kaprikorn 22.08.02, 22:21 ... robale Ci wyłażą z kompa, chcesz ten młotek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwusia Re: Iwa.... 23.08.02, 09:03 Kapri spoko spoko wypiliśmy pogadaliśmy i robale same się wyniosły...ale dzięki za troske......tylko jeszcze mnie się coś tam po płucach wałęsa ale młotkiem traktować nie bedę:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Iwa.... 23.08.02, 09:30 No wiem że się wyniosły bo mi skrzynkę @ obsiadły. Kotku a może banieczki trzeba by Ci postawić? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwa.... 23.08.02, 09:33 to ja poprosze kilka banieczek z piwem postawić na stół:))))) a na płucka najlepszy ciepły okład........:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Iwa.... 23.08.02, 10:18 Iwa, metoda bardzo mi się podoba, ale ona wymaga stałego kontrolowania temperatury i wilgotności w miejscach okładanych. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwa.... 23.08.02, 10:27 toż ja myślałam że ty specjalista i wiesz coi gdzie i jak przyłożyć i skontrolować. A utrzymywanie stałej temperatury i wilgotnośći to podstawa.........żeby piwo było dobre ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś