Dodaj do ulubionych

HEJ WROCŁAWIANIE!!!!!

03.07.05, 11:15
Cześć Wrocławianie i cała reszta świata! Znalazłam to forum i myślę,że może
ta samotność w tłumie nie będzie aż tak smutna. Pozdrawiam i miłej (nie
samotnej) niedzieli. Maga.
Obserwuj wątek
    • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 11:18
      witaj ;)
      i zapraszamy do pisania jak oczywiscie nie masz inego zajecia ;)
    • albercik7 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 11:19
      no witam wczoraj szybko przelecialem mobilkiem wroclaw a dzisiaj wracalem ale
      juz normalnie pozdrawiam:-)))
      • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 11:23
        jak dobrze przeczytalem, to miales tylko na godz wyjechac :PP
        • albercik7 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 11:29
          no niby tak ale sprawa sie troszke skomplikowala i potrzebna byla szybka pomoc
          a jako strazak ja zawsze pomagam :-)))
          • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 11:31
            nie trzeba byc strazakiem zeby pomagac innym :P
            ja nie jestem i lubie pomagac ;)
            • albercik7 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 11:33
              no i bardzo dobrze ze pomagasz to sie chwali a autorka pewnie w kuchni
              szaleje :-)))
              • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 11:35
                przygotowuje nam cos dobrego do schrupania :))
                a ja taki glodny jestem i mialem zamiar wybrac sie do sklepu :)
          • konrado80 PS. autorka watku gdzies nam sie zapodziala 03.07.05, 11:32

• maga60 Re: PS. autorka watku gdzies nam sie zapodziala 03.07.05, 11:41
              Jestem tylko ganiam między kompem , a kuchnią. Gotuję niedzielny obiadek :)
              • albercik7 Re: PS. autorka watku gdzies nam sie zapodziala 03.07.05, 11:44
                kolega slyszal na obiadek jestesmy zaproszeni dzieki srdeczne a co bedzie do
                jedzonka?:-)))
                • maga60 Re: PS. autorka watku gdzies nam sie zapodziala 03.07.05, 11:55
                  Gołąbki i młode ziemniaczki mniammmmm
                  • konrado80 Re: PS. autorka watku gdzies nam sie zapodziala 03.07.05, 11:56
                    to ja juz nie ide do sklepu :))
                    tylko czekam na te golabki ;)
                • maga60 Re: PS. autorka watku gdzies nam sie zapodziala 03.07.05, 11:58
                  Pocieszające jest już to, że ludzie odpowiadają na forum. Na ulicy wszyscy
                  sztywni, zabiegani, w pracy(1/2 etatu wrrrrr) też. A tutaj....sympatycznie :))))
                  • konrado80 Re: PS. autorka watku gdzies nam sie zapodziala 03.07.05, 12:00
                    tylko ostrzegam ze nie zawsze tak jest
                    nie kazdy tutaj jest taki, wiec uwazaj
                  • sweet_as_chocolate Re: PS. autorka watku gdzies nam sie zapodziala 03.07.05, 12:04
                    oj.. nie zawsze jest sympatycznie.. Czasem dużo nie trzeba, żeby ktoś Cię tu
                    zmieszał z błotem. A jak już jedna osoba to zrobi, to potem lawina
                    niekorzystnych wypowiedzi..
                    Generalnie jednak jest sympatycznie i zabawnie.
              • konrado80 Re: PS. autorka watku gdzies nam sie zapodziala 03.07.05, 11:47
                no popatrz, a ja jestem glodny i nie mam obiadu, bo kumpel zapomnial pobrac z restauracji, wiec jak powiesz ze mieszkasz blizko mojej pracy to chetnie wpadne i pomoge ;)
    • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 11:43
      No ja swoją samotność leczę ostatnio na forum.. Skutek póki co pocieszająco
      dobry;))
      • albercik7 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 11:46
        a czemu jestes samotna moze wymagania sa zbyt duze :-)))
      • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 11:48
        i tak trzymaj ;)

PS. to jak w koncu z tym spacerkiem? ;)
        • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 11:52
          no właśnie, co z nim..?;)
          dziś pogoda wymarzona na spacerek..
          a mi znowu zapowiada się dzień w czterech ścianach.

poza tym, ktoś musi otrzeć dziś moje łzy, bo wczoraj Ktoś za mało trzymał
          kciuki i nie zdałam egzaminu ;((
          • albercik7 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 11:54
            a to widze ze szanowni panstwo sie znaja a to kolega z pewnoscia Cie pocieszy :-
            )))
          • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 11:56
            ooooooooo, szkoda, nastepnym razem bede trzymal jeszcze mocniej ;)
            a teraz nie placz, bedzie poprawka i na pewno ja zaliczysz
            a teraz porozmawiamy sobie, albo moze wybierzesz sie na rower, albo na spacer?
            i moze jakas kolezanka dotrzyma towarzystwa
            ja bym bardzo chetnie, ale musiala bys przyjechac do Wawy ;)
            • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:01
              Koleżanki odsypiają.. Wczoraj byłyśmy na panieńskim:)) Ja jestem twarda, trzy
              godzinki snu po imprezie i jestem jak nowonarodzona:)) Ale na rower to jednak
              formy dziś brak.
              Z tym płaczem żartuję. Dała mi szansę podejść za tydzień. Więc wiesz... już
              zaczynaj trzymać;) a najlepiej położyć się krzyżem na ziemi;)
              • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:07
                moze chcesz pieguska ;))
                to juz zaczynam trzymac, na pewno zaliczysz
                ale na takie wolne tempo, zeby mial szanse siakis przystojniak sie dolaczyc
                to nie trzeba formy :)
                • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:11
                  hmmmm, ok przemyślę ten rower dziś;)
                  a może lepiej dziś samochodem zrobić kilka kółek po mieście. Tylko, że ja nie
                  mam audi;( wiec na wabik nie złapię..;(
                  • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:14
                    a kogo bys chciala na taki samochod zlapac?
                    ja wolalbym spotkac Ciebie gdzies na spacerze w parku lub na scierzce rowerowej ;)
                    • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:19
                      w takim razie, mogę Ci podać wszystkie uczęszczane przeze mnie ścieżki
                      rowerowe;)
                      • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:22
                        to juz szukam siakiejs mapki Twojego miasta w necie ;)
                        • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:23
                          najpierw musiałabym Ci podać nazwę tego miasta;)
                          • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:24
                            gdzies chyba podawalas, albo przynajmniej ja skads wiem
                            ale nie jestem pewien, bo moglem miec siakies urojenia :))
                            • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:30
                              To napewno urojenia;) bo jestem pewna, że nigdy tu nie podawałam miejsca
                              zamieszkania
                              • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:33
                                to sprawdz @
                                • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:35
                                  pudło;)

sprawdz @
                                  • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:37
                                    nic nie ma :(
                                    • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:41
                                      dojdzie, cierpliwości;)
                                      • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:44
                                        juz odpisalem ;)
                                        • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:48
                                          mnie też przykro.. szczególnie, że u mnie mnóstwo terenów do spacerków..;)
                                          mieszkam pod samym lasem, 10min od domu trzy stawy (kaczki, łabądki;), a 20min
                                          dalej duuuuuże jezioro. każdego lata kajaki ze znajomymi. Uwielbiam moje
                                          miasto.
                                          • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:49
                                            szkoda
                                            fajnie masz, tylko pozazdroscic ;)
                                            • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:54
                                              ale to nie wszystko..;) niedaleko jest nasza miejska świątynia..;)))
                                              miejsce, gdzie robią najlepsze polskie piwo;) już więcej wskazówek nie
                                              potrzebujesz;)
                                              • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:57
                                                czy ono jest takie najlepsze
                                                no chyba ze jest to Harnas ;))

PS. Zywiec?? ;)
                                                • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 13:00
                                                  zapomnialem dodac
                                                  harnas ktory stoi w lodowce i czeka az go otworze ;)
                                                  • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 13:02
                                                    i nie piję tyskiego tylko ze wzlędów "patriotycznych":) naprawdę uwielbiam.
                                                  • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 13:06
                                                    ostatnio dziwnie smakuje, ale moze tylko u nas takie jest
                                                  • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 13:07
                                                    przemilczę dyplomatycznie.. żeby nie przestało być miło..;)
                                                  • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 13:08
                                                    ale nie powiem jakis czas temu dosc czesto bylo tyskie 0,66 ;)
                                                  • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 13:10
                                                    no bo tyskie najlepiej smakuje w swoim mieście.. a zdecydowanie nad naszym
                                                    jeziorem w taką pogodę jak dziś;)
                                                  • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 13:12
                                                    a u nas sprzedali Krolewskie i juz nic nie mamy
                                                  • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 13:02
                                                    i kto tu teraz smaka robi..?:)
                                                  • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 13:07
                                                    nie wiem o czym mowisz :P
                                                    zastanawiam sie czy wypic go do obiadu (ktorego nie mam, bo nie wiem co kupic)
                                                    czy zabrac go do domu? ;)
                                                • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 13:01
                                                  oj nieładnie, nieładnie.. żywiec? proszę Cię..
                                                  wiem wiem, mieszkańcy takich dużych miast pewnie nie słyszeli o takim piwie
                                                  nawet..;) a już nie wspomnę o takiej miejscowości jak TYCHY.
                                                  • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 13:10
                                                    mala pomylka, zwlaszcza ze zywiec lezy troche daleko od... ;)
                                                    oczywiscoie mam nadzieje ze wybaczysz mi taka gafe? ;)
                                                    a co rozumiesz przez "mieszkancy takich duzych miast"?? ;)
                                                  • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 13:13
                                                    no bo wiesz.. były facet mojej siostry (mieszkający na stałe w stolicy)
                                                    stwierdził, że tychy to zapewne dobrze prosperująca wieś... Nigdy w tychach nie
                                                    był..
                                                  • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 13:16
                                                    ja tez nie bylem i nigdy tak nie powiedzialem na inna miejscowosc, miasto
                                                  • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 13:20
                                                    daje mi się we znaki brak snu... chyba położe się na chwilke. bo cały dzien
                                                    bede wczorajsza.
                                                  • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 13:21
                                                    to slodkich snow zycze ;)
                                                  • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 13:24
                                                    dziekuje, do miłego;)
                                                  • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 13:26
                                                    do milego ;)
            • albercik7 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:01
              a ta kolezanka to dla mnie ma sie rozumiec :-))) moge ja na rower zabrac mam
              dobra rurke ...
              • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:08
                hehe :))
                to juz zalezy od kolezanki ;)
                • albercik7 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:10
                  no wlasnie a one spia po imprezce i moze sa tak slabe ze nie dadza rady sie
                  utrzymac na rurcea bagaznika nie mam ...:-)))
                  • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:13
                    Oj dziś to napewno nie utrzymałyby się.. Przypuszczam, że z utrzymaniem
                    równowagi na prostej drodze idąc będą miały jeszcze problem do wieczora.
                    • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:15
                      to widze ze bylo bardzo fajnie :))
                      • albercik7 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:18
                        no to widze ze byla niezla jazda haha a to sie dziewczyny zabawily czyli rower
                        odpada to moze kocyk i lezenie w cieniu ...
                        • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:20
                          i to na dodatek bez nas
                          a ten kocyk to bedzie chyba najlepsiejszy pomysl :))
                          • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:22
                            kocyk genialna myśl, szczególnie u mnie nad jeziorem..
                            • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:25
                              do tego olejek zeby nasmarowac plecki ;)
                      • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:21
                        Ano, koleżanki bawiły się super. Ja do pewnego momentu też. Najpierw była
                        imprezka w domu, tancerz przyszedł;), a potem dziewczyny pojechały na
                        dyskotekę. Ja pojechałam do domu (z pewnych powodów)
                        • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:23
                          oo to pewnie szkoda ze nie pojechalas z nimi
                        • albercik7 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:23
                          to znaczy ?jesli mozna wiedziec bo ja ciekawski jestem:-)))
                          • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:25
                            chyba az za bardzo :PP
                          • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:28
                            W sumie tak strasznie nie chciałam jechac na dyskotekę. Ostatnio nie bawią mnie
                            takie imprezy. No ale okazja nie była banalna. A powód, dla którego nie
                            pojachałam...? żałosny. wstyd się przyznać.
                            Moj (prawie) ex zaczął do mnie wydzwaniać z pretensjami, że nie daję mu
                            sygnałów co pół godziny, żeby wiedział, że jest wszystko ok. Że 2h nie dawałam
                            znaku życia.
                            No wiem wiem, miałam już dawno skończyć z nim. Jutro nareszcie się widzimy,
                            więc zrobię to na 100%.
                            • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:31
                              to czekamy na sprawozdanie i mam nadzieje ze poradzisz sobie
                              ze nie dasz sie i zakonczysz to cos
                              • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:34
                                teraz dla mnie to już tylko formalność.. jakiś czas temu może miałabym
                                wątpliwości.. teraz..... stukam się po głowie, jak mogłam w ogóle tylu chorych
                                jego zachowań nie widzieć..
                                nieważne, to już temat zamknięty dla mnie. Szczególnie tu nie chce o tym juz
                                więcej pisać.
                                • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:36
                                  i bardzo dobrze, a teraz sie usmiechnij, bo nie ma sie co smutkac ;)
                              • albercik7 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:35
                                jak co to dzwon pomozemy :-)))
                                • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:37
                                  zapomnialem zaoferowac takowa pomoc ;)
                                • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:39
                                  z góry dziękuję;)
                                  • albercik7 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:43
                                    alez prosze bardzo a teraz znokam na chwilke bo obiadek na stole ma ktos ochote
                                    na rosolek to zapraszam:-)))
                                    • sweet_as_chocolate Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:44
                                      smacznego:)
                                      ja już po obiedzie. Był też rosołek;)
                                      • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:45
                                        nastepna :(
                                    • konrado80 Re: HEJ WROCŁAWIANIE!!!!! 03.07.05, 12:45
                                      czy musicie robic mi takiego smaka :>
                                      musze isc do sklepu po cos do jedzenia, tylko jeszcze nie wiem co :(
                                    • konrado80 PS. smacznego ;) 03.07.05, 12:46

• albercik7 Re: PS. smacznego ;) 03.07.05, 13:02
                                        dzieki ale zapraszalem tak wiec nie ma problemu teraz drugie danie i jade po
                                        obiadku na lotnisko pograc w pilke haha lotnisko i pilka a jednak :-)))pilka
                                        lotnicza...
                                        • konrado80 Re: PS. smacznego ;) 03.07.05, 13:11
                                          i znowu :P
                                          nie dosc ze jestem glodny, to jeszcze bym pogral w pilke :)
                                          • albercik7 Re: PS. smacznego ;) 03.07.05, 13:15
                                            kurde nie widze problemu zapraszam bedzie piwko :-)))
                                            • konrado80 Re: PS. smacznego ;) 03.07.05, 13:17
                                              to powiedz gdzie i juz jade :)
                                              a piwo tez mam :P
                                              • albercik7 Re: PS. smacznego ;) 03.07.05, 13:22
                                                Gliwice zapraszam:-)))
                                                • konrado80 Re: PS. smacznego ;) 03.07.05, 13:27
                                                  liczylem na Bemowo w Wawie :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka