slo-onko Re: Zostałam ciocią Maciusia 15.07.05, 09:28 baszi napisała: > he jutro Go zobaczę:) gratuluje :) od zawsze imie Macius mi sie podobalo:) i takie polskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: Zostałam ciocią Maciusia 15.07.05, 20:52 Kiedys podkochiwalam sie w pewnym Maciusiu.. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Zostałam ciocią Maciusia 22.07.05, 19:45 GRATULUJE.... no i opowiadaj jak Macius wyglada i sie czuje:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: Zostałam ciocią Maciusia 23.07.05, 15:35 eeee, nie było mi dane go zobaczyć:(, teraz nie wiem kiedy będę mogła pojechać w odwiedziny - mam kawałek drogi, ale jak tylko się uda to napiszę:). szkoda tylko, że musze tyle czekać, zżera mnie z ciekawości no i aż tęsknię :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Zostałam ciocią Maciusia 23.07.05, 20:26 przesla pewnikiem fotki,na pocieszenie, a gdy zobaczysz to bedzie dopiero wrazenie, ze juz tak szybko urosl:-)) czyli niema zlego co by na dobre wyszlo:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Zostałam ciocią Maciusia 23.07.05, 21:33 to ja mialam odrobinke lepiej:) Kubuś urodzil sie w poniedzialek i zaraz widzialam zdjecia ze szpitala:) co prawda nie widzialam jeszcze Kubusia i pewnie dlugo nie zobacze choc pewnie mam blizej niz Baszi ale czasem jest to niemozliwe:) choc i tak ciesze sie,ze jest malenski slodki kolejny bobas w naszej rodzinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Zostałam ciocią Maciusia 03.08.05, 10:07 o !! sloo , tez ciocia zostala,ale milunio;)) baszi! pisz jak z Maciusiem...rosnie/wcina/zdrowy???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: Zostałam ciocią Maciusia 17.08.05, 07:58 no teraz to już się uda, weekend zapowiada się dziecinnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Zostałam ciocią Maciusia 18.08.05, 10:37 czyli jest nadzieja,ze zobaczysz bebiska?? czekamy na wrazenia bebiskowe:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: Zostałam ciocią Maciusia 22.12.05, 13:21 dawno to było, he sporo czasu minęło ale niedawno, po wielu planowanych wyjazdach dotarłam na miejsce. No cóż Maciek to kawał faceta:), wesoły i rozbrajający gdy stroi miny i nieporadnie się rusza. To już 6-mcy. Szybko zleciało. Tylko zazdrościć mamusi takiego szczęścia. Pozdrowionka dla wszystkich mam. Tych przyszłych też :) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Zostałam ciocią Maciusia 22.12.05, 20:46 hej cioteczko... polroczny bebisek to juz fajnusi....rozumie duzo i ciekawskie wszystkiego.... bedziesz miec skale porownawcza za jakis czas,jak szybko sie zmieniaja bebiski. Odpowiedz Link Zgłoś