cwi Re: tak sobie 27.06.05, 15:32 To miło. Usiądź choć na chwilkę. Postawię czajnik. Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Tak sobie 27.06.05, 18:04 napisalam, zeby bylo wiadomo, ze tu co dzien zagladam :) herbata niekonieczna, nie, zebym musiala... nie... Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Tak sobie 28.06.05, 10:14 zdrówki ewko :-) P.S. też zaglądam, cwi, ale nijak po francusku mię pisać, hyhy P.P.S. jak zwykle jedna she w dwóch osobach (osóbkach?) :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Komsikomsa 29.06.05, 13:29 Ja chciałam powiedzieć, ze czasami też lubię tu zaglądnąć.* * To zdanie napisałam rzecz jasna tylko po to, by z lubością wyrzec krakowianizm. Jednak "zajrzeć" ma mniej ę i ą. Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Komsikomsa 29.06.05, 17:27 eee, to mogłaś napisać: "Niechcący, chcąc niechcąc, będąc krakowianką, lubiąc ą i ę , zalądnąć tu lubię z czułością wielką" :) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Komsikomsa 29.06.05, 18:32 Alem warszawianka, ergo zajrzałam se ino:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: tak sobie 30.06.05, 07:52 Cwi, czajnik stawiaj w sprawie kawy, z mlekiem wrzacym zreszta, i cukrem rzecz jasna (tak, wiem kto slodzi kawe, hahahahaah). Nonie, zdrowko takoz. Kurde, ale mialam dzisiaj dzien... (dajcie spocznij, obywatelko) Odpowiedz Link Zgłoś
lampka_nie_winna Re: tak sobie 30.06.05, 22:21 cwi napisał: > Kiedy przylatujesz na wakacje? wewka sprawdza znaczenie slowa "wakacje" mniemam Odpowiedz Link Zgłoś