paloma_blanca 02.06.05, 14:57 Bo czytając jego wpisy,to wygląda na rasowego idiotę.Stara się chyba byc dowcpiny,nawiedzone forumowe panny piszczą,a przeciez na pierwszy rzut oka widać,że to imbecyl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paloma_blanca Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 02.06.05, 15:08 Doodbytniczo to tobie aplikację polecam-będzisz mogła sobie pogadać z wytworami twojej chorej psyche-czesią,siemiankowską i modotv.Fajnie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wstretny.zgred Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 02.06.05, 15:31 Ojej ktoś oskarżył invictę o klonowanie.... jak można... przecież ona niewinna. już pisała do adminów z prośbą o wyjaśnienie..... jak można.... fuj paloma fuj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gregpatter4 Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 02.06.05, 15:05 czy palomie odbiła paloma??? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 02.06.05, 15:06 piii....piiiii....piiiii...... podpisano: nawiedzona panna Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 02.06.05, 15:13 Hahaha, Paloma wróciła ! Odpowiedz Link Zgłoś
gregpatter4 Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 02.06.05, 15:15 a godzinke temu przeczytalem artykul o forumowych prowokatorach...po prosztu: ":czytasz i masz" Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 02.06.05, 15:16 tę białą gołębice przekupił producent laxigenu-uwaga to jest reklama-skuteczna! już mnie goni po jej poście Odpowiedz Link Zgłoś
paloma_blanca Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 02.06.05, 15:19 To się zesraj,może psyche przestanie Ci rozdwajać i lasować! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 02.06.05, 15:20 ach witaj słoneczko... zgadza się!!! DEBIL I TO JAKI!!!!!!!!!!!!! czuję się zaszczycony,że PALOMA raczyła przeczytać.... i jak tam Gianni nudno u was? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 02.06.05, 15:21 haha to samo pomyślałam hip hip kira! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond ROMY.... 02.06.05, 15:21 Tylko mi nie kasuj tego wątku..on bardzo przejmujący jest... dam mausi do poczytania i baci..no wiecie, tej od taksówki... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: ROMY.... 02.06.05, 15:25 nie skasuje, coś ty. tzn. wulgaryzmy wyrzucę, jak się pojawią. niniejszym uprzedzam palomę, żeby nie bluzgała, bo nie przejdzie do historii.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ROMY.... 02.06.05, 15:25 on już przeszedł...nie jedno w życiu.... Odpowiedz Link Zgłoś
wstretny.zgred Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 02.06.05, 15:34 skąd wiesz że to gianni?? a może to lezka?? a może to ja tylko z innego nicka?? ehh ta przenikliwośc.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 02.06.05, 15:44 ale ja między wami różnicy nie widze- dla mnie to jedno i to samo, wszak debilem jestem.... ale dopokąd mię z tym dobrze , to wszystko jest w porządku.... POZDRAWIAM NAFCIARSTWO KOSMETYCZNE Odpowiedz Link Zgłoś
jj_krewetka Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 02.06.05, 15:52 Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi Błogosławiony ten, kto w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych przez dolinę ciemności ale kto przeprowadzi palomę ? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 02.06.05, 16:01 bożżżżżżżżżżżżżżżżżż ale ty to mądrych wyrazów używasz... jeeeeee no pod wrażeniem jestem.. Krewetka od tej strony cię nie znałem... a o palomę bym się nie martwił.... samo sie puści... przez te dolinę pełną naffffffffty, rzecz jasna... może zmieńmy wątek...jeśli łaska...boć oni przeciez tylko czekają na nasze/moje komentarze... ale z drugiej strooony... róbta co chceta niczym biblijne idźta i nie grzeszta więcej... ament Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 02.06.05, 16:35 mnie to ciągnie do miejsc, gdzie coś się dzieje. No tu się dzieje i fajnie jest. A jak trafia sie ktos nawiedzony, też dobrze poczytać. Patrzcie jakie to ludzie złosliwe potrafią być:) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 02.06.05, 16:43 dzidzia_bojowa napisała: > Patrzcie jakie to ludzie złosliwe potrafią być:) mnie na studiach uczyli że złośliwość jest oznaką inteligencji. A toto to owsik jakiś swędzący i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 02.06.05, 16:40 A kogóż to kogóż tak skręca, że Dżejmsik nasz kochany tak fajniusio pisze? Aż tak nisko ktoś upadł, że przychodzi tu bluzgami rzucać ? Zazdrość to jaka czy cuś? Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna307 Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 02.06.05, 16:42 To......una.....paloma blanka:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 02.06.05, 17:10 ja nie zwyczajny,żeby tak do mnie pre osobiźcie... ja nie wiem, nie wiem chyba jakiegoś agenta poszukać musze.. nie! zara! przecież to ja jestem Agent.. och jak dobrze..wszystko zostanie w rodzinie... uff Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond DO KIRY KOSLIN 02.06.05, 17:12 poczty NIE odebrałem...coś ważnego było, czy normalne wyzwiska? Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: DO KIRY KOSLIN 02.06.05, 19:37 w przeciwienstwie do Ciebie nie traktuje w ten sposób ludzi, nie przypominam sobie też abym Cię wyzwała, napisalam do Ciebie z prosba ze nie życzę sobie i proszę abyście nie mierzyli jednym i tym samym wszsytkie osoby. Jest mi bardzo przykro że się tak zachowujecie, ale w zasadzie nie powinnam o tym pisać ponieważ zaraz po raz kolejny zostane przez was obrazona, list skierowałam do Ciebie i invicty, proponuje czasami pomysleć o ludziach jak o ludziach a nie dzielic wszystkiego na czarne i białe, bo co było moim błedem i co Wam sie nie podobało, to to że nie przyłączyłam się do ogólnego wycia i wyzywania lezki i giannegio ze przeszli na inne forum, że mialam inne zdanie, może w koncu przeczytaj to dzejms i Ty invicta,i sobie zapamietajcie że nic do was personalnie nie mam i nigdy nie miałam w przeciwieństwie do was, którzy odpowiedzieli na moje argumenty atakiem personalnym. A oto treśc listu, bo tamtem pewnie skasowałeś nie wiem ile w Wam zajadlości ale o co Wam chodzi do jasnej cholery - może juz czas najwyższy sie odczepić. Tak czytuję Wasze forum ( chyba mam do tego prawo), nie chce mi sie zabierac juz na Nim głosu, bo od razu moge sie spodziewać czegość takiego. Otóż oswiadczam Wam Moi drodzy, że moim naturalnym sposobem na spędzanie wolnego czasu napewno nie jest wyzywanie w taki sposob jak to robi paloma, nie przypominam sobie abym cos takiego robila. bardzo możliwe że z powodu ciązy jestem bardziej nerwowa ale na pewno nikogo nie wyzwałam takimi epitetami. I jest bardzo przykro, ze tak naprawdę cały czas podgrzewacie afere, i wojnę. A napisalam do was bo po prostu najzwyczajniej zrobiło mi się przykro! Może rzeczywiście nie potrzebnie napisałam ten list skoro odrzucasz jakikolowiek dialog ale po prostu bardzo mnie zdenerwowaliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: DO KIRY KOSLIN 02.06.05, 19:48 Zazwyczaj się nie mieszam do forumowych konflikcików, ale tu się odezwę. ZOSTAWCIE KIRĘ!!! ;-) Serio, dajcie spokój z tymi docinkami. Jak dzieci, moi mili, jak dzieci. ;-) . Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: DO KIRY KOSLIN 02.06.05, 19:51 a kto jej krzywdę robi, bo nie widzę?? Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: DO KIRY KOSLIN 02.06.05, 20:01 Agent Jej Królewskiej Mości jakieś insynuacje insynuuje. ;-) A poza tym kto pisał o krzywdzeniu, bo nie widzę? ;-) . Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: DO KIRY KOSLIN 02.06.05, 20:02 też nie widzę żeby tu ktoś kirę krzywdził natomiast pamiętam ile tu na nas jadu wylała, jeśli ma do kogoś żal to chyba tylko do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: DO KIRY KOSLIN 02.06.05, 20:04 Jużjużjuż! Cicho, koniec tematu, no! Nie pamietam żadnych jadów, mea culpa, omijam wątki z jadami. Ale czy to ważne? Dajcież już spokój! . Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: DO KIRY KOSLIN 02.06.05, 20:12 wrzuć w wyszukiwarkę to zobaczysz jaka kira potrafi być miła i elegancka. Wcale nie zamierzam być cicho chociaż nie lubię jątrzenia na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: DO KIRY KOSLIN 02.06.05, 20:19 Ja tez mialam sie nie odzywac, ale musze nadmienic, ze Kira wpadla mi w oko raz, kiedy calkiem bez zadnej prowokacji skoczyla z pazurami na Invicte. I zrobila to strasznie nieelegancko...tak jakos taniocha to zalatywalo. Ogolnie rzecz biorac dowiedzialam sie wtedy, ze Kira zada od wszystkich tolerancji a sama jej dla innych nie ma za grosz. Dziekuje za uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: DO KIRY KOSLIN 02.06.05, 20:31 Jeśli mówimy o tym samym, to ja bym polemizował z tym "brakiem prowokacji"... A teraz sorki, obowiązki wzywają. :-) . Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: DO KIRY KOSLIN 02.06.05, 20:39 around_the_sun napisała: > wrzuć w wyszukiwarkę to zobaczysz jaka kira potrafi być miła i elegancka. Oczywiście "miła i elegancka" miało być, zapomniałam wziąć w cudzysłów a to istotne, baaardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: DO KIRY KOSLIN 02.06.05, 20:41 co Ty. ja dostrzegłam ironię. az wrzuciłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: DO KIRY KOSLIN 02.06.05, 21:59 a to dziękuję, myślałam, że mój przekaz za mało czytelny. Odpowiedz Link Zgłoś
aaaska007 Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 02.06.05, 19:53 hehe a gdzie go WIDZIALAS ze tak na pierwszy rzut OKA mozesz powiedziec?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond KIRO..ZŁOTO MOJE... 03.06.05, 09:46 no własnie.... dlatego nie odebrałem tej poczty... Słyniesz z zaczepności.. I przy całej mojej sympatii do twojej osoby, na początku tego forum, musiałem niestety zmienić zdanie...po tym jak kiedyś przeczytałem twoją wypowiedź na nasz temat.I po wielu niepotrzebnych pyskówkach... Poza tym staram się nie odbierać poczty od osób, którym nie ufam a tak jest w twoim przypadku nad czym ubolewam.. Na zdobywaniu nowych wrogów mi raczej nie zależy..wolę kontaktowac się z ludźmi życzliwymi... Zwróć uwagę,że wszelkie zaczepki na tym forum zaczyna za każdym razem ktoś z waszej paczki... a że ty poczułaś się urażona stwierdzeniem, że wszyscy Nafciarze są tacy sami... cóż, cos w tym jest...poza tym to twój wybór... A poczty od osób NIEPEWNYCH,NIEZNANYCH nie odbieram.. mam już dosyć doświadczeń z "przyjaciółmi" którzy przesyłają Internetowym wrogom świrusy i stada różnych trojanów....NIE STAĆ MNIE NA TAKIE PREZENTY.. dlatego.. nie staraj się już ludziom tłumaczyć jak mają ze sobą rozmawiac i o czym... oni mają prawo mieć własne zdanie... mimo wszystko, życzę wszystkiego dobrego.... dobrej zabawy u Nafciarzy i jak najmniej kawy!!! pomyślności dla ciebie i fasolki..pa Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: KIRO..ZŁOTO MOJE... 03.06.05, 10:01 Dobrze skoro tak uwazasz, bardzo możliwe ze jestem zaczepna ale wyjasniłam juz dlaczego moje komentraze były tak ostre, tak jak Ty jestes nieufny i posadzasz ludzi o rozsyłanie trojanow ( bardzo mi przykro jezeli miałeś z takimi kontakt - dla mnie to po prostu przejawem chamstwa i podłości jest, ze jak kogoś nie lubie to podesle mu cos "ekstra") ja reaguje nerwowością jeżeli ktoś próbuje rozmawiac ze mna na zasadzie głuopich odzywek typu weż czopka. I jeszcze jedno nie chodziu mi o tłumaczenie o kikm i o czym ale drzejm w jakiej formie- bo najbardziej mnie zezliło rzucanie błotem że w ogole to chamstwo ze poszli itd, zrobili co chcieli można ich nie lubic, obwiniać ALE! nie obrazać prawda? Szkoda że nalezalo wybrac na którym forum ma się pisać bo i ttak zle i tak nie dobrze. No nic drzejmsie również wszystkiego dobrego z kawą nie jest tak żle mozna sobie na nia pozwolić:) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Nasza piaskownica 03.06.05, 10:09 No i wszyscy teraz wypijemy po kawce i zgoda w naszej piaskownicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 10:20 a do kawy dajecie coś na słodko? bo mam chcice na eklerka tudzież pączka wiedeńskiego? proponuję pociagnąć wątek cukierniczy bo poprzednie wpisy skisłe były do obrzydliwości:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 10:24 ktoś powiedział EKLERKA????????????? jak mogłas mi to zrobić z samego rana??? ja tu uwiazany jestem...wyjść nie zdołam... eklerka!!! jeeeeee eklerka!!!.... to ja dorzucę złośliwie. "DWIE KAWY I DWIE WUZETKI" Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 10:27 Po 2 eklerkach wuzetki też dwie? i kawa ze śmietanką i do tego pączek wiedeński i dwie "rułki" z bitą śmietaną i hafciarstwo (nie mylić z nafciarstwo) murowane...ale ja się zgłaszam ja dam radę Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 10:29 ja tez dam radę. już mi się raz zdarzyło zjeść na raz 11 ciastek. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 10:39 wuzetką mnie nie skusisz agencie :) co innego jakbyś jakąś napoleonką pojechał..... pączusiem jakimś abo tiramisu... serniczek, te sprawy... kurrrrrrrde przecież ja sie odchudzam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 10:58 ta... i zassssssssssssmażka... "tu wstążeczka, kokardeczka.. taki fututututut poąąąąąąąąączuszek" (pamiętacie "Ożenek"?) kawa i wuzetka jest u nas obowiazkowa!!!bijemy się o "złota patelnię".. SZATNIA TEŻ JEST U NAS OBOWIĄZKOWA!!!!!!! a ty ,Forumowicz w płaszczu....i to umazany zasmażką...i bez krawata... Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 11:00 a do kawy coś mocniejszego się znajdzie?bo jak to elegancko wyraziła dzidzia łeb mnie nap... :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 11:06 > a ty ,Forumowicz w płaszczu....i to umazany zasmażką...i bez krawata... bo ja pospolity forumowicz jestem i brzydzem siem krawatami i innymi dziwami konfekcyjnymi ale moge wzionć jakiś dyzurny, jak bez nie wpuszczają do lokalu Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 11:11 konieczno, konieczno..i kwiata butonierę... tu przecież KULTURA PEŁNO GEMBO ! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 11:20 oj, to państwo pozwolą... na drógą nóżkę! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 11:32 Ło rany, impreza na całego, rozpusta dietetyczna i nie tylko. A ja mam jedynie krakersiki w domku ale idąc do pracy coś konkretniejszego nabędę :) Witajta ! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 11:33 to ty jeszcze nie w robocie...my tu charrrrrrrujemy od świtu... jak widać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
holka1 Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 11:43 dobrze miec kompa w robocie, czlek sie nawet na impre załapie zaraz fajrant więc se kupie cosik mocniejszego i dołącze do was Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 11:44 a ja sie przed chwilą na pączka z okazji imienin Leszka załapałam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 11:46 fajrant? co ty w przychodni z Santa Maryją pracujesz? trzy godzinki za 800zeta? no pięknię, pięknie... jakeś taka bogata to ty dzisiaj STAWIASZ WSZYSTKIM!!! eee w sęęsie PICIA, oczywiście..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
holka1 Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 11:48 a niech strace stawiam wszystkim dzis wieczorkiem aaa robota to niesienie kaganka oswiaty he he zazdrosccie mi - za 3 tyg wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 11:51 drzejmsiu,czy ty aby powinieneś tyle pic?bo jeszcze tą nędzną resztkę szarych komórek sobie zniszczysz i białe gołębice znowu będą miały używanie. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 11:54 na wyrzuty przyjdzie czas. teraz pijmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 12:24 ja ftfym wieku nie piłem.... to teraz se poużywam...no przeciez rozumu mi już nie ubędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 12:29 tak, tak, alkohol zabija komórki nerwowe, szkodzi i powoduje wiele groźnych chorób. pijmy szybciej, bo sie ściemnia. burza idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 12:32 nie, to STAN leci swoim super-duper samolotem Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 12:44 tak, nie zniesiemy tego na trzeźwo. siup! Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 12:51 No widzę że ciągnięmy wątek kulinarno-dietetyczno-procentowy....a ja tylko tak nieśmiało o eklerku wspomniałam...ja równie nieśmiało poproszę o przepisy na jakiegoś pychotnego drinczorka to moje hobby (robienie i picie)...i prosiłabym jak ktoś zna dobrego mocnego mixa z rumem ...dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 12:57 O Matko Buska i jak ja teraz po tej imprezie do pracy pójdę ? A może na rowerku, jak ten z fotki od Romy? Gumofilców nie mam, ale mam glany, mogą być? Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 13:00 kiedyś próbowałam we Fridaysie drina z 7 rodzajów alkoholi (Drzejms 007 to coś w sam raz dla Ciebie hi hi) za cholerę nie moge sobie przypomnieć jak oni to nazwali ale było pyszne i swoje robiło....... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 13:07 Heeej, heeej, heeej, sokołyyyyy:) tralala:)))))) Pijemy w piaskownicy, mnie się tak raz zdarzyło we wczesnym ogólniaku:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 13:59 Dotarłam do pracy omijając góry doły Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 15:54 o nie... to coś z mocą było -że tylko dla wytrzymałych :) terminator jakiś czy zuch może?? jakoś w ten deseń no qrde skleroza mnie dopadła!! Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 15:56 drzejms-buond napisał: > no jakto jak?? > SEVEN UP !!! a poza tym po nim to na pewno nie byłeś UP :)))))) ciężko było wstać od stołu, oj ciężko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ikkebra Re: Nasza piaskownica 03.06.05, 14:20 zmiksuj banana, cynamon i rum, pycha, ale zwala z nóg:) Odpowiedz Link Zgłoś
holka1 Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 14:42 no to juz jestem w domku i po obiedzie do popoludniowej kawki zakupilam pyszne alpejskie a na wieczorną popijawke z wami - martini bianco BTW szkoda że taki przyjemny wątek ma taki debilny nagłówek Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 14:53 to jest nagłówek-przykrywka możemy sobie tu cichutko pic,ukryci przed światem i abstynentami no chyba że komuś sokoły zaczynają latac nad głową przez co cichutko byc przestaje i wzrasta ryzyko dekonspiracji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 15:05 Oj latają sokoły, latają, dzwo oń, dzwo oń, dzwoń, dzwoneczku, mój... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 15:08 Erałnd do domu!:) obraziłaś się na Czesiowców czy jak?:) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 15:22 invicta, napij się:) malutkiego:)z nami sie nie napijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 16:16 invicta1 napisała: > Erałnd do domu!:) > obraziłaś się na Czesiowców czy jak?:) siem robi, siem robi, dwoi mi sie i troi ale trafię, ... na zielonej ukrainie, przy kochanej butelczynie hej! hej ! Hej sokooołyyy! Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 15:11 Sokoły to znakomity sposób na gołębie, niech latają ptaszyny. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 15:17 sokoły? a ja .... WIDZIAŁEEEEEM OOOOOOOOOOORŁAAA CIEEEEEEEEŃ!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 16:15 NO CO TO??? wszyscy się pospali? sam mam pić? póki co zakanszam drugą eklerkię i sięgam po bajaderę... Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 16:18 zaraz zaraz.... jakie SAM????? a ja to pies?????? też poproszę jednego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 16:20 ale jednego co?? bajadera, eklera czy sewenapa? a może oła cień??? ..a może pieprzówki? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 16:22 a ja w cieniu orła kopytko poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 16:23 ja poproszę orła cień. i coś na przepitkę. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 16:25 wiem, jeszcze mam glucozę do kroplówek, zawszeć mogę wypić, nie? A i spirytusu 90% troszkę w buteleczce się ostało, nie skażonego, ktoś chce? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 16:30 ja! i do tego mikroelementów i witamin i już można nie jeść. a człowiek chudnie i jest zadowolony:)) służba zdrowia rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 16:35 płyn wieloelektrolitowy do dyspozycji w każdej ilości, bardzo proszę, dożylnie, (chociaż ostatnio pacjent upierał się, że wypije). Może być wersja wzmocniona spirytusem :) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 16:29 to nie orła cień. to cień samolotu Stana. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 16:36 around_the_sun napisała: > ja poproszę orła cień. i coś na przepitkę. na przepitkę?? oj świntuszka, świntuszka... 8-D ))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 16:38 padłam ze śmiechu i nie mogę wstać :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 16:44 around_the_sun napisała: > padłam ze śmiechu i nie mogę wstać :))))))))))) no ładnie..już się kładziesz?????? poczekaj chociaż aż goście wyjdom.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 16:45 HA! i jeszcze się afiszuje napisem..LET ME IN... :-D ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 16:47 weź przestań, bo się popłakałam ze smiechu, splułam monitor i leżę pod stołem. Wstanę o 18 jak cza siem bedzie do domu zbierać. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 16:51 around_the_sun napisała: > weź przestań, bo się popłakałam ze smiechu, splułam monitor i leżę pod stołem. > Wstanę o 18 jak cza siem bedzie do domu zbierać. twoje życzenie jest dla mię rozkazem.. milknę i udaję się za potrzebą..tzn..zajarać... A TY DOPROWAĆ SIĘ DO PORZĄDKU!! NO JAK TY WYGLĄDASZ!! LUDZIE< GOŚCIE A TY OPLUTA>>POD STOŁEM>>>> nałuż pudru jakiegoś czy cuś... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 16:57 Już biorę waciki i się doprowadzam, a Ty jak? towarzystwo opuszczasz i idziesz jarać? Piiięęęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 17:00 Czy ktoś może do mnie zadzwonić? Zapodziałam gdzieś słuchawkę od przychodnianego telefonu i nie mogę znaleźć. Tak to wyprawiać harce w miejscu pracy. gdzie ona może być? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 17:02 ..waciki zmień...miało być, ale skasowałem telefon zapodziany? może zaszyłaś pacjęętowi we brzuchu? daj namber to zazwonię... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun TO JA DEBIL JESTEM 03.06.05, 17:13 Mogłam zadzwonić ze swojej komórki, ale zadzwoniła pacjentka i telefon się znajszedł był :) jak chcesz namber to masz w @ :)może kiedyś się przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun NO DOBRA, BIĆ SIĘ NIE BĘDĘ :) 03.06.05, 17:18 Niech będzie, że Ty, ale ja zaraz za Tobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 16:21 zeżarłam wszystkie ciasteczka jakie były w dyżurce, wszystkie cukierki jakie były w gabinetech lekarskich, został mi tylko cukier w cukiernicy i to w znikomej ilości. Wyjść nie mogę. Wiecie ja cierpię? Piszcie mi o ciasteczkach, piszcie, mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 16:22 Around, ja już w chwilach słabości cukier z cukiernicy też wyżerałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 16:41 znowu mi szłodko..błe..dajta popić zmieniła mi się zawartość CUKRU W CUKRZE... my tu pitu pitu a wy wiecie: bo na każdym zebraniu musi byc jakaś plota.. że dziewiarswo leci w KOSMOS????????? NA PLUTONA już mają suchy i mokry prowiant..teraz wszystkich wywiało bo zbierają chrust pod te rakiete... ale tylko patrzec jak sruuuuuuuuuuuu i ich nie bedzie... mam zaklepaną kartkę z podróży!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 17:00 no tak, no tak, ledwo człowiek odwróci sie na chwilę od netu, a tu zaraz impreza!!! U sąsiadów też beze mnie byliście. Czuję się zapmniana, opuszczona i będę pić do lusterka Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL?? 03.06.05, 17:03 ło! a ta jak zwykle w bojowym nastoju! bić chce.. czy ktoś wzywał policję????????? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond JA TO JEDNAK DEBIL JESTEM .....8-D 03.06.05, 17:08 właśnie sobie pomyślałem,że fajnie ,ze jesteście na forum,i jak się nie rozłączycie to dam wam posłuchać KABARETU MORALNEGO NIEPOKOJU... no THE BILL po prostu... co było do udowodnienia... ************ fsyskie dzieci klaszom sfoimi ronczkami....wystawiam język i robię PFFFFFFFFFFF Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: JA TO JEDNAK DEBIL JESTEM .....8-D 03.06.05, 17:16 jajestem najłagodniejszym człowiekiem na świecie, muchy bym nie skrzywdziła, a ty zaraz:bić...żal mi tylko,że mnie ominęło, zostały tylko puste butelki i okruchy. Wiem,wiem mogłam wcześniej przyjść Swoją drogą, Dżejms, nie przeszkadza ci,że tytuł wątku jest dość, hm, spektakularny? A pod nim tyyyyle wpisów Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: JA TO JEDNAK DEBIL JESTEM .....8-D 03.06.05, 17:20 PRZECIEŻ TO TYLKO PYTANIE?Nie stwierdzenie. GDYBY BYŁO" DŻEJMS TO DEBIL" to mógłbym się zastanowić..poza tym wolnośc słowa mamy.. mię to zwisa długom glizdom... mógłbym równie dobrze spytać czy : PAPIEZ UMARŁ JAKO PRAWICZEK? -czy tym pytaniem urażę kogoś? przecież nie od urodzenia był księdzem... a w życiu różnie bywa... spooooooooooko.. to jak chluśniem? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: JA TO JEDNAK DEBIL JESTEM .....8-D 03.06.05, 17:23 w porzo gość jesteś Dżejms, chluśniem, chluśniem.Ale coooo? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: JA TO JEDNAK DEBIL JESTEM .....8-D 03.06.05, 17:27 mam jeszcze skitraną flaszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: JA TO JEDNAK DEBIL JESTEM .....8-D 03.06.05, 17:27 romy_sznajder napisała: > mam jeszcze skitraną flaszkę. DAWAJ ciuraaaaaaaaaaaaaaallla ciuraaaaaaaaaaalla laaaa.. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: JA TO JEDNAK DEBIL JESTEM .....8-D 03.06.05, 17:27 były już sewenapy jakiś manchatan czy cuś ja bym proponował FREEQ jeszcze nie piłem.. a podobno nieźle kręci... a na wieczór proponuję PEDROS OGNISTY...JAK WULKAN Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: JA TO JEDNAK DEBIL JESTEM .....8-D 03.06.05, 17:28 dawaj Romy tą flaszkę, nie sęp się. Dzisiaj każdy płyn przyjmę procentowy Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: JA TO JEDNAK DEBIL JESTEM .....8-D 03.06.05, 17:30 dzidzia_bojowa napisała: > dawaj Romy tą flaszkę, nie sęp się. Dzisiaj każdy płyn przyjmę procentowy DZISIAJ? A co cięzki klimat w Uzdrowisku? to pijem ze smutkuzgryzoty czy radościogólnej? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: JA TO JEDNAK DEBIL JESTEM .....8-D 03.06.05, 17:33 Radości, radości, Życie jest pięęęęękne. Piękne, och!!!!Dżejms, co ty w fabryce jeszcze robisz łikend już się zaczął Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: JA TO JEDNAK DEBIL JESTEM .....8-D 03.06.05, 17:33 > a na wieczór proponuję PEDROS OGNISTY...JAK WULKAN no nie, kawę bendziem pić???????????????? trunek musi być poniewierająco-wodmiennystanświadomościwprowadzająco- -rozweselający:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: JA TO JEDNAK DEBIL JESTEM .....8-D 03.06.05, 17:36 o dzięki ci o panie FORUMOWICZU NIEPOSPOLYTY to jest 2 na 2 czyly to tańca moszszszna prosić param param param... (kawa na po....) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: JA TO JEDNAK DEBIL JESTEM .....8-D 03.06.05, 17:37 drzejms-buond napisał: > o dzięki ci o panie FORUMOWICZU NIEPOSPOLYTY > to jest 2 na 2 czyly to tańca moszszszna prosić > > param param param... > (kawa na po....) ojej szybciej pisze niż myślę oczywiście damy prosić..nie ciebie, nie...na to to jeszcze za mało wypiłem DZIDZIA IDZIEM W TANGO? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: JA TO JEDNAK DEBIL JESTEM .....8-D 03.06.05, 17:39 Jaki łikęd, ja pracuję do 18-ej i jutro też :((((((( ze mną nikt nie chce tańczyć?, przecież już się doprowadziłam do ładu :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: JA TO JEDNAK DEBIL JESTEM .....8-D 03.06.05, 17:49 jak pan prosi, to z przyjemnością:))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: JA TO JEDNAK DEBIL JESTEM .....8-D 03.06.05, 17:38 drzejms-buond napisał: > o dzięki ci o panie FORUMOWICZU NIEPOSPOLYTY > to jest 2 na 2 czyly to tańca moszszszna prosić jaka moszna co pan??:) oj panie Maciejewski;) > param param param... > (kawa na po....) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: JA TO JEDNAK DEBIL JESTEM .....8-D 03.06.05, 17:38 Forumowicza prosisz, czy kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: JA TO JEDNAK DEBIL JESTEM .....8-D 03.06.05, 17:37 forumowicz_pospolity napisał: > > > > no nie, kawę bendziem pić???????????????? > trunek musi być poniewierająco-wodmiennystanświadomościwprowadzająco- > -rozweselający:) > O to, to, to:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka oj stęskniłam się za Wami :) 03.06.05, 21:44 hihihihihihihihi no nie mogie :D wracam ci ja do domu po prawie_czterodniowej_absencji spowodowanej wakacyjnym wyjazdem na dzialeczke, pendze co thu do komputra i co widze?? no co ja widze pytam sie?! otusz moich ulubionych forumowiczuf i forumki widze! i oni fajni som! sympatyczni! dofcipni! i jakby tego bylo malo - jeszcze pijo sobie f najlepsze! i eklerkom (eklerkiem?) zagryzajo :)))))))) no U R O C Z O po prostu :D to ja sie pszyłanczam, okej? w sumie kiepski ze mnie pijak i raczej okazjonalny, ale z Wami sobie nie odmuwie :] Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: oj stęskniłam się za Wami :) 03.06.05, 21:59 ale masz coś? browar może? Odpowiedz Link Zgłoś
sokowirufka Re: oj stęskniłam się za Wami :) 03.06.05, 22:26 a to tszeba cos miec? to tu nie rozdajo? ;) no pifko sie jakies znajdzie Romy, nie buj nic :] Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: oj stęskniłam się za Wami :) 03.06.05, 22:34 O Matko, ja jeszcze po tamtym nie wytrzeźwiałam i nie wiem w końcu czy tańczyłam i z kim a te od nowa imprezę rozkręcają. Ja jutro do pracy, ludzie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: oj stęskniłam się za Wami :) 03.06.05, 22:46 pójdziesz nietrzeźwa, trzeba się napić ze świezo dojrzałą osobą:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: oj stęskniłam się za Wami :) 03.06.05, 23:04 niech będzie, no to siup ! Hej sokoooooooły ! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: oj stęskniłam się za Wami :) 03.06.05, 23:07 no ankoholiki same, a Ty Around to juz od rana chochlujesz jak zauwazylam;) kiedy by czlowiek nie zajrzal to sie sztukaja kelyszkamy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: oj stęskniłam się za Wami :) 03.06.05, 23:11 aroundzie! Ty jutro z daleka od igieł i nożyczek!! plaster i bandaż wolno Ci tylko brać do ręki! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: oj stęskniłam się za Wami :) 03.06.05, 23:19 Hihi, ma się rozumieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: oj stęskniłam się za Wami :) 03.06.05, 23:23 cholera no zapomniałam..... przed igłami miałam CZOPKI wymienić!! na nie to nawet jutro nie patrz, coby Cię nie kusiło aplikować na prawo i na lewo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: oj stęskniłam się za Wami :) 03.06.05, 23:28 kocie_oczko napisała: > cholera no zapomniałam..... przed igłami miałam CZOPKI wymienić!! na nie to > nawet jutro nie patrz, coby Cię nie kusiło aplikować na prawo i na lewo!!! raczej z przodu i z tylu jak leci;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: oj stęskniłam się za Wami :) 03.06.05, 23:32 fakt wylot w wlotem jej się pomyli i co będzie..... a teraz opowiastka z życia wzięta: trzeba baaaardzo dokładnie instruować pacjentki leżące np. na ginekologii do czego służy gałka przeciwzapalna i gdzie ją umieszczać...niedopowiedzenia powodują, że gałki takie zostają np. rozsmarowane na chlebie i spożyte na kolacyjkę Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: oj stęskniłam się za Wami :) 03.06.05, 23:34 no to musi byc arcyprzysmak:))) chociaz wlasciwie...moze to dobre jest??!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: oj stęskniłam się za Wami :) 03.06.05, 23:36 trzeba by zapytać te, które degustowały ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: oj stęskniłam się za Wami :) 04.06.05, 00:22 w razie czego nadadzą się na zagrychę. jak będzie kryzys - poimprezujemy szpitalnie: spirytus z glukozą i czopki. a rano kroplówka. no gites, po prostu. tylko co palić? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: oj stęskniłam się za Wami :) 04.06.05, 09:37 Witam porannie, czopków jeszcze nie aplikowałam, ani z przodu, ani z tyłu, ani z boków, ani nawet doustnie :) Na razie robię dziaciaczkom inhalacje i już kolejeczka na zastrzyki. Czyli jednak igły będą w użyciu :) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: oj stęskniłam się za Wami :) 04.06.05, 09:39 ja tak się zastanawiam co tym ludziom się ładuje w te tyłki, ze ciągle ich tyle przyłazi-sama oprócz ostatniego wybryku:) zastrzyk mialam ostatnio w podstawówce, jak mnie na rubelle szczepili Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: oj stęskniłam się za Wami :) 04.06.05, 10:12 też jestem! szybko lufkę poproszę:))) i uciekne na trochę. ale wróce. co kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: oj stęskniłam się za Wami :) 04.06.05, 10:35 ja to poproszę coś na kaca :) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: oj stęskniłam się za Wami :) 04.06.05, 10:43 źle się prowadzimy. to piękne:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond CZY DRZEJMS TO DEBIL 28.10.05, 12:07 dzisiaj mogę odpowiedzieć na to pytanie... TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 28.10.05, 12:12 ale fakty mówią same za siebie chociaż wolałbym żeby był to DIALOG Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 28.10.05, 12:21 drzejms, bardzo proszę o przedstawienie całego logicznego dowodu, a nie tylko nie trzymającego się kupy wniosku. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 28.10.05, 14:36 a ta mnie jeszcze dodatkowo rybkami łamie... nie no ja wysiadam...;-> Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 28.10.05, 14:38 weź się w garść bo ci przywalę. ok? dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 28.10.05, 19:56 e,co ja widze,myslalam ze te lezki i spola to juz pomarly smierciom naturalnom z przepicia denaturatu?? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 28.10.05, 20:24 bo to jest barrrrdzo stary watek. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 31.10.05, 09:56 alez ja całyczas wglądam w siebie...wołam haaaaaalo...a tu echo puste obija się o ściany płucne.... mój debilizm polega na tym że za bardzo ufam ludziom a potem się rozczarowuję.. i przeżywam, niczem joanna d'arc na stosie,płomienne stany emocjonalne Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 31.10.05, 10:18 dać ci radę? konewkę blaszaną zawiesza się z wodą zimną gdzieś powyżej głowy, pociąga za wcześniej uwiązany sznurek i wylewa na siebie zawartość. Stany płomienne przechodzą i zdrowie wraca do normy. A debilizm ulatuje w siną dal. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 31.10.05, 10:33 nie darujesz mi tej konewki...co? TAKI BYŁ PLAN: zawiesić...sznureckiem pociągnąć...jednak jak wszystko ci na łeb zlata......to koncepcja sie zmienia... :-D))) i to szybciorkiem...bo człowiek cały w mydle... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 31.10.05, 12:35 drzejms-buond napisał: > nie darujesz mi tej konewki...co? > TAKI BYŁ PLAN: zawiesić...sznureckiem pociągnąć...jednak jak wszystko ci na łeb > > zlata......to koncepcja sie zmienia... > :-D))) > > i to szybciorkiem...bo człowiek cały w mydle... ja ci??? konewki??? nie daruję??? ależ ja jestem tak zachwycona tym pomysłem że aż do dzisiaj zez podziwu wyjść nie mogem... cudna idea zaiste. Zwłaszcza kiedy woda gorąca i parzy :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 31.10.05, 10:51 drzejms-buond napisał: > mój debilizm polega na tym że za bardzo ufam ludziom a potem się rozczarowuję.. > i przeżywam, niczem joanna d'arc na stosie,płomienne stany emocjonalne Dzejms, czy ci sie zdarzylo ze sie jakiejs akwizytorce o fiolkowych oczach udalo sie sprzedac ci jakies rewelacyjne urzadzenie po okazyjnej cenie, za ca. 35% twoich miesieczynch dochodow? Ktore sie okazalo do chrzanu, a fiolki byly rezultatem szkiel kontaktowych? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 31.10.05, 12:40 :-D nie, ale o fiołkowych oczach było dziewcze ,które proponowało mi raty na 16% a po powrocie do domu okazało się że jest na 55% !!!!!!!!!! że o karcie stałego klienta, za którą też zapłaciłem, nie wiedząc o tym... nie wspomnę... ale ja na fijołki miętki jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 31.10.05, 12:52 ja myślałam, że na lawendę... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 31.10.05, 13:02 oj tyszsz a żeś mię przypomniała... "laaaaaaaaaaavenda dream diridiridi laaaaaaaaaaavenda dream..." ach ja chyba wogóle miętki jestem na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 31.10.05, 13:22 ja bym nawet zaryzykowała że na pińcet Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 31.10.05, 13:33 drzejms-buond napisał: > :-D > nie, ale o fiołkowych oczach było dziewcze ,które proponowało mi raty na 16% a > po powrocie do domu okazało się że jest na 55% !!!!!!!!!! > że o karcie stałego klienta, za którą też zapłaciłem, nie wiedząc o tym... > nie wspomnę... > > ale ja na fijołki miętki jestem... No, tak mi to pasowalo:-) Na sfere finansowa nie wpadlem. Ale bywa ciekawiej. Lat temu pare, jade sobie srodkiem komunikacji publicznej pod nazwa autobus. Trzymam sie tych takich wieszaczkow i mna telepie. Nagle czuje ze ktos sie mi prypatruje z niejakwa uwaga. Lokalizuje i widze dwa rzeczone fiolki sobie siedza, tak w przyblizeniu koniec liceum - poczatek politechniki. Najpierw pomyslalem ze mnie obsralo, albo mi sie gacie rozdarly, ale nic. A fiolki lypia. No to juz mi sie zrobilo dziwnie. A fiolki lypia i jakies zadumane, jakby z ´jaka decyzja walczyly. No, gupio gupio gupio sie robi, ale przyjemnie sie zaczynaja mysli zakrecac, tak bezmyslnie dosyc, ego zaczyna mruczcec kretysnka piosenke, te rzeczy. Nagle fiolki patrza mi prosto w oczy i mowia: przepraszam, czy pan nie ma ochoty usiasc na moim miejscu, ja wstane. Ci mowie, to lepiej na ego wziac ten czajnik na te 55%. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 31.10.05, 14:42 bożżżżżż ..czekam na ciąg dalszy opowieści.. i co? i co? normalnie biere ten czajnik, nawet jak bez gwizdka... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 31.10.05, 14:54 Nie widzisz ze to koniec? Oczekujesz pointy jeszcze? :-)) No, czajnik fajna rzecz. Przyjde z wizyta z ziolkami kiedys to mi zaparzysz. Ziolka a nie fiolki, no. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 31.10.05, 15:08 okidoki! niech będą ziółka.... no koniec..kapuję..ale powiedziałeś DZIĘKUJĘ UPRZEJMIĘ czy też , niespodzianie... udałeś młodszego? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 31.10.05, 15:49 No, podziekowalem uprzejmie. Ale strumien poczucia rzeczywistosci lal sie tak intesywnie ze pecherzyki kawitacyjne tworzyly (jak kto czytal "Polowanie na Czerwony Pazdziernik" to wie o co chodzi) :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 31.10.05, 16:14 brezly, a masz ty swoja fotke? sorry ze tak bez obciachu, ale zacnie musisz wygladac, zacnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 31.10.05, 16:20 Jak to bylo? Po hucznej z przytupem imprezie para nieznajacych sie do tej pory ludzi budzi sie kolo siebie w systuacji, eeee, postintymnej... -Ile pan(i) ma lat? -No, kazdy ma tyle lat na ile wyglada... -Eeee, ludzie tyle nie zyja. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 02.11.05, 10:35 a to ciekawe... sprawa wieku, niedalej jak przedwczoraj i mnie dotknęła... nigdy dotąd nie czułem sie STARO!!! ażtu nagle.. niespodzianie, usłyszałem jak ktoś mi bliski rozmawia O MNIE PRZEZ TELEFON, i aż mną trząchło.. czuję się nie dość,że BRZYDUL , to jeszcze STARY BRZYDUL... a do tego DE BILL strasssno :-( Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 02.11.05, 10:46 No tera, tera, tera to ci naprawdę przywalę! Mam cie tu publicznie komplimentować? kcesz? bo zaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly A tak wogole 02.11.05, 13:45 To uslyszalem wczoraj witz o policjancie z drogowki i blondynce. Jak jej dokumenty sprawdzal. Znacie? Zapodac? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: A tak wogole 02.11.05, 13:46 zapowiadaj ale nie tu! chyba ze na temat debilizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: CZY DRZEJMS TO DEBIL 02.11.05, 13:46 luzik kobito.. "aiiiiem łot aiiiiem" se la vie Odpowiedz Link Zgłoś