwowej... > ale ognisko musi byc ze starych recept, bo gdybym zaczęła palic to co tu > przerzucam, to by mnie chyba przed Trybunałem Stanu postawili i > rozstrzelali.. :)) bożżżżżżżżżżżżżżż to ty u WŁADZ SIEDZISZ???? zdradź mi jakąś tajemnicę.... NIKOMU NIE POWIEM!!!!!!!!!!!!!!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: Poddaje się 16.05.05, 14:40 muza!!! dyscyplinuję Cię. Procedura droga koleżanko, procedura!!! Żadnych wyznań. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Poddaje się 16.05.05, 15:31 tw_muza napisała: > ups! :P ja ci poupsam...WAL KOBIETO!!!!nie krępuj się.... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Poddaje się 16.05.05, 15:35 pisz, pisz, tylko Dżejms przeczyta, my nawet nie zajrzymy do posta ;) tajemnica jest tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Poddaje się 16.05.05, 13:00 Co gdzie obgadują mnie? Już szykuję recepty i ćwiczę głos. Odpowiedz Link Zgłoś