nekroskop88 09.07.05, 11:24 Kopytkowe forum znajduje sie w samym środku polskiego trójkąta bermudzikiego Białystok-Łomża-Olecko. Tu giną ludzie! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: Trójkąt bermudzki 09.07.05, 11:26 zrób taka B-stok;) hehe,dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Trójkąt bermudzki 09.07.05, 11:28 hmm o co chodzi? :P >zrób taka B-stok Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Trójkąt bermudzki 09.07.05, 11:29 nekroskop88 napisał: > hmm o co chodzi? :P > > >zrób taka B-stok ?????? > Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Trójkąt bermudzki 09.07.05, 11:30 hehehehehe no bo nie rozumiem tego "zrób taka B-stok" :P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Trójkąt bermudzki 09.07.05, 11:29 bad_habit napisała: > zrób taka B-stok;) hehe,dobre!!! > a zrób taką reklame na forum Białystok,kuercze tekst mi wcięło:( Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Trójkąt bermudzki 09.07.05, 11:32 juz myslalem ze taki tępy jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Trójkąt bermudzki 09.07.05, 11:33 nekroskop88 napisał: > juz myslalem ze taki tępy jestem... > > heheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Trójkąt bermudzki 09.07.05, 11:34 to nie jest śmieszne, naprawde sie przeraziłem! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Trójkąt bermudzki 09.07.05, 11:36 ale ja się nie smieje z ciebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Trójkąt bermudzki 09.07.05, 11:40 Bad_habit odpowiedz mi na jedno pytanie jak mozesz :) Czy uważasz Białystok za wieś? Tylko odpowiedz szczerze, nie obraze sie ;) chce wiedziec jak inni postrzegaja nasze miasto, bo ja jako patriota lokalny kocham je z całego serca, wiec nie jestem za bardzo obiektywny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Trójkąt bermudzki 09.07.05, 11:45 nekroskop88 napisał: > Bad_habit odpowiedz mi na jedno pytanie jak mozesz :) > > Czy uważasz Białystok za wieś? > > Tylko odpowiedz szczerze, nie obraze sie ;) chce wiedziec jak inni postrzegaja > nasze miasto, bo ja jako patriota lokalny kocham je z całego serca, wiec nie > jestem za bardzo obiektywny :))) > > nie uważam Białegostoku za wieś,tu jest fajny klimat,do tej pory nie spotkałam nikogo chamskiego,kto sprawiłby że zmienię zdanie na temat Białostoczan. Jak każde miasto może mieć jakieś braki,które po czasie się dostrzega lub akceptuje,ale bez przesady...Mnie się podoba i nie rozumiem ludzi,którzy uważają inaczej... Nie wiem co oznacza słowo WIEŚ(w programie Wojewódzkiego aktor Jan Nowicki powiedział że Warszawa to wielka wieś,a ludzie pchają się tam,jak świnie do koryta...-nie przytoczę dosłownie,ale mniej więcej tak powiedział). Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Trójkąt bermudzki 09.07.05, 11:47 super, bo ja tez nie uwazam Białegostoku za wieś :) dzięki za odpowiedz ;) Odpowiedz Link Zgłoś