Dodaj do ulubionych

A Panterka i Tommy...

07.08.02, 14:18
Mnie zostawili i teraz nie mam z kim bawić się w jacuzzi :-(((
Obserwuj wątek
    • emperor Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 14:25
      Dzien dobry Malenka,
      ja wreczam ci kwiaty - a ty sciagaj swe szaty:)))
      • norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 14:27
        O! Jak miło! Szatki sfrunęły, czekam :-))
        • emperor Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 14:35
          Oooo! fajna laska, od gory az po nogi,
          jak spleciemy swe ciala to braknie nam podlogi:)))))))
          • norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 14:37
            Cóż, wierszem Ci nie odpowiem, bo do jutra byś czekał, a widzę że Ty już czekać
            za długo nie możesz :-))
            • emperor Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 14:43
              dobra, normalnie mozesz nawijac, ja tez bede,
              wiec co chcialas powiedziec? :)
              • norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 14:47
                Miałam nadzieję że funkcję języka ograniczymy do innych czynności niz
                rozmowa :-))
                • emperor Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:05
                  nie wiem czy twoj jezyk z moim jest sie w stanie zintegrowac:)))
                  • norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:07
                    No to spróbujmy, jak nie mój język zintegruję się z innymi częściami :-)))
                    • emperor Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:24
                      hehehe, ale widzialem ze masz zamiar przez 2 miesiace obcy sufit ogladac:)
                      a moj jezyk nie rozmawia z uzytkami:)))
                      • norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:26
                        Eee, nie bądź taki zaborczy, sam możesz nie dać rady :-)))
                        • emperor Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:33
                          a jesli ty padniesz po pierwszej rozmowie?:))
                          mam wziazc ze soba gumy do zucia? :)))))
                        • tom_voivod Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:37
                          Normeczko, Kochanie moje i Jutrzenko Poranno-Wieczorna!

Gdzieżem ja bywał... sam nie wiem, ale tęskniłem i myśli kierowałem tylko do
                          Twojej smakowitej muszelki! Gdzie i teraz kieruję się...

Dobrze Cię znów widzieć, dobrze być w Tobie...

Uuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

... ale mi dobrze...
                          • norma_jean Panowie się poznają... 07.08.02, 15:41
                            Tommy - mój ulubiony, niezawodny brutal
                            Emperor - rodem z Krakowa, więc jakby co mam blisko, na razie w fazie
                            rozruchu :-))
                            A teraz proszę się wspólnie zająć Normą :-))

Tommy - jak ja uwilebiam czuć Cię w sobie :-))

Buzi Kochanie
                            • emperor Re: Panowie się poznają... 07.08.02, 15:44
                              Kotku, skad wiesz ze z Krakowa jestem, ja cie nie znam:(
                              Jesli masz blisko to skad jestes?

norma_jean napisała:

> Tommy - mój ulubiony, niezawodny brutal
                              > Emperor - rodem z Krakowa, więc jakby co mam blisko, na razie w fazie
                              > rozruchu :-))
                              > A teraz proszę się wspólnie zająć Normą :-))
                              >
                              > Tommy - jak ja uwilebiam czuć Cię w sobie :-))
                              >
                              > Buzi Kochanie
                              >
                              • norma_jean Re: Panowie się poznają... 07.08.02, 15:48
                                No widzisz, trzeba uważnie forum czytać :-)) Ja też z Krakowa :-)))
                          • emperor Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:41
                            zapnij sobie kolege!

i do budy! ....

tom_voivod napisał:

> Normeczko, Kochanie moje i Jutrzenko Poranno-Wieczorna!
                            >
                            > Gdzieżem ja bywał... sam nie wiem, ale tęskniłem i myśli kierowałem tylko do
                            > Twojej smakowitej muszelki! Gdzie i teraz kieruję się...
                            >
                            > Dobrze Cię znów widzieć, dobrze być w Tobie...
                            >
                            > Uuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            >
                            > ... ale mi dobrze...
                            • norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:43
                              Spokojnie mój drogi, Tommy tu jest mile widziany
                              • tom_voivod Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:45
                                Odrobina rywalizacji tylko doda smaczku...

Normeczko, jak Ty pięknie pachniesz!!!!
                                A jak smakujesz...
                                Cymes!!!!
                                Mój języczek jest w dziewiątym niebie!!!!
                              • emperor Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:47
                                ale ja nie chce po nim! :(
                                • tom_voivod Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:48
                                  No dobra jeszcze nie wszedłem.
                                  To co - ścigamy się????
                                  :)))))
                                  • norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:50
                                    Kto przegra ten dostaje loda :-)))
                                    • tom_voivod Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:52
                                      Uuuuu..
                                      To w takim wypadku mogę dać walkowera!
                                      Norma jest mistrzynią świata w robieniu lodów!!!!
                                  • emperor Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:51
                                    a nie mozesz sie sam z soba pobawic?

tom_voivod napisał:

> No dobra jeszcze nie wszedłem.
                                    > To co - ścigamy się????
                                    > :)))))
                                    • norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:56
                                      Ale ja tak nie chcę i prosze się tu nie kłocić! Tommy dostaje loda, a Emperor
                                      muszelkę.

Tommy Skarbie, ten Twoj...jak ja go lubię...uhm...
                                      • tom_voivod Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:59
                                        Hohoho...
                                        Chyba dużo ćwiczyłaś Noremko jak mnie nie było...
                                        ... mmm... ugggghhhh... szszszszszszs...
                                        • norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 16:01
                                          Ćwiczyłam na tym odlewie twojego skarbu, co sobie ostatnio zrobiłam :-)))

On ma taki fantastyczny kształt, oh, ja ja go lubie....
                                          • tom_voivod Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 16:05
                                            ... nie przestawaj...
                                            ... mnmnmnmnmnmnmn...
                                            ... lllllllll...
                                            ... uauauauauauau...
                                            ... drdrdrdrdrdrd...
                                            ... yayayayayayayaya...
                                            ... fjfjfjfjfjfjfj...

(i inne spólgłoski)

CUDNIE, PO PROSTU CUDNIE!!!!!
                                • norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:50
                                  No przeciez byłeś dzisiaj pierwszy, kociaczku!!
                                  • emperor udowodnij... 07.08.02, 16:04
                                    norma_jean napisała:

> No widzisz, trzeba uważnie forum czytać :-)) Ja też z Krakowa :-)))
                                    >
                                    • tom_voivod Re: udowodnij... 07.08.02, 16:06
                                      No chłopie!!!
                                      My tu seks uprawiamy a Ty się będziesz w policję i prokuraturę bawił!
                                      Szerlokaholmsa se wynajmij!!!!
                                      :)))
                                      • norma_jean Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:08

• tom_voivod Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:12
                                          Noooo...
                                          Taki finał to lubię...

(i chodzi mi tu o tytułowe wyznanie...)

Noremko, oświadczam, że w Poznaniu Ci się oświadczam!
                                          • norma_jean Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:13
                                            Tommy, przygotuj się na to że zostaniesz przyjęty :-))

To co?? Zrobimy to jeszcze dzisiaj Koteczku???
                                            Tak mi dobrze....
                                            • tom_voivod Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:19
                                              No to do dzieła!!!!

Imperator sobie poszedł :)))
                                              Mam nadzieję, że się nie obraził :(((((

Ale najważniejsze, że cały net dla nas!!!!!!!!!!!!

No to teraz Ci przyleję!!!
                                              Porządnie!!!!

PS. A obrączkę lecę kupić zaraz po pracy!
                                              • norma_jean Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:23
                                                Tommy, to lubię!! i o ścianę!!!
                                                A ja Ciebie pejczykiem po pleckach, na podłogę rzucę i dosiądę...oooo...
                                                • tom_voivod Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:30
                                                  No i szeptaj mi do uszka te Twoje słodki świństewka...
                                                  • norma_jean Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:34
                                                    Tommy, przecież ja przy Tobie szeptać nie mogę tylko krzyczeć!!!!
                                                    Uderz mnie jeszcze proszę....mocniej, oooh...taaak, Kochanie, tak....
                                                  • tom_voivod Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:40
                                                    Ooooo????
                                                    Krew?????
                                                    Mmmmm.... jaka smaczna...
                                                  • norma_jean Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:46
                                                    Ooooo, Tommy, tylko ty tak potrafisz......a teraz tak Ci przyleję, że bedziesz
                                                    błagał żebym Cie skończyła, bo przeiceż Cibie podnieca jak biję!

Buzi
                                                  • tom_voivod Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:49
                                                    O qrna!!!
                                                    Chyba mi złamałaś nos!!!

Oooo... i szczęka mi trochę skrzypi!!!!

Jak ja się pokażę mamusi?!?!?!?!
                                                    :))))))
                                                  • tom_voivod Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:51
                                                    Doktora!!!
                                                    Doktora!!!!

No to się zbieram do karetki...

Ale było czadowo!!!! Jak mi się wszystko pozrasta powtórzymy to, dobra
                                                    Normeczko????

A teraz pa, bo środek nasenny zaczyna działaaaaaa....
                                                  • norma_jean Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 17:00
                                                    Pa Kochanie, pamięatj, że czekam na Ciebie

Buzi w czubeczek :-)))
                                                  • norma_jean Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:54
                                                    mamuisi powiesz że orgazm miałeś potem taki, ze przytomność straciłeś, to
                                                    powinna się cieszyć, że synkowi było dobrze :-))

A co z wieczorem?
                                                    Bawimy sie w"Korzenie"? (najpierw Ty będziesz moim niewolnikiem, potem ja Twoja
                                                    Isaurą :-))
                                    • norma_jean Re: udowodnij... 07.08.02, 16:07
                                      Hmmmm..... Królowej Jadwigi ciągnie się od Błoni do Woli Justowskiej i na końcu
                                      zbiega z Kasztanową.
                                      • emperor Re: udowodnij... 07.08.02, 16:20
                                        to teraz Lubicz:)
                                        • norma_jean Re: udowodnij... 07.08.02, 16:24
                                          Teraz to mój drogi albo się zabierasz do dzieła alby sama Cie wezme w
                                          obroty :-))
                                          • randia Re: udowodnij... 07.08.02, 16:27
                                            Poczekaj aż On się Tobą zajmie, wierzę w Jego siłę, mówię Ci poczekaj a nie
                                            pożałujesz :))))
                                            • norma_jean Re: udowodnij... 07.08.02, 16:29
                                              Przeca czekam a on tu inwigilację stosuje zamist mnie zerżnąć porządnie :-)))
                                              • randia Re: udowodnij... 07.08.02, 16:33
                                                Może się boi, że skrzywdzić Go chcesz i dlatego się nie odzywa ??? :))
                                                A może nie wie sam czego chce i teraz myśli ??? :))
                                                Któż to wie ??? :))))
                                                • norma_jean Re: udowodnij... 07.08.02, 16:35
                                                  Nie, pewnie poszedł sprawdzić na mapie gdzie jest Wola Justowska hi hi hi!!!!
                                                  Ale ja poczekam.... Wróci...a wtedy...uhm, na samą myśl..idę zmienić majtki :-))
                                                  • randia Re: udowodnij... 07.08.02, 16:37
                                                    A masz na co, smakowity kąsek,............tj. wart grzechu..............:)))
                                                  • emperor Re: udowodnij... 07.08.02, 16:37
                                                    nie wierze ci ze jestes z krakowa,
                                                    zapodaj jakis wiarygodny dowod! :)))
                                                  • norma_jean Re: udowodnij... 07.08.02, 16:51
                                                    O mato Ty mnie wykończysz!!!
                                                    Ok, wczoraj na Rynku rozdawali ultoki Selgrossa ludzie w strojach krakowskich,
                                                    parkuję zawsze na pl. Sczepańskim (3,5 za pół godziny) tuz koło Teatru Starego.
                                                    Ostatni samolot na Balicach (z Warszawy) ląduje o 23, naprzeciwko Błoni jest
                                                    ogródek Jordanowski w którym jeżdże na rolkach, a w Tesco mają szynszyle i
                                                    fretkę. Mogę jeszcze wymienić nazwy sklepów wszystkich pasaży handlowych
                                                    (hipermarketów) pranie robię w 5sec w Plazie, i menu La Fontaine i Chłopskiego
                                                    Jadła.
                                                    Wystarczy???
                                                  • emperor Re: udowodnij... 07.08.02, 16:55
                                                    dobra wierze,
                                                    teraz mozesz sie rozbierac! :)))
                                                  • norma_jean Re: udowodnij... 07.08.02, 16:59
                                                    Znaczy Ty tylko z krajankami??
                                                    No dobra dobra, ale przecież ja od godziny rozebrana jestem i marznę :-))
                                                  • randia Re: udowodnij... 07.08.02, 17:01
                                                    A On już napewno w drodzę do domu...............:)))
                                                  • norma_jean Re: udowodnij... 07.08.02, 17:04
                                                    A ja tu golusieńka i samiuteńka mam zostać?
                                                    Kto się mną zajmie no kto???
    • Gość: Wacuś Re: A Panterka i Tommy... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.02, 16:25
      o mnie oczywiście zapomniałaś ;((((

jednak sobie idę...
      • norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 16:28
        A Ty cały dzień o mnie sobie nie przypomnieleś!!
        Zostań, plizz, wiesz co Ci wtedy zrobię :-)))
        • Gość: Wacuś Re: A Panterka i Tommy... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.02, 16:54
          tyle cie nie widziałem, że chyba zapomniałem co mi możesz zrobić ???
          • norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 16:57
            Rozluźnij się Kochanie, połóż, rozbierzemy Cie ze zbędnego odzienia (wszystko
            jest nam zbędne) pomasuję Cie teraz, ramionka, kark, oj, trochę oliwki by się
            przydało, Randia podaj, dzięki. Treaz Cie nasmarujemy, jak egipskiego księcia,
            a potem przytulę się do Ciebie, żeby też być taka naolejona :-)))
            Musze Ci wszędzie dobrze tę oliwke wterzeć, o jeszcze tu, o itu, tulubię, moge
            skosztować tej oliwki, ale z teho miejsca, tu jest najpyszniejsza, uhm,
            mniam....
            To był wstęp, zostaniesz Kochanie?
            • vacoo Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:00
              ..hmmm, kontynuuj, zastanawiam się...;)
              • norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:03
                OOO!!! Ale moge mówić Wacuś??

No to dalej Kochanie..
                Ta oliwka taka pyszna, mniam, ja chcę jeszcze trochę, taak, o!!! Jaki duży sie
                zrobiłeś??? Mmm, to ja sobie trochę przymierzę, tu...wchodzi, taak, pasuje
                idealnie...Kotku, ty sobie tak leż, a ja sobie tak...poćwiczę ;-))
                • vacoo Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:04
                  ...hmmmm, chwila przyjemeeeego lenistwa po cięzkim dniu ..;)
              • randia Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:03
                Norma jeszcze przez chwilkę mogę Ci pomóc, więc może przekonamy Go obydwie :)))
                • vacoo Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:05
                  randia napisała:

> Norma jeszcze przez chwilkę mogę Ci pomóc, więc może przekonamy Go
                  obydwie :)))

...myslicie, że dam się przekonać???
                  • norma_jean Randia do dzieła!!! 07.08.02, 17:07
                    Kociaczku, do twoich usług, czego sobie życzysz???
                • norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:05
                  Ja też jeszcze chiwlkę, ale może nam się uda :-))

Wacuś Kochanie, juz nas jest dwie :-))
                  • vacoo Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:07
                    ...zobaczymy, czy uda mi się zachować "kamienny wyraz twarzy" ..?
                  • randia Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:08
                    Nie sądzę, tylko jestem pewna !!!
                    Przynosłam szampana, macie po kieliszeczku i przyłączam się do
                    zabawy.............wacuś przesuń się troszeczkę, żebym mogła się do was
                    dopasować :)))
                    • vacoo Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:10
                      ...mmm, no chodź tu słonko ;)
                    • norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:11
                      Szampanik, yummie, Randia, ale trochę zostaw żebyśmy mogły zlizać z tego
                      pięknego ciałka :-))
                      • randia Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:14
                        Nie wiem jak Ty ale Ja już zlizuję, hmmmm, jakie pyszne..........:)
                        • vacoo Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:17
                          ...udaję "kamienną twarz" ;)
                          • randia Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:20
                            Niestety nie wychodzi Ci(kamienna twarz,oczywiście), a ten błogi uśmiech na
                            twarzy to cio??? :)
                            • vacoo Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:21
                              ...hmmmmmmmmmmmmmmm, tak mi się wyrwał, nie mogłem go opanować...
                              • randia Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:23
                                Widzę przecież, leniuszku :)))
                                Połóż się troszką na brzyszku, mały masazyk Ci zrobię......:)))
                                • vacoo Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:26
                                  ...o to to , tego mi dzisiaj trzeba było.....kto wie co się może stać, jak....
                                  • randia Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:30
                                    A tymczasem po rozluźniającym masażyku, muszę się na dziś
                                    pożegnać............do jutra :)))
                                    • vacoo Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:31
                                      randia napisała:

> A tymczasem po rozluźniającym masażyku, muszę się na dziś
                                      > pożegnać............do jutra :)))

no wiesz..???? Ty to masz wyczucie chwili...;(
                                      • tom_voivod Re: A Panterka i Tommy... 08.08.02, 03:16
                                        No toście się zabawili...Tak beze mnie...
                                        Zapamiętam to sobie...
                                        • Gość: Wacuś Re: A Panterka i Tommy... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.02, 09:50
                                          ...widzisz jaka zabawa, że wszyscy uciekają ;))
                                          • norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 08.08.02, 10:20
                                            Tommmy, co Ty robiłeś o trzeciej przy klawiaturce????

Wacuś, jak dzisiaj humorek??

No i kto się mną zajmie z rana???

Buzi
                                            • Gość: Wacuś Re: A Panterka i Tommy... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.02, 10:21
                                              ...hmm, humorek taki sobie ;]
                                              • tom_voivod Re: A Panterka i Tommy... 08.08.02, 10:56
                                                A u mnie humorek całkiem, całkiem...
                                                A o 3 w nocy to tak po prostu... sprawdzałem czy jeszcze kontynuujecie miłą
                                                pogawędkę...

Normeczko, juz odliczam dni do Poznania!
                                                ;)))
                                                • norma_jean Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 11:13
                                                  I wtedy......
                                                  Też odliczam :-)))

Co mi zrobisz jak mnei złapiesz????

:-))
                                                  • emperor Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 11:23
                                                    cze dupeczka:)
                                                  • norma_jean Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 11:26
                                                    Siema kutasik :-)))
                                                  • emperor Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 11:29
                                                    Hehe, nareszcie ktos sie zwraca do mnie po imieniu i tak mi slodzi na dzien
                                                    dobry:))
                                                  • norma_jean Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 11:34
                                                    No widzisz!
                                                    To mam się już rozbierać? Tylko mi dzisiaj strasznie zimno i musisz mnie
                                                    szybciutko ogrzać
                                                    :-))
                                                  • emperor Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 11:36
                                                    wykuzuj niewiasto, nie mam dzisiaj ochoty na cnotki:)
                                                    i gdzie mam niby cie zapiac? w monitor? :)))))))
                                                  • norma_jean Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 11:51
                                                    Matko co z tymi facectami się dzieje!

Tommy wracaj!!!!!
                                                  • vacoo Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 11:53
                                                    ...ja w miedzyczasie przygotuje drinki...;)))
                                                  • emperor Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 11:53
                                                    jaki tommy? ten kandydat potencjalny na wystep teatralny? :))) hahaha!
                                                    kobieto, co ty wiesz o zabijanu:)))
                                                  • norma_jean Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 12:05
                                                    Tommi is my favourite one :-))

Vacooniu, poroszę Tequila Sunrise z podwójną teq.
                                                  • Gość: Wacuś Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.02, 12:07
                                                    ...hehehe...mówisz - masz...:)))))
                                                  • emperor Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 12:08
                                                    hahaha... ale ty mnie jeszcze nie znasz malenka! :)))
                                                    nie wiesz co dobre kobieto:) tylko ja moge uniesc cie wysoko:)
                                                  • tom_voivod Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 12:10
                                                    Normeczko, Kochanie moje najsłodsze!
                                                    Zimno Ci???
                                                    No to ja juz otulam...
                                                    A gorącym jak piecyk... bo się troszkę na Ciebie napaliłem... he he he...
                                                  • emperor Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 12:30
                                                    a ty sie z choinki urwales? nie widzisz ze ona teraz jest zajeta? :))))
                                                  • norma_jean Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 12:33
                                                    Tommy, Kociaczu, kocyk zdejmij i czym innym mnie okryj :-)))
                                                    Stęskniłam się za tobą, a emperor dziś nie w nastroju...
                                                  • tom_voivod Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 12:43
                                                    Toż ja ciałem moim rozpalonym... żadnym tam kocykiem ani kołderką...
                                                    A ten Imperator to coś się w ogóle Tobą nie zajmuje...
                                                    Niedobry...
                                                    ;))

Ale moge temperaturkę doustnie zmierzyć??? Bo z termometru to aż mi kapie...
                                                  • vacoo Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 12:44
                                                    ...to ja wracam do pracy...
                                                  • emperor Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 12:43
                                                    juz jest ok, wiec od czego zaczynamy? :)
                                                  • norma_jean Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 14:33
                                                    Przepraszam chłopce za dłuższą nieobecność ale laboratorium foto mnie zajęło :-
                                                    )))
                                                    Tommy, mój najukochańszy, jakaś chora się czy=uję zmierz mi tą temperaturkę i
                                                    jakieś białko na wzmocnienie zaaplikuj :-))
                                                    Emperator, a Ty jakie masz dla mnei dzisiaj propozycje???

Vacoooś wracaj!!!
                                                  • vacoo Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 14:35
                                                    ...tylko po co??? ;((
                                                  • tom_voivod Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 14:46
                                                    Oj gorąco, gorąco w tym "otworze mierniczym"...
                                                    Lekarstwo jakieś trzeba zaaplikować... Zastrzyk białkowy...
                                                    No i okłady ze świeżego fiutka...
                                                    I masaże języczkiem... najlepiej do użytku wewnętrznego...

No, nie ma co gadać... tu pacjentka się męczy! Do dzieła!!!!!
                                                  • norma_jean Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 14:49
                                                    Tak tak Tommy, teraz wiem że i w zdrowiu i w chorobie można na Ciebie
                                                    liczyć :-)))
                                                    Bo przypominam że w Poznaniu oświadczyć mi się chciałeś!!!

Kontynuuj to leczenie, bo ja tu umieram....z pożądania :-)))
                                                  • norma_jean Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 14:55
                                                    Mam względem Ciebie pewne plany....rozkoszne plany....zostań...
                                                  • tom_voivod Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 16:48
                                                    Ja już zmykam bo dzisiaj koszę kosodrzewinę...

Ale w Poznaniu to będzie jazda.... Ale chyba nie wytrzymam do zaręczyn...
                                                    Najpierw przyjemność, potem formalności, ok????
                                                  • norma_jean Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 16:50
                                                    Ok, postawimy wszystko na głowie :-)))

papatki, miłego wieczoru :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka