globerider 14.06.05, 10:45 krótkie, sympatyczne, wyrażające miłość i tęsknotę sms-y dla niej-podajcie WŁASNE propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryzli Re: miłosne sms-y 14.06.05, 15:56 musisz pisac od siebie to co czujesz....jak chcesz wysyłac oklepane wierszyki z durnych serwisów smsowych itd to jestres dziecinny, i kazda inteligentna dziewczyna uzna to za moze mile ale sie nie przejmie, jak napiszesz od siebie.....to zobaczysz:) po reakcji pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
globerider Re: miłosne sms-y 15.06.05, 09:38 we wstępie piszę wyraźnie ...WŁASNE, a poza tym w pełni podzielam Twoją opinię oraz...SMS jest równie dobrą formą wyrażania własnych uczuć jak i inne, tyle, że wykorzystuję do tego celu współczesną technikę-a tej nie należy się obawiać i pognębiać lecz cieszyć się z postępu ...no :-D Odpowiedz Link Zgłoś
zibi3 Re: miłosne sms-y 14.06.05, 16:34 podaj numer to bede wysylal. nie ma sprawy. i nie dziekuj. Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: miłosne sms-y 14.06.05, 20:09 SMS-y generalnie nie są wystarczająco elegancką formą do wyrażania uczuć. A już zwłąszcza te krótkie: co, to juz apsztyfikant nie ma czasu, żeby sklecić jakiś konkretny tekst? A jeśli chodzi o samą treść, to najlepiej pisz wierszem ... szesnastozgłoskowiec wydaje się tu odpowiedni :)))))))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
globerider Re: miłosne sms-y 15.06.05, 09:39 czytaj wyżej..w wyrażaniu uczuć każda forma przekazu jest dobra, takie jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
globerider Re: miłosne sms-y 15.06.05, 09:41 czy nie byłoby wam miło otrzymać poranny SMS z takim tekstem: KOCHAM CIE Odpowiedz Link Zgłoś
umathurman miłosne sms-y poszukiwane 15.06.05, 14:58 no ja mam ten sam problem. nie bede sie widziec z moim mezczyzna przez 3 miesiace; piszemy do siebie srednio 2 razy dziennie no ale ile razy moge pisac KOCHAM CIE, TESKNIE JAK SZALONA albo POKOCHALABYM SIE Z TOBA TERAZ. konczy mi sie wena, staram sie aby kazdy sms byl orginalny, ale coraz gorzej mi to wychodzi. z kolei moj mezczyzna twierdzi, ze wszystko co mi sle, to jego wlasne wypociny i nie wiem jak on to robi. no ale on jest humanista! a ja raczej umyslem scislym. no i co mam mu dzisiaj napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: miłosne sms-y poszukiwane 16.06.05, 21:17 Napisz mu: "MAM NA SOBIE CZERWONE STRINGI" albo "DZISIAJ GANIAM BEZ BIELIZNY", albo "MAJTKI MI WLAZŁY TAM GDZIE TY POWINIENEŚ", albo "JAK CIE DORWE TO PIÓRA POLECĄ", albo "MYŚLĘ O TOBIE BEZ PRZERWY", albo "MAM CIĘ PRZED OCZAMI", albo "MARZĘ O TWOICH DŁONIACH", itd ... :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
globerider Re: miłosne sms-y poszukiwane 17.06.05, 09:17 no nie...rewelacja! zwłaszcza JAK CIE DORWE TO PIÓRA POLECĄ :-D Proszę o więcej ! Odpowiedz Link Zgłoś