norma_jean 07.08.02, 14:18 Mnie zostawili i teraz nie mam z kim bawić się w jacuzzi :-((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emperor Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 14:25 Dzien dobry Malenka, ja wreczam ci kwiaty - a ty sciagaj swe szaty:))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 14:27 O! Jak miło! Szatki sfrunęły, czekam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 14:35 Oooo! fajna laska, od gory az po nogi, jak spleciemy swe ciala to braknie nam podlogi:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 14:37 Cóż, wierszem Ci nie odpowiem, bo do jutra byś czekał, a widzę że Ty już czekać za długo nie możesz :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 14:43 dobra, normalnie mozesz nawijac, ja tez bede, wiec co chcialas powiedziec? :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 14:47 Miałam nadzieję że funkcję języka ograniczymy do innych czynności niz rozmowa :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:05 nie wiem czy twoj jezyk z moim jest sie w stanie zintegrowac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:07 No to spróbujmy, jak nie mój język zintegruję się z innymi częściami :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:24 hehehe, ale widzialem ze masz zamiar przez 2 miesiace obcy sufit ogladac:) a moj jezyk nie rozmawia z uzytkami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:26 Eee, nie bądź taki zaborczy, sam możesz nie dać rady :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:33 a jesli ty padniesz po pierwszej rozmowie?:)) mam wziazc ze soba gumy do zucia? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:37 Normeczko, Kochanie moje i Jutrzenko Poranno-Wieczorna! Gdzieżem ja bywał... sam nie wiem, ale tęskniłem i myśli kierowałem tylko do Twojej smakowitej muszelki! Gdzie i teraz kieruję się... Dobrze Cię znów widzieć, dobrze być w Tobie... Uuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... ale mi dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Panowie się poznają... 07.08.02, 15:41 Tommy - mój ulubiony, niezawodny brutal Emperor - rodem z Krakowa, więc jakby co mam blisko, na razie w fazie rozruchu :-)) A teraz proszę się wspólnie zająć Normą :-)) Tommy - jak ja uwilebiam czuć Cię w sobie :-)) Buzi Kochanie Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Panowie się poznają... 07.08.02, 15:44 Kotku, skad wiesz ze z Krakowa jestem, ja cie nie znam:( Jesli masz blisko to skad jestes? norma_jean napisała: > Tommy - mój ulubiony, niezawodny brutal > Emperor - rodem z Krakowa, więc jakby co mam blisko, na razie w fazie > rozruchu :-)) > A teraz proszę się wspólnie zająć Normą :-)) > > Tommy - jak ja uwilebiam czuć Cię w sobie :-)) > > Buzi Kochanie > Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Panowie się poznają... 07.08.02, 15:48 No widzisz, trzeba uważnie forum czytać :-)) Ja też z Krakowa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:41 zapnij sobie kolege! i do budy! .... tom_voivod napisał: > Normeczko, Kochanie moje i Jutrzenko Poranno-Wieczorna! > > Gdzieżem ja bywał... sam nie wiem, ale tęskniłem i myśli kierowałem tylko do > Twojej smakowitej muszelki! Gdzie i teraz kieruję się... > > Dobrze Cię znów widzieć, dobrze być w Tobie... > > Uuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > ... ale mi dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:43 Spokojnie mój drogi, Tommy tu jest mile widziany Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:45 Odrobina rywalizacji tylko doda smaczku... Normeczko, jak Ty pięknie pachniesz!!!! A jak smakujesz... Cymes!!!! Mój języczek jest w dziewiątym niebie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:48 No dobra jeszcze nie wszedłem. To co - ścigamy się???? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:50 Kto przegra ten dostaje loda :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:52 Uuuuu.. To w takim wypadku mogę dać walkowera! Norma jest mistrzynią świata w robieniu lodów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:51 a nie mozesz sie sam z soba pobawic? tom_voivod napisał: > No dobra jeszcze nie wszedłem. > To co - ścigamy się???? > :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:56 Ale ja tak nie chcę i prosze się tu nie kłocić! Tommy dostaje loda, a Emperor muszelkę. Tommy Skarbie, ten Twoj...jak ja go lubię...uhm... Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:59 Hohoho... Chyba dużo ćwiczyłaś Noremko jak mnie nie było... ... mmm... ugggghhhh... szszszszszszs... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 16:01 Ćwiczyłam na tym odlewie twojego skarbu, co sobie ostatnio zrobiłam :-))) On ma taki fantastyczny kształt, oh, ja ja go lubie.... Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 16:05 ... nie przestawaj... ... mnmnmnmnmnmnmn... ... lllllllll... ... uauauauauauau... ... drdrdrdrdrdrd... ... yayayayayayayaya... ... fjfjfjfjfjfjfj... (i inne spólgłoski) CUDNIE, PO PROSTU CUDNIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 15:50 No przeciez byłeś dzisiaj pierwszy, kociaczku!! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor udowodnij... 07.08.02, 16:04 norma_jean napisała: > No widzisz, trzeba uważnie forum czytać :-)) Ja też z Krakowa :-))) > Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: udowodnij... 07.08.02, 16:06 No chłopie!!! My tu seks uprawiamy a Ty się będziesz w policję i prokuraturę bawił! Szerlokaholmsa se wynajmij!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:12 Noooo... Taki finał to lubię... (i chodzi mi tu o tytułowe wyznanie...) Noremko, oświadczam, że w Poznaniu Ci się oświadczam! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:13 Tommy, przygotuj się na to że zostaniesz przyjęty :-)) To co?? Zrobimy to jeszcze dzisiaj Koteczku??? Tak mi dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:19 No to do dzieła!!!! Imperator sobie poszedł :))) Mam nadzieję, że się nie obraził :((((( Ale najważniejsze, że cały net dla nas!!!!!!!!!!!! No to teraz Ci przyleję!!! Porządnie!!!! PS. A obrączkę lecę kupić zaraz po pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:23 Tommy, to lubię!! i o ścianę!!! A ja Ciebie pejczykiem po pleckach, na podłogę rzucę i dosiądę...oooo... Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:30 No i szeptaj mi do uszka te Twoje słodki świństewka... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:34 Tommy, przecież ja przy Tobie szeptać nie mogę tylko krzyczeć!!!! Uderz mnie jeszcze proszę....mocniej, oooh...taaak, Kochanie, tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:40 Ooooo???? Krew????? Mmmmm.... jaka smaczna... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:46 Ooooo, Tommy, tylko ty tak potrafisz......a teraz tak Ci przyleję, że bedziesz błagał żebym Cie skończyła, bo przeiceż Cibie podnieca jak biję! Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:49 O qrna!!! Chyba mi złamałaś nos!!! :))) Oooo... i szczęka mi trochę skrzypi!!!! :))) Jak ja się pokażę mamusi?!?!?!?! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:51 Doktora!!! Doktora!!!! No to się zbieram do karetki... Ale było czadowo!!!! Jak mi się wszystko pozrasta powtórzymy to, dobra Normeczko???? A teraz pa, bo środek nasenny zaczyna działaaaaaa.... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 17:00 Pa Kochanie, pamięatj, że czekam na Ciebie Buzi w czubeczek :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Tommy jak ja Cię kocham :-)) n/txt 07.08.02, 16:54 mamuisi powiesz że orgazm miałeś potem taki, ze przytomność straciłeś, to powinna się cieszyć, że synkowi było dobrze :-)) A co z wieczorem? Bawimy sie w"Korzenie"? (najpierw Ty będziesz moim niewolnikiem, potem ja Twoja Isaurą :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: udowodnij... 07.08.02, 16:07 Hmmmm..... Królowej Jadwigi ciągnie się od Błoni do Woli Justowskiej i na końcu zbiega z Kasztanową. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: udowodnij... 07.08.02, 16:24 Teraz to mój drogi albo się zabierasz do dzieła alby sama Cie wezme w obroty :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: udowodnij... 07.08.02, 16:27 Poczekaj aż On się Tobą zajmie, wierzę w Jego siłę, mówię Ci poczekaj a nie pożałujesz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: udowodnij... 07.08.02, 16:29 Przeca czekam a on tu inwigilację stosuje zamist mnie zerżnąć porządnie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: udowodnij... 07.08.02, 16:33 Może się boi, że skrzywdzić Go chcesz i dlatego się nie odzywa ??? :)) A może nie wie sam czego chce i teraz myśli ??? :)) Któż to wie ??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: udowodnij... 07.08.02, 16:35 Nie, pewnie poszedł sprawdzić na mapie gdzie jest Wola Justowska hi hi hi!!!! Ale ja poczekam.... Wróci...a wtedy...uhm, na samą myśl..idę zmienić majtki :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: udowodnij... 07.08.02, 16:37 A masz na co, smakowity kąsek,............tj. wart grzechu..............:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: udowodnij... 07.08.02, 16:37 nie wierze ci ze jestes z krakowa, zapodaj jakis wiarygodny dowod! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: udowodnij... 07.08.02, 16:51 O mato Ty mnie wykończysz!!! Ok, wczoraj na Rynku rozdawali ultoki Selgrossa ludzie w strojach krakowskich, parkuję zawsze na pl. Sczepańskim (3,5 za pół godziny) tuz koło Teatru Starego. Ostatni samolot na Balicach (z Warszawy) ląduje o 23, naprzeciwko Błoni jest ogródek Jordanowski w którym jeżdże na rolkach, a w Tesco mają szynszyle i fretkę. Mogę jeszcze wymienić nazwy sklepów wszystkich pasaży handlowych (hipermarketów) pranie robię w 5sec w Plazie, i menu La Fontaine i Chłopskiego Jadła. Wystarczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: udowodnij... 07.08.02, 16:55 dobra wierze, teraz mozesz sie rozbierac! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: udowodnij... 07.08.02, 16:59 Znaczy Ty tylko z krajankami?? No dobra dobra, ale przecież ja od godziny rozebrana jestem i marznę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: udowodnij... 07.08.02, 17:01 A On już napewno w drodzę do domu...............:))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: udowodnij... 07.08.02, 17:04 A ja tu golusieńka i samiuteńka mam zostać? Kto się mną zajmie no kto??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Re: A Panterka i Tommy... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.02, 16:25 o mnie oczywiście zapomniałaś ;(((( jednak sobie idę... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 16:28 A Ty cały dzień o mnie sobie nie przypomnieleś!! Zostań, plizz, wiesz co Ci wtedy zrobię :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Re: A Panterka i Tommy... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.02, 16:54 tyle cie nie widziałem, że chyba zapomniałem co mi możesz zrobić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 16:57 Rozluźnij się Kochanie, połóż, rozbierzemy Cie ze zbędnego odzienia (wszystko jest nam zbędne) pomasuję Cie teraz, ramionka, kark, oj, trochę oliwki by się przydało, Randia podaj, dzięki. Treaz Cie nasmarujemy, jak egipskiego księcia, a potem przytulę się do Ciebie, żeby też być taka naolejona :-))) Musze Ci wszędzie dobrze tę oliwke wterzeć, o jeszcze tu, o itu, tulubię, moge skosztować tej oliwki, ale z teho miejsca, tu jest najpyszniejsza, uhm, mniam.... To był wstęp, zostaniesz Kochanie? Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:00 ..hmmm, kontynuuj, zastanawiam się...;) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:03 OOO!!! Ale moge mówić Wacuś?? No to dalej Kochanie.. Ta oliwka taka pyszna, mniam, ja chcę jeszcze trochę, taak, o!!! Jaki duży sie zrobiłeś??? Mmm, to ja sobie trochę przymierzę, tu...wchodzi, taak, pasuje idealnie...Kotku, ty sobie tak leż, a ja sobie tak...poćwiczę ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:04 ...hmmmm, chwila przyjemeeeego lenistwa po cięzkim dniu ..;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:03 Norma jeszcze przez chwilkę mogę Ci pomóc, więc może przekonamy Go obydwie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:05 randia napisała: > Norma jeszcze przez chwilkę mogę Ci pomóc, więc może przekonamy Go obydwie :))) ...myslicie, że dam się przekonać??? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Randia do dzieła!!! 07.08.02, 17:07 Kociaczku, do twoich usług, czego sobie życzysz??? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:05 Ja też jeszcze chiwlkę, ale może nam się uda :-)) Wacuś Kochanie, juz nas jest dwie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:07 ...zobaczymy, czy uda mi się zachować "kamienny wyraz twarzy" ..? Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:08 Nie sądzę, tylko jestem pewna !!! Przynosłam szampana, macie po kieliszeczku i przyłączam się do zabawy.............wacuś przesuń się troszeczkę, żebym mogła się do was dopasować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:11 Szampanik, yummie, Randia, ale trochę zostaw żebyśmy mogły zlizać z tego pięknego ciałka :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:14 Nie wiem jak Ty ale Ja już zlizuję, hmmmm, jakie pyszne..........:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:20 Niestety nie wychodzi Ci(kamienna twarz,oczywiście), a ten błogi uśmiech na twarzy to cio??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:21 ...hmmmmmmmmmmmmmmm, tak mi się wyrwał, nie mogłem go opanować... Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:23 Widzę przecież, leniuszku :))) Połóż się troszką na brzyszku, mały masazyk Ci zrobię......:))) Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:26 ...o to to , tego mi dzisiaj trzeba było.....kto wie co się może stać, jak.... Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:30 A tymczasem po rozluźniającym masażyku, muszę się na dziś pożegnać............do jutra :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re: A Panterka i Tommy... 07.08.02, 17:31 randia napisała: > A tymczasem po rozluźniającym masażyku, muszę się na dziś > pożegnać............do jutra :))) no wiesz..???? Ty to masz wyczucie chwili...;( Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: A Panterka i Tommy... 08.08.02, 03:16 No toście się zabawili...Tak beze mnie... Zapamiętam to sobie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Re: A Panterka i Tommy... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.02, 09:50 ...widzisz jaka zabawa, że wszyscy uciekają ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: A Panterka i Tommy... 08.08.02, 10:20 Tommmy, co Ty robiłeś o trzeciej przy klawiaturce???? Wacuś, jak dzisiaj humorek?? No i kto się mną zajmie z rana??? Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Re: A Panterka i Tommy... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.02, 10:21 ...hmm, humorek taki sobie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: A Panterka i Tommy... 08.08.02, 10:56 A u mnie humorek całkiem, całkiem... A o 3 w nocy to tak po prostu... sprawdzałem czy jeszcze kontynuujecie miłą pogawędkę... :))) Normeczko, juz odliczam dni do Poznania! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 11:13 I wtedy...... Też odliczam :-))) Co mi zrobisz jak mnei złapiesz???? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 11:29 Hehe, nareszcie ktos sie zwraca do mnie po imieniu i tak mi slodzi na dzien dobry:)) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 11:34 No widzisz! To mam się już rozbierać? Tylko mi dzisiaj strasznie zimno i musisz mnie szybciutko ogrzać :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 11:36 wykuzuj niewiasto, nie mam dzisiaj ochoty na cnotki:) i gdzie mam niby cie zapiac? w monitor? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 11:51 Matko co z tymi facectami się dzieje! Tommy wracaj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vacoo Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 11:53 ...ja w miedzyczasie przygotuje drinki...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 11:53 jaki tommy? ten kandydat potencjalny na wystep teatralny? :))) hahaha! kobieto, co ty wiesz o zabijanu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 12:05 Tommi is my favourite one :-)) Vacooniu, poroszę Tequila Sunrise z podwójną teq. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.02, 12:07 ...hehehe...mówisz - masz...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 12:08 hahaha... ale ty mnie jeszcze nie znasz malenka! :))) nie wiesz co dobre kobieto:) tylko ja moge uniesc cie wysoko:) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 12:10 Normeczko, Kochanie moje najsłodsze! Zimno Ci??? No to ja juz otulam... A gorącym jak piecyk... bo się troszkę na Ciebie napaliłem... he he he... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 12:30 a ty sie z choinki urwales? nie widzisz ze ona teraz jest zajeta? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 12:33 Tommy, Kociaczu, kocyk zdejmij i czym innym mnie okryj :-))) Stęskniłam się za tobą, a emperor dziś nie w nastroju... Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 12:43 Toż ja ciałem moim rozpalonym... żadnym tam kocykiem ani kołderką... A ten Imperator to coś się w ogóle Tobą nie zajmuje... Niedobry... ;)) Ale moge temperaturkę doustnie zmierzyć??? Bo z termometru to aż mi kapie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 12:43 juz jest ok, wiec od czego zaczynamy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 14:33 Przepraszam chłopce za dłuższą nieobecność ale laboratorium foto mnie zajęło :- ))) Tommy, mój najukochańszy, jakaś chora się czy=uję zmierz mi tą temperaturkę i jakieś białko na wzmocnienie zaaplikuj :-)) Emperator, a Ty jakie masz dla mnei dzisiaj propozycje??? Vacoooś wracaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 14:46 Oj gorąco, gorąco w tym "otworze mierniczym"... Lekarstwo jakieś trzeba zaaplikować... Zastrzyk białkowy... No i okłady ze świeżego fiutka... I masaże języczkiem... najlepiej do użytku wewnętrznego... No, nie ma co gadać... tu pacjentka się męczy! Do dzieła!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 14:49 Tak tak Tommy, teraz wiem że i w zdrowiu i w chorobie można na Ciebie liczyć :-))) Bo przypominam że w Poznaniu oświadczyć mi się chciałeś!!! Kontynuuj to leczenie, bo ja tu umieram....z pożądania :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 14:55 Mam względem Ciebie pewne plany....rozkoszne plany....zostań... Odpowiedz Link Zgłoś
tom_voivod Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 16:48 Ja już zmykam bo dzisiaj koszę kosodrzewinę... :))) Ale w Poznaniu to będzie jazda.... Ale chyba nie wytrzymam do zaręczyn... Najpierw przyjemność, potem formalności, ok???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Jeszcze tylko tydzień!!!! 08.08.02, 16:50 Ok, postawimy wszystko na głowie :-))) papatki, miłego wieczoru :-)) Odpowiedz Link Zgłoś