Dodaj do ulubionych

czlowiek uczy sie przez cale zycie

23.08.02, 13:43
czy chce tego czy nie!

godz 21.30, cicha uliczka, po jednej stronie male jednorodzinne domki, po
drugiej korty tenisowe, na ktorych jeszcze paru zawodnikow meczy biedne,
zielone pileczki..
ja z qmpela na spacerku, rozmawiamy sobie o zyciu (czyt. facetach),
problemach (czyt. facetach) i prawdziwych problemach (czyt. braku 2 stow na
zajebisty biustonosz i majtki)... pochloniete gleboka dyskusja mijamy maly
domek i korty tenisowe... nagle z pierwszego pietra, na ktorym sa otwarte
okna zasloniete szczelnie zaslonka dobywa sie koszmarny wrzask a nastepnie
krzyki pani, ktora na pewno nie krzyczala na widok myszy lub pajaka....
wszystko inne ucichlo... tenisisci z wrazenia zaczeli odbijac pilki w roznych
kierunkach, najczesciej w okolice ww domku, z ktorego nadal dobiegaly
krzyki... my stanelysmy jak wryte nie mogac oderwac nog od ziemi....decybele
byly na granicy wytrzymywalnej przez czlowieka.. pani widac bardzoooo
cierpiala....swoja droga pani musiala miec niezle pluca

wniosek? badz czujny, bo nawet nie wiesz kiedy bedziesz potrzebowal stoperow
do uszu:))
Obserwuj wątek
    • Gość: mario2 Re: czlowiek uczy sie przez cale zycie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 13:44
      a jaki byl powod wydawania przez pania dzwiekow?
      • saqqara Re: czlowiek uczy sie przez cale zycie 23.08.02, 13:46
        dobre pytanie... moze Ty sie domyslisz, kiedy to zaprezentuje, szlo mniej
        wiecej tak:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        aaaaaaaaaaaaa
        aaaaa
        aaaa
        aaaaa
        aaaaa
        aaaaa
        aaaaaa
        aaaaaa
        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        :))
        • iwusia Re: czlowiek uczy sie przez cale zycie 23.08.02, 13:49
          moze paznokieć jej sie złamał?:))
        • szarywilk Re: czlowiek uczy sie przez cale zycie 23.08.02, 13:51
          Pani ćwiczyła alfabet tylko zapomniała dalszych literek:)))) I dlatego się
          wściekła krzycząc tę jedną którą pamiętała:)
          • czarna_pantera2 Re: czlowiek uczy sie przez cale zycie 23.08.02, 13:55
            a moze zostala walnieta mlotkiem:))))))
            • iwusia Re: czlowiek uczy sie przez cale zycie 23.08.02, 13:57
              to byłam ja w walce z karluchami:)))))
              • szarywilk Re: czlowiek uczy sie przez cale zycie 23.08.02, 13:58
                Iwa co Ty tu jeszcze robisz dać Ci klapsa?:)))
              • czarna_pantera2 Re: czlowiek uczy sie przez cale zycie 23.08.02, 13:59
                karaluchy potrafia byc baaaaaaaaaaardzo duze i niebezpieczne:) wysle ci z
                domciu cosik hihihhi
          • saqqara paznokiec???? 23.08.02, 14:04
            zeby tak pysk pilowac to by sie jej musial zlamac pazur z tytanu!!!:))
            • Gość: mario2 Re: paznokiec???? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 14:27
              a moze ktos ja laskotal po pepku?
              od wewnatrz? :o)
              • Gość: leziox Re: paznokiec???? IP: *.arcor-ip.net 23.08.02, 14:43
                A wy się znowu nie znacie.
                Pani weszła do domku i zawyła,bo mąż leżał najebany:
                _OOOOOOOOOOOOOO!!!!
                potem ciszej,bo mogła wyskoczyć do kochanka:
                oooo!
                Potem kiedy przyszła do kochanka:
                _OOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
                na powitanie
                Kiedy kochanek wyciągnął przyrządy:
                to było trochę ciszej:
                -ooo,eeeee...
                A potem było :
                _OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
                bo wkurwiony i zlekceważony kochanek przyjebał jej dechą do prasowania w ryj.

Tak,tak.nigdy nie wiadomo,jaka kanalia raczy nam zakłócić romantykę wieczornego
                spaceru.
              • saqqara Re: paznokiec???? 23.08.02, 14:43
                ato sie da? ja bym stawiala na zadlawienie sie podczas ogladania francuskiej
                komedii!;)
            • kaprikorn Re: paznokiec???? NIE 23.08.02, 14:42
              Może dostała kilka zbyt wysokich rachunków, albo fotki od życzliwej osoby.
              • saqqara Re: paznokiec???? NIE 23.08.02, 14:59
                ja ciagle dostaje za wysokie rachunki ale sie tak nie wydzieram, upijam sie na
                smutno i palulu!
                • Gość: Rayoff Re: paznokiec???? NIE IP: 62.233.204.* 23.08.02, 15:05
                  Więc najwyższa pora coś zmienić ;)
                  • saqqara Re: paznokiec???? NIE 23.08.02, 15:08
                    niby co? wysokosc rachunko czy metode upijania?:)
                    • Gość: leziox Re: paznokiec???? NIE IP: *.arcor-ip.net 23.08.02, 15:09
                      Nic z tego,kochanków powymieniać póki czas i to jest recepta na sukces.
                • kaprikorn Re: paznokiec???? NIE 23.08.02, 15:09
                  To ja nie wiem, czemu ta kobieta tak krzyczała.:))) Gorzej, nic mi nie
                  przychodzi na myśl.
                  • saqqara kochankow?? jakich kochankow?? 23.08.02, 15:14
                    czy ja znowu o czyms nie wiem???;))

Kaprikorn
                    ja mysle ze ona cwiczyla glos, ze to spiewaczka jakowas jest albo cus!
                    • Gość: leziox Re: kochankow?? jakich kochankow?? IP: *.arcor-ip.net 23.08.02, 15:16
                      Jakbyś Sakucha dokładniej czytała wątek przez siebie założony,to byś już
                      wiedziała,dlaczego pani krzyczała i o jakich kochanków chodzi,a tak nadal ty w
                      niewiedzy pogrążona i dalej myślita z rogatym,dlaczego ...
                      • saqqara Re: kochankow?? jakich kochankow?? 23.08.02, 15:18
                        alez ja przeczytalam wersje z kochankami ale mi sie wydaje ze sie tak kobita
                        nie wydziera jak oberwie po lbie, wtedy to juz nawet zipac nie ma mozliwosci;)
                        to jest malo prawdopodobne i juz!
                        i prosze mi tu ignorancji nie zarzucac, i to na moim watku!!!
                        • Gość: leziox Re: kochankow?? jakich kochankow?? IP: *.arcor-ip.net 23.08.02, 15:21
                          Jak kobita zobaczy jakie gadżety kochanek naprawdę nosi,to z politowania,a nie
                          ze strachu jeszcze po ciosie dechą w mordę wydrze japę na całe osiedle.I nie
                          brak ignorancji zarzucany był,tylko śpiączka afrykańska.Lepiej tak?
                          • saqqara Re: kochankow?? jakich kochankow?? 23.08.02, 15:30
                            mysle ze kazda kobita szukajaca kochanka jest w stanie ocenic te gadzety z
                            odleglosci 5 metrow, nie musi dochodzic do walenia deska!

spiaczka jest lepsza, cus mnie ostatnio jakies bzebze pocielo;)
                    • kaprikorn Re: kochankow?? jakich kochankow?? 23.08.02, 15:17
                      No chyba tak. No chyba , że łomot musiała dostać bo, zupa była za słona.
                      AAAA może piłka tenisowa wpadła przez okienko i ona się wystrachała.
                      • czarna_pantera2 Re: kochankow?? jakich kochankow?? 23.08.02, 15:20
                        wystrachala tak mi sie ze sraniem skojarzylo, a moze ona wlasnie na kiblu
                        katusze przechodzila hihihhi
                        • kaprikorn Re: kochankow?? jakich kochankow?? 23.08.02, 15:24
                          Myślisz o tym takim strasznym, no jak to się nazywa ... no wiecie co, jak się
                          nie można to się coś łyka żeby można było.
                          • Gość: leziox Re: kochankow?? jakich kochankow?? IP: *.arcor-ip.net 23.08.02, 15:27
                            To przerażające,niewypowiedziane słowo na V.?
                            • kaprikorn Re: kochankow?? jakich kochankow?? 23.08.02, 15:33
                              Ty tylko o tym. A kobietę mogło przecież rozerwać na tym kiblu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka