Dodaj do ulubionych

Pa-pa forumowa rodzinko

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 21:16
My tez sobie wczasy robimy... Do spotkania za 2 tyg. :o)
Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: Pa-pa forumowa rodzinko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 21:21
      Pa!
      Zaraz się rozpłaczę
      :)
      • oona Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 21:25
        papapa,ale pliss,bez łez,to tylko dwa tygodnie!:)
        • Gość: mario2 Re: Pa-pa forumowa rodzinko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 21:27
          A jak sie w tym czasie rozwiedziesz z Menikiem? :o(((
          • Gość: maryjo2 Re: Pa-pa forumowa rodzinko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 21:28
            To wtedy kto będzie płakał, hę?
            • oona Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 21:29
              Mena wielbicielki,ze szczęścia:)
            • men_ Re: I jak to będzie z nami 02.08.02, 21:32
              bez opieki starszych, hę ?:)
          • oona Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 21:31
            Gość portalu: mario2 napisał(a):

> A jak sie w tym czasie rozwiedziesz z Menikiem? :o(((

postaramy sie przez te najblizsze dwa tyg.tego nie zrobic,specjalnie ze
            wzgledu na was:)
        • men-tliczek Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 21:30
          pa pa,
          Juz tesknie,
          i czekam moj ty sokole.
          Nie fruwaj wysoko.
          • oona Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 21:35
            men-tliczek napisał:

> pa pa,
            > Juz tesknie,
            > i czekam moj ty sokole.
            > Nie fruwaj wysoko.

zamiast tesknic spróbuj pofrunąc jego śladem:)
            • men-tliczek Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 21:42
              Zarty sobie ze mnie chyba stroisz!
              Nie dam rady, tak wysoko i szybko fruwac nie potrzfie.
              Ja juz wole poczekac.
              Mozesz mi chusteczke pozyczyc?
              • oona Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 21:46
                nie,to niehigieniczne!
                ale zawsze słuze swoim kobiecym
                ramieniem,kiedy sie bedziesz chciał wypłakac,
                gdy tesknota stanie sie trudna do zniesienia
                -i obiecuje,ze nikomu ne powiem!
                • men-tliczek Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 21:52
                  Dziekuje Pani higienistko.
                  Dziesiec minut minelo a ja rycze jak pstrag!
                  Gdzie mi tam fruwac!
                  Dawaj ramie. Niech bedzie kobiece.
                  • oona Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 21:56
                    ryczysz jak pstrąg, czyli bezgłośnie,
                    ryknij sobie pełną piersią,może pomoże

i wery mi sorry,ze to moje ramię takie kobiece:((
                    • men-tliczek Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 21:58
                      A widzisz, sorry tez na s.
                      Mnie ramin kobiecych nie brakuje.
                      Nie gniewaj sie soona.
                      • oona Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:01
                        dawaj ramię!niech ja się wypłaczę,że
                        nie chcesz się wypłakiwać na moim ramieniu:(
                        • men-tliczek Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:02
                          No to masz!
                          • oona Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:04
                            co za impet!
                            • men-tliczek Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:06
                              Lubie impet i impakt.
                              Juz sie stesknilas?
                              • oona Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:07
                                a jeśli odpowiem,że tak?
                                • men-tliczek Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:10
                                  To ja wtedy odpowiem, ze kat, tzn. TAK
                                  • oona Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:11
                                    kat to spolszczona wersja angielskiego cut?cięcie?
                                    • men-tliczek Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:14
                                      No chyba, ze splaszczona!
                                      • oona Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:15
                                        splaszczać,też na s:)
                                        • men-tliczek Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:17
                                          Super smart splaszczone, na dwa ss!
                                          • oona Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:21
                                            super small size,ale własciwie rozmiar czego??
                                            • men-tliczek Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:23
                                              Skitkam sie 1 raz se smiechu. Tez na s.
                                              Nie small a smart.
                                              Ide sie skitkac.
                                              • oona Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:24
                                                sorry,sniedouczonam
                                                • men-tliczek Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:27
                                                  Sapluszczone, smenczone slepka siem splaszczaja.
                                                  Rano trzeba bedzie kunie zprzegac co by prezesa na dworzec dowiozli!
                                                  • oona Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:32
                                                    men-tliczek napisał:

> Sapluszczone, smenczone slepka siem splaszczaja.

i spostrzegawczosc swankuje

> Rano trzeba bedzie kunie zprzegac co by prezesa na dworzec dowiozli!

ze samiuskiej stadniny w Janowie coby obciachu nie było wypożyczone,
                                                    juz w garażu na jutrzejszą uroczystość pożegnalną przygotowane czekają :)
                                                  • men-tliczek Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:35
                                                    To co mam zrobic z ta moja chbeta co sie od rana na te okazje przed
                                                    lustrem pindziuczy?
                                                  • oona Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:39
                                                    posadzic przed telewizorem
                                                    niech sobie transmisje z pozegnania w tiwi obejrzy,
                                                    a na otarcie końskich łez na jakis luksusowy obrok
                                                    proponuję się szarpnąć
                                                  • men-tliczek Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:40
                                                    Chyba wezme ja zraz na jakiegos splaszczonego drinka.
                                                  • oona Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:43
                                                    no tak,do lokali z psami nie wpuszczają
                                                    ale o koniach nie ma mowy,
                                                    a swoją drogą -jaki jest przepis na
                                                    splaszczonego drinka?
                                                  • men-tliczek Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:46
                                                    Do tego wlanie potrzebna jest chabeta!
                                                  • oona Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:49
                                                    skąd ją teraz wziąć:(

• men-tliczek Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:52
                                                    Do Janowa! Do janowa.
                                                    Cos mnie dzisiaj suszy po sushi.
                                                  • oona Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:56
                                                    jaki sprytny(na s)!-
                                                    w Janowie przeciez tylko araby pełnokrwiste,
                                                    a kupic araba i przerobic na chabete...troche czasu
                                                    na to trzeba,a mnie teraz suszy-
                                                    z powodu suszy a nie sushi
                                                  • men-tliczek Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:58
                                                    No to jak nie splaszczony, to moze po angielsku.
                                                  • oona Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 23:01
                                                    to drink drink
                                                  • men-tliczek Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 23:02
                                                    A wiesz jak suszy sushi w czasie suszy?
                                                    Ide sie napic.
                                                  • oona Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 23:06
                                                    pamietaj,napój tez chabetę!

podpisano:
                                                    Towarzystwo Miłośników Zwierząt
                                                  • men-tliczek Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 23:48
                                                    Cherbata z ofsa dla konia. Cherbatka z chmielu dla mnie.
                                                    Spannie tez na s.
                                                  • Gość: oona Re: Pa-pa forumowa rodzinko IP: *.dialup.supermedia.pl 03.08.02, 01:23
                                                    słodkich snów na s
    • men_ ładnej pogody i rwących potoków 02.08.02, 21:30
      pełnych piwa, O !:))
      • kitek1 i taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakiego wielkiego....... 02.08.02, 21:32
        pstraga:)
        • Gość: maryjo2 Re: i taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakiego wielkiego.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 21:34
          Za wszelkie życzenia z góry dziekujemy.
          Ja wam życzę przetrwania w nieodmenionym stanie :)
          • kitek1 uneczce tez................. 02.08.02, 21:35
            :)
            • oona Re: uneczce tez................. 02.08.02, 21:38
              kitek1 napisał:

> :)

a co w tym złego,ewentualnie?:)
              • kitek1 wlasnie, ze nic................. 02.08.02, 21:40
                jeszcze w zyciu nie bylem wirtualnym God Fatherem:)
                • oona Re: wlasnie, ze nic................. 02.08.02, 21:48
                  zaproponuj jeszcze jakąś fajną god mother
                  a ja juz zaczne urabiac Mena:))
                  • kitek1 no widzisz jak mnie, tu niektore samantki trakuja. 02.08.02, 22:12
                    ale staram sie jak moge:)))
                    • oona Re: no widzisz jak mnie, tu niektore samantki tra 02.08.02, 22:13
                      samanta by sie nawet nadawała,nie sądzisz??:))
                      • kitek1 Re: no widzisz jak mnie, tu niektore samantki tra 02.08.02, 22:16
                        no juz mialem cos powiedziec,
                        ale sie w jezyk ugryzlem,
                        no chyba by sie nadala.......:)))
                        • oona Re: no widzisz jak mnie, tu niektore samantki tra 02.08.02, 22:17
                          bo dżentelmeni wiedzą kiedy
                          trzeba się ugryżć,
                          w język:)
                        • Gość: samanta Re: no widzisz jak mnie, tu niektore samantki tra IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 22:19
                          samanta do niczego sie nie nadaje co laczy sie z kitusiem,no! Sio ode
                          mnie!!!!!!:)
                          • kitek1 no widzisz uneczko, i byloby jak w bajce.......... 02.08.02, 22:21
                            o spiacej krolewnie,
                            a wrozka samantka usypiajacego fiutka,
                            by malej dala:)
                            • oona Re: no widzisz uneczko, i byloby jak w bajce..... 02.08.02, 22:22
                              i ziubróweczki do buteleczki :))
                            • Gość: samanta Re: no widzisz uneczko, i byloby jak w bajce..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 22:23
                              nie lubie usypiajacych fiutkow . Ale chyba nie chcialbys uslyszec swiety
                              czlowieku co lubie cioooo?:)
                              • kitek1 co sie napinasz, bajki nie znasz............... 02.08.02, 22:25
                                widzialem, jakie fiutki lubisz:(((
                                • Gość: samanta Re: co sie napinasz, bajki nie znasz............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 22:27
                                  Dokladnie! Ale dlaczego ten fakt cie tak martwi?czyzby jakies kompleksiki?:)
                                  • kitek1 ja nie mam zadnych kompleksow............... 02.08.02, 22:29
                                    imaginujesz sobie:)
                                    • Gość: samanta Re: ja nie mam zadnych kompleksow............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 22:31
                                      no widzisz.A ja jestem zdrowa ,mloda jeszcze kobieta i lubie fiutki.czy to fakt
                                      godny potepienia? jako psychiatra powinienes wiedziec ,ze to zdrowe
                                      odruchy;)))))))
                                      • kitek1 a kto ci takich glupot nagadal.......... 02.08.02, 22:32
                                        ze ja psychitra jestem:)
                                        • Gość: samanta Re: a kto ci takich glupot nagadal.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 22:36
                                          boszsz...masz juz problemy ze swoja identyfikacja?moze popros jakiegos kolege
                                          po fachu o pomoc?:)
                                      • oona Re: ja nie mam zadnych kompleksow............... 02.08.02, 22:33
                                        Gość portalu: samanta napisał(a):

> no widzisz.A ja jestem zdrowa ,mloda jeszcze kobieta i lubie fiutki.czy to
                                        fakt
                                        >
                                        > godny potepienia? jako psychiatra powinienes wiedziec ,ze to zdrowe
                                        > odruchy;)))))))

ja tez czekam z napieciem na diagnoze specjalisty!:)
                                        • kitek1 ja lubie zupe pomidorowa......... 02.08.02, 22:36
                                          ale nikomu jej zdjec,
                                          nie wysylam:(
                                          • Gość: samanta Re: ja lubie zupe pomidorowa......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 22:37
                                            dlatego fiutek byl dla mnie a te...zupki pomidorowe dookola niego dla
                                            ciebie,hahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: samanta mario4 !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 21:48
                  kochani ,zycze pieknej pogody,nieziemskich widokow i super przezyc! pozdrowcie
                  ode mnie gory !!!:) Cmoooooooooooook!!!!!!!!!!!!!
    • 0nly Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:23
      no to ode mnie dla wuka i maryjki tez duzo ladnej pogody i jeszcze wiecej
      tez.....
    • crimen Re: Pa-pa forumowa rodzinko 02.08.02, 22:35
      W Jaworkach nie ma cyberkafei?Wypoczywajcie i szybko wracajcie.Jak mnie
      przyciśnie nuda to może zrobię wam inspekcję w ostatni weekend:)))
      • kitek1 w nowym targu............. 02.08.02, 22:37
        maja,
        na pewno sie odezwa:)
        • 0nly Re: w nowym targu............. 02.08.02, 22:39
          a moze by im ktos laptopika pozyczyl......:))))
          a na co maja po gorach chodzic i sie meczyc.....wejda se na stronke internetowa
          i jaworki w pol godziny obejda, a ktoregos wieczorku popatrza sobie na
          gory.....w necie rzecz jasna.........
          • crimen Re: w nowym targu............. 02.08.02, 22:43
            Kituś chyba ma rację.Muszą czymś ręce zająć:)))
            • 0nly Re: czesc crimen...:)))............. 02.08.02, 22:44
              widzisz, znowu sie pojawilam.....:))))
              • crimen Re: czesc crimen...:)))............. 02.08.02, 22:46
                A gdzie Ania??:)))
                • 0nly Re: czesc crimen...:)))............. 02.08.02, 22:54
                  a poszla w cholere.....a po co mnie ona....
                  a nie szlajala sie tu czasem jak mnie nie bylo po necie????
                  • Gość: crimen Re: czesc crimen...:)))............. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.08.02, 23:16
                    Widzę że matuś Cię surowo wychowali:)))
                    • 0nly Re: czesc crimen...:)))............. 02.08.02, 23:22
                      mnie to na damem chowala.....a ten szczyl ania to tylko sie za mna
                      ciagnie.......ogona mi kurde brakowalo jeszcze .......
                      • Gość: crimen Re: czesc crimen...:)))............. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.08.02, 23:25
                        Wołaj Anię.Podoba mi się jej filozofia życiowa:)))
                        • 0nly Re: czesc crimen...:)))............. 02.08.02, 23:28
                          he he he, ania filozofka.......choc w sumie przepowiedzieli jej ze gdyby
                          wlasnie tym sie zajela to by kariere zrobila......no no, moze teraz nie
                          musialabym sie za nia wstydzic.......
                          • Gość: crimen Re: czesc crimen...:)))............. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.08.02, 23:31
                            Gdy filozofowie zaczynają się mnożyć jak króliki to znaczy że zbliża się koniec
                            świata:)
                            • 0nly Re: czesc crimen...:)))............. 02.08.02, 23:33
                              to mogl byc tylko syndrom konca wieku......teraz powinno isc w gore......
                              • Gość: crimen Re: czesc crimen...:)))............. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.08.02, 23:36
                                To co, postrzelamy do filozofów? :)))
                                • 0nly Re: czesc crimen...:)))............. 02.08.02, 23:37
                                  mam zaczac od ani?????
                                  • crimen Re: czesc crimen...:)))............. 02.08.02, 23:43
                                    Nie, rodzina na końcu.Na początek oczyść portal:)))
    • men_ Spać wszyscy, państwa M2 juz ni ma tutaj !!! 02.08.02, 22:42
      Ja wracam na podryw na oneta, O !:)
      • crimen Re: Spać wszyscy, państwa M2 juz ni ma tutaj !!! 02.08.02, 22:44
        Z Killerem??? ;)
        • men_ Re: Spać wszyscy, państwa M2 juz ni ma tutaj !!! 02.08.02, 22:51
          cholera, nie wziąłem go ze soba, a nie moge sie opędzic od małolatek :)
          • Gość: crimen Re: Spać wszyscy, państwa M2 juz ni ma tutaj !!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.08.02, 23:19
            Ty rutyniarz za małolatami gonisz???Przecież wiesz co dobre:)))
            • men_ Re: Spać wszyscy, państwa M2 juz ni ma tutaj !!! 02.08.02, 23:22
              Cichoooooooooooo, wersja oficjalna :)))
              • Gość: crimen Re: Spać wszyscy, państwa M2 juz ni ma tutaj !!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.08.02, 23:27
                Ulżyło mi, bo już się przez chwilę o ciebie bałem:)))
                • men_ Re: Spać wszyscy, państwa M2 juz ni ma tutaj !!! 02.08.02, 23:35
                  poza tym różna definicja może być :))
                  • Gość: crimen Re: Spać wszyscy, państwa M2 juz ni ma tutaj !!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 02.08.02, 23:40
                    Menik, Ty się chyba lubujesz w nadinterpretacjach:)))
                    • men_ Re: Spać wszyscy, państwa M2 juz ni ma tutaj !!! 02.08.02, 23:42
                      ja tam w dowód nie zaglądam :))
                      • crimen Re: Spać wszyscy, państwa M2 juz ni ma tutaj !!! 02.08.02, 23:48
                        A po co w dowód?Wszystko widać w oczach:)))
                        • kitek1 a ...meniki, jeszcze konia nudza.................. 02.08.02, 23:50
                          maja zdrowie:)
                          • crimen Re: a ...meniki, jeszcze konia nudza............. 02.08.02, 23:54
                            A co Kituś też nie możesz spać? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka